Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Εγω εχω το ιδιο παρκοκρεβατο με την Ανθη αλλα σε αλλο χρωμα απο τα Λητώ. Το καροτσι το εχω να κοιτάει προς τα εμενα ακόμα . Στο αλλαγμα ειναι πολυ καλος και χαίρεται που τσιτσιδωνεται και γελαει!

Μαμα της βαλεριας στα φρουτα ξυνιζονται ενω στη κρεμα οχι μην ανησυχείς καθολου! Ανυπομονω κ γω να τον δω σε ενα μηνα να τρώει το γιαβρι μου!

Καλη σας ημέρα!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!

Εμενα μου κάθεται στην αλλαγη της πανας.στην αλλαξιερα μαλιστα.

Αντζελα μου ξυπναει μια φορα το βραδυ για μαμ.μου κοιμαται κατα τις 9.

Αν καποια φορα τύχει και ειμαστε εξω και γυρισουμε αργά και κοιμηθει κατα τις 11 δεν μου ξυπναει καθολου.το πηγαινει σερι και ξυπναει κατα τις 8 το πρωι.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα!!

Εμενα μου κάθεται στην αλλαγη της πανας.στην αλλαξιερα μαλιστα.

Αντζελα μου ξυπναει μια φορα το βραδυ για μαμ.μου κοιμαται κατα τις 9.

Αν καποια φορα τύχει και ειμαστε εξω και γυρισουμε αργά και κοιμηθει κατα τις 11 δεν μου ξυπναει καθολου.το πηγαινει σερι και ξυπναει κατα τις 8 το πρωι.

:eek::eek::eek:

Εμενα κοιμαται το νωριτερο 22:30 και ξυπναει ανα 3ωρο ακόμα. . Πες μου τα μυστικά σου!

Εγω πηρα εξτρα στρώμα.

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

φορουλινα μου να σουν μονο εσυ που γελας καλα θα ταν. ο αντρας μου ξεκαρδιζοταν τον εβλεπε και η μικρη και συνεχιζε.

αντζελα της εδωσα σημερα κρεμα παρολο που δεν την πολυθελω να δω πως θα αντιδρασει ε λοιπον παλι τα ιδια λερωθηκαμε και οι δυο και καθομαστε και κοιταζομαστε τωρα.

αν βρειτε κανενα κολπακι πειτε μου εχω απειυδησει.

στην αλλαγη της πανας καθεται της αρεσει να ειναι γυμνουλα και χαιρεται

τα παρκακια μου αρεσουν πολυ και τα δυο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!

Μανούλα Βαλέριας μην αγχώνεσαι! και εγώ έτσι φαντάζομαι ότι θα είμαστε τις πρώτες ημέρες με το φαγητό. Αναμένεται να ξεκινήσουμε αυτό το Σάββατο. Πάντως τα μωράκια μας ακόμα τις περισσότερες θερμίδες και συστατικά τα παίρνουν από το γαλατάκι, οπότε και μπουκιά να μη φάνε δε θα μας πάθουν τίποτε, απλά όσο γρηγορότερα συνηθίσουν τόσο λιγότερο θα πλένουμε και θα καθαρίζουμε!!!

Εγώ τον μικρό τον βάζω στο παρκοκρέβατο (έχουμε κ εξτρα στρώμα, αλλά όλο το σετ μας το έδωσαν) και του απλώνω παιχνιδάκια, καθομαι δίπλα του σε μια καρέκλα και συνήθως απασχολείται για κάνα μισάωρο.

Στο καρότσι δεν τον έχω γυρίσει ακόμα γιατί απλά το θυμάμαι όταν είμαστε ήδη έξω και σε εμάς πρέπει να αλλάξει φορά το κάθισμα οπότε πρέπει να το θυμηθώ μόλις σηκωθεί από το καρότσι - τώρα μου κοιμάται εκεί και καταφερα να φάω μεσημεριανό.

Υπνο δεν κάνει συνεχόμενο. Ανα 3 ωρες κανονικά φαγητό και κενώσεις οπότε έχω γίνει βαμπίρ! Εχθές κοιμήθηκε από τις 11 το βράδυ ως τις 2μιση και έκανα πάρτυ! Εν τω μεταξύ μου ξεσκεπάζεται μονίμως, ακόμα και αν σφηνώνω την κουβερτούλα του!

Και εγώ στην αλλαξιέρα τον αλλάζω ακόμα , καθώς δεν έχει αρχίσει τα βαρελάκια. Μόλις τα αρχίσει θα δούμε τι θα κάνω γιατί είναι ζωηρούλης και φοβάμαι.

Jr3pp2.png

Ειχε ερθει η πεθερα μου να δει τον μικρο...το τελευταίο μισαωρο ο κακομοίρης νυσταζε και δεν μου τον εδινε να τον κοιμησω!!!!ωσπου αρχισε και γκρινιαζε και μου τον εδωσε...τον εβαλα στην κουνια...ξερός επεσε το πουλακι μου!!!ελεος!

Μαμα βαλεριας θα στο πω....δεν στο ειπα για να μην παρεξηγηθεις...γελασα παααρα πολύ! Σκεφτομουν οτι ετσι θα ειναι και ο δικος μου!!χαχα! Διασκεδασε το όσο μπορείς! Θα ξεκινησει να τρώει μην αγχωνεσαι!

Αντζελα δεν κάνω κανενα κολπο....μακαρι να είχα κολπο να στο ελεγα.

Μια φιλη που μιλησαμε εχτες 20 μερες μεγαλύτερος απο εμας κοιμαται λεει 10 το βραδυ και ξυπναει 11-12!!!!

Αχ Λιλα θα ερθουν καλυτερες μερες!αυτο να σκεφτεσαι!

Μικρη μανουλα που εισαι;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Ειχε ερθει η πεθερα μου να δει τον μικρο...το τελευταίο μισαωρο ο κακομοίρης νυσταζε και δεν μου τον εδινε να τον κοιμησω!!!!ωσπου αρχισε και γκρινιαζε και μου τον εδωσε...τον εβαλα στην κουνια...ξερός επεσε το πουλακι μου!!!ελεος!

Μαμα βαλεριας θα στο πω....δεν στο ειπα για να μην παρεξηγηθεις...γελασα παααρα πολύ! Σκεφτομουν οτι ετσι θα ειναι και ο δικος μου!!χαχα! Διασκεδασε το όσο μπορείς! Θα ξεκινησει να τρώει μην αγχωνεσαι!

Μια φιλη που μιλησαμε εχτες 20 μερες μεγαλύτερος απο εμας κοιμαται λεει 10 το βραδυ και ξυπναει 11-12!!!!

γιατι να παρεξηγηθω βρε? εννοια σου κ σου ερχεται... χααχαχχαα ελπιζω να τα πατε καλυτερα απο μας κοριτσια.

θα μας παρω ολοσωμες στολες μπας και γλιτωνω κανα ρουχο μεχρι και τα γυαλια μου με απορρυπαντικο πιατων τα επλυνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τι λες βρε παιδακι μου;;; ειμαι καταδικασμενη μαλλον! Πρεπει να αρχίσω να το διακομωδω γιατι αλλιως. ....

Ειναι χοντρουλινος και πειναει συχνα τι να τον κανω;

Βαλεριας μαμ προσπαθησε να το χαρεις και συ! Αυτες οι στιγμες δεν θα ξανάρθουν με τα καμαρια μας! Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα. ..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημερα καλημερα!!Σας εχασα....

εχει χαλασει το μοντεμ σπιτι και δεν εχω ιντερνετ!:-(:-(

Εμενα μου δωσανε παρκο ενα της extreme baby πολυ ωραιο...αλλα μου φερανε και δωρο καινουριο με εχτρα στρωμα οπου θα το αλλαξω εκεινο το παρκο γιατι ενα καφε σαν μαυρο χρωμα(απο τα τζαμπο) και θα παρω κατι αλλο!Εβαλα το καινουριο στρωματακι στο αλλο το παρκο που ειχα κι ειμαστε κομπλε!Το στησαμε κιολας κι ειναι τελειο!χαχαχα

Εχουμε κι εμεις γυμναστηριο και το βαζω εκει μεσα..του βαζω και παιχνιδακια και καθεται και παιζει...δεν εχω φοβο τουλαχιστον οτι θα πεσει γιατι εμενα ολο βαρελακια ειναι ο ατιμος!

Με την κρεμουλα ειμαστε οπως πριν...την τρωει ολη το θηριο..να δω που θα φτασουμεεεεε..το μονο "κακο" που αν δεν του δινω γρηγορα (ποοοοοσο γρηγορα πια???)αρχιζει να γκρινιαζει γιατι νομιζει οτι τελειωνει!Μεχρι να κατεβουν οι πρωτες μπουκιες στο στομαχι ειναι θεμα..ΠΕΙΝΑΕΙ!Οταν λεω εγω οτι θα φαει κι εμενα γελανε στο τελος γελανε...χαχαχαχα:lol::lol:

3ih6p2.png

Glezp2.png

τιποτα ουτε σημερα κοριτσια. θα την αφήσω 2-3 μερες να ξεχαστεί και από εβδομαδα θα ξαναδοκιμασω. βαρεθηκα να πεταω κρεμες.

εμενα μου εχουν δωσει στρωματακι για παρκοκρεβατο αλλα δεν εχω παρκο. θα το αφήσω για τον αλλον μηνα να παρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τιποτα ουτε σημερα κοριτσια. θα την αφήσω 2-3 μερες να ξεχαστεί και από εβδομαδα θα ξαναδοκιμασω. βαρεθηκα να πεταω κρεμες.

εμενα μου εχουν δωσει στρωματακι για παρκοκρεβατο αλλα δεν εχω παρκο. θα το αφήσω για τον αλλον μηνα να παρω.

Καλα θα κανεις να μην πιεσεις το παιδι γιατι θα παρει στραβα το φαγητο και δεν θα τρωει καθολου!

Δεν θυμαμαι...τι της εδωσες τωρα να φαει?

Να κοιτας να μην ειναι πολυ αραιο αλλα ουτε και πολυ πηχτο!

Εχθες για παραδειγμα...λειπαμε εμεις και τον ειχε η μαμα μου..τους πετυχα την ωρα της κρεμας...εεεε του την ειχε κανει τοσο νερουλη που του ετρεχε πολυ απο το στομα και δεν την ηθελε οπως στην αρχη!

Ε αφου σταματησε ειχε περισεψει (εγω ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ για τις κρεμες) λεω κατσε να την φαω..εεε ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΑ εγω απο το ποσο νερουλη ηταν!

Της λεω δοκιμασε...δεν τρωγοταν...απορω που ο μικρος εφαγε και σχεδον ολο το μπολακι...αηδια ηταν σε σχεση με τις αλλες φορες!

Αυτο στο λεω για να καταλαβεις ποοοσο ρολο παιζει αν θα ειναι πηχτη ή οχι!

Και υπαρχει περιπτωση η μικρη σου να μην θελει με τιποτα πηχτη κρεμα και να τη θελει νερουλη....ολα παιζουν...δοκιμαζοντας θα καταλαβεις!Αλλα ΜΗΝ πιεσεις να φαει αν δεν θελει θα το παρει στραβα!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Ναι καλε μην αγχωνεσαι.

Ρωτα και την παιδιατρο σου.

Ααααα!!!δεν σας ειπα!4 μηνων και κατι ψιλα εβγαλε δοντακια της φιλης μου!και τα 2 μαζι μαλιστα!!!

Και κατι αλλο,η ξαδέρφη του αντρα μου η μικρη της ειναι 10 μηνων.σταματησε να την θηλαζει 5 μηνων,ξεκινησε που λετε φρεσκο γαλα!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...