Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια !!

Εγώ χθες πήγα στο γιατρό, είδαμε ξανά το μωρό όλα καλά.

Ξαναπήγα και στη διαβητολόγο και so far so good.

Για άμνιο ο γιατρός δεν έχει κάνει συζήτηση.

Τα ποσοστά μου είναι καλά βέβαια από την αυχενική αλλά είμαι 36.

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με ένα κέντρο που κάνει την εξέταση με το αίμα εδώ στα Χανιά (αυτή που λέει το περιστεράκι) αλλά δε μου έχει απαντήσει κανένας.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Επίσης μου ήρθαν τα αποτελέσματα από την εξέταση για την κυστική ίνωση που είχα κάνει στο Χωρέμειο για το 98% των μεταλλάξεων του γονιδίου και όλα καλά, δεν έχω τίποτα !! Είναι και αυτό μια ανακούφιση.

Φιλιά.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Καλώς τα καινούρια κορίτσια!

Εκανα κι εγω την αυχενική τη Δευτέρα.Θα έλεγα ότι τα αποτελέσματα βάσει της ηλικίας μου και σε σχέση με τα στατιστικά που δίνουν είναι αρκετά καλά.Ρινικό οστό ορατό,αυχενική 1,5.Για ντάουν η προϋπάρχουσα στατιστικη πιθανότητα είναι 1 προς 112 και εγω εχω 1 προς 306.

Θελω να είμαι αισιόδοξη!Ο γιατρός συστήνει και περαιτέρω εξέταση,είτε το αιματολογικό τεστ είτε αμνιοκέντηση.

Να σας πω,στην πρωτη περιπτωση καλύπτεται το 60%-70%,στην δεύτερη το 98%.Αν το τεστ δεν βγει καλό,επιβάλλεται και η αμνιοκέντηση.Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το δεύτερο,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Υπάρχει βεβαια και ένα ποσοστό 1% για κίνδυνο αποβολής,αλλα πλέον είναι μια εξεταση ρουτίνας θεωρώ,που κάνουν ακόμα και έγκυες κάτω των 35 όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Απλά μετα τα 35 αυξάνονται οι πιθανότητες για σπάνια σύνδρομα που το αιματολογικό τεστ δεν ανιχνεύει.

Προς το παρόν πήρα μια βαθιά ανάσα,έχω λίγο καιρό να το σκεφτώ.

Περιστεράκι μην αγχώνεσαι! Ολα καλά θα πάνε απλά λίγο θα ταλαιπωρηθείς. Νομίζω καλύτερα να κανείς αμνιο διότι ειναι πιο σίγουρη εξέταση. Άλλωστε εμείς που περάσαμε τα 35 λίγο πολύ το έχουμε δεδομένο ότι θα κάνουμε αμνιο. Να συνεχίσεις να είσαι αισιόδοξη κ στο τέλος θα ειναι ολα οκ.

Καλημέρα μανουλες! Καλως ηρθαν τα καινούρια κορίτσια! Τα καλυτερα εύχομαι!

Depy πως είσαι; Εχεις ακόμα ιλίγγους; Με το αίμα;

Ioanna έκανες αυχενική;

Εγώ τελευταια και καταϊδρωμενη τη Παρασκευή έχω την αυχενική.. Άγχος δεν έχω τόσο(ακόμα) !

Εκανα χτες την αυχενικη και ολα καλα.2 χιλιοστα ειναι η αυχενικη και τα αποτελεσματα απο το ppp-a μαλλον Παρασκευη. Πιστευω να πανε οοοοοολα καλα! Μαλλον μπεμπουλα μας ειπε οτι ειναι και εχει φτασει τα 6,6 εκατοστα! Κουνιοταν χτες αρκετα.... Ολο τον υπερηχο κοιταω και δεν μπορω να το χορτασω! Καλη επιτυχια και σε σενα κοριτσακι μου. Ολα καλα να μας πανε και να εχουμε υγιεστατα παιδακια!

YRJgp3.png

Γεια σου περιστεράκι!!! Μην αγχώνεσαι!!! Όλα καλά θα πάνε. Υπάρχει και άλλη εναλλακτική. Μια φίλη μου έστειλε αίμα για εξετάσεις στην Αμερική που είναι για σύνδρομα και δε θυμάμαι τι άλλο μου είχε πει. Έχω την εντύπωση ότι λέγεται harmony test, χωρίς να είμαι σίγουρη όμως. Το κόστος είναι 500-600 ευρώ. Δεν είναι σαν το παππ-α. Ρώτα τον γιατρό σου. Λογικά θα το ξέρει.

Γι αυτό το τεστ λέω κι εγω,το αιματολογικό.

Καλύπτει μόνο το 60-70% των περιπτώσεων.

Διαφημίσεις

Γι αυτό το τεστ λέω κι εγω,το αιματολογικό.

Καλύπτει μόνο το 60-70% των περιπτώσεων.

Δεν το ήξερα ότι καλύπτει μόνο αυτό το ποσοστό. Αυτό το ποσοστό ισχύει για τις γυναίκες που πέρασαν τα 35 ή γενικά;;; Οπότε καλύτερα αμνιοπαρακέντηση δηλαδή. Η λήψη τροφοβλάστη;;; Τι ποσοστά έχει;;; Δεν μου έχει πει να κάνω ο γιατρός μου, αλλά να ξέρω.

Εμένα μου έκανε αυχενική και αρχές Ιουλίου που θα είμαι στην 17η θα μου κάνει α-τεστ και την εξέταση ppap-a. Θα κάνει κάποια άλλη;;

WkSzp3.png

Δεν το ήξερα ότι καλύπτει μόνο αυτό το ποσοστό. Αυτό το ποσοστό ισχύει για τις γυναίκες που πέρασαν τα 35 ή γενικά;;; Οπότε καλύτερα αμνιοπαρακέντηση δηλαδή. Η λήψη τροφοβλάστη;;; Τι ποσοστά έχει;;; Δεν μου έχει πει να κάνω ο γιατρός μου, αλλά να ξέρω.

Εμένα μου έκανε αυχενική και αρχές Ιουλίου που θα είμαι στην 17η θα μου κάνει α-τεστ και την εξέταση ppap-a. Θα κάνει κάποια άλλη;;

Το harmony test και άλλο ένα αιματολογικό τεστ που δεν θυμάμαι το όνομά του,που και τα δύο στέλνονται στο εξωτερικό,γίνονται αντί της αμνιοκέντησης,αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο ευαίσθητα για να ανιχνεύουν τα σπάνια σύνδρομα.Ετσι μου είπε ο γιατρός.Νομίζω ότι αυτό ισχύει γενικά όχι μόνο για τις μανούλες άνω των 35.Και ότι εφόσον έχω περάσει τα 35 πρέπει να κάνω ή κάποιο από τα αιματολογικά ή αμνιοκέντηση.Παπ-Α εκανα με την αυχενική.

Καλημέρα! Έτσι είναι, αν δεν είναι καλά τα αποτελεσματα του αιματολογικου τεστ χρειαζεται και αμνιοπαρακέντηση. Εγώ την φοβάμαι πολύ τη δεύτερη για κάποιο λόγο όμως.. Τουλάχιστον αν την κάνω να υπάρχει κάποιος λόγος..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κορίτσια μου να ρωτήσω κάτι άσχετο...

Είχα βρει στο forum κάποια στίγμη μία λίστα για διάφορες εταιρείες που μπορούμε να στείλουμε τα στοιχεία μας και να μας στείλουν διάφορα δείγματα, από πάνες, κρέμες και τέτοια. Δεν μπορώ όμως να την βρω... Μήπως την έχει βρει καμία?

YRJgp3.png

κοριτσια καλημερα!!!εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου.πηγα στον γιατρο προχτες βεβαια μου ειπε οτι η αποκολλησηαπο 2.5 εχει μικρυνει και ειναι πια 1cm απλα μου ειπε οτι ο πλακουντας μου ειναι λιγο χαμηλα και θελει ξεκουραση.αλλη μια βδομαδα σπιτι.:(.βρε κοριτσια θελω να γινω καλα αλλα δεν μπορω αλλο μεσα.θα ηθελα τουλαχιστον να μπορω να πηγαινω στην δουλεια μου και μετα να ερχομαι να ξεκουραζομαι.δεν ξερω.δηλαδη οσες εχουν χαμηλο πλακουντα ειναι ξαπλα και δεν βγαινουν πουθενα??ξερω δεν θελει βαρος,σκυψιμο και κουραση.τι να πω.εν τω μεταξυ εχω αρχισει και αμφισβητω σε καποια πραγματα τον γιατρο μου εχει κλονιστει λιγο η εμπιστοσυνη μου.και το σαββατο θα δω και εναν αλλο γιατρο για δευτερη γνωμη της αδερφης μου.απλα οταν πρωτοειδε την αποκολληση την προηγουμενη φορα δεν ειδε οτι ηταν χαμηλος ο πλακουντας??4 μερες πριν δηλαδη την τελευταια επισκεψη.παρα ειπε με σιγουρια οτι ηταν απο βηχα και φτερνισμα.και τωρα μου λεει ειναι μαλλον απο χαμηλο πλακουντα η αποκολληση σου τελικα.τι να πω.και καποια αλλα πραγματα.τεσπα.

εσεις κοριτσια μπραβο που πηγαν ολα καλα με τις αυχενικες!!!ολα καλα θα πανε.!!!:):):)εμενα μου ειπε οτι μαλλον ειναι αγορακι...μαλλον.δεν το δενω νας σας πω την αληθεια.θα δουμε.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! να σας ρωτησω κατι? Δουλειες κανετε στο σπιτι? ολοι μου λενε να προσεχω κ να μην κουραζομαι και να μην σηκωνω βαρη.Στα λογια ολοι καλοι ειναι απο βοηθεια ομως...μεχρι πιο σημειο επιτρεπονται οι δουλειες? Σημερα καθαρισα το μπαλκονι σκουπισα κ σφουγγαρισα το σπιτι. τι δεν επρεπε να κανω απο αυτα??

Και κατι ακομα η κοιλια μου κουνιεται στους χτυπους της καρδιας μου. δεν ξερω αν με καταλαβαινετε. την δευτερα θα παω στο γιατρο να με δει κ θα τον ρωτησω αλλα ελεγα μηπως σας εχει τυχει κ εσας.

τελος τνην δευτερα θα κανω το Α τεστ μιας κ η αυχενικη δεν μου βγηκε καλη. Αν αυτο δεν μου βγει επισης καλο ο γιατρος επιμενει στο αιματολογικο της αμερικης. και ενας αλλος που ρωτησα μου ειπε το ιδιο. Οι αποψεις των γιατρων διίστανται.

hQiDp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, εμείς προχθές ξαναδαμε το μπεμπέ, ολα καλα λέει ο γιατρός! Λόγω ηλικίας και μόνο θα κανουμε το αιματολογικό τεστ για τα σύνδρομα, η αυχενικη είχε βγει καλή. Οποτε την επόμενη εβδομάδα παω για την αιμοληψία! Ο γιατρός μου ειπε ότι είχα τρεις εναλλακτικές :να κανουμε αμνιο, να κανουμε το αιματολογικό τεστ, η να μην κανουμε τιποτε! Μιας και αυτο το Παιδάκι ήρθε μετα απο πολλές προσπάθειες αποφασίσαμε να κανουμε την εξέταση αίματος και όχι την αμνιο, άλλωστε το ποσοστό αποβολής με αμνιο ήταν πολυ πολυ μεγαλύτερο αποτα αποτελέσματα της αυχενικης! Ο γιατρός συμφώνησε με την επιλογή μας και ελπίζουμε ολα να πανε καλα! Ραντεβού σε τρεις βδομάδες ξανά!!!

Φιλια σε ολες!!!!

Κορίτσια μου να ρωτήσω κάτι άσχετο...

Είχα βρει στο forum κάποια στίγμη μία λίστα για διάφορες εταιρείες που μπορούμε να στείλουμε τα στοιχεία μας και να μας στείλουν διάφορα δείγματα, από πάνες, κρέμες και τέτοια. Δεν μπορώ όμως να την βρω... Μήπως την έχει βρει καμία?

Και γω το ειχα δει αλλά επειδή είναι για πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν έδωσα μεγάλη σημασία!

κοριτσια καλημερα!!!εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου.πηγα στον γιατρο προχτες βεβαια μου ειπε οτι η αποκολλησηαπο 2.5 εχει μικρυνει και ειναι πια 1cm απλα μου ειπε οτι ο πλακουντας μου ειναι λιγο χαμηλα και θελει ξεκουραση.αλλη μια βδομαδα σπιτι.:(.βρε κοριτσια θελω να γινω καλα αλλα δεν μπορω αλλο μεσα.θα ηθελα τουλαχιστον να μπορω να πηγαινω στην δουλεια μου και μετα να ερχομαι να ξεκουραζομαι.δεν ξερω.δηλαδη οσες εχουν χαμηλο πλακουντα ειναι ξαπλα και δεν βγαινουν πουθενα??ξερω δεν θελει βαρος,σκυψιμο και κουραση.τι να πω.εν τω μεταξυ εχω αρχισει και αμφισβητω σε καποια πραγματα τον γιατρο μου εχει κλονιστει λιγο η εμπιστοσυνη μου.και το σαββατο θα δω και εναν αλλο γιατρο για δευτερη γνωμη της αδερφης μου.απλα οταν πρωτοειδε την αποκολληση την προηγουμενη φορα δεν ειδε οτι ηταν χαμηλος ο πλακουντας??4 μερες πριν δηλαδη την τελευταια επισκεψη.παρα ειπε με σιγουρια οτι ηταν απο βηχα και φτερνισμα.και τωρα μου λεει ειναι μαλλον απο χαμηλο πλακουντα η αποκολληση σου τελικα.τι να πω.και καποια αλλα πραγματα.τεσπα.

εσεις κοριτσια μπραβο που πηγαν ολα καλα με τις αυχενικες!!!ολα καλα θα πανε.!!!:):):)εμενα μου ειπε οτι μαλλον ειναι αγορακι...μαλλον.δεν το δενω νας σας πω την αληθεια.θα δουμε.

Απο τη στιγμη που η εμπιστοσύνη σου έχει κλονιστεί έκανες πολύ καλά και ψαχτηκες για άλλο γιατρό νομίζω. Θεωρώ πολύ πολύ σημαντικό την εμπιστοσύνη στους γιατρούς μας και ποσο μάλλον στη κατασταση μας!

Καλημερα κοριτσια! να σας ρωτησω κατι? Δουλειες κανετε στο σπιτι? ολοι μου λενε να προσεχω κ να μην κουραζομαι και να μην σηκωνω βαρη.Στα λογια ολοι καλοι ειναι απο βοηθεια ομως...μεχρι πιο σημειο επιτρεπονται οι δουλειες? Σημερα καθαρισα το μπαλκονι σκουπισα κ σφουγγαρισα το σπιτι. τι δεν επρεπε να κανω απο αυτα??

Και κατι ακομα η κοιλια μου κουνιεται στους χτυπους της καρδιας μου. δεν ξερω αν με καταλαβαινετε. την δευτερα θα παω στο γιατρο να με δει κ θα τον ρωτησω αλλα ελεγα μηπως σας εχει τυχει κ εσας.

τελος τνην δευτερα θα κανω το Α τεστ μιας κ η αυχενικη δεν μου βγηκε καλη. Αν αυτο δεν μου βγει επισης καλο ο γιατρος επιμενει στο αιματολογικο της αμερικης. και ενας αλλος που ρωτησα μου ειπε το ιδιο. Οι αποψεις των γιατρων διίστανται.

Όλες τις δουλειές που περιγραφείς τις κάνω και εγώ! Όλο το νοικοκυριό απλως με διαλειμματακια, δε σηκώνω τα πλυμένα αλλά τα σερνω! Γενικά τα βάρη προσέχω! Βέβαια δεν είχα καμια αποκόλληση. Αλλιως θα πρόσεχα πολυ περισσοτερο! Όσο για την κοιλιά που κουνιεται δεν έχω νιώσει τίποτα τέτοιο. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!

Γεια σας κοριτσάκια, εμείς προχθές ξαναδαμε το μπεμπέ, ολα καλα λέει ο γιατρός! Λόγω ηλικίας και μόνο θα κανουμε το αιματολογικό τεστ για τα σύνδρομα, η αυχενικη είχε βγει καλή. Οποτε την επόμενη εβδομάδα παω για την αιμοληψία! Ο γιατρός μου ειπε ότι είχα τρεις εναλλακτικές :να κανουμε αμνιο, να κανουμε το αιματολογικό τεστ, η να μην κανουμε τιποτε! Μιας και αυτο το Παιδάκι ήρθε μετα απο πολλές προσπάθειες αποφασίσαμε να κανουμε την εξέταση αίματος και όχι την αμνιο, άλλωστε το ποσοστό αποβολής με αμνιο ήταν πολυ πολυ μεγαλύτερο αποτα αποτελέσματα της αυχενικης! Ο γιατρός συμφώνησε με την επιλογή μας και ελπίζουμε ολα να πανε καλα! Ραντεβού σε τρεις βδομάδες ξανά!!!

Φιλια σε ολες!!!!

Καλα αποτελέσματα και σε σένα klio μου! Και γω αν μου πουν αύριο να διαλεξω, θα διαλεξω το αιματολογικο τεστ. Και μένα το ποσοστό αποβολής με φοβίζει.

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Ατζελα μου και εγω αυτο νομιζω.δεν ξερω εχω κλονιστει αρκετα και καλυτερα να το ψαξω τωρα που ειναι νωρις.σχτετικα νωρις θα ελεγα.εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.ο πλακουντας βρε κοριτσια δεν ανεβαινει με την παροδο της εγκυμοσυνης??ή κανω λαθος???εχει καμια κοπελα σχετικη εμπειρια ή γνωση??φυσικα θα ρωτησω και τον γιατρο το σαββατο φυσικα.

Εγώ με αποκολλήσεις όμως, κάνω μόνο ξεσκόνισμα, χωρίς να τεντώνομαι και χωρίς να σκύβω. Σκούπισμα και σφρουγγάρισμα αργάααααααααα!!!!! Το μπάνιο καθιστή!!!! Ευτυχώς είναι μικρό!!! χαχαχα:shock::eek::o Και όλα αυτά με βοήθεια από τον άντρα μου!!!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...