Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Μπααα καρεκλα δεν νομιζω να γινεται...αλλα τα στηριγματα κι η βαση ειναι σχεδον ιδια!;)

Της chicco θα παρεις??

Αν ναι να μας πεις λεπτομερειες!!:D

Οχι αυτο που μου ειπες!χαχα!σε μπέρδεψα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ φορουλινα και αυτό που εβαλες είναι πολύ ωραιο.

εγω ρε κορίτσια εχω ένα θεμα με το χρωμα. δεν θελω να χει πολλα χρωματα πανω. θα μου πεις παιδακι είναι θελει χρωμα να του τραβαει την προσοχη αλλα μου βαραει πολύ ασχημα στο ματι στο σαλονι η στην κουζινα μου. είμαι τρελη?πειτε μου και ειχα δει αυτό που καπως μου ταιριαζει καλυτερα και μπορω να φτιαξω και μαξιλαρακι για να καθεται στα μαλακα.

http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/moro/karekles-fagitou/kareklaki-fagitoy-me-disko-17969/19100/

πειτε μου κ εσεις την γνωμη σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ φορουλινα και αυτό που εβαλες είναι πολύ ωραιο.

εγω ρε κορίτσια εχω ένα θεμα με το χρωμα. δεν θελω να χει πολλα χρωματα πανω. θα μου πεις παιδακι είναι θελει χρωμα να του τραβαει την προσοχη αλλα μου βαραει πολύ ασχημα στο ματι στο σαλονι η στην κουζινα μου. είμαι τρελη?πειτε μου και ειχα δει αυτό που καπως μου ταιριαζει καλυτερα και μπορω να φτιαξω και μαξιλαρακι για να καθεται στα μαλακα.

http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/moro/karekles-fagitou/kareklaki-fagitoy-me-disko-17969/19100/

πειτε μου κ εσεις την γνωμη σας

Βρε εννοειται οτι αρεσει στη καθεμια!!Γουστα ειναι αυτα..σαφως και δεν ταιριαζουμε ολοι μεταξυ μας!

Κι αυτο παντως μια χαρα ειναι..και μπορεις να το κανεις οπως ακριβως θελεις εσυ!!!;)

Εμενα μου αρεσε πολυ η ιδεα σου!

Εγω αμα μπορουσα σε ολο το σπιτι αυτοκολλητα παιδικα θα ειχα...χαχαχα σαφως και δεν το κανω αλλα μου αρεσουν πολυ τα παιδικα τα πολυχρωμα πραγματακια!Καμια φορα ειναι σαν επικρατει βαβουρα απο τα πολλα χρωματα..αλλα ειπαμε ειναι γουστα!χιχιχι;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

lila για αυτό ειπα να φτιαξω μαξιλαρακι για ολο το καθισμα γιατι είναι ξυλινο.

μικρη μανουλα εγω είμαι το ακριβως αντιθετο χαχαχαχ

μονο στο δωματιο της μπεμπουλας εχω χρωμα και αυτό μην φανταστείς σε έναν τοιχο μονο το υπολοιπο είναι γκρι λευκο ριγες. και γενικα όλα στο δωματιο της είναι γκρι -ροζ. δεν μ αρεσουν τα πολυχρωμα είμαι περιεργο φρουτο χχααχαχαχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλα μην νομιζεις κι εμενα που μου αρεσει το χρωμα του σπιτι μου σε παλ αποχρωσεις μπεζ και απαλο καφε σε κατι λεπτομερειες που εχω και λευκο στο ταβανι...και η κουζινα ενα σπασμενο μπεζ-ροζ(απαλο) με λευκο ταβανι...και το δωματιο επισης ετσι απαλη αποχρωση...το παιδικο τωρα θα το φτιαξουμε!(θα γινει της μουρλης!!!χαχαχαχα)

Αλλα εχω μουρλα με το χρωμα...ας πουμε εχω κατακοκκινη κρυσταλερια...μπορντο κοκκινη κουρτινα στο δωματιο μας..μπορντο κι η κουνια με πρασινο σκουρο(παραγγελια) γενικαμε το μπορντο και το κοκκινο τρελενομαι!!:D

Αυτο που ειπε η Λιλα εχει δικιο να το κοιταξεις!Γιατι επειδη ειναι μωρουλια γλιστρανε..γι αυτο και εχουν ολα δεσιματα στον καβαλο π.χ ριλαξ,καροτσι,καρεκλακια...κοιταξε να φτιαξεις κατι τετοιο που να δενεται η μικρη!!;);)

3ih6p2.png

Glezp2.png

καλα μην νομιζεις κι εμενα που μου αρεσει το χρωμα του σπιτι μου σε παλ αποχρωσεις μπεζ και απαλο καφε σε κατι λεπτομερειες που εχω και λευκο στο ταβανι...και η κουζινα ενα σπασμενο μπεζ-ροζ(απαλο) με λευκο ταβανι...και το δωματιο επισης ετσι απαλη αποχρωση...το παιδικο τωρα θα το φτιαξουμε!(θα γινει της μουρλης!!!χαχαχαχα)

Αλλα εχω μουρλα με το χρωμα...ας πουμε εχω κατακοκκινη κρυσταλερια...μπορντο κοκκινη κουρτινα στο δωματιο μας..μπορντο κι η κουνια με πρασινο σκουρο(παραγγελια) γενικαμε το μπορντο και το κοκκινο τρελενομαι!!:D

Αυτο που ειπε η Λιλα εχει δικιο να το κοιταξεις!Γιατι επειδη ειναι μωρουλια γλιστρανε..γι αυτο και εχουν ολα δεσιματα στον καβαλο π.χ ριλαξ,καροτσι,καρεκλακια...κοιταξε να φτιαξεις κατι τετοιο που να δενεται η μικρη!!;);)

θα το κοιτάξω. η μαμα μου είναι μοδιστρα οποτε πιστευω δεν θα δυσκολευτεί να μου φτιαξει κατι που να ταιριαζει ακριβως. κοιτα το κοκκινο και εμενα μ αρεσει πολύ εξου και το κοκκινο καθισματακι. εμενα όλα μου τα επιπλα- καναπέδες είναι μαυρα και εχω μαξιλάρια και διακοσμητικα κοκκινα μπορντο (το φοιτιτικο μου σπιτι ηταν ολο ροζ και με κοροιδευε ο αντρας μου οποτε όταν παντρευτηκαμε βρήκαμε μια μεση λυση χαχαχαχ) αλλα στο δωματιο της μπεμπας πηραμε όλα τα επιπλα λευκα και τα διακοσμητικα γκρι-ροζ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα μανουλες! ολα πολυ ωραια τα νεα σας! εμεισ καθισματακι φαγητου εχουμε αυτο http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=51&pId=49767

επειδη καναμε την λιστα εκει μου ειχαν βγει δωροεπιταγες και μας κατεβηκε 40 ευρω! ειναι παρα πολυ ωραιο γερο κ βολικο!βασικα απο οτι βλεπω πανω κατω ολα μοιαζουν πολυ.. της chicco εχει ενα εξτρα δισκο για την μαμα αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικο για την δικη μας τσεπη! μαμα της βαλεριας αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου του ικεα μου φαινεται ότι δεν είναι πολύ καταλληλο για τοσο μωρακια οσο τα δικα μας! Βεβαια η κάθε μια εχει το γουστο και την αποψη της! εγω ηδη τον βαζω λιγο καθε μερα κ του αρεσει πολυ! χθες εκανα για πλακα οτι του δινω με το κουταλακι να φαει κ εχασκε το παιδι μου! χαχαχα! επισης κ εγω τωρα τελευταια τον βαζω κανονικα στην κουνια και τον βρισκω μετα απο λιγο οπως μπορειτε να φανταστειτε... μπρουμυτα, καθετα, με τα ποδια εξω κ.τ.λ... παντα για την κουνια λεω να φτιαξω εγω μια! Θα αγορασω αφρολεξ στα μετρα μας και ωραιο υφασματακι με λιγη δουλιτσα στην ραπτομηχανη θα γινει καταπληκτικη!

nSzCp2.png

Γεια σας μανουλες!!Χρονια πολλα!!

Για καρεκλακι θα συμφωνησω οτι τα chicco ειναι πολυ γερα.Το ειχα παρει 120 πριν 7 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα.Εχει εξτρα μαξιλαρακι για τα μικρουλια οπως τα δικα μας για να μην μπαταρουν...:tongue:

Εμεις ξεκινησαμε εδω και δυο εβδομαδες φρουτο κ σημερα αρχιζει πατατα και καροτακι και σιγα σιγα θα προσθετω λαχανικα.Ανυπομονω να δω πως θα τα παει.Σε 10 μερες θα βαλω κ κοτοπουλακι κ το απογευμα γιαουρτι.

Τι κανετε αλλο;;

Εγω τρεχω με τα της βαπτισης.Θα την κανουμε σε navy θεμα.

Φορουλινακι να ειναι γερο το παληκαρακι σας!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Ψιλοαποτυχια η πρωτη μας επαφη με το φαγητο...:confused:

Εφαγε το πολυ 5 μικρες κουταλιτσες και χαλασαμε μισο πακετο χαρτοπετσετες!!!!

Το καταπινε και του ερχοταν να κανει εμετο.Τελοσπαντων ελπιζω οταν προσθεσω κι αλλα λαχανικα να γινει πιο νοστιμο.

Το ψυχουλι μου εκει που εμαθε με τη φρουτοκρεμα που ειναι νοστιμοτατη ανοιξε διαπλατα το στομα στην πρωτη κουταλια και τρωει μια φρικηηηη....μια γκριματσα ολα τα λεφτα!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου!

Μην απογοητευεσαι!θελει προσπάθεια...σιγα σιγα θα μααθει...καλα με τις γκριματσες τρελαινομαι!!!!

Τελικα πηρα απο τα jumbo καρεκλακι.

Ειχε και με 30 ευρω και με 50.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

blueroseθα μαθει το μικρουλι σου κ θα συνηθισει τη γευση. αληθεια φρουτοκρεμα με τι ξεκινησατε κ που αλεθεις; συμπληρωνεις με γαλα η νερο; κεκιναμε κ εμεις φρουτακι σε 1 εβδομαδα.

δοντακια εχετε;;;

φιλακια στα μπεμπακια

Jr3pp2.png

Φορουλινα μου μεγεια το καρεκλι σας!!!

Οι γκριματσες οντως απιστευτες....μια ξινιλα αλλο πραγμα!!

Λιλα μου ξεκινησα με αχλαδι και διαλεγα μαλακα κ ωριμα κ τα περνουσα στο ψιλο ψιλο στον τριφτη.Μετα μπανανουλα κ αυτη στον τριφτη.Μετα μηλο.Και τελος αφου εβαλΑ πορτοκαλι τα βαζω στο ραβδομπλεντερ κ τα κανει αλοιφη.Εγω βαζω κ μια κουταλιτσα βανιλια γιατι νερουλη δεν τη θελει το καμαρι μου.:tongue:

Παντως αν στην αρχη χρειαστει προσθετεις λιιγο ζεστο νερακι με το αχλαδι.

Με το καλο να ξεκινησετε!!!!!

Και οχι δοντακι δεν εχουμε.Μονο απειρα σαλια :)

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...