Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015 κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 αγοράκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015

EleNaGN.....ΠΗΤ 17/12/2015

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 21/12/2015

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!

βγηκαν τα αποτελεσματα της αμνιοπαρακεντησης....ευτυχως ειναι ολα καλα!!!!!!!!!! ακομα δεν το εχω πιστεψει οτι τελειωσαν τα βασανα μας...

2 μηνες καναμε υπομονη κ επιτελους εχουμε αποτελεσμα κ ποσο μαλλον ευχαριστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!

βγηκαν τα αποτελεσματα της αμνιοπαρακεντησης....ευτυχως ειναι ολα καλα!!!!!!!!!! ακομα δεν το εχω πιστεψει οτι τελειωσαν τα βασανα μας...

2 μηνες καναμε υπομονη κ επιτελους εχουμε αποτελεσμα κ ποσο μαλλον ευχαριστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Μπράβο Μαρακι!!!! Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα; Άντε τώρα να ηρεμησετε και να απολαύσεις το υπόλοιπο!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Μπράβο Μαρακι!!!! Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα; Άντε τώρα να ηρεμησετε και να απολαύσεις το υπόλοιπο!

ναι αγαπη μου..ειναι τα πρωτα αποτελεσματα για τα συνδρομα 18,21 κ 13 που ηταν τα πιο σοβαρα.....

σ ευχαριστω πολυ πολυ....οντως ηρθε επιτελους η ωρα να απολαυσουμε αυτες τις στιγμες γιατι ημασταν συνεχεια με τον φοβο

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

ναι αγαπη μου..ειναι τα πρωτα αποτελεσματα για τα συνδρομα 18,21 κ 13 που ηταν τα πιο σοβαρα.....

σ ευχαριστω πολυ πολυ....οντως ηρθε επιτελους η ωρα να απολαυσουμε αυτες τις στιγμες γιατι ημασταν συνεχεια με τον φοβο

Έτσι μπράβο! Θετικές σκέψεις και όμορφα όνειρα!!!

Άντζελα! Επιτέλους τα άνοιξε ε;;;Έφαγες σοκολάτα;;; :tongue::tongue::tongue:

maria030603 Μπράβο ρε Μαράκι!!! Από εδώ και πέρα ηρεμία!!!! Πολύ χάρηκα!!

Βασικά δεν τα άνοιξε! Ο γιατρός έκανε με τα δάχτυλα του τη κοιλιά μου ένα ελαφρύ ζουπηγμα κοντά στο ποπο του και ανασηκωθηκε ο ποπουλης μας και φάνηκε!!! Εγω πήγα στο Λητώ και ενημερωσα ότι θέλω να δω φύλο! Από φαγητό είχα φάει το πρωινο μου!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε; Εμεις πηγαμε χτες στον γιατρο,ειδαμε το μπεμπακι. Μια χαρα μεγαλωνει,λιγο χοντρουλικο μας ειπε οτι ειναι. Μεχρι 180 γρμ μας ειπε επρεπε να ειναι για την εβδομαδα που ειμαι και ειναι 210. Δεν τον ανησυχει λεει αλλα αν συνεχισει; Λετε να υπαρχει προβλημα; Δεν ηθελα να τον ρωτησω περισσοτερο,τι θα γινει αν συνεχισει να τρωει. Αχ φαγανο μας βγηκε! Μαλλον κοιμοταν,λιγο τα ποδαρακια του κουνουσε μας εδειχνε και τα οργανα που εχουν δημιουργηθει! Αχ μια τρελα γλυκια :D Υπερηχο β επιπεδου εχετε κλεισει; Εμενα μου ειπε για 12/8. Να σιγουρεψουμε και το φυλλο γιατι χτες λεει μπορει να ειναι και αγορακι,αλλα δεν ειχε καλη σταση και δεν το εβλεπε καλα.

YRJgp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε; Εμεις πηγαμε χτες στον γιατρο,ειδαμε το μπεμπακι. Μια χαρα μεγαλωνει,λιγο χοντρουλικο μας ειπε οτι ειναι. Μεχρι 180 γρμ μας ειπε επρεπε να ειναι για την εβδομαδα που ειμαι και ειναι 210. Δεν τον ανησυχει λεει αλλα αν συνεχισει; Λετε να υπαρχει προβλημα; Δεν ηθελα να τον ρωτησω περισσοτερο,τι θα γινει αν συνεχισει να τρωει. Αχ φαγανο μας βγηκε! Μαλλον κοιμοταν,λιγο τα ποδαρακια του κουνουσε μας εδειχνε και τα οργανα που εχουν δημιουργηθει! Αχ μια τρελα γλυκια :D Υπερηχο β επιπεδου εχετε κλεισει; Εμενα μου ειπε για 12/8. Να σιγουρεψουμε και το φυλλο γιατι χτες λεει μπορει να ειναι και αγορακι,αλλα δεν ειχε καλη σταση και δεν το εβλεπε καλα.

Καλημέρα! Τα γραμμάρια θαρρώ πως κατά προσέγγιση μετριούνται. Αφού είναι καλά το μωρακι σου μη σε ανησυχεί τίποτα!

Εμένα μου έκλεισε η γιατρός μου στις 30 β επιπέδου αλλά πρώιμο. Θα είμαι 19 εβδ ακριβώς. Και μετά μάλλον θα κάνω ακόμα ένα μετά τις διακοπές.

Από κοιλιτσα πως πάτε; Φουσκωσατε;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Αφού δεν ανησυχεί τον γιατρό ηρέμησε και εσύ!!! Εμένα γύρω στις 6 Αυγούστου μου είπε.

Από κοιλιτσα πως πάτε; Φουσκωσατε;

Εεεεεε σαν να έχω φάει πολύ πεπόνι είμαι!!! :tongue::tongue::tongue:

Φαντάσου μου κάνουν τα παντελόνια προ εγκυμοσύνης. Ότι δεν τα αντέχω και φοράω πιο άνετα είναι άλλο θέμα!!!

Κορίτσια εγώ σήμερα έκανα το α-τεστ και έκανα και τις εξετάσεις αίματος για τις τρισωμίες. Δευτέρα τα αποτελέσματα. Το α τεστ βγήκε σούπερ!!! Όλα τέλεια. Όλα τα όργανα ανεπτυγμένα όπως πρέπει. Το μωράκι μας είναι μάλλον είπε ο ντοκ κοριτσάκι. Δεν τα ανοίγει τα πόδια με τίποτα. Είχα φάει και σοκολάτα!!! Είχε γυρίσει στο πλάι με το κεφάλι προς τα κάτω και μόνο άλλαζε πλευρό!!!! Βάζει το χεράκι κάτω από το σαγόνι όπως εγώ:shock::shock::shock:

Δεν την παλεύω με τη ζέστη!!! Μέχρι στιγμής έχω κάνει 3 ντους και δεν πεινάω καθόλου!!!! Τρώω πλέον γιατί πρέπει!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες:-P:-P

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015...κοριτσάκι

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015 κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 αγοράκι

EleNaGN.....ΠΗΤ 15/12/2015 κοριτσάκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 21/12/2015

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015...αγοράκι

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

Μου έδωσε και ΠΗΤ 15 αντί για 17 που είχα

WkSzp3.png

Γεια σας Μανουλες!!

Κι εμεις ειδαμε το μικρο μας και μεγαλωσε πολυ.Επισης ειναι απο την αρχη μια εβδομαδα μεγαλυτερο.Ολα καλα ειπε ο γιατρος, μονο τη διατροφη να συνεχισω λογω του προδιαβητη.Εχουμε β επιπεδου στις 21/07.

Αντε να παει καλα κι αυτη η εξεταση να ηρεμησουμε.Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες!!!!

Τι ωραια που μαθατε για το φυλο Αντζελακι και Ελενα.Νομιζω εχει μοιραστει ωραια ο Δεκεμβρης και απο αγορακια και απο κοριτσακια!!Γερα να ειναι ολα τα μικρουλια μας!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Αφού δεν ανησυχεί τον γιατρό ηρέμησε και εσύ!!! Εμένα γύρω στις 6 Αυγούστου μου είπε.

Εεεεεε σαν να έχω φάει πολύ πεπόνι είμαι!!! :tongue::tongue::tongue:

Φαντάσου μου κάνουν τα παντελόνια προ εγκυμοσύνης. Ότι δεν τα αντέχω και φοράω πιο άνετα είναι άλλο θέμα!!!

Κορίτσια εγώ σήμερα έκανα το α-τεστ και έκανα και τις εξετάσεις αίματος για τις τρισωμίες. Δευτέρα τα αποτελέσματα. Το α τεστ βγήκε σούπερ!!! Όλα τέλεια. Όλα τα όργανα ανεπτυγμένα όπως πρέπει. Το μωράκι μας είναι μάλλον είπε ο ντοκ κοριτσάκι. Δεν τα ανοίγει τα πόδια με τίποτα. Είχα φάει και σοκολάτα!!! Είχε γυρίσει στο πλάι με το κεφάλι προς τα κάτω και μόνο άλλαζε πλευρό!!!! Βάζει το χεράκι κάτω από το σαγόνι όπως εγώ:shock::shock::shock:

Δεν την παλεύω με τη ζέστη!!! Μέχρι στιγμής έχω κάνει 3 ντους και δεν πεινάω καθόλου!!!! Τρώω πλέον γιατί πρέπει!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες:-P:-P

Και μένα μου μπαίνουν αλλά δεν τα αντεχω και φοραω ή άνετα ή φορέματα.

Συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σου!!!! Τέλεια!!! Γιατί έκανες το α τεστ; Αν έχεις πει 1000 συγνώμη για την αφηρημαδα!

Τριανταφυλλακι ναι 6-6 έχουν χωριστεί στα ίσα τα μωρά μας!!! Ο δικός σου είναι αντράκλας γι'αυτο βγαίνει μεγαλύτερος!!!:tongue::tongue::tongue:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Γεια σας Μανουλες!!

Κι εμεις ειδαμε το μικρο μας και μεγαλωσε πολυ.Επισης ειναι απο την αρχη μια εβδομαδα μεγαλυτερο.Ολα καλα ειπε ο γιατρος, μονο τη διατροφη να συνεχισω λογω του προδιαβητη.Εχουμε β επιπεδου στις 21/07.

Αντε να παει καλα κι αυτη η εξεταση να ηρεμησουμε.Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες!!!!

Τι ωραια που μαθατε για το φυλο Αντζελακι και Ελενα.Νομιζω εχει μοιραστει ωραια ο Δεκεμβρης και απο αγορακια και απο κοριτσακια!!Γερα να ειναι ολα τα μικρουλια μας!!

Τριανταφυλλάκι θα έχεις ένα τεράστιο αντράκι!!! Τι άλλο θες;;;:D:D

Ακριβώς, γερά να είναι και καλότυχα σε όλη τη ζωή τους.

Και μένα μου μπαίνουν αλλά δεν τα αντεχω και φοραω ή άνετα ή φορέματα.

Συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σου!!!! Τέλεια!!! Γιατί έκανες το α τεστ; Αν έχεις πει 1000 συγνώμη για την αφηρημαδα!

Τριανταφυλλακι ναι 6-6 έχουν χωριστεί στα ίσα τα μωρά μας!!! Ο δικός σου είναι αντράκλας γι'αυτο βγαίνει μεγαλύτερος!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμένα ο γιατρός μου πιστεύει ότι από τη στιγμή που γίνεται ακόμα μία εξέταση μέσω υπερήχου, που δεν επιβαρύνει τη μαμά ή το μωρό να γίνεται. Είμαι και 35!!! Ακολουθεί τα παγκόσμια πρότυπα περισσότερο. Πιστεύει ότι η αυχενική διαφάνεια είναι η πιο σημαντική εξέταση σε όλην την εγκυμοσύνη και μετά το α-τεστ που γίνεται κατά κόρον στο εξωτερικό, όχι τόσο στην Ελλάδα, και μετά η β-επιπέδου. Δεν κάνει όμως περιττές εξετάσεις. Έχει πάρει πλήρες ιστορικό και από μένα και από τον άντρα μου για δικές μας και για τυχούσες κληρονομικές ασθένειες. Γενικά είναι ήρεμος, ξέρει τι του γίνεται, έχει πολύχρονη εμπειρία και δεν είναι από αυτούς που ασκούν την ιατρική για το χρήμα. Κοινώς, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!!

WkSzp3.png

Τριανταφυλλάκι θα έχεις ένα τεράστιο αντράκι!!! Τι άλλο θες;;;:D:D

Ακριβώς, γερά να είναι και καλότυχα σε όλη τη ζωή τους.

Εμένα ο γιατρός μου πιστεύει ότι από τη στιγμή που γίνεται ακόμα μία εξέταση μέσω υπερήχου, που δεν επιβαρύνει τη μαμά ή το μωρό να γίνεται. Είμαι και 35!!! Ακολουθεί τα παγκόσμια πρότυπα περισσότερο. Πιστεύει ότι η αυχενική διαφάνεια είναι η πιο σημαντική εξέταση σε όλην την εγκυμοσύνη και μετά το α-τεστ που γίνεται κατά κόρον στο εξωτερικό, όχι τόσο στην Ελλάδα, και μετά η β-επιπέδου. Δεν κάνει όμως περιττές εξετάσεις. Έχει πάρει πλήρες ιστορικό και από μένα και από τον άντρα μου για δικές μας και για τυχούσες κληρονομικές ασθένειες. Γενικά είναι ήρεμος, ξέρει τι του γίνεται, έχει πολύχρονη εμπειρία και δεν είναι από αυτούς που ασκούν την ιατρική για το χρήμα. Κοινώς, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!!

Ελενακι μπραβο για τα αποτελεσματα.Να συνεχισετε ετσι ομορφα!!

Τι καλο που ειναι να εχεις γιατρο που εμπιστευεσαι!!Μας δημιουργει κ εμας ηρεμια και ασφαλεια που την χρειαζομαστε τοσο σε αυτη τη φαση.Το ιδιο σημαντικο ειναι κ ο παιδιατρος αργοτερα.Να ξερεις οτι ο,τι κι αν σου πει ειναι αυτο κ τελος χωρις να ψαχνεσαι.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...