Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

2 ώρες πρίν, dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Περιστερακι και Ελενακι σας ευχαριστώ πολύ!!! Τι κάνετε εσεις; Πως είστε; Πέρασαν τα συμπτώματα; Χθες με παρατηρουσα στο καθρέφτη και εκτός από τις έντονες φλέβες του στήθους, εβγαλα στη κοιλιά στα πλαϊνά, στους μηρούς και τις γαμπες! Είναι φυσιολογικά όλα αυτά ε;

H kitriblue άραγε να γέννησε;

Γεια σου κοριτσάκι. Εγώ είμαι μια χαρά. Τουλάχιστον προσπαθώ. Η αποκόλληση κλείνει, ήταν 0,6 και σήμερα 0,1, τίποτα σχεδόν. Απλά τελικά ο λόγος που παθαίνω συνέχεια αποκολλήσεις είναι ένα ινομύωμα που έχω!!!! Δεν φαινόταν καθόλου!!!! Σήμερα ξαφνικά, τσουπ!!!!! Μου είπε ο γιατρός μου όμως, ότι είναι σε τέτοια θέση που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο μωρό και ότι συμβαίνει συχνά. Απλά λόγω ορμονών εγκυμοσύνης και utrogenstan που παίρνω, φούντωσε αυτό. Ο γιατρός μου μού είπε να μην περπατάω πολύ και να μην κουράζομαι. Αυτά τα νέα μου.

Φιλιά σε όλες

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κι απο εμενα! Εγω εχω ΠΗΤ 09/12/2015 και στην αυχενικη μας ειπαν οτι ειναι 100% αγορακι! Θα γεννησω στο Λητω και η εγκυμοσυνη μου μεχρι τωρα ειναι ιδανικη ευτυχως. Καλη επιτυχια σε ολες μας!!!!

Με το καλό!!! Καλωσήρθες στην παρέα μας!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!εγω τελικα αλλαξα γιατρο.ο νεος μου πια γιατρος μου εδωσε ασφαλεια!!σταθερος και σιγουρος γι αυτα που λεει.και εξισου πολυ ηρεμος.και μου το μετεδωσε.τωρα θα δειξει.θα γεννησω ρεα τελικα συμφωνα με τον νεο γιατρο μου πια.η αποκολληση εφτιαξε μονο ο πλακουντας μου ειναι χαμηλα ευελπιστει ομως οτι θα ανεβει.μου συνεστησε οχι βαρος,σκυψιμο,ζορισμα και περπατημα.στην δουλεια μου μπορω να πηγαινω αρκει να ειμαι καθιστη!αυτα απο μενα!!!ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες μας!!:):):)

Μπράβο Ντέπυ!!!! Το πιο βασικό πράγμα σε μια εγκυμοσύνη είναι ο γιατρός και πόση ασφάλεια και σιγουριά σου μεταδίδει. Σου φτιάχνει την ψυχολογία αυτό. Λίγο υπομονή και θα ανέβει!!! Φιλιά

WkSzp3.png

Γεια σου κοριτσάκι. Εγώ είμαι μια χαρά. Τουλάχιστον προσπαθώ. Η αποκόλληση κλείνει, ήταν 0,6 και σήμερα 0,1, τίποτα σχεδόν. Απλά τελικά ο λόγος που παθαίνω συνέχεια αποκολλήσεις είναι ένα ινομύωμα που έχω!!!! Δεν φαινόταν καθόλου!!!! Σήμερα ξαφνικά, τσουπ!!!!! Μου είπε ο γιατρός μου όμως, ότι είναι σε τέτοια θέση που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο μωρό και ότι συμβαίνει συχνά. Απλά λόγω ορμονών εγκυμοσύνης και utrogenstan που παίρνω, φούντωσε αυτό. Ο γιατρός μου μού είπε να μην περπατάω πολύ και να μην κουράζομαι. Αυτά τα νέα μου.

Φιλιά σε όλες

Πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα!μπραβο!!!απο εδω και περα ξεκουραση!!και εγω απο τεταρτη δουλεια κανονικα.απλα οχι βαρη,σκυψιμο και περπατημα πολυ και εγω.αντε να δουμε!ολα καλα θα πανε!!!!υπομονη!!!

Φιλιά σε όλες

Γεια σου Ελενακι!!! Ετσι κι εγω λογω ινομυωματος την επαθα την αποκολληση.

Απο 10 χιλ που ηταν οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη εχει φτασει 33.Το ενθαρυντικο ειναι οτι δεν εμποδιζει καπου το μωρο και οτι απο το δευτερο τριμηνο κ μετα συνηθως δεν μεγαλωνουν πολυ.Απλα θα προσεχουμε λιγο περισσοτερο καθολη τη διαρκεια.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα!μπραβο!!!απο εδω και περα ξεκουραση!!και εγω απο τεταρτη δουλεια κανονικα.απλα οχι βαρη,σκυψιμο και περπατημα πολυ και εγω.αντε να δουμε!ολα καλα θα πανε!!!!υπομονη!!!

Ελληνική μουσική η δόλια μέλλουσα μάνα, εκτός από ροκ και έντεχνο δεν ακούω. Αλλά τραγουδάω συνέχεια το όλα θα πάνε καλά του Ρουβά, του οποίου ξέρω μόνο ένα στίχο,,,,,:tongue::tongue::tongue: Κοινώς σπάω τα νεύρα του άντρα μου!!!! :D:rolleyes::rolleyes::cool:

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελενακι!!! Ετσι κι εγω λογω ινομυωματος την επαθα την αποκολληση.

Απο 10 χιλ που ηταν οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη εχει φτασει 33.Το ενθαρυντικο ειναι οτι δεν εμποδιζει καπου το μωρο και οτι απο το δευτερο τριμηνο κ μετα συνηθως δεν μεγαλωνουν πολυ.Απλα θα προσεχουμε λιγο περισσοτερο καθολη τη διαρκεια.

Εμένα δεν φαινόταν καθόλου ποτέ!!! Τώρα δε ξέρω πόσο είναι γιατί τα έπαιξα λίγο και δε ρώτησα!!! Αλλά είδα ότι το σημείωσε ο ντοκ. Προσοχή μεγάλη!!!! Κουράγιο ομοιοπαθούσα!!!!

WkSzp3.png

Καλημερα!! Πολυ ζεστη ρε κοριτσια να δω πως θα την παλεψουμε το καλοκαιρι.. Σημερα δουλευω το μεσημερι και δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα.. Χθες πηγα στο γιατρο το ζουζουνι μου φανηκε τεραστιο!!! ειμαστε 16 εκατοστα!!! Στην αυχενικη ηταν 9. το φυλο δεν μπορεσαμε να το σιγουρεψουμε γιατι ειχε σταυρωμενα τα ποδια της. Κραταω ομως οτι ειναι κοριτσι (ετσι μου ειπαν στην αυχενικη 80%). Οσο για το dawn ο γιατρος μου ειπε οτι η αναπτυξη του μωρου ειναι πολυ καλη οποτε κ αυτος δεν πιστευει να εχει προβλημα. Σημερα το απογευμα θα βγει και το Α τεστ. Αντε να δουμε..

hQiDp3.png

Καλημέρα!!!

Anthi καλώς ήρθες και με το καλό!

Depy μου σε ευχαριστώ πολύ! Έκανες πολύ καλά που αλλαξες γιατρό! Εμπιστοσύνη το παν!

Έλενα χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα! Τώρα τουλάχιστον ξέρεις τι ευθύνεται και θα το προσεχεις.

Ανναλιζα σε ποια εβδομάδα είσαι κ είναι 16 εκατοστά το μωρσκι σου;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Σημερα ειμαι 16 ακριβως! καλε τωρα διαβασα οτι δεν γινεται να ειναι τοσο ψηλο.. αχ μαλλον τα μπερδεψα.. το απογευμα που θα δω τον γιατρο θα τον ξαναρωτησω..:-P

Γίνεται!!! Την προηγούμενη εβδομάδα το μωράκι μου ήταν 14,5 εκ. Συνολικό όχι κεφαλουριαίο!!!

Σαν γενικός κανόνας στο νετ και στα βιβλία όταν δίνουν ύψους είναι κεφαλουριαίο αλλά μπορεί ο γιατρός σου να σου είπε το συνολικό ύψος και να μπερδεύτηκες!!!!

Τι ζέστη είναι αυτή!!! Λιώνω!!! Που να κάνω και κοιλία και να πάρω βάρος!!!!!!!! :confused::shock::confused::shock:

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τελικα ναι συνολικα ειναι 16 εκατοστα. Πηγα χθες κ τον ρωτησα.. Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι το Α τεστ μου εδωσε πιθανοτητα για dawn 1/5000. Ειναι πολυ καλυτερο αποτελεσμα σε σχεση με την pap a που ειχα κανει οποτε δεν θα κανω κατι αλλο. Θα δουμε στον β επιπεδου αν υπαρχει καποια ανωμαλια. Αν κ θελω να πιστευω οτι ολα καλα θα ειναι. Επιτελους χαμογελαμε παλι.

hQiDp3.png

Γεια σας κοριτσια τελικα ναι συνολικα ειναι 16 εκατοστα. Πηγα χθες κ τον ρωτησα.. Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι το Α τεστ μου εδωσε πιθανοτητα για dawn 1/5000. Ειναι πολυ καλυτερο αποτελεσμα σε σχεση με την pap a που ειχα κανει οποτε δεν θα κανω κατι αλλο. Θα δουμε στον β επιπεδου αν υπαρχει καποια ανωμαλια. Αν κ θελω να πιστευω οτι ολα καλα θα ειναι. Επιτελους χαμογελαμε παλι.

Μπράβο!!! Πολύ καλά τα νέα σου! Το Α τεστ εξετάζει μόνο για το Down;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Μπράβο κοριτσάκι!!!! Τέλεια!!!! :D:D:cool: Χαμογελάστε!!!!:-P

WkSzp3.png

Μπράβο!!! Πολύ καλά τα νέα σου! Το Α τεστ εξετάζει μόνο για το Down;

Το Α τεστ εξεταζει τις τρισωμιες 21, 18 και ενα αλλο που λεγεται βλαβες νωτιαιου σωληνα. Εμας μας ενδιεφερε μονο το πρωτο. Η papa εξεταζει τις τρισωμιες 18,21,13.

hQiDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...