Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!!

πωπω οντως ειμαστε σχεδον στα ισα οσον αφορα αγορακια-κοριτσακια...

υπηρχαν εποχες που ακουγα μονο για αγορακια η μονο για κοριτσακια!!!!!

απο κιλακια πως πατε??

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενακι μπραβο για τα αποτελεσματα.Να συνεχισετε ετσι ομορφα!!

Τι καλο που ειναι να εχεις γιατρο που εμπιστευεσαι!!Μας δημιουργει κ εμας ηρεμια και ασφαλεια που την χρειαζομαστε τοσο σε αυτη τη φαση.Το ιδιο σημαντικο ειναι κ ο παιδιατρος αργοτερα.Να ξερεις οτι ο,τι κι αν σου πει ειναι αυτο κ τελος χωρις να ψαχνεσαι.

Τριανταφυλλάκι ο γυναικολόγος είναι ο πιο προσωπικός και ο πιο "δύσκολος" γιατρός για να βρει μια γυναίκα. Μπορεί σε μένα να κάνει και σε σένα όχι!!! Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική στο τι θέλει και τι απαιτεί. Και κατά τη γνώμη μου πρέπει να έχει και καλή επαφή και με τον άντρα, να τον ηρεμεί και αυτόν γιατί δεν ξέρει τι γίνεται!!!

Ο παιδίατρος πρέπει όχι μόνο να είναι καταρτισμένος και σε πιο σύγχρονες τακτικές κτλ αλλά να μπορείς να τον βρεις ότι ώρα θες, να μην είναι υπερβολικός και να ξέρει και από ψυχολογία και ανατροφή για να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο.

απο κιλακια πως πατε??

Μαράκι εγώ προσωπικά 2 έχω πάρει. Με μεγάλη προσπάθεια όμως γιατί ξεκίνησα με + 10-12 κιλά πάνω από το κανονικό και δεν θέλω να ξεφύγω. Τρώω αλλά πιο υγιεινά και μέχρι τις 9:30 το αργότερο.

WkSzp3.png

απο κιλακια πως πατε??

Μαρακι κι εγω ειχα καποια παραπανω πριν την εγκυμοσυνη αλλα λογω διατροφης διαβητη εφτασα στα -5.Προχθες που με ζυγισε πηρα 1 οποτε ειμαι στο -4.Οσο μπορω να κρατηθω μεχρι τον 7ο γιατι συνηθως στο τελος βαζουμε κιλακια.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Μαράκι εγώ προσωπικά 2 έχω πάρει. Με μεγάλη προσπάθεια όμως γιατί ξεκίνησα με + 10-12 κιλά πάνω από το κανονικό και δεν θέλω να ξεφύγω. Τρώω αλλά πιο υγιεινά και μέχρι τις 9:30 το αργότερο.

μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ καλα εισαι......

κ γω ξεκινησα με παραπανω κιλα κ μεχρι στιγμης εχω βαλει 5 κιλα...

η αληθεια ομως να λεγεται δεν πολυπροσεχα...τωρα προσεχω λιγακι γιατι παρολο που ειναι μια χαρα τα 5 κιλα στον πεμπτο μηνα δεν θελω να το παρακανω...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Και εγω απο κιλα ευτυχως δεν εχω παρει κανενα. Ειμαι στα -7 αλλα εχω ξεκινησει και εγω με παραπανω κιλα οποτε δεν με περνει. Μου εχει δωσει και ο γιατρος να μετραω το ζαχαρο καθε 3 μερες, αυτο με τις βελονιτσες που τσιμπιεσαι, ευτυχως ειναι κατω απο τα ορια αρκετα! Χτες πηγα και πηρα τα πρωτα σουτιεν εγκυμοσυνης και πολυ το χαρηκα! Ειναι πολυ μαλακα και ανετα,σαν να μην φοραω νιωθω. Το μωρο εγω ακομα να το νιωσω,ανυπομονω πολυ! Ολο του μιλαω μπας και κουνηθει αλλα τιποτα... Αντε να δουμε! Εσεις κοριτσια απο ψωνια εχετε κανει τιποτα;

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!:D:D:D:D

εγω ευτυχως δεν εχω βαλει ακομα κιλα.και ειμαι στον 5 μηνα τωρα.βεβαια ειχα παρει πριν 5 κιλα λογω αγχους για διαφορα θεματα.για να δουμε...απλα δεν τρωω γλυκα.δεν μου κανει αισθηση.κανενα παγωτο μονο!!τελικα πηγα στον χειρουργο και μου ειπε οτι εχω μια πολυ μικρη κηλη το γρομπαλακη που επιανα.βουβωνοκηλη.και μου ειπε οτι μετα την εγκυμοσυνη μπορει και να φυγει.προς το παρον δεν ανησυχουμε.απλα θα το παρακολουθουμε!!βρε κοριτισια ακομα να μαθω φυλο.ας ελπισουμε οτι την πεμπτη που θα παω θα μας κανει την χαρη.το ατιμο μας κραταει σε αγωνια.:P:p:p:p:p:p.τωρα το νιωθω καθε μερα!!υπεροχο συναισθημα βρε κοριτσια.εσεις τι αλλα νεα??εκανε καμια την β επιπεδου???πως ειναι η εμπειρια??πως γινεται??:confused::confused::confused::confused::confused:

γεια σας κοριτσακια!!φαινομαστε ολες υπεροχες..!εγω 18w νταν σημερα!αμυρδρες κινησεις νιω8ω κ μονο ξαπλωμενη,αλλα ειναι τελειο συναισ8ημα :) τελικα περισσοτερα κοριτσακια εχουμε??ετσι μου φαινεται :DEleNaGN ενα ροζακι plzzz :tongue:

τα κιλα ..αχχ τα κιλααα...εγω εχω παρει 6 αλλα εχω σταματησει τις ατασ8αλιες πλεον,ακουω ομως που λενε οτι τους τελευταιους μηνες περνεις τα περισσοτερα,,,δλδ ποσα μπορεις να παρεις??? :shock:

hmfAp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Έλενα Συμφωνώ απόλυτα με τα του γιατρού! Πολύ σωστά τα λες! Περιμένω να μου πεις τα νέα των αποτελεσμάτων!

Εγω έβαλα τα 3 κιλά που έχασα το πρώτο καιρό κ ακόμα ένα σε 4 μέρες! Αλλά έκανα πολλές ατασθαλίες αυτές τις 4 μέρες.. Ειμαι στο εξοχικό στους γονείς μου και όλο κάτι φτιάχνουμε, βγαίνουνε έξω κλπ.. Πρέπει να προσέχω λίγο.

Ακόμα δεν έχω νιώσει το μωρακι μου.. Μια μέρα που ξαπλωνα νόμιζα ότι το κατάλαβα αλλά μάλλον ήταν το έντερο τελικά..

Καλή εβδομάδα!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Εσεις κοριτσια απο ψωνια εχετε κανει τιποτα;

Εγώ απολύτως τίποτα!!! Βέβαια για να πω την αμαρτία μου αν τύχει και περάσω από βιτρίνες χαζεύω:tongue::tongue: και έχω κάνει μια πρώτη μικρή έρευνα αγοράς από ίντερνετ. Αλλά δεν έχω πάρει απολύτως τίποτα.

Ακόμα δεν έχω νιώσει το μωρακι μου.. Μια μέρα που ξαπλωνα νόμιζα ότι το κατάλαβα αλλά μάλλον ήταν το έντερο τελικά..

Και εγώ το ίδιο!!! Νόμιζα ότι ήταν το μπουρμπουληθράκι μου αλλά.... το έντερο ήταν!!!:eek::confused::confused::confused::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα!!! Τώρα γύρισα από τον γιατρό μου. Τέλεια όλα!!! Μεγαλύτερο του 1: 10000 για τρισωμία 18 και για βλάβες νωτιαίου σωλήνα το ίδιο ποσοστό και για την 21 1: 1100!!! :cool::cool::cool: Έκλεισα ραντεβού και για την β επιπέδου 7/8!!!

WkSzp3.png

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015 κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015 κοριτσάκι

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015 κοριτσάκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 21/12/2015

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

Ντέπυ εσύ δεν το έχεις δει;;; Ελίνα, Μαρίζα, Γεωργία, Καλλίνα ;;;

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ απολύτως τίποτα!!! Βέβαια για να πω την αμαρτία μου αν τύχει και περάσω από βιτρίνες χαζεύω:tongue::tongue: και έχω κάνει μια πρώτη μικρή έρευνα αγοράς από ίντερνετ. Αλλά δεν έχω πάρει απολύτως τίποτα.

Και εγώ το ίδιο!!! Νόμιζα ότι ήταν το μπουρμπουληθράκι μου αλλά.... το έντερο ήταν!!!:eek::confused::confused::confused::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα!!! Τώρα γύρισα από τον γιατρό μου. Τέλεια όλα!!! Μεγαλύτερο του 1: 10000 για τρισωμία 18 και για βλάβες νωτιαίου σωλήνα το ίδιο ποσοστό και για την 21 1: 1100!!! :cool::cool::cool: Έκλεισα ραντεβού και για την β επιπέδου 7/8!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Πολύ όμορφα τα νέα σου!!!!

Ούτε εγω έχω κάνει ψώνια. Νομίζω είναι πολύ πολύ νωρίς ακόμα. Τα καροτσια κοιταζω στο ίντερνετ κ στο φόρουμ , τις πανινες πάνες και διαβαζω πολύ για το θηλασμό..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κοριτσια να σας ρωτησω, εκανε καμια απο εσας προληπτικα αντιπηκτικες ενεσεις; Εγω εκανα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και μου τις σταματησε τωρα ο γιατρος. Με εχει πιασει ενα αγχος παλι μην γινει τιποτα με το αιμα, μηπως δεν επρεπε να τις σταματησω.... Ουφ! Εσεις εχετε αγχος η μονο εγω εχω αγχος για ολα;

YRJgp3.png

Κοριτσια τι κανετε; καιρο εχουμε να τα πουμε! Εχω τρελαθει και ψαχνω στο ιντερνετ για κουνια και μωρουδιακα αλλα ειμαι τοσο αναποφασιστη... περιμενω να τον ακουσω πως και πως.... αλλα ακομα τιποτα. Τρωω ασταματητα και φοβαμαι να παω στη γιατρο!!! Θα με δειρει. Πηρα αλλα 2κιλα σε αυτο το μηνα αν και μεταξυ μας επρεπε να ειχα παρει τουλαχιστον 4!!!! Ενω το βραδυ λεω πως θα φαω γιαουρτι με φρουτα μονο, τρωω βραδυνο και μετα το γιαουρτι. Tragic!!! Καποιος να μου ραψει το στομα...

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Άντζελα Για τον θηλασμό διαβάζω και εγώ πολύ. Δεν ξέρω αν τα έχεις εντοπίσει εσύ ή και οι υπόλοιπες κοπέλες που ενδιαφέρονται για τον θηλασμό, είναι τα βιντεάκια της Πατσούρου.

μετά έχει και τα υπόλοιπα μέρη.

Επίσης, στο σάιτ http://nutricia.gr/Pages/webinars έχει πολύ ενδιαφέροντα και καλά σεμινάρια.

ioanna_io Προσωπικά έχω ηρεμήσει αρκετά. Για να στο είπε ο γιατρός σου κάτι θα ξέρει. Αν εσύ δεν νοιώθεις καλά απλά ρώτα τον γιατί σου σταμάτησε τις ενέσεις!

Anthi k. Θα τα χάσουμε μετά!!! Τουλάχιστον να τρώμε και λίγο υγιεινά, όσο γίνεται!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue: Για μένα το λέω αυτό, για να μην παρεξηγηθώ!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...