Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλλον πηρες αυτο με τα 30 ευρω;

Εγω αυτο πηρα

http://www.e-jumbo.gr/pd/kareklaki-kathisma-fagitou-3-theseis-9369.htm?lang=el&path=1158149502

αυτό πηρα και εγω και μου φαινεται ότι τσουλάει προς τα κατω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!

Πεταω στα συννεφα!!!χαχαχα

Σημερα φαγαμε για πρωτη φορα!!Ναι και ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!Κρεμα βανιλια εφαγε...εφαγε με την μια ρε κοριτσια...ανοιγε το στοματακι μονος του...λερωθηκε στα μουτρα απο το κουταλι αλλα ΔΕΝ εβγαλε καθολου και το εφαγε και ολο!!ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!!!ΜΗΝ πανικοβαλλεστε...εγω φοβομουν πως δεν θα θελει και τελικα ολο το εφαγε!;)

Ηπιε και νερακι...κι αυτο του αρεσε δεν ξυνισε καθολου(σε αντιθεση ας πουμε με το χαμομηλι)..Ειμαι χαρουμενη που τα πηγαμε τοοοοσο καλα!

Ειμαστε 8200 και 67εκ....και φαγανα παιδια απο οτι φαινεται!!χαχαχαχα

Μαμα της Βαλεριας ουτε εμενα γλιστραει..ειναι μαλλον οτι εμας ειναι πιο μεγαλα..εχουν ογκο!χαχαχα

Ειναι μια απο τις πιο ωραιες εμπειριες το πρωτο γευμα!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Γεια σας μανουλες!!

Πεταω στα συννεφα!!!χαχαχα

Σημερα φαγαμε για πρωτη φορα!!Ναι και ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!Κρεμα βανιλια εφαγε...εφαγε με την μια ρε κοριτσια...ανοιγε το στοματακι μονος του...λερωθηκε στα μουτρα απο το κουταλι αλλα ΔΕΝ εβγαλε καθολου και το εφαγε και ολο!!ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!!!ΜΗΝ πανικοβαλλεστε...εγω φοβομουν πως δεν θα θελει και τελικα ολο το εφαγε!;)

Ηπιε και νερακι...κι αυτο του αρεσε δεν ξυνισε καθολου(σε αντιθεση ας πουμε με το χαμομηλι)..Ειμαι χαρουμενη που τα πηγαμε τοοοοσο καλα!

Ειμαστε 8200 και 67εκ....και φαγανα παιδια απο οτι φαινεται!!χαχαχαχα

Μαμα της Βαλεριας ουτε εμενα γλιστραει..ειναι μαλλον οτι εμας ειναι πιο μεγαλα..εχουν ογκο!χαχαχα

Ειναι μια απο τις πιο ωραιες εμπειριες το πρωτο γευμα!!

Τελεια τα νεα σου!!!μπραβο στο αντρακι σου!!!

Για να δουμε και με τα φρουτακια πως θα τα παει.

Εμεις έχουμε την αλλη τριτη εμβολιο και θα μας πει να ξεκινησουμε.

Που χαθηκατε οι υπόλοιπες;

Θελετε να θεσω και αλλο θεμα;;;

Πχ

Αν εχετε βαλει το καροτσι να βλέπει μπροστα;;;

ή

Ποτε πρεπει να μπει στο παρκο;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Foroulina μου εγω τον εχω ειδη εδω κ ενα μηνα στο παρκοκρεββατο και γυρνοβολαει. Εμεις εχουμε απιστευτο θεμα... απο τοτε που μαθαμε να γυριζουμε μπρουμυτα δεν θελουμε να ειμαστε ποτε μα ποτε ανασκελα!!! Κ αγκαλια να τον παρω θα γυρισει. Εχει πολυ πλακα. Βαζει το κεφαλι κατω κ σηκωνει τον πωπο για να προχωρησει. Στο καροτσι εχω πορτ μπεμπε ακομα αλλα κι εκει ακομα μπρουμυτα θελει. Οπου κ να παμε βλεπεις ενα κεφαλακι να εξεχει!!!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Ωραια θεματακια Φορουλινα!

Εγω εχω καροτσι με αναστρεψιμη λαβη..και αναλογα με τον ηλιο ή τον αερα τον γυρναω ανα πασα στιγμη θελω!;)

Και οσο για το παρκο...χθες εβγαλα να το στησουμε αλλα δεν προλαβαμε...ειμαστε καθοδον ομως!!Μου ειπανε οτι αν συνηθιζουν απο μικρα τους αρεσει και δεν εχουν προβλημα...οποτε ας τα βαλουμε απο τωρα να εχουν το χωρο τους...γιατι μετα ποιοοοοος τα πιανει!!!???χαχαχαχα:lol::lol::lol:

Αποψη μου βεβαια...ο καθενας οτι θελει κανει!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Foroulina μου εγω τον εχω ειδη εδω κ ενα μηνα στο παρκοκρεββατο και γυρνοβολαει. Εμεις εχουμε απιστευτο θεμα... απο τοτε που μαθαμε να γυριζουμε μπρουμυτα δεν θελουμε να ειμαστε ποτε μα ποτε ανασκελα!!! Κ αγκαλια να τον παρω θα γυρισει. Εχει πολυ πλακα. Βαζει το κεφαλι κατω κ σηκωνει τον πωπο για να προχωρησει. Στο καροτσι εχω πορτ μπεμπε ακομα αλλα κι εκει ακομα μπρουμυτα θελει. Οπου κ να παμε βλεπεις ενα κεφαλακι να εξεχει!!!

Με οτι καινούργιο τρελαίνονται ε;;;

Πορτ μπεμπε ακομα ανθη μου;ποσο είναι το μπεμπινι σου;εγω τον βαζω στο καροτσι και η πλατη ξαπλωνει.

Αρχοντας!!!

Ωραια θεματακια Φορουλινα!

Εγω εχω καροτσι με αναστρεψιμη λαβη..και αναλογα με τον ηλιο ή τον αερα τον γυρναω ανα πασα στιγμη θελω!;)

Και οσο για το παρκο...χθες εβγαλα να το στησουμε αλλα δεν προλαβαμε...ειμαστε καθοδον ομως!!Μου ειπανε οτι αν συνηθιζουν απο μικρα τους αρεσει και δεν εχουν προβλημα...οποτε ας τα βαλουμε απο τωρα να εχουν το χωρο τους...γιατι μετα ποιοοοοος τα πιανει!!!???χαχαχαχα:lol::lol::lol:

Αποψη μου βεβαια...ο καθενας οτι θελει κανει!;)

Χμμμμ μικρη μανουλα με ξεμυαλιζεις!!!

Χαχα πρέπει να παρω παρκο μου φαίνεται!

Πιο εχεις παρει;

Εσυ ανθη πιο εχεις;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

μονο εμας το η πρωτη αποπειρα να φαει ηταν αποτυχια? με εφτυνε γεμισε τα χερια της τα μαλλια της καλα για ρουχα καρεκλακι και πατωμα δεν το συζητω. αηδιαζε και μετα δεν ανοιγε με τιποτα το στομα. τι θα κανω δεν ξερω. και συνεχιζει και τσουλαει και πεφτει στα πλαγια

για παρκο η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι νωρις γιατι θα βαριεται εκει μονη της και καλυτερα να την αφηνω στο πατωμα πανω σε κουβερτα. και της εχω παρει χαλακι δραστηριοτητων- γυμναστηριο και καθεται εκει. αλλα θελω να παρω παρκο γιατι εχω βρει κατι ωραια σε ενα σαιτ. εσεις πιο πηρατε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πορτ μπεμπε ειναι τεραστιο. Ο μικρος σε μια εβδομαδα γινεται 6 μηνων αλλα δεν ειναι ουτε εφτα κιλα. Παρκο πηρα αυτο http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=60&pId=26343 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.πηρα κ χστρωμα λατεξ για νατο παρουμε κ στις διακοπες. Το συστηνω.εμενα καθεται για ωρες κ παιζει.

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Μανουλα βαλεριας πειραζει που γελασα;;;;

Αχ κοριτσι μου υπομονη!!!

Κοντοζυγωνουν οι μερες μου και εμένα! Χαχα!

Ανθη ωραιο!δειτε και αυτο http://koubebe.com.gr/parkokrevata/99-parkokrevato-cam-daily-plus.html

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Foroulina μου αυτο ηταν το δευτερο στο μυαλο μου αλλα ηταν κ ακριβοτερο αλλα μου φαινοταν πολυ σκουρο για τον μπεμπη.

Μαμα βαλεριας δεν εισαι μονη. Κ εγω τραβαω τα παθη... με το φαγητο αλλα θα μεγαλωσουν κ θα αγαπησουν τη διαδικασία.. . Πιστευω.

Αν δεν κανω λάθος τα δικά μας ειναι κ τα πιο μινιον!!! Μπορεινα εχεικ αυτο σχεση.

Κοριτσια εσας καθονται ησυχα στην αλλαγη της πανας;;;

Εμεις κοβουμε βολτες στο κρεββατι κανοντας τουμπιτσες!!!

Για αλλαξιερα ουτε συζήτηση πια βεβαια.

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...