Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Μανουλες Δεκεμβρίου!!! Καλή συνέχεια σε όλες σας τις εξετάσεις εύχομαι ! Απολαύστε όλη την εγκυμοσυνη σας ! Ειναι μοναδική !

Σε ευχαριστούμε!!! Και εσύ με το καλό να αγκαλιάσεις τον μπεμπάκο σου!!!! :):D:D:D

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ατζελα μου και εγω αυτο νομιζω.δεν ξερω εχω κλονιστει αρκετα και καλυτερα να το ψαξω τωρα που ειναι νωρις.σχτετικα νωρις θα ελεγα.εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.ο πλακουντας βρε κοριτσια δεν ανεβαινει με την παροδο της εγκυμοσυνης??ή κανω λαθος???εχει καμια κοπελα σχετικη εμπειρια ή γνωση??φυσικα θα ρωτησω και τον γιατρο το σαββατο φυσικα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27920

Για ρίξε μια ματια εδώ αλλά πάρε και 2η γνώμη πριν το δεσεις κόμπο!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά! Μανουλες Δεκεμβρίου! Οι δουλειές που πρέπει να αποφύγετε ειναι φυσικά τα βάρη ..αλλα κ καλο ειναι να αποφύγετε την ηλεκτρική σκούπα...ειναι απο τις πιο επίπονες όπως μας έχουν ενημερώσει οι μαίες...

Επισης στις διάφορες ιστορίες που κυρίως αρχίζουν να λένε οι σε μεγαλύτερες ηλικίες ...κλείστε αυτιά!! Εγω τους λεω δε θελω να ακούσω σταματά! Κ σκασίλα μου αν θα με περάσουν για αναιδή.

Κ για όσες πρέπει Να μείνετε μέσα, κάντε υπομονη..σας το λέει μια που έμεινε μέσα το πρώτο 3 μήνο...κ συνολικά περίπου 5 μήνες...Αλλα δε το θυμάμαι πια 😊μόλις περάσει το πρώτο 3'ηνο κ περάσουν κ τα συμπτώματα θα νοιωθετε πολυ καλυτερα με Φούλ ενέργεια... Πάρτε ΄ενα βιβλιο αράξτε στο μπαλκόνι , πείτε σε φίλους να έρθουν ..περνάει ο καιρος θα δείτε...

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!!! Έκανα και γω την αυχενική μου εχθες! Όλα πήγαν πολύ καλά! Δε θα χρειαστεί ούτε αμνιοπαρακέντηση. Όσο για το περιφερικό αίμα δεν έχω κάτι να χάσω μας είπαν. Να το σκεφτούμε και αποφασίζουμε. Ή αυχενική ήταν 1.8 και για Down 1/936 πριν το papp a και με τον έλεγχο πήγε 1/18717. Φύλο δεν μας είπαν δυστυχώς.. Ελπίζω να φανεί σε 3 βδομάδες που θα πάμε ξανά!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα και καλό Σ/Κ!

Προσπαθώ να πιάσω συναίσθημα για να κανονίσω για αμνιοπαρακέντηση:tongue:.

Σκέφτομαι πόσες γνωστές έχω,μεγάλες-μικρές,με ή χωρίς ιστορικό που έχουν κάνει και τους έχουν πάει όλα καλά και λέω...Τι στο καλό,εμενα θα μου τύχει η στραβή;

Από δουλειές που λέτε,πλέον δεν κάνω παρα μόνο τα βασικά...Δηλαδή φτιάχνω ένα φαγητό,αλλάζω σεντόνια,βαζω πλυντήρια και μετα απλώνω τα ρούχα ένα-ένα,δεν κουβαλάω λεκάνη,κάνω και γυμναστική.Στο τσακιρ κεφι κανα ξεσκόνισμα.Ηλεκτρική-σφουγγαρισμα- μπάνια ο άντρας μου.Σιδερο η μάνα μου.

Μην παρασκοτιζόμαστε με τις δουλειες.Αλλωστε,τελειωμό δεν εχουν.

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!!! Έκανα και γω την αυχενική μου εχθες! Όλα πήγαν πολύ καλά! Δε θα χρειαστεί ούτε αμνιοπαρακέντηση. Όσο για το περιφερικό αίμα δεν έχω κάτι να χάσω μας είπαν. Να το σκεφτούμε και αποφασίζουμε. Ή αυχενική ήταν 1.8 και για Down 1/936 πριν το papp a και με τον έλεγχο πήγε 1/18717. Φύλο δεν μας είπαν δυστυχώς.. Ελπίζω να φανεί σε 3 βδομάδες που θα πάμε ξανά!

Τι τελειες εξετασεις αυχενικής είναι αυτές;Μπράβο κοριτσάκι!

Το άλλο που λες,να το κάνεις καλού κακού,θυμάμαι που το λεγαμε και ότι ειχες κάποιο ιστορικό από προηγουμενη εγκυμοσυνη.Κάνε το και πιστευω ότι θα είναι μια χαρα τα αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

Για τις ιστορίες που ο καθένας όλο και κάτι έχει να πει,μην δίνετε σημασία...Κι εμείς σιγουρα γνωρίζουμε ιστορίες από γνωστούς ή εχουμε διαβασει κάπου κάτι...Μην τρελαθούμε κιόλας...

Για τον κακό τον λόγο του καθενός τι να πω πια...Με ειδε μια γνωστή μου προχθες και μου την είπε πολύ χοντρά...Επακριβώς...Της θυμησα τον εαυτό της που είχε ΄ΦΟΡΑΔΕΨΕΙ στην δεύτερη εγκυμοσύνη!!!Κι ότι με βλεπει να παίρνω 30 κιλά!!!!!

Καλή καρδιά...

Μπράβο Άντζελα!!!!! :D:D:D:D Ό,τι αποφασίσετε να έχει έτσι πάλι τέλεια αποτελέσματα!!! Λίγο υπομονή για το φύλο!!! :o:eek::eek::eek:

WkSzp3.png

Περιστερακι και Ελενακι σας ευχαριστώ πολύ!!! Τι κάνετε εσεις; Πως είστε; Πέρασαν τα συμπτώματα; Χθες με παρατηρουσα στο καθρέφτη και εκτός από τις έντονες φλέβες του στήθους, εβγαλα στη κοιλιά στα πλαϊνά, στους μηρούς και τις γαμπες! Είναι φυσιολογικά όλα αυτά ε;

H kitriblue άραγε να γέννησε;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Όχι ακόμα εδώ ειμαι Άντζελα!!! Χαχαχαχα

Κοριτςια μου τα μωρά του ιουνιου έχουν βγει τεμπέλικα!!! Τι να σας λεω ..το τι κάνουμε για να κινητοποιηθούν δε λέγεται...απο σεξ μεχρι πλιε όλες οι μανουλες ιουνιου....αλλα ακόμα τίποτα τουλάχιστον οι μισές απο εμάς!!! Αφήστε που οι των τελευταίων ημερομηνιών μπορεί τελικά να γίνουν μανουλες ιουλιου με τέτοια βαρεμάρα !!! Χαχαχαχ

Μην ανησυχείς Άντζελα με τις φλέβες λογικά δεν ειναι τίποτα,.κ εγω στα ίδια σημεία εχω απο πολυ νωρίς!! απλα ρωτά το γιατρό σου μην τυχόν κ πας για φλεβίτιδα αν ειναι να βάζεις κατι σε κρέμα....

Υγ. Η αυχενική σου δε παίζεται!!!!! Φοβερές τιμές! Άντε όλες τέτοια αποτελέσματα εύχομαι!!

Όχι ακόμα εδώ ειμαι Άντζελα!!! Χαχαχαχα

Κοριτςια μου τα μωρά του ιουνιου έχουν βγει τεμπέλικα!!! Τι να σας λεω ..το τι κάνουμε για να κινητοποιηθούν δε λέγεται...απο σεξ μεχρι πλιε όλες οι μανουλες ιουνιου....αλλα ακόμα τίποτα τουλάχιστον οι μισές απο εμάς!!! Αφήστε που οι των τελευταίων ημερομηνιών μπορεί τελικά να γίνουν μανουλες ιουλιου με τέτοια βαρεμάρα !!! Χαχαχαχ

Μην ανησυχείς Άντζελα με τις φλέβες λογικά δεν ειναι τίποτα,.κ εγω στα ίδια σημεία εχω απο πολυ νωρίς!! απλα ρωτά το γιατρό σου μην τυχόν κ πας για φλεβίτιδα αν ειναι να βάζεις κατι σε κρέμα....

Υγ. Η αυχενική σου δε παίζεται!!!!! Φοβερές τιμές! Άντε όλες τέτοια αποτελέσματα εύχομαι!!

Ααα να 'σαι! Ταχύτατη απάντηση! Τα αγοράκια λένε συνήθως αργουνε ε; Υπομονή και διασκέδασε το όσο μπορείτε!!!

Μάλλον λόγω του νεαρού της ηλικίας μου έχω καλές τιμές αλλά αυτό δε σημαίνει και κάτι γιατί πέρυσι που ήμουν κ πιο νέα είχα παλινδρομη λόγω χρωμοσωματικών ανωμαλιών.. Πάνε όμως πέρασαν αυτά!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Ααα να 'σαι! Ταχύτατη απάντηση! Τα αγοράκια λένε συνήθως αργουνε ε; Υπομονή και διασκέδασε το όσο μπορείτε!!!

Μάλλον λόγω του νεαρού της ηλικίας μου έχω καλές τιμές αλλά αυτό δε σημαίνει και κάτι γιατί πέρυσι που ήμουν κ πιο νέα είχα παλινδρομη λόγω χρωμοσωματικών ανωμαλιών.. Πάνε όμως πέρασαν αυτά!

Αϋπνίες γι αυτο...μια η ζέστη η τρελή μια το κατούρημα ανα ώρα που να κοιμηθείς!! Ε μπαίνεις Ίντερνετ κ μιλας με τις φιλενάδες που κι αυτές ειναι ακριβώς στην ίδια φαςη!!;) Θα τα ζήσετε κ εσεις!!:D ευτυχώς εσεις δε θα έχετε τη ζέστη!

Μη μας λες τώρα τέτοια για τα αγοράκια!!! Ωχ ωχ ωχ μανουλες ιουλιου μας κόβω να γίνουμε!! Χαχαχα

Λυπάμαι πολυ για την παλινδρομη κύηση...

Αλήθεια σας είπαν φύλο ;

Αϋπνίες γι αυτο...μια η ζέστη η τρελή μια το κατούρημα ανα ώρα που να κοιμηθείς!! Ε μπαίνεις Ίντερνετ κ μιλας με τις φιλενάδες που κι αυτές ειναι ακριβώς στην ίδια φαςη!!;) Θα τα ζήσετε κ εσεις!!:D ευτυχώς εσεις δε θα έχετε τη ζέστη!

Μη μας λες τώρα τέτοια για τα αγοράκια!!! Ωχ ωχ ωχ μανουλες ιουλιου μας κόβω να γίνουμε!! Χαχαχα

Λυπάμαι πολυ για την παλινδρομη κύηση...

Αλήθεια σας είπαν φύλο ;

Όχι εμας δεν μας είπαν! Βασικά νομίζω ότι ούτε το προσπάθησε και πολύ! Σε 10 λεπτά με ξεπεταξε.. Τον εμπιστεύεται ομως πολύ ή γιατρός μου και συνεργάζονται 10 χρόνια και δεν έχει κάνει λάθος ποτέ.

Για κάνα 10ημερο και γω ξυπνουσα για 2 ώρες μέσα στη νύχτα, είδα πολλά ντοκιμαντέρ!

Τώρα απλά ξυπναω νωρίς αλλά κοιμάμαι και νωρίς!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλησπερα κι απο εμενα! Εγω εχω ΠΗΤ 09/12/2015 και στην αυχενικη μας ειπαν οτι ειναι 100% αγορακι! Θα γεννησω στο Λητω και η εγκυμοσυνη μου μεχρι τωρα ειναι ιδανικη ευτυχως. Καλη επιτυχια σε ολες μας!!!!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!εγω τελικα αλλαξα γιατρο.ο νεος μου πια γιατρος μου εδωσε ασφαλεια!!σταθερος και σιγουρος γι αυτα που λεει.και εξισου πολυ ηρεμος.και μου το μετεδωσε.τωρα θα δειξει.θα γεννησω ρεα τελικα συμφωνα με τον νεο γιατρο μου πια.η αποκολληση εφτιαξε μονο ο πλακουντας μου ειναι χαμηλα ευελπιστει ομως οτι θα ανεβει.μου συνεστησε οχι βαρος,σκυψιμο,ζορισμα και περπατημα.στην δουλεια μου μπορω να πηγαινω αρκει να ειμαι καθιστη!αυτα απο μενα!!!ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες μας!!:):):)

Μπραβο αντζελα μου!πολυ χαρηκα για την αυχενικη.και μενα χτες δεν φανηκε παλι φυλο...πφφφ με κραταει σε αγωνια!!!μας ειχε γυρισμενη την πλατη:).την επομενη φορα ομως δεν πειραζει!!απλα να ξερω βρε παιδι μου πως να απευθυνομαι:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...