Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσια τωρα σας επιασε πολυλογια που δεβ ειχα καθολου χρόνο να μπω στο φόρουμ; Ξεκίνησα δουλειά, δεν ειχα καμιά βοηθεια αυτη τη βδομάδα και δεν πρόλαβα καθολου!

Φορουλινα μου να σου ζησει το παιδακι σου! Καλοφωτιστο να ειναι!

Εμεις καναμε την Πέμπτη εμβολιο. Ειμαστε 9600 και 70 ποντοι. Το βραδυ πλέον συνεχως έρχεται οριζόντια και τρώει συνέχεια! Κοιμόμαστε μαζι όμως. Χθες πήρα παρκοκρεβατο και θα τον βαλω. Δεν νιωθω έτοιμη να τον πάω στην κουνια του. Καρεκλάκι πηρα της chicco το magic poly και είναι πολύ ωραιο, ειδικα το υλικο του καμιά σχεση με τα αλλα πλαστικά!

Εγω νομιζω σας το εχω πει ξανα ακολουθω τις οδηγιες του Παγκοσμιου Οργανισμού Υγείας και θα δωσω φρουτο οταν κλείσει τους 6 μήνες. Της ίδιας πολιτικής είναι και η παιδιατρος μας οπότε ολα καλα! Συνεχίζουμε με θηλασμο!

Συνέχεια μιλαει, κανει φουσκες με σαλια, προσπαθει να γυρισει τούμπα (αλλα τα πάχη δεν τον αφηνουν), του αρεσουν οι βολτες, τα παιχνιδια, θελει να στεκεται ορθιος..

Αυτα τα νεα μου!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

με βαλατε σε σκεψεις κορίτσια. θα το ψαξω καλυτερα. εμεις αυριο παμε για εμβολιο και εχω αγχος κάθε φορα. θα παω να παρω και μπλεντερ η μουλτι αυριο. εχω ραυδομπλεντερ αλλα δεν με πολυβολευει. εσεις τι θα χρησιμοποιήσετε για να αλεθετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

με βαλατε σε σκεψεις κορίτσια. θα το ψαξω καλυτερα. εμεις αυριο παμε για εμβολιο και εχω αγχος κάθε φορα. θα παω να παρω και μπλεντερ η μουλτι αυριο. εχω ραυδομπλεντερ αλλα δεν με πολυβολευει. εσεις τι θα χρησιμοποιήσετε για να αλεθετε?

Καλημερα κοριτσι! πως πηγε το εμβολιο;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλησπερα κοριτσια.

βαλερια ολα οκ με το εμβολιο; ποιο κανατε;

εμεις αυτην την εβδομαδα θα μιλησουμε με τη γιατρό για να δούμε με ποιο φρούτο θα ξεκινήσουμε. αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα έχουμε δυσκολία τις πρώτες ημέρες μέχρι να μπουν αρκετά φρούτα στην κρέμα.

όταν έχουμε αρκετά φρούτα λογικά και η ράβδος και το μούλτι και το μπλέντερ θα είναι εντάξει.

για τις πρώτες μέρες μάλλον εξαρτάται από το φρούτο που θα χρησιμοποιήσουμε εγώ έκανα ένα δοκιμαστικό εχθές και έβαλα μήλο στο μούλτι μου το έκανε κομμάτια δοκίμασα το μήλο στον τρίφτη όπως είπε η blueroses και έγινε μία πολύ ωραία κρεμούλα οπότε αν ξεκινήσω με μήλο ή αχλάδι μάλλον για τρίφτη το βλέπω στις λεπτές του τυριού τώρα αν μου πει η γιατρός για άλλο φρούτο βλέποντας και κάνοντας.. .

οπότε θα σου έλεγα να δεις με τι φρούτο θα ξεκινήσετε να κάνεις δοκιμαστικά στο σπίτι και αν βολεύεσαι με τον τρίφτη μη βιαστείς να πάρεις μπλέντερ ή μούλτι.

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανουλες!!

Λιλα πολυ σωστη σε βρισκω!!;);)

Εμεις σημερα θα κανουμε το ροτατεκ και θα ξεκινησουμε μαλλον φρουτακια!

Θα σας πω τα νεα μας!!Πολυ χαιρομαι...θα παω να του παρω κουταλακια πιατακια..ειδικες σαλιαρες...χαμοοοοος!!χαχαχαχα Τρελομαμα!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Μικρη μανουλα πως πηγε το εμβολιο;

Λιλα συμφωνω μαζι σου.

Πηγε μια φιλη μου στην παιδιατρο σημερα και της ειπε το μηλο και το αχλαδι να το κανει στον ατμο και μετα στο μπλέντερ.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπερα και απο τον φαντομα της παρεας σας! Σας διαβαζω συνεχως κ χαιρομαι για τα μωρακια σας! Εμεις ειμαστε5 μιση και ηδη τρωμε κρεμα βανιλια εοειδη ημαστε αδυνατοι. Εχουμε υψος70 ποντους κ βαρος μονο 6800. Εδω κ μια εβδομαδα τρωμε αχλαδι. Το τρωμε βεβαια είναι. Πολυ σχετικο. Τρωει η καρέκλα το φορμακι η μαμα το παιχνιδακι... ο μπεμπης τρωει ελαχιστα αλλα καθε αρχη κ δυσκολη!!!αυριο βαζουμε μηλο στην κρεμα. Για να δουμε. Να εχετε ολες σας καμερα. Η πρωτη αντιδραση ειναι απιθανη! Εμενα με βολεψε για την κρεμα ενα smoothie maker. Τα κανει ολα αλοιφη.πολυ καλύτερα απο μπλεντερ.

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

κοριτσαρες καλησπέρα.

καναμε την δευτερη δοση από το infanrix hexa (καπως ετσι νομιζω λεγεται) το μικρακι μου εκλαψε ελαχιστα. ξεκιναμε και εμεις στερεες αλλα με λαχανικα. μου ειπε για ρυζαλευρο αλλα δεν ηθελα οποτε καταληξαμε εκει. από εβδομαδα ξεκιναμε.

τελικα πηρα το καθισματακι από τα jumbo κ εγω δεν αντεξα και κουταλακια σαλιαρες κτλ. γλιστράει το καημενο μου αλλα της εβαλα ένα μαξιλαρακι στην πλατη κ στέκεται καλυτερα.

ααα ηταν 71εκ και 7700γρ. μεγαλωνουν τα μπουμπούκια μας.

λιλα μου οσο για τον τριφτη καλο είναι για αρχη να δεις πως θα παει αλλα εγω είμαι ατσουμπαλη τραυματίζομαι φευγουν νυχια αστα τον αποφευγω γενικα χαχαχχα. μουλτι και ραβδομπλεντερ χρησιμοποιω μεχρι τωρα για μας. για την μπεμπα πηρα μπλεντερ να φτιαχνουμε και κανα smoothie για μας :P.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια διαβαζα τα σχολια σας και συνειδητοποιησα ότι η δικια μου εχει το μικροτερο βαρος απ όλα :confused::confused::confused:. είναι και ψηλη οδοντογλυφιδα θα φαινεται μπροστα στα δικα σας. αλλα αδυνατη δεν την λες και μπουτακια εχει και μαγουλάκια. η γιατρος μου ειπε ότι από δω και περα δεν θα παιρνει τοσο πολύ βαρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε κορίτσια διαβαζα τα σχολια σας και συνειδητοποιησα ότι η δικια μου εχει το μικροτερο βαρος απ όλα :confused::confused::confused:. είναι και ψηλη οδοντογλυφιδα θα φαινεται μπροστα στα δικα σας. αλλα αδυνατη δεν την λες και μπουτακια εχει και μαγουλάκια. η γιατρος μου ειπε ότι από δω και περα δεν θα παιρνει τοσο πολύ βαρος.

Μια χαρα εινσι το βάρος της μεσα στις καμπύλες! Εγω κανονικα θα πρεπει να ανησυχώ για τον χοντρουλη μου που εχει ξεφυγει κατα πολυ απο την καμπύλη...

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κοριτσια ολη τη νυχτα τον έπαιρνε ο υπνος, τον μετέφερα στο παρκοκρεβατο διπλα μου ακριβώς, ξυπνουσε κλαίγοντας. Ξανα τον έπαιρνα αγκαλια στο κρεβάτι, λιγο στηθος να ηρεμήσει, με έπαιρνε κι εμένα ο υπνος, ξυπνουσα να τον μεταφέρω κ παλι η ιδια ιστορία... Εμαθε στο κρεβατι μου; τι θα κάνω;;;;

Απελπιστηκα λιγο εκτός του οτι είμαι παλι πιασμένη...

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημερα μανουλες!

Ανθη ποσο γελασα!!!φανταζομαι αντιδραση!

Μαμα βαλεριας πως σου φάνηκε το καρεκλακι!εμενα μου αρεσει πολυ!καλα μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σου...μην ξεχνας είναι και κοριτσι.

Αντζελα ενταξει ειναι τροφαντουλικα τα παιζακια μας!

Αλλα μην ξεχναμε πως πινουν μητρικο γαλα.

Απο εδω και περα δεν θα παιρνουν τοσο βαρος.

Ο αδερφος μου ηταν 4 μηνων 11 κιλα!

Ας ρουφηξουμε μπουτακια και μαγουλακια οσο μπορουμε!!χαχα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε??? ωωωωρεεεε κατι μασες που εχουν να πεσουνν!!!!!!!!!!!! ετσι ετσι τα μπεμπακια μας τα ομορφααααα...

εμεις εχθες ειχαμε παιδιατρο...ειμαστε 8 κιλα και 66,5 ποντους....καναμε κ το τελευταιο ενεσιμο εμβολιο κ μετα ξανα στον χρονο..το ροτατεκ θα το κανουμε το τελευταιο τον επομενο μηνα...

εγω να σας πω εδωσα ρυζαλευρο τα bio bebe αλλα δεν θα το κρατησω για πολυ,...για λιγο μεχρι να μπορω να το αντικαταστησω ειτε με γιαουρτακι ειτε βρωμη ειτε κατι αλλο...τη φρουτοκρεμα μας την τρωμε μια χαρααααα. μας αρεσουν τα φρουτακια...τα λαχανικα θα τα ξεκινησω το σαββατοκυριακο γιατι επειδη ειμαι στη δουλεια δεν θελω να χανω πραγματα απο το παιδι κ ρωτησα αν μπορω να το κανω αυτο γιατι κανονικα σημερα θα τα ξεκινησουμε αλλα μου ειπε οκ...

τωρα για μπλεντερ ραβδους κ τετοια...πηγαμε στα vicko να παρουμε ραβδομπλεντερ...κ μας ειπε ο υπαλληλος οτι δεν χρειαζεται να το παρουμε,...τα φρουτα που ειναι λιγο πιο σκληρα οπως μηλο να τα κανω πρωτα στον τριφτη κ μετα στο μουλτι ολα μαζι κ γινεται μια ωραιοτατη κρεμουλα....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...