Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαλτε μου κ μενα ενα ροζακι παρακαλω... (Αλλαζει ε γιατι κραταω μια επιφυλαξη..) elepet κ εγω την ακουω τα ξημερωματα κυριως.. Αυριο θα ειμαι 18 εβδομαδων ακριβως. Αντε τα μισα περασανε σχεδον..

hQiDp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Εγώ πήγα σήμερα στον γιατρό μου. Μια χαρά είναι το μωράκι μου!!! Τεράστιο μου φάνηκε!!! Είναι 19 ολόκληρους πόντους!!!! :D:D:D Τα πόδια όμως δεν τα άνοιγε με τίποτα!!!! Πολύ ντροπαλό παιδί!!! Από που πήρε;;; :tongue::tongue:

Να ρωτήσω κάτι;;; Έχω την αίσθηση ότι κάαατι κατάλαβα σήμερα!!! Ήμουν ανάσκελα και ένιωσα κάτι σαν μπουρμπουλήθρα.... Στην αρχή νόμιζα ότι είναι το έντερο μου αλλά συνήθως το νιώθω σαν τσίμπημα το έντερο. Αυτή είναι η αίσθηση;;; Μήπως ήταν η ιδέα μου και είμαι σε μικρή εβδομάδα ακόμα;;;

Τι κάνετε εσείς κοριτσάκια;;;

Φιλιά σε όλες

WkSzp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Εγώ πήγα σήμερα στον γιατρό μου. Μια χαρά είναι το μωράκι μου!!! Τεράστιο μου φάνηκε!!! Είναι 19 ολόκληρους πόντους!!!! :D:D:D Τα πόδια όμως δεν τα άνοιγε με τίποτα!!!! Πολύ ντροπαλό παιδί!!! Από που πήρε;;; :tongue::tongue:

Να ρωτήσω κάτι;;; Έχω την αίσθηση ότι κάαατι κατάλαβα σήμερα!!! Ήμουν ανάσκελα και ένιωσα κάτι σαν μπουρμπουλήθρα.... Στην αρχή νόμιζα ότι είναι το έντερο μου αλλά συνήθως το νιώθω σαν τσίμπημα το έντερο. Αυτή είναι η αίσθηση;;; Μήπως ήταν η ιδέα μου και είμαι σε μικρή εβδομάδα ακόμα;;;

Τι κάνετε εσείς κοριτσάκια;;;

Φιλιά σε όλες

Αυτό ακριβώς αισθάνθηκα κ γω εχθες! Σαν μπουρμπουληθρα 2 φορές το βράδυ που ξάπλωσα αλλά επειδή πονουσε η κοιλιά μου υπέθεσα οτι είναι το έντερο.

Μπράβο για το μωρακι σου που μεγάλωσε! Αλλά γιατί δεν άνοιξε ποδαράκια;;;; Εγω έχω αγωνία για το φύλο! Ελπίζω μη κάνει σαν το δικό σου! :tongue:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου απο ποια εβδομαδα αρχιζουμε να νιωθουμε τα μπεμπακια μας. Εγω ειμαι στην 15η και σημερα σαν να μου φανηκε ετσι οπως λετε και εσεις. Μπορει η ειναι η ιδεα μου; Περιπου σε ποιο υψος της κοιλιας το νιωθετε; Κατω απο τον αφαλο; Πιο πανω; Ανυπομονωωωωωωω να το νιωθω και εγω καθε μερα!

YRJgp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε???:P:p:p:p:p.εγω πηγα καποια στιγμη στον νεο μου γιατρο και δεν ειδαμε παλι φυλλο και υποθετει χωρις να θελει να μου πει σιγουρα οτι ειναι κοριτσι.τι να πωωω.εγω παντως δεν δενω κατι ακομα.χαιρομαι που πηγαινετε καλα κοριτσια!!:P:p:pεγω χτες ενιωσα το μπεμπε μου πολυ εντονα και χαρηκα πολυ!!!δεν περιγραφεται το συναισθημα!αχχχχχχχχχχ.και μου εκανε την τιμη και το βραδυ αργα και σημερα καποια στιγμη το πρωι:P:p:p:p:oops::oops::oops::oops::oops:.χτες με ειχε πιασει και ενας πονο κατω πολυ χαμηλα δεξια και μου ειπε ο γιατρος μου να παρω buscopan μην ειναι καμια συσπασουλα.σημερα ομως προς το παρον ειμαι καλυτερα.αυτα απο μενα.περιμενω και απο εσας και αλλα ομορφα νεα;);););););):P:p

Κοριτσακια μου απο ποια εβδομαδα αρχιζουμε να νιωθουμε τα μπεμπακια μας. Εγω ειμαι στην 15η και σημερα σαν να μου φανηκε ετσι οπως λετε και εσεις. Μπορει η ειναι η ιδεα μου; Περιπου σε ποιο υψος της κοιλιας το νιωθετε; Κατω απο τον αφαλο; Πιο πανω; Ανυπομονωωωωωωω να το νιωθω και εγω καθε μερα!

Εγώ Ιωάννα μου σήμερα μπήκα στην 17η και άρχισα να το νοιώθω προχθές. Παίζει ρόλο πάντως αν είναι το πρώτο παιδί ή όχι και αν είχες κοιλιά πριν. Εμένα είναι το πρώτο και πριν είχα πολύ μικρή κοιλίτσα, σαν φούσκωμα!!! Εγώ το νοιώθω στα οστά της λεκάνης. Εκεί που τελειώνει το εσώρουχο.

καλημερα κοριτσια τι κανετε???εγω πηγα καποια στιγμη στον νεο μου γιατρο και δεν ειδαμε παλι φυλλο και υποθετει χωρις να θελει να μου πει σιγουρα οτι ειναι κοριτσι.τι να πωωω.εγω παντως δεν δενω κατι ακομα.χαιρομαι που πηγαινετε καλα κοριτσια!!:P:p:pεγω χτες ενιωσα το μπεμπε μου πολυ εντονα και χαρηκα πολυ!!!δεν περιγραφεται το συναισθημα!αχχχχχχχχχχ.και μου εκανε την τιμη και το βραδυ αργα και σημερα καποια στιγμη το πρωι χτες με ειχε πιασει και ενας πονο κατω πολυ χαμηλα δεξια και μου ειπε ο γιατρος μου να παρω buscopan μην ειναι καμια συσπασουλα.σημερα ομως προς το παρον ειμαι καλυτερα.αυτα απο μενα.περιμενω και απο εσας και αλλα ομορφα νεα

Που χάθηκες εσύ ρε κορίτσι;; Όλα καλά;; Με τον καινούργιο γιατρό σου ευχαριστημένη;; Buscopan παίρνω και εγώ γιατί κρατάει μαλακή την μήτρα και δεν κάνει έντονες συσπάσεις.

Αυτό ακριβώς αισθάνθηκα κ γω εχθες! Σαν μπουρμπουληθρα 2 φορές το βράδυ που ξάπλωσα αλλά επειδή πονουσε η κοιλιά μου υπέθεσα οτι είναι το έντερο.

Μπράβο για το μωρακι σου που μεγάλωσε! Αλλά γιατί δεν άνοιξε ποδαράκια;;;; Εγω έχω αγωνία για το φύλο! Ελπίζω μη κάνει σαν το δικό σου! :tongue:

Είναι ντροπάλό παιδί!!!! Τι το πείραζε ο γιατρός, τι από εδώ , τι από εκεί. Τίποτα!!! Πεισματάρικο.

Εν τω μεταξύ επειδή έχω ένα προαίσθημα ότι είναι κορίτσι, να έχω και τον άντρα μου; "Μπράβο μωρό μου, έτσι κλειστά τα ποδαράκια":shock::shock::shock::tongue::tongue:

Κορίτσια εγώ την άλλη εβδομάδα έχω το α-τεστ. Το έχει καμία άλλη;

Σχετικά με το φόρουμ. Η γραμμή που γράφει τις πληροφορίες σχετικά με το πότε γράφτηκε ένα μήνυμα έχει γίνει μπλε σκούρα και δεν φαίνεται τίποτα.

Επίσης, γράφω μηνύματα και εξαφανίζονται και μετά πάλι από την αρχή:mad::x:x

Και σε εσάς έτσι είναι ή θέλει κάποια ρύθμιση να κάνω;;

WkSzp3.png

ELENAGN ΜΟΥ γεια σουυυυυυ!!!!ναι εγω ολα καλα.ο γιατρος μου υπεροχος.νιωθω πια ηρεμη!!!με μενα ολα καλα πηγαινω κανονικα στην δοιυλεια μου αλλα γενικα προσεχω...οσο μπορω δηλαδη:?:?:?.μου φωναζει λιγο ο γιατρος μου αλλα τι να κανω αφου τωρα μετακομιζω ποιος θα μου τα κανει.με βοηθανε αλλα υπαρχουν καποια που θελω να τα κανω εγω.παρθενος παιδι μουυυυ:D:D:D:D.απο χτες ειχα κατω δεξια χαμηλα κατι πονακια σαν σουβλιες αλλα μου εδωσε boscopan.σημερα ειμαι καλυτερα.σημερα θα παω απο εκει να μου διορθωσει μια συνταγη και θα τον δω λιγο.να του δειξω και ενα γρομπαλακι που πιανω κατω δεξια χαμηλα.μπορει να ειναι ο αδενας μου αλλα θελω να το δει.οταν του το ειπα απο το τηλ δεν τον ανησυχησε αλλα εγω αγχωθηκα λιγο.και το μπεμπακι μου το ομορφο το ενιωσα επιτελουςς:D:D:Dεσυ ολα καλα?????ΠΗΤ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 7/12/15 αλλα με βλεπει να γενναω τελη νοεμβριου.ο πλακουντας μου τελικα εχει ανωδικη ταση.ειναι καλυτερα.:D:D:D:D

Γεια σας κοριτσάκια! Σήμερα πήγα στο γιατρό μου, ολα ηταν πολυ καλα, ειμαστε 150gr, μιλάμε για παιδιά ολόκληρα!!! Για μια ακομη φορα αρνήθηκε να μας δείξει το φύλο, είχε γυρισμένη την πλατόυλα και δεν άλλαζε θέση παρά το τράνταγμα που μου έριχνε ο γιατρός! Δεν πειράζει, μου ειπε ο γιατρός να ξαναπάω σε μια βδομάδα για να δούμε το φύλο και το κανονικό ραντεβού μου σε ενα μήνα για β επιπέδου! Νομιζω ότι χθες το βράδυ το κατάλαβα κιόλας! Κατι σαν μικρό τράνταγμα, φτερούγισμα στα δεξιά του αφαλου μου!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

χτες το βραδυ πηγα στον γιατρο μου να με δει λιγο για εκεινο το γρομπαλακι που επιανα κατω χαμηλα δεξια και μου ειπε οτι ισως ειναι κηλη.εχω στεναχωρεθει και αγχωθει πολυ βρε κοριτσια.δεν μπορω να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου:(:(:(:(:(.δεν ηταν σιγουρος βεβαια γι αυτο με στελνει και θα παω το απογευμα σε εναν χειρουργο.στην εγκυμοσυνη μου λεει δεν μαςδημιουργει καποιο προβλημα αν ειναι κηλη απλα να παω να δουμε τι θα μας πει ο χειρουργος και ολα θα τα αντιμετωπισουμε μου ειπε.πφφφφφφφ.ηταν αναγκη να μου εμφανιστει τωρα???ισως ειναι απο εγκυμοσυνη.το διαβασα και αυτο αλλα οπως και να εχει αντιμετωπιζεται χειρουργικα.και εγω γενικα ειμαι πολυ φοβιτσιαρα.μετα την εγκυμοσυνη θα μπω σε διαδικασιες.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

το εχει παθει καμια σας???στην εγκυμοσυνη η πριν η μετα απο αυτην??

καλησπερα στις μελλουσες μανουλες......

χαθηκα γιατι περιμενα να τελειωσουν ολα τα κοριτσακια με τις αυχενικες τους....δεν ηθελα με τη δικια μου εμπειρια να τις αγχωσω προκαταβολικα....

εμεις ημασταν διδυμη κυηση μετα απο την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης..... γυρω στην 11η εβδομαδα μαθαμε οτι το ενα το χασαμε..σταματησε να αναπτυσσεται....την επομενη εβδομαδα πηγαμε να κανουμε την αυχενικη σε μια αντε να μην μιλησω για το ποιον της, μας ανακοινωσε οτι εχουμε πιθανοτητα για συνδρομο down 1:41...καταλαβαινετε τι φρικη φαγαμε...ακομα δεν ειχαμε χωνεψει οτι χασαμε το ενα...επειδη κατι μας ελεγε οτι δεν εκανε σωστη δουλεια πηγαμε κ την επαναλαβαμε....επιβεβαιωθηκαμε οτι δεν εκανε εντελως σωστη δουλεια, γιατι η μετρηση της ηταν λαθος ηταν "φουσκωμενη" κ το κυριοτερο μας ειπε οτι το φασολακι που παλινδρομησε απορροφηθηκε...πραγμα που δεν ισχυει γιατι ακομα κ σημερα που μιλαμε το εχω ακομα το φασολακι μου...το βλεπω σε καθε υπερηχο...η γιατρος μου επειδη ειμαι απο εξωσωματικη δεν ηθελε να το διακινδυνεψουμε με επεμβατικη εξεταση ειπε να κανουμε την dna αιματος...... περιμεναμε καρτερικα 2 εβδομαδες να δουμε τι εγινε μεχρι που μας ειπαν οτι επειδη δεν απορροφηθηκε το φασολακι μου πρεπει να την επαναλαβω γιατι δεν μπορεσαν να βγαλουν αποτελεσμα...με τα χιλια ζορια το δεχτηκα..με καβγαδες, φωνες το δεχτηκα....την επανελαβα μεχρι που βεβαιωθηκα γιατι δεν ηθελα να την κανω...γιατι παλι μετα απο αναμονη 20 ημερων μας ειπαν οτι παλι δεν εβγαλαν αποτελεσμα....

την παρασκευη που μας ερχεται θα κανουμε αμνιοπαρακεντηση.,..με τουτα κ με εκεινα φτασαμε 19η εβδομαδα....κ μεχρι να μαθουμε οοοοολα τα αποτελεσματα φτασαμε στα μεσα της εγκυμοσυνης....

αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου.....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλησπερα στις μελλουσες μανουλες......

χαθηκα γιατι περιμενα να τελειωσουν ολα τα κοριτσακια με τις αυχενικες τους....δεν ηθελα με τη δικια μου εμπειρια να τις αγχωσω προκαταβολικα....

εμεις ημασταν διδυμη κυηση μετα απο την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης..... γυρω στην 11η εβδομαδα μαθαμε οτι το ενα το χασαμε..σταματησε να αναπτυσσεται....την επομενη εβδομαδα πηγαμε να κανουμε την αυχενικη σε μια αντε να μην μιλησω για το ποιον της, μας ανακοινωσε οτι εχουμε πιθανοτητα για συνδρομο down 1:41...καταλαβαινετε τι φρικη φαγαμε...ακομα δεν ειχαμε χωνεψει οτι χασαμε το ενα...επειδη κατι μας ελεγε οτι δεν εκανε σωστη δουλεια πηγαμε κ την επαναλαβαμε....επιβεβαιωθηκαμε οτι δεν εκανε εντελως σωστη δουλεια, γιατι η μετρηση της ηταν λαθος ηταν "φουσκωμενη" κ το κυριοτερο μας ειπε οτι το φασολακι που παλινδρομησε απορροφηθηκε...πραγμα που δεν ισχυει γιατι ακομα κ σημερα που μιλαμε το εχω ακομα το φασολακι μου...το βλεπω σε καθε υπερηχο...η γιατρος μου επειδη ειμαι απο εξωσωματικη δεν ηθελε να το διακινδυνεψουμε με επεμβατικη εξεταση ειπε να κανουμε την dna αιματος...... περιμεναμε καρτερικα 2 εβδομαδες να δουμε τι εγινε μεχρι που μας ειπαν οτι επειδη δεν απορροφηθηκε το φασολακι μου πρεπει να την επαναλαβω γιατι δεν μπορεσαν να βγαλουν αποτελεσμα...με τα χιλια ζορια το δεχτηκα..με καβγαδες, φωνες το δεχτηκα....την επανελαβα μεχρι που βεβαιωθηκα γιατι δεν ηθελα να την κανω...γιατι παλι μετα απο αναμονη 20 ημερων μας ειπαν οτι παλι δεν εβγαλαν αποτελεσμα....

την παρασκευη που μας ερχεται θα κανουμε αμνιοπαρακεντηση.,..με τουτα κ με εκεινα φτασαμε 19η εβδομαδα....κ μεχρι να μαθουμε οοοοολα τα αποτελεσματα φτασαμε στα μεσα της εγκυμοσυνης....

αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου.....

Πωπω κορίτσι μου τι πέρασες... Δεν έχω λόγια.. Το ότι το φασολακι που παλινδρομησε είναι ακόμα στη κοιλιά σου δεν είναι επικίνδυνο;

Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου το μωρακι σου να είναι γέρο και όλα αυτά να είναι μια κακιά ανάμνηση και να συνεχίσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου με θετικές σκέψεις και όνειρα. Περιμένουμε τα νέα σου..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

maria030603 τι περιπέτεια είναι αυτή που πέρασες;Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το δεύτερο μωράκι σου να είναι μια χαρά,μέσα από την καρδιά μου.

depyfr αναποδιά,αλλά μην αγχώνεσαι...Τι σου λέω τώρα κι εγώ...Λογικό να αγχώνεσαι,αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη για το μωράκι σου και θα δεις τι θα σου πει και ο γιατρός.

Σήμερα ειχα πάει στο γιατρό και είδαμε το μωράκι για πρωτη φορά μετα την αυχενική.Στην αυχενικη δεν μου ειχε βγάλει υπερηχογραφικη ηλικία και η ΠΗΤ που σας ειπα είναι η ημερολογιακή.Τωρα μου έβγαλε ΠΗΤ 14/12 βάσει μέτρησης.Ειναι 150 γρ. και όπως όλα δείχνουν είναι παίδαρος!!!Βέβαια ο γιατρός λέει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί είναι ακόμα μικρό και μπορεί να μην διακρίνεται καλά.Αλλο που έβγαζε μάτι...

mariakriti για μη επεμβατικο έλεγχο δεν μου έκανε καν λόγο αυτή τη φορά.Προφανώς και λόγω πολιτικών εξελίξεων,λογικό είναι να υπάρχει δυσκολία.Είπαμε για αμνιοκέντηση σε δυο εβδομάδες.Θα πάρω τηλ.να κλείσω άμεσα ραντεβού.Πιο πολύ σκέφτομαι την ταλαιπωρία,παρά την εξέταση.Δεν με φοβίζει.Ανησυχω βέβαια για το αποτέλεσμα,θελω να είναι καλό.

Να σας πω,εδω που βρισκόμαστε τώρα,σχεδόν στη μέση,είναι κρίμα να πάει κάτι άσχημα.

Γεια σε ολες σας! Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα του αιματολογικού μου ελέγχου και ειναι πολυ πολυ καλα! Το μωράκι μας ειναι υγιέστατο! Και μάθαμε ότι ειναι κοριτςακι, οποτε ενα Ροζακι και για μενα παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...