Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Κοριτσια να σας ρωτησω, εκανε καμια απο εσας προληπτικα αντιπηκτικες ενεσεις; Εγω εκανα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και μου τις σταματησε τωρα ο γιατρος. Με εχει πιασει ενα αγχος παλι μην γινει τιποτα με το αιμα, μηπως δεν επρεπε να τις σταματησω.... Ουφ! Εσεις εχετε αγχος η μονο εγω εχω αγχος για ολα;

Έκανες ενέσεις προληπτικά χωρίς ένδειξη θρομβοφιλιας; Για να τις σταμάτησε ο γιατρός σου θα ξέρει. Μην ανησυχεις. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!!

Άντζελα Για τον θηλασμό διαβάζω και εγώ πολύ. Δεν ξέρω αν τα έχεις εντοπίσει εσύ ή και οι υπόλοιπες κοπέλες που ενδιαφέρονται για τον θηλασμό, είναι τα βιντεάκια της Πατσούρου.

μετά έχει και τα υπόλοιπα μέρη.

Επίσης, στο σάιτ http://nutricia.gr/Pages/webinars έχει πολύ ενδιαφέροντα και καλά σεμινάρια.

Της Πατσουρου το βιβλίο πήρα και έχει dvd. Αύριο θα μου το φέρει ο άντρας μου γιατί λειπω από Αθήνα! Επίσης υπάρχουν πολλές κλειστές ομάδες στο Facebook με πολλές πολλές πληροφορίες και αρχεία για διάβασμα!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααα κ απο μενα!!!!!!!!!!!!!

τσουκου τσουκου περναει ο καιρος κ δεν θα το καταλαβουμε!!!!!!!:P:p:p:p:p

ioanna εφοσον τις εκανε προληπτικα ο γιατρος σου τοτε μην ανησυχεις αγαπη μου.....εγω εχω προθρομβωτικη ταση κ η αιματολογος μου ειχε πει οτι θα πρεπει να παω να με δει στην 8η εβδομαδα για να κανουμε επαναληψη για να δουμε αν επρεπε να τις συνεχισω η οχι...βγηκε οτι πρεπει να τις κανω μεχρι τελους...αν ομως ηταν καλα θα τις σταματουσα...οποτε dont worry

κοριτσια κλεισατε ραντεβου για β επιπεδου??

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερααααααα κ απο μενα!!!!!!!!!!!!!

τσουκου τσουκου περναει ο καιρος κ δεν θα το καταλαβουμε!!!!!!!:P:p:p:p:p

κοριτσια κλεισατε ραντεβου για β επιπεδου??

Καλημερα!!:D:D

Ναι εγω εκλεισα για 21/07!!!!Ανυπομονω!!Εσυ Μαρακι??

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημερα!!:D:D

Ναι εγω εκλεισα για 21/07!!!!Ανυπομονω!!Εσυ Μαρακι??

Κοντα ειμαστε.....στις 23 εμεις κλεισαμε....κλεισαμε στον ιδιο που καναμε την αμνιοπαρακεντηση...μας ειπε οτι θελει να εχει ενα ολοκληρωμενο αποτελεσμα

NKQXp2.png

Κοντα ειμαστε.....στις 23 εμεις κλεισαμε....κλεισαμε στον ιδιο που καναμε την αμνιοπαρακεντηση...μας ειπε οτι θελει να εχει ενα ολοκληρωμενο αποτελεσμα

Αντε να δουμε τα αγορια μας!!!:D

Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες.

Απο ψωνια εγω δεν εχω πολλα να παρω γιατι τα εχω απο τον μεγαλο μου γιο.Καποια ρουχαλακια γιατι θα γεννηθει χειμωνα ενω ο αλλος ηταν καλοκαιρινο μωρακι.Ε και τα κλασικα αναλωσιμα και μπιμπερο που θα παρω τελευταια στιγμη.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε κανει απλα ψωνια..τυπου μωρομαντηλα, σαπουνι για το μωρακι κ τετοια...

σημερα παρηγγειλα τις πρωτες μου πανες...η κουμπαρα μου της αγοραζε απο το ιντερνετ κ ειχε πολυ καλες τιμες....μια φιλη εδωσε κ το παραδειγμα κ αρχισε να παιρνει τετοια πραγματα απο πριν κ οταν ηρθε το μπεμπε δεν της φανηκε τιποτα το ιδιαιτερο οικονομικα.. τωρα καποιοι φιλοι μας εκαναν δωρακια καποια πραγματα για το μπεμπε κ μια γνωστη μου εδωσε μια κουτα γεματη ρουχαλακια!!!!!!!

Τωρα τα μεγαλαα ψωνια οπως καροτσια,κρεββατακι κ τετοια λεω να τα κανουμε κατα τον σεπτεμβριο

NKQXp2.png

Καλημέρα κορίτσια !! Τι κάνετε;

Εμείς πήγαμε μερικές φορές για μπάνιο στη θάλασσα, παρόλο που φοβόμουν μήπως πάθω κάτι (η προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν χειμωνιάτικη) ήταν πολύ καλά !!!

Δεν έχω κλείσει ακόμα για β' επίπεδο.

Νομίζω τώρα ότι αισθάνομαι μερικές φορές το μωρό και κάθε φορά η αίσθηση είναι εξαιρετική !!

Δεν το πιστεύω ότι είμαστε σχεδόν στη μέση !!!

Καλή συνέχεια σε όλες !!

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

kalimera se oles tis meloyses manoyles dekemrioy 2015

kai emena to pit moy einai 27/12/2015

Καλωσόρισες στην παρέα μας!!! Με το καλό το μωράκι σου. Το έχεις δει τι φύλο είναι; Να μας πεις να το σημειώσουμε στη λίστα μας.

Δεν το πιστεύω ότι είμαστε σχεδόν στη μέση !!!

Καλή συνέχεια σε όλες !!

Μόλις πιάσουμε διψήφιο νούμερο εγώ θα το συνειδητοποιήσω!!:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Από ψώνια τίποτα. Να πάνε όλα καλά και με την β' επιπέδου και τον Αύγουστο με τις εκπτώσεις ίσως δω και κούνιες, καρότσια κτλ. Θεωρώ ότι τώρα είναι πολύ νωρίς!!!

Κοριτσάκια εγώ δεν το έχω αισθανθεί ακόμα!!!! Ο γιατρός μου μού είπε την άλλη εβδομάδα θα αρχίσω να το νοιώθω αλλά ανυπομονώ... :roll::roll: :rolleyes::rolleyes:

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Είχα μέρες να μπω, διάβασα στα πεταχτά τα νέα σας, χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Στείλτε μου λίγη θετική ενέργεια,πάω για αμνιοπαρακέντηση σε λίγες μέρες και έχω τρομερή αγωνία.Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω καλά αποτελέσματα.

Προσωπικά από αγορές δεν κάνω τίποτα,τα έχω όλα από την προηγούμενη φορά,τεράστια τύχη!Γιατί είναι και μεγάλο το κόστος.Καλά κάνετε και ψάχνετε,θα πάρετε ιδέες,θα συγκρίνετε τιμές.Σε όσες θα γίνουν μανούλες για πρώτη φορά να πω παν μέτρον άριστον!Μην σας τρελάνουν στα καταστήματα "πάρτε κι αυτό,πάρτε κι εκείνο"Δεν είναι όλα χρήσιμα.Πάρτε τα βασικά και τα υπόλοιπα στην πορεία!

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 ...κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 ...αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015... κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015 ...κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 ...αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015... κοριτσάκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 21/12/2015

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

kyriaki28...ΠΗΤ ...27/12/2015

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

WkSzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Είχα μέρες να μπω, διάβασα στα πεταχτά τα νέα σας, χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Στείλτε μου λίγη θετική ενέργεια,πάω για αμνιοπαρακέντηση σε λίγες μέρες και έχω τρομερή αγωνία.Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω καλά αποτελέσματα.

Προσωπικά από αγορές δεν κάνω τίποτα,τα έχω όλα από την προηγούμενη φορά,τεράστια τύχη!Γιατί είναι και μεγάλο το κόστος.Καλά κάνετε και ψάχνετε,θα πάρετε ιδέες,θα συγκρίνετε τιμές.Σε όσες θα γίνουν μανούλες για πρώτη φορά να πω παν μέτρον άριστον!Μην σας τρελάνουν στα καταστήματα "πάρτε κι αυτό,πάρτε κι εκείνο"Δεν είναι όλα χρήσιμα.Πάρτε τα βασικά και τα υπόλοιπα στην πορεία!

:arrow::arrow::arrow: Φαντάσου ότι είναι ένα μαγικό ραβδί:tongue::tongue::tongue: να σου στείλει θετική ενέργεια και πολύ πολύ καλοτυχία και υγεία για το ζουζούνι σου!!!

Περιστεράκι μιας και θα γίνεις δεύτερη φορά μανούλα και ξέρεις, δε μας λες και σε μας τις πρωτομανούλες τι είναι απαραίτητο και χρήσιμο;;; Και όποια άλλη ήδη μανούλα ξέρει, εννοείται!!! Βρήκα μια λίστα αλλά... μερικά δεν ξέρω τι είναι:cool: και άλλα δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμοποιούνται πράγματι!!!

WkSzp3.png

:arrow::arrow::arrow: Φαντάσου ότι είναι ένα μαγικό ραβδί:tongue::tongue::tongue: να σου στείλει θετική ενέργεια και πολύ πολύ καλοτυχία και υγεία για το ζουζούνι σου!!!

Περιστεράκι μιας και θα γίνεις δεύτερη φορά μανούλα και ξέρεις, δε μας λες και σε μας τις πρωτομανούλες τι είναι απαραίτητο και χρήσιμο;;; Και όποια άλλη ήδη μανούλα ξέρει, εννοείται!!! Βρήκα μια λίστα αλλά... μερικά δεν ξέρω τι είναι:cool: και άλλα δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμοποιούνται πράγματι!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Επειδή έκανα και το πρώτο μου παιδάκι χειμώνα,θα σου πω ακριβώς τι χρειάστηκα σύμφωνα με την εποχή το πρώτο διάστημα.

Οπωσδήποτε κούνια,όσο πιο απλή,τόσο πιο καλή και πιο οικονομική.Από σεντονάκια μπορείτε να βρείτε σε αρκετά καταστήματα από αυτά τα απλά μονόχρωμα με το λάστιχο.Οπωσδήποτε κουβερτούλες.Εγω ειχα μια κανονική κούνιας και μια αγκαλιάς και βολεύτηκα μια χαρά,ακόμα και όταν η μία ήταν για πλύσιμο.Μπανάκι με βάση για πολύ μωράκια-είναι σαν μικρό καρεκλάκι,αν και στην αρχή το πλένουμε στα χέρια στον νιπτήρα.Καρότσι μπορείτε να πάρετε με τις εκπτωσεις,αργοτερα,ετσι κι αλλιως δεν θα τα βγάλετε έξω τα μωράκια.Καθισματάκι αυτοκινητου απαραιτήτως,ειδικά αν γεννήσετε σε άλλη πόλη και χρειαστεί να μετακινηθείτε. Αρκετα ρουχάκια,φορμάκια και φανελάκια,συνεχεια θελουν άλλαγμα,αλλα μην το παρακάνετε,γιατι μπορει στον μηνα να θέλετε αλλαγή στο νούμερο!!!Κάποια παιδάκια μεγαλώνουν ταχιστα.

Αν έχετε φίλες,συγγενείς που εχουν να σας δώσουν ρουχάκια ή οτιδήποτε άλλο,να το εκμεταλλευτείτε!Σίγουρα η καθεμιά θελει για το μωρό της το καινούριο και το καλύτερο,αλλά είναι τόσα πολλά τα έξοδα,ειλικρινά,που χρειάζονται οικονομικές επιλογές.Μόνο έτσι θα την βγάλετε καθαρή.

Είχα πάρει και κάποια σετ σεντονάκια,μετά είδα σε κατάστημα με είδη ραπτικής κλπ,μπορει να βρειτε και στα υφασματάδικα,ωραία υφασματα με σχεδιάκια,που πωλούνται με το μέτρο και το μόνο που θελουν είναι ένα γάζωμα.Με τα χρηματα που θα δωσετε για ένα σετ,θα κάνετε όσα σεντονάκια χρεάζεστε!!!Το ίδιο ισχύει και για πετσετες μπάνιου,μπορείτε να βρείτε με το μέτρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...