Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

μανουλες καλησπεριζω την ομορφη παρεα σας και ελπιζω να με δεχθειτε! ειμαι και εγω μανουλα δεκεμβρη 2015, αν κ με υπολογιζαν για γεναρη.

ειμαστε 4μιση μηνων, θηλαζουμε αποκλειστικα και ειμαστε 7900 και 67 εκατοστα. Διαβασα κ τα μηνυματα σας, εμεις δε σηκωνομαστε ακομα στον πωπο! εχουμε κ εμεις κοντο χαλινο αλλα εμεις δεν εχουμε κανει καποια ενεργεια, μας ειχε πει ο παιδιατρος και ο παιδοχειρουργος να το δουμε μονο εαν ποναω στο θηλασμο η αν δε βγαζει τη γλωσσιτσα εξω αλλα εως τωρα δεν εχουμε θεμα οποτε μαλλον ειμαστε οκ. παντως το θεωρω απαραδεκτο το πως αντεδρασε ο γιατρος. επρεπε να φανταστει οτι ενα μωρακι οταν του βαλεις γαζα στο στομα θα το περασει για φαγητο και να ξερει τι να κανει. ευχομαι να τελειωσει η περιπετεια σας κ να πανε ολα καλα κ να ηρεμησετε.

και εμεις σε 10 ημερες θα αρχισουμε φρουτακι. ηθελα να ρωτησω οσες εχετε ξεκινησει το αλεθετε στο μουλτι σκετο; δε βαζετε κατι οπως πχ νερο η γαλα να αραιωνει; θα μιλησω αναλυτικα με τη παιδιατρο πριν ξεκινησουμε. εμεις θα τον ταιζουμε στην αρχη αγκαλιτσα η στο καθισμα αυτοκινητου αλλα λυτο ωστε αν στραβοκαταπιει να μπορουμε να αντιδρασουμε. γρηγορα. εσεις που ξεκινησατε πως αντεδρασαν τα μικρουλια σας;;;; εφαγαν καμια κουταλιτσα η εγιναν μονο χαλια;;;

εμεις απο συνεχομενο υπνο το βραδυ απλα δεν παιζει. θηλαζει περι τις 2 με τρεις φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας. το μεγιστο που εχουμε κοιμηθει ειναι 3 ωρες στην καλυτερη, αλλα χαλαλι του.

επισης εμας μας κραταει την αναπνοη οταν κλαιει κ μας ειπε η γιατρος οτι ειναι απο πεισμα και αυτο το κανουν συνηθως τα κοριτσια. μ ειπε οτι μπορει ακομα κ να χασει τις αισθησεις του αλλα να μην τρομαζουμε γιατι δεν ειναι επικινδυνο αλλα πρεπει να του φυσηξουμε το προσωπακι η να του ριξουμε νερο.

τις παντες τις φοβαμαι κ εγω κ δε ξερω ακομα αν θα του βαλουμε οταν παει στην κουνια του. προς το παρρον κοιμαται στο λικνο στο δωματιο μας ο μικρος καθως εχει παρα πολλες αναγωγες απο ημερων. βελτιωθηκε λιγο η κατασταση οταν εκοψα τα γαλακτοκομικα αλλα δεν εχει σταματησει τελειως.

αυτα απο εμας. ελπιζω να μη σας ζαλισα

πολλα φιλακια στα μπεμπακια σας.

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Λιλα καλως ηρθες στην παρεα!Να σου ζησει ο μπουμπουκος σου και να ειναι ΓΕΡΟΣ!!!

Κι εγω τις ιδιες αποριες με σενα εχω ως προς το γαφητο...θα μιλησω με την παιδιατρο και θα σας πω κι εγω τα δικα μας!:wink:

Εμας μας φερανε καρεκλακι φαγητου απο το πολυκαταστημα Τζαμπ*..κι ειναι πολυ καλο και φθηνο απο οτι ειδα!Εγω τον εβαλα μια φορα κι ειναι βολικο απο τωρα!χαχαχα

Καθισματακια εχουμε 2..ενα που μοιαζει και με πορτ μπεμπε για τωρα(πλεον θελει αλλαγη δεν τον χωραει καλα) κι ενα καθισματακι κανονικο που θα τον βαλω τωρα!

1289.jpgαυτο ειναι το πρωτο(οχι ιδιο)

και αυτο που το πηρα απο ενα μελος απο εδω μεσα!

y6r7MxI.png

3ih6p2.png

Glezp2.png

Γεια σου Λιλα καλως ηρθες στην παρεα!Να σου ζησει ο μπουμπουκος σου και να ειναι ΓΕΡΟΣ!!!

Κι εγω τις ιδιες αποριες με σενα εχω ως προς το γαφητο...θα μιλησω με την παιδιατρο και θα σας πω κι εγω τα δικα μας!:wink:

Εμας μας φερανε καρεκλακι φαγητου απο το πολυκαταστημα Τζαμπ*..κι ειναι πολυ καλο και φθηνο απο οτι ειδα!Εγω τον εβαλα μια φορα κι ειναι βολικο απο τωρα!χαχαχα

Καθισματακια εχουμε 2..ενα που μοιαζει και με πορτ μπεμπε για τωρα(πλεον θελει αλλαγη δεν τον χωραει καλα) κι ενα καθισματακι κανονικο που θα τον βαλω τωρα!

1289.jpgαυτο ειναι το πρωτο(οχι ιδιο)

και αυτο που το πηρα απο ενα μελος απο εδω μεσα!

y6r7MxI.png

στα jumbo εχει 3 ποιο από αυτά εχεις? όταν το χρησημοποιησεις πες μας εντυπώσεις. ειχα δει και στα ικεα ένα ξυλινο που μου αρεσε

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσακια μου ομορφααααα!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα κ Χριστος Ανεστη....

φορουλινα μπραβο αγαπη μου για το αντρακι σου...καλοφωτιστο να ειναι ο μικρουλης.,...μπραβο του....

λιλα καλως ηρθες κοπελα μου κ να σου ζησει το μπεμπακι σου...

εμεις κοριτσακια μου δεν καθομαστε ακομα στον πωπω μας...καθομαστεεε αλλα θελουμε μαξιλαρακια στο πλαι γιατι αλλιως μπαταρουμε...χιχιχιχιχι,..τον βαζουμε κ στο καθισματακι του φαγητου κ στον καναπε και σηκωσαμε κ το καροτσακι να καθεται για να συνηθιζει

ξεκινησαμε τα φρουτακια μας..μια χαρα το πηρε το πουλακι μου....πολυ καλα....

την τριτη που μας περασε πηγαμε πρωτη μερα κολυμβητηριο....τα πηγε τελεια...με κοιτουσε κ τον εβλεπα σα να σκεφτοταν να κλαψω τωρα η οχι??? ασε δεν κλαιω ειναι η μαμα μαζι μου...ηταν πολυ καλουλης...

την δευτερα εχουμε ραντεβου με τον παιδιατρο για να δουμε πως παμε

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Λινα καλως μας ηρθες και να χαίρεσαι το μπουμπουκακι σου!

Μαμα βαλεριας ουτε και εμας μας χωραει το καθισματακι.μας ειπε οτι θα μας το παρει ενας συνάδελφος του αντρα μου δωρο για την βαφτιση.

Μαρακι σε ευχαριστω πολυ!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

http://www.e-jumbo.gr/pd/kareklaki-kathisma-fagitou-3-theseis-9369.htm?lang=el&path=1158149502

Αυτο ακριβως ειναι το καθισματακι κι ειναι τελειο!Η κοπελα που μου το εφερε δωρο το ειχε και η ιδια κι ειναι πολυ καλο!Εγω το εστησα τον εβαλα και μεσα κι ειναι πολυ βολικο!Με ροδακια..μαζευεται κιολας γινεται πιο στενο..εχει 6 υψη και ρυθμιζομενο το τραπεζακι μπροστα παει μπρος πισω και βγαινει και τελειως!Η κορη της ειναι 1μιση χρονων και το εχουν ακομη κι ειναι θηριο παιδι κι εκεινη(μπαμπας 1.93)χαχαχα οποτε και την αντοχη του την εχει!!;);)

3ih6p2.png

Glezp2.png

http://www.e-jumbo.gr/pd/kareklaki-kathisma-fagitou-3-theseis-9369.htm?lang=el&path=1158149502

Αυτο ακριβως ειναι το καθισματακι κι ειναι τελειο!Η κοπελα που μου το εφερε δωρο το ειχε και η ιδια κι ειναι πολυ καλο!Εγω το εστησα τον εβαλα και μεσα κι ειναι πολυ βολικο!Με ροδακια..μαζευεται κιολας γινεται πιο στενο..εχει 6 υψη και ρυθμιζομενο το τραπεζακι μπροστα παει μπρος πισω και βγαινει και τελειως!Η κορη της ειναι 1μιση χρονων και το εχουν ακομη κι ειναι θηριο παιδι κι εκεινη(μπαμπας 1.93)χαχαχα οποτε και την αντοχη του την εχει!!;);)

Καλημερα! η πλατουλα πηγαινει μπρος πισω;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλημερα κοριτσια!

να ειστε καλα και εσεις με τα μπεμπακια σας και τους δικους σας

Μικρή Μανούλα το καθισματακι φαινεται πολυ καλο - από ότι γράφει ρυθμίζεται και το ύψος και η πλατούλα σωστα? Όταν το δοκιμάσεις πες μας εντυπώσεις! Εγώ μάλλον θα αργήσω να του πάρω κάθισμα αφού ακόμα δε σηκώνεται μόνος του.

Jr3pp2.png

καλως ηρθες λιλα

το κανει και η δικια μου αυτό με την αναπνοη. στην αρχη φρικαρα λιγο αλλα τωρα το αντιμετωπίζω πιο ψυχραιμα και πλεον το κανει πολύ σπανια.

δεν σηκώνονται τα μωράκια μονα τους από τωρα απλα στέκονται με μαξιλάρια γυρω γυρω. μονα τους νομιζω γυρω στον 7-8 μηνα που μπουσουλανε κιολας.

εγω την βαζω που κ που στον πωπω της γιατι της αρεσει.

μικρη μανουλα αυτό το ειδα κ εγω αλλα μου φανηκε πολύ "ψευτικο" αλλα για να λες ότι είναι καλο θα το κοιτάξω. όταν το δοκιμασεις πες μας σιγουρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α κοριτσια αυτο με την αναπνοη μου το εκανε και εμενα!!

Την πρώτη φορά χεθτηκα πανω μου!ευτυχως εκει καιρο να μου το κανει!

Λιλα οπως στα λεει η μαμα της βαλεριας.

Δεν σηκωνονται ακομα αλλα πρεπει να τα βαζουμε να καθονται λιγο.

Αχ και εμενα με έβαλες σε σκεψεις με το καρεκλακι.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! η πλατουλα πηγαινει μπρος πισω;

Καλημερα κοριτσια!Ναι ρυθμιζει η πλατουλα νομιζω τρεις σκαλες εχει..λεει αναλυτικα τα παντα το λινκ!

Εγω δεν εχω δει αλλα για να καταλαβω αν ειναι "ψευτικο" ή οχι..αλλα απο την εμπειρια της φιλης μου με ενα ΜΕΓΑΛΟ παιδι πανω χαχαχα της εχει αντεξει 1 1/2 χρονο κι ακομη το εχουν...οποτε θεωρω πως ειναι απο τα γερα!Για μενα εσεις που θα το παρετε οι ιδιες το καρεκλακι καλα ειναι να κοιταξετε εσας πιο σας βολευει και σας ταιριαζει....

Εμενα αυτο με ενθουσιασε μπορω να πω...

εχει τελειο υλικο το υφασμα..ειναι ολο ετσι οπως ειναι οι σαλιαρες απο πισω και οι πανες οι αδιαβροχες...ΔΕΝ λερωνεται με τιποτα..δεν ειναι υφασμα στην ουσια κι ειναι ΠΟΛΥ βολικο!Τα χρωματα αυτα εμενα με τρελαινουν ειναι πολυ ζωηρα...τωρα για αντοχη ειπαμε....αυτο δεν μπορω να το πω 100% απο τωρα!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Πολυ ωραιο κι αυτο Φορουλινα μου...δεν εχουν μεγαλες διαφορες..ειδα οτι ανοιγοκλεινουν απο τα ιδια σημεια..κι εχουν το ιδιο "δεσιμο" τα ποδια τους περιπου!Το μονο που δεν ξερουμε ειναι σαφως η ποιοτητα τους κι η αντοχη τους(που η chicco βεβαια θα ειναι καλυτερη ποιοτικα)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Πολυ ωραιο κι αυτο Φορουλινα μου...δεν εχουν μεγαλες διαφορες..ειδα οτι ανοιγοκλεινουν απο τα ιδια σημεια..κι εχουν το ιδιο "δεσιμο" τα ποδια τους περιπου!Το μονο που δεν ξερουμε ειναι σαφως η ποιοτητα τους κι η αντοχη τους(που η chicco βεβαια θα ειναι καλυτερη ποιοτικα)

Δλδ του τζαμπο γίνεται και καρέκλα μετα οταν θα εχει μεγαλωσει;

Ποσο χαλια να ειναι;ισως το παρω αυριο.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Δλδ του τζαμπο γίνεται και καρέκλα μετα οταν θα εχει μεγαλωσει;

Ποσο χαλια να ειναι;ισως το παρω αυριο.

Μπααα καρεκλα δεν νομιζω να γινεται...αλλα τα στηριγματα κι η βαση ειναι σχεδον ιδια!;)

Της chicco θα παρεις??

Αν ναι να μας πεις λεπτομερειες!!:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...