Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Γεια σε ολες σας! Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα του αιματολογικού μου ελέγχου και ειναι πολυ πολυ καλα! Το μωράκι μας ειναι υγιέστατο! Και μάθαμε ότι ειναι κοριτςακι, οποτε ενα Ροζακι και για μενα παρακαλώ!!!

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τα καλά σου νέα! Μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες; Ποιο από όλα έκανες; Κόστος; Ποσο καιρό έκαναν να βγουν; Και το σημαντικότερο ποια χρωμοσώματα ελέγχει.. Κ γω σήμερα πήγα στη γιατρό μου κι επιμένει πως είναι καλό να το κάνουμε..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τα καλά σου νέα! Μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες; Ποιο από όλα έκανες; Κόστος; Ποσο καιρό έκαναν να βγουν; Και το σημαντικότερο ποια χρωμοσώματα ελέγχει.. Κ γω σήμερα πήγα στη γιατρό μου κι επιμένει πως είναι καλό να το κάνουμε..

Εγω έστειλα το αίμα, δηλαδή ο γιατρός μου, στο genomedica (ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση) στην Αθηνα. Το τεστ ελέγχει τρισωμιες 21, 18, 13, σύνδρομα που συνδέονται με τα φυλετικά χρωμοσώματα (ΧΧΨ, ΧΟ), καθώς και κάποιες ελλείψεις σε τμήματα χρωμοσωμάτων η διπλασιασμόυς τμημάτων τους. Το κόστος του ηταν750? και τα αποτελέσματα βγήκαν σε δυο εβδομάδες! Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κατι αλλο, πολυ ευχαρίστως! Πάντως ο γιατρός μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο τεστ αυτο και αν συνεκτιμηθούν και υπέρηχο γραφικά αποτελέσματα (αυχενικη) και το Papp-a θεωρεί ότι είσαι εξασφαλισμένος! Να αναφέρω ότι ειμαι 39 χρόνων και ειναι το πρώτο μου παιδάκι απο εξωσωματικη, οποτε με συμβούλεψε να αποφύγουμε την αμνιο εφόσον δεν υπήρξαν αλλες ενδείξεις πλην της ηλικίας και να κανουμε το αιματολογικό τεστ!

Εγω έστειλα το αίμα, δηλαδή ο γιατρός μου, στο genomedica (ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση) στην Αθηνα. Το τεστ ελέγχει τρισωμιες 21, 18, 13, σύνδρομα που συνδέονται με τα φυλετικά χρωμοσώματα (ΧΧΨ, ΧΟ), καθώς και κάποιες ελλείψεις σε τμήματα χρωμοσωμάτων η διπλασιασμόυς τμημάτων τους. Το κόστος του ηταν750? και τα αποτελέσματα βγήκαν σε δυο εβδομάδες! Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κατι αλλο, πολυ ευχαρίστως! Πάντως ο γιατρός μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο τεστ αυτο και αν συνεκτιμηθούν και υπέρηχο γραφικά αποτελέσματα (αυχενικη) και το Papp-a θεωρεί ότι είσαι εξασφαλισμένος! Να αναφέρω ότι ειμαι 39 χρόνων και ειναι το πρώτο μου παιδάκι απο εξωσωματικη, οποτε με συμβούλεψε να αποφύγουμε την αμνιο εφόσον δεν υπήρξαν αλλες ενδείξεις πλην της ηλικίας και να κανουμε το αιματολογικό τεστ!

Θα σου στείλω πμ να μη κουράζουμε τα κορίτσια!

Καλημέρα!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

το εχει παθει καμια σας???στην εγκυμοσυνη η πριν η μετα απο αυτην??

Αχ ρε Ντέπυ τι περνάς πάλι!!! Υπομονή!!! Να είναι κανένας αδένας;; Μακάρι να μην είναι τίποτα και απλά από την κούραση να έχει πεταχτεί κανένα νεύρο!!! Περιμένουμε νέα σου

καλησπερα στις μελλουσες μανουλες......

χαθηκα γιατι περιμενα να τελειωσουν ολα τα κοριτσακια με τις αυχενικες τους....δεν ηθελα με τη δικια μου εμπειρια να τις αγχωσω προκαταβολικα....

εμεις ημασταν διδυμη κυηση μετα απο την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης..... γυρω στην 11η εβδομαδα μαθαμε οτι το ενα το χασαμε..σταματησε να αναπτυσσεται....την επομενη εβδομαδα πηγαμε να κανουμε την αυχενικη σε μια αντε να μην μιλησω για το ποιον της, μας ανακοινωσε οτι εχουμε πιθανοτητα για συνδρομο down 1:41...καταλαβαινετε τι φρικη φαγαμε...ακομα δεν ειχαμε χωνεψει οτι χασαμε το ενα...επειδη κατι μας ελεγε οτι δεν εκανε σωστη δουλεια πηγαμε κ την επαναλαβαμε....επιβεβαιωθηκαμε οτι δεν εκανε εντελως σωστη δουλεια, γιατι η μετρηση της ηταν λαθος ηταν "φουσκωμενη" κ το κυριοτερο μας ειπε οτι το φασολακι που παλινδρομησε απορροφηθηκε...πραγμα που δεν ισχυει γιατι ακομα κ σημερα που μιλαμε το εχω ακομα το φασολακι μου...το βλεπω σε καθε υπερηχο...η γιατρος μου επειδη ειμαι απο εξωσωματικη δεν ηθελε να το διακινδυνεψουμε με επεμβατικη εξεταση ειπε να κανουμε την dna αιματος...... περιμεναμε καρτερικα 2 εβδομαδες να δουμε τι εγινε μεχρι που μας ειπαν οτι επειδη δεν απορροφηθηκε το φασολακι μου πρεπει να την επαναλαβω γιατι δεν μπορεσαν να βγαλουν αποτελεσμα...με τα χιλια ζορια το δεχτηκα..με καβγαδες, φωνες το δεχτηκα....την επανελαβα μεχρι που βεβαιωθηκα γιατι δεν ηθελα να την κανω...γιατι παλι μετα απο αναμονη 20 ημερων μας ειπαν οτι παλι δεν εβγαλαν αποτελεσμα....

την παρασκευη που μας ερχεται θα κανουμε αμνιοπαρακεντηση.,..με τουτα κ με εκεινα φτασαμε 19η εβδομαδα....κ μεχρι να μαθουμε οοοοολα τα αποτελεσματα φτασαμε στα μεσα της εγκυμοσυνης....

αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου.....

Τι να πω για τους γιατρούς!!!! Απαράδεκτοι!!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις στην αμνιοπαρακέντηση Μαράκι.

Γεια σε ολες σας! Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα του αιματολογικού μου ελέγχου και ειναι πολυ πολυ καλα! Το μωράκι μας ειναι υγιέστατο! Και μάθαμε ότι ειναι κοριτςακι, οποτε ενα Ροζακι και για μενα παρακαλώ!!!

Μπράβο Κλειώ!!!! Έτσι, να συνεχίσει να είναι υγιής σε όλη της τη ζωή!!!

Σήμερα ειχα πάει στο γιατρό και είδαμε το μωράκι για πρωτη φορά μετα την αυχενική.Στην αυχενικη δεν μου ειχε βγάλει υπερηχογραφικη ηλικία και η ΠΗΤ που σας ειπα είναι η ημερολογιακή.Τωρα μου έβγαλε ΠΗΤ 14/12 βάσει μέτρησης.Ειναι 150 γρ. και όπως όλα δείχνουν είναι παίδαρος!!!Βέβαια ο γιατρός λέει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί είναι ακόμα μικρό και μπορεί να μην διακρίνεται καλά.Αλλο που έβγαζε μάτι...

Να σας πω,εδω που βρισκόμαστε τώρα,σχεδόν στη μέση,είναι κρίμα να πάει κάτι άσχημα.

Μπράβο Περιστεράκι!!!! Όλα θα πάνε καλά!!! Θετικές σκέψεις!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015 κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 αγοράκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015

EleNaGN.....ΠΗΤ 17/12/2015

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 21/12/2015

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

Κορίτσια εντάξει;;;

WkSzp3.png

Άντζελα Το είδες το φύλο;; Ή έκανε σαν το δικό μου;;; :tongue::tongue:

Ασε Ελενακι! Σαν το δικό σου και το δικό μου! Δεν έπιασε το κόλπο με την καραμέλα που ετρωγα!!! :P ήταν με το κεφάλι κατω. 115 γραμμάρια!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλησπερα κοριτσια μολις επεστρεψα απο το νοσοκομειο. το μωρακι δεν το ειδαμε αλλα ακουσαμε καρδια. Ειμαι 18w3d. μου ειπανε να κλεισω την β επιπεδου οσο πιο γρηγορα μπορω γιατι δεν θα βρισκω ραντεβου... καλε εν οψη κρισης ο μισος γναικιος πληθησμος περιμενει παιδακι... στην βεροια ολες οι γνωστες μου κ μη ειναι εγκυες.... χαχαχα Εντωμεταξυ τις τελευταιες μερες ειχα τσουξιμο στην περιοχη και τελικα μου ειπαν οτι εχω κολπιτιδα.. Ποτε μεχρι τωρα δεν εχω παθει κ με φοβισε λιγο. μου εδωσαν ενα υποθεθετο κ τον αντρα μου θεραπεια 7 ημερων.. μου ειπε επισης να κανω κολπικες πλυσεις με χαμομηλι. Εχει κανει καμια σας? καθε ποτε το κανουμε κ για ποσο καιρο?

hQiDp3.png

Καλησπερα!!!!!!!!βαλτε μου κ μενα ενα μπλεεεεεε!!!!!!

25-11-15 θα περιμενουμε ενα παιδαρο!!!!!!!!!

Εχει λιγη ωρα που γυρισαμε......σαν διαδικασια δεν ηταν απολυτως τιποτα....ημουν ηρεμξ

αν κ δεν μου το ειχα.....περιμενα οτι θα ειχα την κρισουλα μου αλλα ολα οκ....

μου ειπε οτι τα πρωτα αποτελεσματα θα βγουν την δευτερα το βραδυ κ ο καρυοτυπος σε

2 με 3 εβδομαδες....

σαν πρωτη ενδειξη μου ειπε οτι θα ειναι καλα τα αποτελεσματα γιατι το αμνιακο υγρο που

μου πηρε ηταν καθαρο....

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες σας κ που ακουσατε τον πονο μου....

ακομα δεν το πιστευω οτι εχουμε τελειωσει....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλησπερα!!!!

maria030603 αχ τι περασες κοριτσι μου!!!!Ευτυχως ειναι μια χαρα το αγορακι σας!!!Καλα αποτελεσματα και στη συνεχεια!!

Αντζελακι παλι δεν καθισε να δειτε φυλο???Σου κανει ναζακια!!EleNaGN κι εσενα το ιδιο...υπομονη!!!Θελουν να κανουν επιβλητικη εμφανιση!!:P

peristeraki και klio μπραβο για τα μπομπουκακια!!!

annaliza εγω εκανα και κανω συχνα πλυσεις με χαμομηλι.Εχει αντισηπτικη δραση.Τωρα που εχεις το θεματακι πιστευω καθε βραδυ πριν κοιμηθεις.Μετα τη θεραπεια καντο προληπτικα 1-2 φορες την εβδομαδα.Ουφ κι εγω πρεπει να κανω καλλιεργεια αλλα βαζω ακομη κολπικα τα ουτρογεσταν οποτε ισως αργοτερα.

Σημερα ειμαι 18w+1d κι εχω δυο βραδια που σαν να αρχισα να καταλαβαινω τον μικρουλι!!!Δεν ειναι ακομη εντονο και συχνο αλλα τουλαχιστον οταν ξαπλωνω νιωθω το ψαρακι μου να στριφογυριζει!!:D:D:D:D

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Άντζελα μια πορτοκαλάδα με ζάχαρη και ανθρακικό και μια σοκολάτα μου είπε ο γιατρός για την άλλη εβδομάδα που έχω το α-τεστ και θα δούμε σίγουρα το φύλο!!! Τι να κάνει μια καραμελίτσα;;; :tongue: Με κορόιδευες εεε;;;; :tongue::tongue::tongue::-D:-D

annaliza δεν ξέρω για την κολπίτιδα, πάντως στην πόλη μου όχι μόνο είναι όλες έγκυες αλλά γεννάνε και τον Δεκέμβρη!!!

maria030603 Όλα να πάνε καλά!!!

blueroses Grande εμφάνιση είναι το λιγότερο που θα κάνει!!!! :tongue::tongue::tongue:8-)8-):cool:

WkSzp3.png

maria030603...ΠΗΤ 25/11/2015...αγοράκι

mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015

blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγοράκι

depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015

annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 κοριτσάκι

elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 αγοράκι

Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015...αγοράκι

klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015 κοριτσάκι

Bebakimou…ΠΗΤ 12/12/2015

Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσάκι

peristeraki ...ΠΗΤ 14/12/2015 αγοράκι

elinab….ΠΗΤ 15/12/2015

Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015

EleNaGN.....ΠΗΤ 17/12/2015

ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσάκι

georgia-kak...ΠΗΤ 21/12/2015

Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015

Kallina…ΠΗΤ …31/12/2015

WkSzp3.png

Καλησπερα!!!!!!!!βαλτε μου κ μενα ενα μπλεεεεεε!!!!!!

25-11-15 θα περιμενουμε ενα παιδαρο!!!!!!!!!

Εχει λιγη ωρα που γυρισαμε......σαν διαδικασια δεν ηταν απολυτως τιποτα....ημουν ηρεμξ

αν κ δεν μου το ειχα.....περιμενα οτι θα ειχα την κρισουλα μου αλλα ολα οκ....

μου ειπε οτι τα πρωτα αποτελεσματα θα βγουν την δευτερα το βραδυ κ ο καρυοτυπος σε

2 με 3 εβδομαδες....

σαν πρωτη ενδειξη μου ειπε οτι θα ειναι καλα τα αποτελεσματα γιατι το αμνιακο υγρο που

μου πηρε ηταν καθαρο....

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες σας κ που ακουσατε τον πονο μου....

ακομα δεν το πιστευω οτι εχουμε τελειωσει....

Άντε κοριτςακι μου, πέρασε κι αυτο, με το καλό τα αποτελέσματα τη Δευτερα να ηρεμήσετε και σεις!!!

Γεια σας κορίτσια !!

Εμάς μας έχει πει ο γιατρός στην αυχενική ότι είναι κοριτσάκι !! Βάλτε με κι εμένα στον πίνακα, αν μπορείτε !!

Εμένα έχουν υποχωρήσει όλα τα συμπτώματα (μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όντως είμαι έγκυος... ). Αυτό μου προκαλεί βέβαια μια ανησυχία μήπως κάτι πηγαίνει στραβά...(φύσει απαισιόδοξη... ).

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν τόσο ήρεμη και αισιόδοξη, τώρα όλο το μυαλό μου πάει στο κακό και έχω φοβερό άγχος μέχρι να ξαναπάω στο γιατρό να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά.

Έτυχε τώρα βέβαια και οι πολιτικές - οικονομικές συγκυρίες είναι περίεργες.

Ευχαριστώ πολύ peristeraki που μου ανέλυσες την άποψή σου για το θέμα αμνιο/αιμοληψία.

Δεν έκανα τίποτα από τα δύο. Κλίνω προς την αιμοληψία....αν ανοίξουν οι τράπεζες και έχουμε ακόμη χρήματα μέσα...

Καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια...

Υ.Γ. Η Γεωργία, η κοπέλα από το Ρέθυμνο πού εξαφανίστηκε;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...