Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσπαθώ να μην. Είχα κάνει το βήμα ενώ έκανα χρόνια καπνό να το γυρίσω σε iqos. Οχι πως αυτό είναι καλύτερο αλλά τουλάχιστον δε βάζεις πίσσα στον οργανισμό σου. 

Και εγώ αυτό κάνω το glo βέβαια γιατί το iqos μου φάνηκε λίγο ακριβό 4 ευρώ για ένα πακέτο πολλαααα για μένα βέβαια...

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

καλησπερα σας...

new entry...και εγω στο σπορ...

και των φορουμ και των μαμαδων...:P

και εγω ημερομηνια εχω δεκεμβρη 15...:)

εχω δυο και πριν λιγες μερες μαθαμε οτι το ενα ειναι αγορι, το αλλο βαριοταν λιγο και δεν μπορουσαμε να δουμε....

:):) :

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας...

new entry...και εγω στο σπορ...

και των φορουμ και των μαμαδων...:P

και εγω ημερομηνια εχω δεκεμβρη 15...:)

εχω δυο και πριν λιγες μερες μαθαμε οτι το ενα ειναι αγορι, το αλλο βαριοταν λιγο και δεν μπορουσαμε να δουμε....

:):) :

Καλως ηρθες!!!!!

Διδυμακια ε!!!! Μπραβο !! Καλη εγκυμοσυνη κ με το καλο να τα κρατησεις υγιεστατα!!:)

xGElp3.png

d4EBp2.png

50 κιλά;;;;; Στο γυμνάσιο πιθανόν να ήμουν τοσα!!!! :tongue::tongue::tongue:

Kitriblue με το καλό ο μπεμπουλης σου! Καλώς να τον δεχτειτε! Να είναι γερός!

Σε ευχαριστώ κοριτσακι! Κ εσεις καλή εγκυμοσυνη ! Όλες !

Διαφημίσεις

Γειά σας και από μένα κορίτσια!! Έχω πητ 16/1/16...περιμένω τον /την αιγοκερο δηλαδή και είμαι στη δέκατη βδομάδα. Στήθος πρισμενο καθόλου πανάκια χαμηλά και από κάτω κυριως όταν κάθομαι σε καρέκλα. Προς το παρόν έχω λίγο τσιμπημένο θυρεοειδή. Με όριο 2.5 έχω 3.18. Περιμένω πως και πως να κάνω την αυχενική να το πω και παραέξω αν και σε μένα έχουν πει τα τρελά. Π. χ η άλλη ταξίδεψε με λεωφορείο να δει τον άντρα της έχασε το παιδί και δεν έκανε άλλο. Και μου ήρθε να πω. Παρακάτω που θες να καταλήξεις. Και έτσι να έγινε σε αυτή τη στρεσογονο φάση τι εξυπηρετεί να το ξερω

AoL1p3.png

Γειά σας και από μένα κορίτσια!! Έχω πητ 16/1/16...περιμένω τον /την αιγοκερο δηλαδή και είμαι στη δέκατη βδομάδα. Στήθος πρισμενο καθόλου πανάκια χαμηλά και από κάτω κυριως όταν κάθομαι σε καρέκλα. Προς το παρόν έχω λίγο τσιμπημένο θυρεοειδή. Με όριο 2.5 έχω 3.18. Περιμένω πως και πως να κάνω την αυχενική να το πω και παραέξω αν και σε μένα έχουν πει τα τρελά. Π. χ η άλλη ταξίδεψε με λεωφορείο να δει τον άντρα της έχασε το παιδί και δεν έκανε άλλο. Και μου ήρθε να πω. Παρακάτω που θες να καταλήξεις. Και έτσι να έγινε σε αυτή τη στρεσογονο φάση τι εξυπηρετεί να το ξερω

Καλως το Βαλεντινακι!!!!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλως ηρθες!!!!!

Διδυμακια ε!!!! Μπραβο !! Καλη εγκυμοσυνη κ με το καλο να τα κρατησεις υγιεστατα!!:)

Καλώς σας βρήκα... Αν και δυσκολεύομαι λίγο να σας παρακολουθησω.... Δεν βοηθάει πολύ το κινητό...

Ρε κορίτσια μήπως υπάρχει κανένα κόλπο να μου έρχονται ηδοποιησεις ??? :wink:

Κοριτσια καλημερα.εγω ολη την κυριακη και χτεσ ειχα ιλιγγο.ημουν πολυ χαλια.συνεχει ξαπλωμενη και τα ματια κλειστα.και τωρα που σας γραφω με κραταει λιγο.αν σηκωσω το κεφαλι αποτομα και τετοια.εχει συμβει σε καμια σας??!??εγω ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.δεν ξερω τι να υποθεσω οτι εφταιξε.μηπως τα ζιρτεκ που επαιρνα για αλεργια??η τα ουτροτζεσταν???εχω απογοητευτει και φοβαμαι μην με ξαναπιασει.:(

Κοριτσια καλημερα.εγω ολη την κυριακη και χτεσ ειχα ιλιγγο.ημουν πολυ χαλια.συνεχει ξαπλωμενη και τα ματια κλειστα.και τωρα που σας γραφω με κραταει λιγο.αν σηκωσω το κεφαλι αποτομα και τετοια.εχει συμβει σε καμια σας??!??εγω ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.δεν ξερω τι να υποθεσω οτι εφταιξε.μηπως τα ζιρτεκ που επαιρνα για αλεργια??η τα ουτροτζεσταν???εχω απογοητευτει και φοβαμαι μην με ξαναπιασει.:(

Καλημέρα Ντέπυ!! Προσωπικά δεν έχω ιλίγγους. Πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου να σου πει τι μπορεί να φταίει. Μην ξεχνάς πως κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά, ειδικά δε στην εγκυμοσύνη.

Μην απογοητεύεσαι....πού θα πάει;; Θα περάσει. Υπομονή!!

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλό!!!! Μην ακούς κανέναν!!!! ;):rolleyes:

WkSzp3.png

Καλημέρα μανουλες! Καλως ηρθαν τα καινούρια κορίτσια! Τα καλυτερα εύχομαι!

Depy πως είσαι; Εχεις ακόμα ιλίγγους; Με το αίμα;

Ioanna έκανες αυχενική;

Εγώ τελευταια και καταϊδρωμενη τη Παρασκευή έχω την αυχενική.. Άγχος δεν έχω τόσο(ακόμα) !

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα!

Καλώς τα καινούρια κορίτσια!

Εκανα κι εγω την αυχενική τη Δευτέρα.Θα έλεγα ότι τα αποτελέσματα βάσει της ηλικίας μου και σε σχέση με τα στατιστικά που δίνουν είναι αρκετά καλά.Ρινικό οστό ορατό,αυχενική 1,5.Για ντάουν η προϋπάρχουσα στατιστικη πιθανότητα είναι 1 προς 112 και εγω εχω 1 προς 306.

Θελω να είμαι αισιόδοξη!Ο γιατρός συστήνει και περαιτέρω εξέταση,είτε το αιματολογικό τεστ είτε αμνιοκέντηση.

Να σας πω,στην πρωτη περιπτωση καλύπτεται το 60%-70%,στην δεύτερη το 98%.Αν το τεστ δεν βγει καλό,επιβάλλεται και η αμνιοκέντηση.Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το δεύτερο,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Υπάρχει βεβαια και ένα ποσοστό 1% για κίνδυνο αποβολής,αλλα πλέον είναι μια εξεταση ρουτίνας θεωρώ,που κάνουν ακόμα και έγκυες κάτω των 35 όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Απλά μετα τα 35 αυξάνονται οι πιθανότητες για σπάνια σύνδρομα που το αιματολογικό τεστ δεν ανιχνεύει.

Προς το παρόν πήρα μια βαθιά ανάσα,έχω λίγο καιρό να το σκεφτώ.

Επίσης να πω ότι είδαμε όλα τα όργανα πεντακάθαρα,το μωράκι είναι αρτιμελές και εχει μηκος 6,5 εκατοστά,παλμοί 169,ο γιατρός το βρίσκει νορμάλ γι αυτήν την ηλικία κύησης.Το μόνο που βρηκε αλλά δεν το αξιολογεί είναι μια τιμη οριακή στο συκώτι,αλλα δεν είναι κάτι παθολογικό.Αυτό με αγχωνει λίγο,αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό μιας και η ανάπτυξη είναι σε εξέλιξη.

Καλημέρα!

Καλώς τα καινούρια κορίτσια!

Εκανα κι εγω την αυχενική τη Δευτέρα.Θα έλεγα ότι τα αποτελέσματα βάσει της ηλικίας μου και σε σχέση με τα στατιστικά που δίνουν είναι αρκετά καλά.Ρινικό οστό ορατό,αυχενική 1,5.Για ντάουν η προϋπάρχουσα στατιστικη πιθανότητα είναι 1 προς 112 και εγω εχω 1 προς 306.

Θελω να είμαι αισιόδοξη!Ο γιατρός συστήνει και περαιτέρω εξέταση,είτε το αιματολογικό τεστ είτε αμνιοκέντηση.

Να σας πω,στην πρωτη περιπτωση καλύπτεται το 60%-70%,στην δεύτερη το 98%.Αν το τεστ δεν βγει καλό,επιβάλλεται και η αμνιοκέντηση.Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το δεύτερο,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Υπάρχει βεβαια και ένα ποσοστό 1% για κίνδυνο αποβολής,αλλα πλέον είναι μια εξεταση ρουτίνας θεωρώ,που κάνουν ακόμα και έγκυες κάτω των 35 όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Απλά μετα τα 35 αυξάνονται οι πιθανότητες για σπάνια σύνδρομα που το αιματολογικό τεστ δεν ανιχνεύει.

Προς το παρόν πήρα μια βαθιά ανάσα,έχω λίγο καιρό να το σκεφτώ.

Γεια σου περιστεράκι!!! Μην αγχώνεσαι!!! Όλα καλά θα πάνε. Υπάρχει και άλλη εναλλακτική. Μια φίλη μου έστειλε αίμα για εξετάσεις στην Αμερική που είναι για σύνδρομα και δε θυμάμαι τι άλλο μου είχε πει. Έχω την εντύπωση ότι λέγεται harmony test, χωρίς να είμαι σίγουρη όμως. Το κόστος είναι 500-600 ευρώ. Δεν είναι σαν το παππ-α. Ρώτα τον γιατρό σου. Λογικά θα το ξέρει.

WkSzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...