Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

2 ώρες πρίν, dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Ειμαι τωρα στα μέσα της 14ης εβδομαδας και ο γιατρός μου, μου είπε να ξεκινήσω σίδηρο,ασβέστιο και μαγνήσιο.Μεχρι τωρα έπαιρνα μια πολυβιταμίνη εγκυμοσυνης που δε με καλύπτει πια όπως είπε.Το θέμα ειναι οτι τα ξεκίνησα χθες και άρχισαν παλι οι εμετοί εκεί που είχα ηρεμήσει λίγο.ειδικα το μαγνήσιο νομίζω με πειράζει παρά πολυ.εσεις έχετε αρχίσει κατι απο αυτά;γιατι νομίζω ειναι λίγο νωρίς ακόμα. :( :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Ειμαι τωρα στα μέσα της 14ης εβδομαδας και ο γιατρός μου, μου είπε να ξεκινήσω σίδηρο,ασβέστιο και μαγνήσιο.Μεχρι τωρα έπαιρνα μια πολυβιταμίνη εγκυμοσυνης που δε με καλύπτει πια όπως είπε.Το θέμα ειναι οτι τα ξεκίνησα χθες και άρχισαν παλι οι εμετοί εκεί που είχα ηρεμήσει λίγο.ειδικα το μαγνήσιο νομίζω με πειράζει παρά πολυ.εσεις έχετε αρχίσει κατι απο αυτά;γιατι νομίζω ειναι λίγο νωρίς ακόμα. :( :(

Καλημέρα!Μαγνήσιο έπαιρνα στην πρωτη μου εγκυμοσύνη από την 9η εβδομάδα.Δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Οι εμετοί μπορεί και να μην οφείλονται στα συμπληρώματα που παίρνεις.Εχω ακούσει για περιπτώσεις αδιαθεσίας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κορίτσια καλημέρα!

Καλημερα!!

Εγω παιρνω μαγνησιο απο την αρχη κ δεν με εχει πειραξει.Σιδηρο ξεκινησα γυρω δεκατη εβδ. στην αρχη μου εφερνε λιγες ανακατωσουρες. Μπορει να ηταν κ λογω εγκυμοσυνης κ οχι λογω σιδηρου.Ασβεστιο δεν ξεκινησα ακομη.Μαλλον αυτη την εβδ που θα παμε να το δουμε θα μου δωσει.Αλλα κ στην πρωτη εγκυμοσυνη που επαιρνα δεν με ειχε πειραξει κατι.

Δοκιμασε να τα παρεις ξεχωριστα καθε μερα να δεις ποιο ειναι αυτο που σε ενοχλει.Κι αν ειναι να στο αλλαξει με καποιο αλλο ο γιατρος.

Τι κανετε κοριτσακια;Μπηκαμε στο δευτερο τριμηνο κ νομιζω οτι κυλανε λιγο πιο ησυχα οι μερες.Την Τριτη θα παω να δω το μικρακι μου. περασαν 3 εβδ απο την τελευταια φορα!!! Αντε να αρχισουμε να τα καταλαβαινουμε να κλοτσανε να ειμαστε πιο ηρεμες.:)

xGElp3.png

d4EBp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Και εγω στα μεσα της 14ης εβδομαδας ειμαι. Απο την,12η εβδομαδα που,εκανα την,αυχενικη ξεκινησα να περνω και εγω ασβεστιο. Εμετους και αναγουλες συνεχιζω να εχω. Οποτε μηπως δεν φταινε τα φαρμακα που περνεις; Απλα μηπως τυχαινει να ειμαστε απο αυτες τις περιπτωσεις που δεν σταματανε οι εμετοι με το τελος του πρωτου τριμηνου.

YRJgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Bebaki καλώς ήρθες!

Μαρίζα παρε τηλέφωνο το γιατρό σου να ρωτήσεις. Δεν παλευεται να κανεις εμετούς τόσο καιρό. Είναι κρίμα.. Εγω ακόμα τις pregnacare παιρνω. Σε 2 βδομάδες που θα παω θα ρωτησω αν πρέπει να πάρω κάτι έξτρα.

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας!Η αλήθεια ειναι οτι πήρα τον γιατρό τηλ και μου είπε οτι μάλλον ειμαι απο τις ατυχες και οι εμετοί δε μου έχουν περάσει ακόμα.Θα συνεχίσω να παίρνω το σίδηρο και απο ασβέστιο αν τρώω δυο γιαούρτια την ημέρα δε χρειάζεται να παίρνω το χάπι.Οσο για το μαγνήσιο θα το σταματήσω προς το παρόν αφού παίρνω ακόμα και 2 ουτροτζεσταν και με βοηθάνε αυτά για τυχόν συσπάσεις και το ξαναβλέπουμε για πιο μετα.Τι να πω τόσο γκαντεμω πια;Τελοσπαντων όσο χάλια νοιωθω οργανικά τοσο χαίρομαι απο την άλλη για το μπεμπάκι μου όποτε ελπιζω να περάσουν ολα σύντομα! :) καλη συνέχεια σε όλες και θα τα ξαναπουμε!

γεια σας κοριτσακια!!! βαλτε κ εμενα στο κλαμπ του Δεκεμβρη!!Τα καλυτερα ευχομαι σε ολες μας..

Καλωσήρθες!!!! Με το καλό!!! Γερά και καλότυχα να είναι τα μωράκια μας!!!

Κορίτσια καλημέρα!

Εγώ μετά την αυχενική ξεκίνησα ασβέστιο. Έπαιρνα ήδη σίδηρο, φυλικό, neurobion. Εμένα ένα-δύο φαγητά μου προκαλούν εμετό μόλις τα τρώω!!! Και όχι τίποτα άλλο είναι και από τα αγαπημένα μου!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι κανετε κοριτσακια;Μπηκαμε στο δευτερο τριμηνο κ νομιζω οτι κυλανε λιγο πιο ησυχα οι μερες.Την Τριτη θα παω να δω το μικρακι μου. περασαν 3 εβδ απο την τελευταια φορα!!! Αντε να αρχισουμε να τα καταλαβαινουμε να κλοτσανε να ειμαστε πιο ηρεμες.:)

Και εγώ αυτό περιμένω τριανταφυλλάκι. Να μεγαλώσει η κοιλιά να αισθάνομαι και λίγο πιο έγκυος, να το αισθάνομαι για να είμαι και λίγο πιο ήρεμη, να κάνουμε την β επιπέδου και να δούμε ότι όλα είναι τέλεια!!!!

Σας φαίνεται και σε εσάς ότι δεν κυλάει καθόλου ο χρόνος;;;

WkSzp3.png

Καλως ηρθες!!!Με το καλο το μωρακι σου!!!

Ποτε εχεις ΠΗΤ;;

Ευχαριιστω πολυ κοριτσακι..με το καλο κ το δικο σου μπεμπακι!12 Δεκεμβριου εχω πητ:D Η ανυπομονησια ομως ειναι τεραστια.Να σας ρωτησω,σας επιτρεπει ο γιατρος σας να κανετε μπανακι στη θαλασσα?? εμενα οχι..

hmfAp3.png

Ευχαριιστω πολυ κοριτσακι..με το καλο κ το δικο σου μπεμπακι!12 Δεκεμβριου εχω πητ:D Η ανυπομονησια ομως ειναι τεραστια.Να σας ρωτησω,σας επιτρεπει ο γιατρος σας να κανετε μπανακι στη θαλασσα?? εμενα οχι..

Όχι;;; Γιατί; Σε καθαρά νερά, να αλλάζουμε το βρεγμενο μαγιο και να αποφεύγουμε τις μεσημεριανές ώρες επιτρέπεται να κάνουμε! Το κολύμπι είναι από τις καλύτερες ασκήσεις στην εγκυμοσύνη!

Έλενα ποια φαγητά είναι αυτά;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Ούτε εμένα με αφήνει!!! Μπορεί να είναι κρύα, με μικρόβια, με ρεύματα κρύου νερού κτλ. Η παραλία με μικρόβια, στον ήλιο δεν κάνει να είμαστε, κανένας μα@ακας με μπάλα... Δεν με πειράζει καθόλου!!! Του χρόνου μαζί με τα μπεμπάκια μας!!! :cool::D

Έλενα ποια φαγητά είναι αυτά;;;

Μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και γεμιστά!!!! Και τα λατρεύω τα γεμιστά!!!! Καρμπονάρα και οποιαδήποτε άλλη μορφή δεν με ενοχλεί!!! Τι να πεις!!!

WkSzp3.png

Και εγώ αυτό περιμένω τριανταφυλλάκι. Να μεγαλώσει η κοιλιά να αισθάνομαι και λίγο πιο έγκυος, να το αισθάνομαι για να είμαι και λίγο πιο ήρεμη, να κάνουμε την β επιπέδου και να δούμε ότι όλα είναι τέλεια!!!!

Σας φαίνεται και σε εσάς ότι δεν κυλάει καθόλου ο χρόνος;;;

Οντως ο χρονος μετα την αυχενικη σαν να σταματησε!!!!

Εγω αυριο που θα παω θα τον ρωτησω για μπανακι.Δεν ειχα σκοπο να κανω και καθε μερα αλλα 5-6 μπανακια ισως να τα ζηλευα.Εχω κ το μεγαλο μου το παιδακι που αναγκαστικα θα πηγαινουμε θαλασσα.Οποτε σε ιδανικες συνθηκες καλα θα ηταν να με αφηνε..

xGElp3.png

d4EBp2.png

EleNaGN Ακριβως κ εμενα γι'αυτους τους λογους δεν μ'αφηνει.Άντζελα! εχεις δικιο αυτα ηξερα κ εγω.θα δουμε λοιπον να ζεστανει επιτελους κ ο καιρος γτ εδω τουλαχιστον που ειμαι εγω φυσαει πολυ κ εχει ψυχρα.

hmfAp3.png

Οντως ο χρονος μετα την αυχενικη σαν να σταματησε!!!!

Εγω αυριο που θα παω θα τον ρωτησω για μπανακι.Δεν ειχα σκοπο να κανω και καθε μερα αλλα 5-6 μπανακια ισως να τα ζηλευα.Εχω κ το μεγαλο μου το παιδακι που αναγκαστικα θα πηγαινουμε θαλασσα.Οποτε σε ιδανικες συνθηκες καλα θα ηταν να με αφηνε..

περιμενουμε νεα :):cool:

hmfAp3.png

Καλημέρα!

Οντως ο χρόνος δεν περνά με τίποτα...Πάνε δυο εβδομάδες από την αυχενική και μου φαίνονται αιώνες.Αυριο θα κάνω κάτι εξετασεις για τον θυρεοειδή μου που εχω θεματακι και τον παρακολουθώ και αφου πάω ενδοκρινολόγο,θα πάω και γυναικολόγο.Από βδομάδα μάλλον.

Ούτε κι εγώ κάνω μπάνια.Δεν μου το έχει απαγορεύσει,αλλα φοβάμαι για όλους αυτούς τους λογους που προαναφέρθηκαν.Ούτε την προηγούμενη φορά έκανα,παρόλο που μου το επέτρεπε ο γιατρός.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...