Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

2 ώρες πρίν, dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπερα σας κοριτσια!!! Σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα σας. Χθες πηγα στη γιατρο μου. Εχω ενα μικρο θεματακι με το σιδηρο γιατι εχω στιγμα και εχω στεναχωρηθει λιγακι... ολα τα αλλα καλα!ειμαι 16 εβδομαδων ακριβως. Ο μικρος μου ειναι 125 γραμμαρια και μου ειπε πως ειναι ψηλος. Τον μετρησε 15 εκατοστα. Μπανιο μου επετρεψε να κανω μονο αν ειναι σε καθαρη και ζεστη θαλασσα. Εγω ομως φοβαμαι γιατι παλια ειχα παθει ουρολοιμωξη οποτε δεν το ρισκαρω. Δεν πειραζει του χρονου με το νινι μας!

Εκει που σοκαριστηκα ηταν οταν με ζυγισε. Ειδε οτι απο την αρχη της εγκυμοσυνης πηρα πεντε κιλα και με συμμαζεψε. Τελος οι αγαπημενοι μου υδατανθρακες!!!!!

Προσπαθω να βρω ενα προγραμμα για τα συμπληρωματα και εχω πελαγωσει. Παιρνω 2 filicine και 2 legofer λογω στιγματος, 2 μαγνησια 1 ασβεστιο και μου εδωσε και αλλο 1 χαπι για την απορρόφηση του σιδηρου που δεν το εχω αρχισει ακομα... ελεος!!! Ας ειναι καλα τα μωρακια μας!!!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπαθω να βρω ενα προγραμμα για τα συμπληρωματα και εχω πελαγωσει. Παιρνω 2 filicine και 2 legofer λογω στιγματος, 2 μαγνησια 1 ασβεστιο και μου εδωσε και αλλο 1 χαπι για την απορρόφηση του σιδηρου που δεν το εχω αρχισει ακομα... ελεος!!! Ας ειναι καλα τα μωρακια μας!!!

Ανθή μου αν δεν έχει και ο άντρας σου στίγμα τότε όλα τέλεια!!! Επειδή εγώ παρόλο που δεν έχω στίγμα, έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη παίρνω 3 φορές resoferon και όλα τα άλλα, σύνολο 15 την ημέρα!!! Κοινώς σε τρώω!!!! :D:D:D χαχαχαχα Εγώ τα παίρνω όλα μαζί. Ανά 8 ή 12 ώρες, αναλόγως πόσες φορές πρέπει να παίρνω το καθένα. Εννοείται ότι ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά το ασβέστιο θέλει 5-7 το απόγευμα που γίνεται καλύτερη απορρόφηση.

Φιλιά σε όλες

WkSzp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!

Ειδαμε το αντρακι μας!!!Μεγαλωσε κ εσπρωχνε με τα ποδαρακια.

Μια χαρουλα μου ειπε ολα.Σε δυο εβδομαδες θα με δει να κανονισουμε κ για τη β επιπεδου.Απο την αρχη μας βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερο στον υπερηχο.

Το ινομυωμα που εχω ειναι αρκετα μακρια απο το μωρο οποτε ολα καλα κ με αυτο.

Μου αφησε το ενα ουτρογεσταν καθε βραδυ αντι για δυο.Επισης μου εδωσε ασβεστιο κ ενα σκευασμα σιδηρο και φολικο μαζι.Κι ενα μαγνησιο το μεσημερι οπως ηδη παιρνω.

Με τη διατροφη λογω προδιαθεσης διαβητη κ με τις ανακατωσουρες στο πρωτο τριμηνο εχω χασει 5 κιλα!!Καλα ειναι γιατι ειχα καποια παραπανω οποτε ισως καταφερω να μην βαλω πολλα.

Για μπανια με αφησε, αλλα οταν ζεστανει αρκετα...οποτε με τιποτα ακομη....και να ειναι καθαρη.Καλα δεν θα τρελαθω κ στα μπανια αλλα αν ζηλεψω καμια φορα θα κανω τη βουτιτσα μου.:D

Αυτα...επιτελους ησυχια και λιγη ηρεμια!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Περιστερακι καλά αποτελέσματα!

Ανθη και Έλενα τόσα πολλά χάπια; Εγω που παίρνω τις βιταμίνες pregnacare μονο λέτε να είναι επαρκή; Βέβαια είμαι κ λιγότερων εβδομάδων από εσάς..

Τριανταφυλλακι μπράβο! Πολύ καλά και τα δικά σου νέα! Και τα 5 κιλά μείον ακόμα καλύτερα!!!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

blueroses Μραβοοο,μια χαρα κ το μπεμπακι σου κ τα κιλα σου !!!εγω παω μαζι με Anthi k.

+5 δηλαδη! :D αλλα προσπαθω πλεον να μετριαζω την ποσοτητα ειδικα των γλυκων.1-2 την εβδομαδα,με μεγαλη δυσκολια ομως...!απο βιταμινες σιδηρο προ φαγητου,filicine ασβεστειο κ τελος Τ4 του θυροειδη..!εγω παντως μεχρι της 30 που εχω ραντεβου τρελενομαι!!!γτ σου λενε να πας 3 εβδομαδες μετα την αυχενικη?

hmfAp3.png

Διαφημίσεις

Bebakimou και εγω την ιδια απορια εχω! Γιατι πρεπει να περναει τοσο διαστημα απο το ενα ραντεβου στο αλλο. Αστα δεν περνουν με τιποτα οι μερες. 9Ιουνιου ειχα αυχενικη, 10 Ιουλιο το επομενο ραντεβου. Κοριτσακια μου και εγω με τα κιλα καλα τα παω, εχω ηδη χασει 7. Αλλα δεν εχω καμια ορεξη για φαγητο και οι εμετοι συνεχιζουν κανονικα. Μαλλον θα ειμαι απο,τοις ατυχες φαινεται. Εχω πλεον και μια απεχθεια για το κρεας,ουτε να το βλεπω δεν μπορω. Χτες μιλησα με τον γιατρο, να του πω οτι δεν τρωω, και μου ειπε να ξεκινησω να περνω τα pregnacare plus. Πολλες βιταμινες μαζεμενες σε 2 χαπακια!

YRJgp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα! Βλεπω οτι ολες σας αρχισατε να χαπακωνεστε... Μια απο τα ιδια κ εγω. Πρωι σιδηρο μεσημερι ασβεστιο και βραδυ μαγνησιο (γιατι ειχα πονακια). Μπανιο στην θαλασσα με αφησε κανονικα απλα με προσοχη. Να σας πω τρην αληθεια περιμενω την παραλια πως κ πως. Λιγο να αρχισω να ξεχνιεμαι.. Μετραω τις μερες για να παω να την ξαναδω και ακομα εχουμε παρα πολυ.. 13 ιουλιου επομενο ραντεβου. Αφου σκεφτομαι να τον παρω να κανονισω πιο νωρις. Ηδη εχει περασει μια βδομαδα κ μου λειπει.. χαχαχα

Αρχισατε να τα νιωθετε καθολου?

hQiDp3.png

Χαίρετε Κ καλώς σας βρήκα! Να έχουμε όλες μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Εγώ είμαι στην 13w k πητ έχω 31/12! Να ρωτήσω? όσες γεννάνε ποιο κοντά στις γιορτές δεν αγχώνεστε ότι λόγο γιορτών υπάρχει περίπτωση να επικρατεί αλαλούμ στα νοσοκομεία?

Ευτυχως ο ανδρα μου δεν εχει στιγμα οποτε ολα οκ. Αντζελα τα χαπια μου τα δινει λογω στιγματος εσυ μπορει να μην τα χρειαζεσαι! Εχει ξεκινησει καμια μαθηματα ανωδυνου; με εχει πιασει αγχος απο τωρα... το ξερω ειναι πολυ νωρις αλλα...

Το μωρο δεν το εχω νιωσει ακομα. Εσεις;

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Καλό απόγευμα και από εμένα και να καλωσορίσω κι εγώ τα καινούρια κορίτσια !!

Σήμερα πήγαμε κι εμείς στο γιατρό, μια χαρά μας είπε. Πέντε μέρες μεγαλύτερο φαίνεται το μωρό. 162 γραμμάρια και 12εκ νομίζω κεφαλουραίο όχι συνολικό.

Επίσης πήγα και στη διαβητολόγο και είμαστε υπό έλεγχο με τη διατροφή και τις μετρήσεις μας. Σε δυο βδομάδες πάλι...

Ανυπομονούσα να πάω στο γιατρό γιατί μου έχουν περάσει τελείως τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και φοβόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης έχω περιττά κιλά και δεν καταλαβαίνω να έχω κοιλιά εξαιτίας της εγκυμοσύνης. Είχα αγχωθεί. Μόλις άκουσα καρδούλα όμως...ησύχασα !!!

Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι κάτι αισθάνομαι, κυρίως το βράδυ και ανεπαίσθητο. Νομίζω είναι ακόμα νωρίς, ειδικά αν πρόκειται για πρώτη κύηση, ενώ αν είναι επόμενη κύηση διάβαζα ότι μπορεί να το αισθανθεί η μητέρα γιατί ξέρει περίπου τι περιμένει να αισθανθεί και είναι πιο χαλαρή η μήτρα.

Αν θυμάστε σε ένα ποστ είχα αναφερθεί για ένα πρόβλημα στα ούλα. Το γράφω για ενημέρωση, ήταν όγκος εγκυμοσύνης (τρομακτικό όνομα, έτσι;), μου το αφαίρεσε γναθοχειρουργός και το στείλαμε για βιοψία. Ευτυχώς όλα καλά. Πήρα βέβαια 4 μέρες αντιβίωση, μετά από συνεννόηση με το γυναικολόγο. Πολύ άγχος γιατί ήταν τρομακτικό και δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο εξαιτίας της εγκυμοσύνης. Ευτυχώς ο γναθοχειρουργός ήταν εξαιρετικός......

blueroses σου έχω στείλει π.μ. για το θέμα που είχαμε συζητήσει παλαιότερα για την εξέταση προεκλαμψίας.

peristeraki ή όποια άλλη μαμά κάνει εξέταση μη επεμβατική θα ήθελα να μου στείλει ένα π.μ.ή να γράψει στο φόρουμ κάποιες πληροφορίες, όπως κόστος, τι ακριβώς εξετάζει κτλ. Σήμερα ο γιατρός μου με άφησε να αποφασίσω για το αν ή ποια εξέταση θα κάνω.

Θα τα ξαναπούμε. Καλή συνέχεια σε όλες !!!

έντιτ : συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά είχα πολύ καιρό να γράψω και είπα να τα βγάλω από μέσα μου :)

Επίσης κι εγώ έχω χάσει 3 κιλά και πίνω τα πάντα από χάπια (προγεστερόνη, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, φυλλικό και μέχρι πρόσφατα και αντιβίωση)

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Καλό απόγευμα και από εμένα και να καλωσορίσω κι εγώ τα καινούρια κορίτσια !!

Σήμερα πήγαμε κι εμείς στο γιατρό, μια χαρά μας είπε. Πέντε μέρες μεγαλύτερο φαίνεται το μωρό. 162 γραμμάρια και 12εκ νομίζω κεφαλουραίο όχι συνολικό.

Επίσης πήγα και στη διαβητολόγο και είμαστε υπό έλεγχο με τη διατροφή και τις μετρήσεις μας. Σε δυο βδομάδες πάλι...

Ανυπομονούσα να πάω στο γιατρό γιατί μου έχουν περάσει τελείως τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και φοβόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης έχω περιττά κιλά και δεν καταλαβαίνω να έχω κοιλιά εξαιτίας της εγκυμοσύνης. Είχα αγχωθεί. Μόλις άκουσα καρδούλα όμως...ησύχασα !!!

Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι κάτι αισθάνομαι, κυρίως το βράδυ και ανεπαίσθητο. Νομίζω είναι ακόμα νωρίς, ειδικά αν πρόκειται για πρώτη κύηση, ενώ αν είναι επόμενη κύηση διάβαζα ότι μπορεί να το αισθανθεί η μητέρα γιατί ξέρει περίπου τι περιμένει να αισθανθεί και είναι πιο χαλαρή η μήτρα.

Αν θυμάστε σε ένα ποστ είχα αναφερθεί για ένα πρόβλημα στα ούλα. Το γράφω για ενημέρωση, ήταν όγκος εγκυμοσύνης (τρομακτικό όνομα, έτσι;), μου το αφαίρεσε γναθοχειρουργός και το στείλαμε για βιοψία. Ευτυχώς όλα καλά. Πήρα βέβαια 4 μέρες αντιβίωση, μετά από συνεννόηση με το γυναικολόγο. Πολύ άγχος γιατί ήταν τρομακτικό και δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο εξαιτίας της εγκυμοσύνης. Ευτυχώς ο γναθοχειρουργός ήταν εξαιρετικός......

blueroses σου έχω στείλει π.μ. για το θέμα που είχαμε συζητήσει παλαιότερα για την εξέταση προεκλαμψίας.

peristeraki ή όποια άλλη μαμά κάνει εξέταση μη επεμβατική θα ήθελα να μου στείλει ένα π.μ.ή να γράψει στο φόρουμ κάποιες πληροφορίες, όπως κόστος, τι ακριβώς εξετάζει κτλ. Σήμερα ο γιατρός μου με άφησε να αποφασίσω για το αν ή ποια εξέταση θα κάνω.

Θα τα ξαναπούμε. Καλή συνέχεια σε όλες !!!

έντιτ : συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά είχα πολύ καιρό να γράψω και είπα να τα βγάλω από μέσα μου :)

Επίσης κι εγώ έχω χάσει 3 κιλά και πίνω τα πάντα από χάπια (προγεστερόνη, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, φυλλικό και μέχρι πρόσφατα και αντιβίωση)

Έχεις πμ!

Ανθη και Έλενα τόσα πολλά χάπια; Εγω που παίρνω τις βιταμίνες pregnacare μονο λέτε να είναι επαρκή; Βέβαια είμαι κ λιγότερων εβδομάδων από εσάς..

Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα. Εγώ είχα πολλές αποκολλήσεις, οπότε 3 utrogestan τη μέρα, και 2 φυλλικό, 3 σίδηρο , 3 buscopan για το ινομύωμα και 2 neurobion και 1 ασβέστιο!!! Ουφφφφφ, Αλλά όλα για τα μωράκια μας!!!:tongue:

Χαίρετε Κ καλώς σας βρήκα! Να έχουμε όλες μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Εγώ είμαι στην 13w k πητ έχω 31/12! Να ρωτήσω? όσες γεννάνε ποιο κοντά στις γιορτές δεν αγχώνεστε ότι λόγο γιορτών υπάρχει περίπτωση να επικρατεί αλαλούμ στα νοσοκομεία?

Καλώς την!!! Να έχεις και εσύ μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ίσα-ίσα πιο χαλαρά είναι στις γιορτές!!! Από ό,τι γνωρίζω!!! Μην αγχώνεσαι για αυτό!!!

Εχει ξεκινησει καμια μαθηματα ανωδυνου; με εχει πιασει αγχος απο τωρα... το ξερω ειναι πολυ νωρις αλλα...

Το μωρο δεν το εχω νιωσει ακομα. Εσεις;

Όχι από τώρα. Βασικά δεν ξέρω και αν θα κάνω να είμαι ειλικρινής!!!Σίγουρα θα πάω για να μάθω πως φροντίζουν τα μωρά και κάπου βρήκα και σεμινάρια online για αυτό. Μπααα δεν το έχω νιώσει!!!!:cry: Μια φορά μου φάνηκε το βράδυ αργά, ξαπλωμένη ότι κάαααατι ένιωσα αλλά το πιο πιθανό είναι να ήταν το έντερο....:?:?:?:?:shock::shock:

Μπράβο για την εξέταση!!! Μπράβο ρε κορίτσι για τη βιοψία!!!Τέλος καλό, όλα καλά!!!

Εγώ γιατί έχω πάρει 2 κιλά;;;;;;;;;;;;;;;;;;:shock::shock::shock::evil::evil::evil:

blueroses ή mariakriti θέλω και εγώ πληροφορίες για την εξέταση προεκλαμψίας

Επεξεργάστηκαν by EleNaGN
Ξέχασα!!!

WkSzp3.png

Καλημέρα!

mariakriti όταν δω και τον γιατρό και ξέρω λεπτομέρειες θα σε ενημερώσω.

Την εξέταση για την προεκλαμψία και την προωρότητα την έχω κάνει μαζι με την αυχενική.Ο γιατρός μου έκανε κολπικό υπέρηχο και έκανε κάποιες μετρήσεις.Είναι εξέταση πιθανοτήτων,όπως και η αυχενική και όχι διαγνωστική.Δεν θυμάμαι τα ακριβή αποτελέσματα αλλα εδινε ποσοστά για τις 34 εβδομάδες,για τις 37 εβδομάδες και για τις 42 εβδομάδες,αν δεν κάνω λάθος.Και νομίζω ότι στη Β επιπεδου θα την επαναλάβει.

λή

Μπράβο για την εξέταση!!! Μπράβο ρε κορίτσι για τη βιοψία!!!Τέλος καλό, όλα καλά!!!

Εγώ γιατί έχω πάρει 2 κιλά;;;;;;;;;;;;;;;;;;:shock::shock::shock::evil::evil::evil:

blueroses ή mariakriti θέλω και εγώ πληροφορίες για την εξέταση προεκλαμψίας

Ευχαριστώ, πραγματικά κόντευε να σκάσω από τη στενοχώρια μου. Τώρα πέρασε αυτό και έχω το άγχος της αμνιοπαρακέντησης!! Ποτέ να μην είμαι ήσυχη....

Εγώ έχω παραπάνω κιλά...μην αγχώνεσαι. Αν πάρω και άλλα κινδυνεύω να σκάσω... :cool:

Θα γράψω παρακάτω για την εξέταση της προεκλαμψίας. Άλλωστε δεν είναι μυστικό. Έστειλα π.μ στην blueroses γιατί θυμάμαι το είχαμε συζητήσει και είχε ζητήσει η κοπέλα πληροφορίες και νόμιζα ότι δεν ενδιαφέρει άλλες κοπέλες, να μη σας ζαλίζω.

Έχεις πμ!

Σε ευχαριστώ πολύ, σου απάντησα.

Καλημέρα!

mariakriti όταν δω και τον γιατρό και ξέρω λεπτομέρειες θα σε ενημερώσω.

Την εξέταση για την προεκλαμψία και την προωρότητα την έχω κάνει μαζι με την αυχενική.Ο γιατρός μου έκανε κολπικό υπέρηχο και έκανε κάποιες μετρήσεις.Είναι εξέταση πιθανοτήτων,όπως και η αυχενική και όχι διαγνωστική.Δεν θυμάμαι τα ακριβή αποτελέσματα αλλα εδινε ποσοστά για τις 34 εβδομάδες,για τις 37 εβδομάδες και για τις 42 εβδομάδες,αν δεν κάνω λάθος.Και νομίζω ότι στη Β επιπεδου θα την επαναλάβει.

Ευχαριστώ, θα περιμένω να μου πεις όποτε μπορέσεις για τον μη επεμβατικό.

Και σε μένα έγραφε η αυχενική κάποια ποσοστά για προεκλαμψία πριν τις 34 και πριν τις 37. Επίσης για περιορισμό της εμβρυϊκής ανάπτυξης πριν τις 37 και αυτόματου τοκετού πριν τις 34.

Ωστόσο, το μοιράζομαι με όλες για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, έδωσα αίμα και 60?, ο γιατρός το έστειλε Αθήνα, το εργαστήριο να το στείλω με π.μ. μην θεωρηθεί και διαφήμιση. Το χαρτί που πήρα έγραφε εξέταση πλακουντιακού αυξητικού παράγοντα (pigf), τις μετρήσεις από το αίμα κα στην αξιολόγηση "κύηση χαμηλού κινδύνου για εμφάνιση προεκλαμψίας.

Αυτά...

Ένα σωρό εξετάσεις...

Καλή συνέχεια κορίτσια...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Εγώ έχω παραπάνω κιλά...μην αγχώνεσαι. Αν πάρω και άλλα κινδυνεύω να σκάσω... :cool:

Γιατί εσύ νομίζεις ότι δεν έχω;;;; :tongue: Απλά επειδή ξεκίνησα στην εγκυμοσύνη με 10 -12 επιπλέον τον κανονικού, προσέχω πολύ και η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει αυξηθεί και η όρεξη. Ευτυχώς!!!!! :wink::rolleyes::rolleyes::wink:

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...