Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!!Μπραβο στον αντρακο σας...ετσι να ειναι ολα τα παιδακια ευχομαι!!Κι εμενα μου ειπε πως απο τον 5ο ξεκιναμε φρουτα...κι εγω ανυπομονω...θα την παρω σημερα γιατι εχουμε σε λιγες μερες το ποσιμο..οποτε πιστευω πως θα μας ξεκινησει κιολας!

Ρε κοριτσια αλλη μια απορια....χαχαχα

Ολοι μου λενε οτι ο μικρος δειχνει για 8-9 μηνων παιδι κι αλλα τετοια(δεν ειναι χοντρος ειναι γεροδεμενος πολυ)κι εχω απορια..που τα δικα σας ειναι και μεγαλυτερα σε υψος και κιλα...δεν σας λενε το ιδιο???:P:p

Και κατι αλλο....εχω ΘΕΜΑ!!!Τον βαζω στην κουνια κανονικα και το πρωι τον βρισκω 360 μοιρες αναποδα!!!!!Φυσικα ξεσκεπαζεται κι ειναι μονιμως στο καγκελο!Πιανεται κιολας κι αρχιζει να μιλαει...χαχαχα Τι να κανωνα τον περιοριζω?Να βαλω καμια κουβερτα μεγαλη στα πλαινα??Φοβαμαι τα παντα δεν ξερω...

Πριν κατι μερες που τον βρηκα με τα ποδια εξω απο τα καγκελα στο προσκεφαλο(εκει που ηταν το κεφαλι..το πρωι ηταν τα ποδια δλδ) ειχε τραβηξει ολη την παντα(το πλαινο μερος) και την ειχε κοντα του...(κι απο τοτε ξεκρεμασα κι ολα τα φυλαχτα πηρα φοβο)..ειναι τσαρλατανος!!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??Δωστε καμια ιδεα......

Εμας ο μπαμπας ειναι ψηλος και γεροδεμένος οποτε εχει να παρει το παιδι!δεν αναρωτιουνται...χαχα!

Υπαρχουν προστατευτικα για την κουνια που δενει σε 2-2 κάγκελα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμας ο μπαμπας ειναι ψηλος και γεροδεμένος οποτε εχει να παρει το παιδι!δεν αναρωτιουνται...χαχα!

Υπαρχουν προστατευτικα για την κουνια που δενει σε 2-2 κάγκελα.

Εαν εχεις καποιο στο μυαλο σου στο ιντερνετ στειλε μου να το δω!

Κι εμας ολοι γεροδεμενοι ειναι και πανω απο 1.80..εγω 1.70 αλλα αναρωτιουνται....χαχαχα

Γι αυτο λεω...εσας που ειναι και μεγαλυτερα σωματικα απο τον δικο μου και ιδια ηλικια τι θα ελεγαν???χαχαχα

3ih6p2.png

Glezp2.png

Εαν εχεις καποιο στο μυαλο σου στο ιντερνετ στειλε μου να το δω!

Κι εμας ολοι γεροδεμενοι ειναι και πανω απο 1.80..εγω 1.70 αλλα αναρωτιουνται....χαχαχα

Γι αυτο λεω...εσας που ειναι και μεγαλυτερα σωματικα απο τον δικο μου και ιδια ηλικια τι θα ελεγαν???χαχαχα

http://lovelyhug.com/index.php?route=product/product&product_id=2169

Δες και πες μου

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Ειναι ΤΕΛΕΙΑ...το μονο κακο πως στη δικια μου κουνια τα καγκελα τα πλαινα ανεβοκατεβαινουν γιατι εχει συρταρι κατω και δεν μπορω να τη βαλω!Εχω τα σεντονακια εκει...δεν μπορω να τη βαλω ρε γαμωτο!:(:(

3ih6p2.png

Glezp2.png

Ειναι ΤΕΛΕΙΑ...το μονο κακο πως στη δικια μου κουνια τα καγκελα τα πλαινα ανεβοκατεβαινουν γιατι εχει συρταρι κατω και δεν μπορω να τη βαλω!Εχω τα σεντονακια εκει...δεν μπορω να τη βαλω ρε γαμωτο!:(:(

Ειναι καπως ετσι και με ροδακια και το καγκελο ειναι προς τα κατω να φτανω να τον βγαλω και να τον βαλω!Γιατι αμα ειναι ετσι ψηλο το καγκελο δεν μπορεις τωρα που ειναι παντα ξαπλα τα μωρα!Ειναι για μετα που σηκωνονται και τα πιανεις ανετα τοσο ψηλο το καγκελο!Κι αναγκαστικα το ανεβοκατεβαζω συνεχεια για τα σεντονακια...

20150516090256_2.jpg

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Ειναι καπως ετσι και με ροδακια και το καγκελο ειναι προς τα κατω να φτανω να τον βγαλω και να τον βαλω!Γιατι αμα ειναι ετσι ψηλο το καγκελο δεν μπορεις τωρα που ειναι παντα ξαπλα τα μωρα!Ειναι για μετα που σηκωνονται και τα πιανεις ανετα τοσο ψηλο το καγκελο!Κι αναγκαστικα το ανεβοκατεβαζω συνεχεια για τα σεντονακια...

20150516090256_2.jpg

Δεν ανεβαινει το στρωμα;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Οχι..ανεβοκατεβαινουν τα πλαινα μονο κι αν τα αφεραισεις γινεται κρεβατι..ειναι και μεγαλη σχετικα...1.30 ειναι μονο το στρωμα..η κουνια ειναι λιγο μεγαλυτερη.Δεν θυμαμαι ακριβως...Ειναι απιστευτα βολικη παντως!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

κορίτσια καλημερααα.

ελπιζω να ειστε οοολες καλα. εμεις γυρισαμε από τις διακοπες του πασχα, η μικρη μου εγκλιματιστηκε πολύ γρηγορα και περασαμε πολύ ωραια βεβαια συνηθησε 10 μερες που την ειχαν συνεχεια αγκαλια μια ο ένας μια ο άλλος και της κακοφαίνεται τωρα να καθεται στο ριλάξ αλλα θα που θα παει θα στρωσει παλι. δευτερα παμε στην παιδιατρο για εμβολιο και μετρήσεις. βλεπω καποιες θα ξεκινήσετε στερεες και ζηλευω μακαρι να μας πει και εμας.

με απασχολει ρε κορίτσια το ότι η μικρη μου εχει αρχισει παλι να τρωει ανα 2ωρο 150-200ml και εκει που κοιμοταν ολο το βραδυ ειχει κανα 2 εβδομάδες που ξυπναει στανταρ στις 5 να φαει. και λεω εγω τωρα μηπως δεν χορταινει?κ πρεπει να ξεκινήσουμε στερεες? ασε που αν τρωμε μπροστα της απλωνει το χερακι να παρει αυτό που τρωμε και μας κοιταει στο στομα. και το πιο τρελο είναι ότι ενεργείται κάθε 3 μερες τι στο καλο που το βαζει ολο αυτό που τρωει?

συγγνωμη για το σεντονι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια καλημερααα.

ελπιζω να ειστε οοολες καλα. εμεις γυρισαμε από τις διακοπες του πασχα' date=' η μικρη μου εγκλιματιστηκε πολύ γρηγορα και περασαμε πολύ ωραια βεβαια συνηθησε 10 μερες που την ειχαν συνεχεια αγκαλια μια ο ένας μια ο άλλος και της κακοφαίνεται τωρα να καθεται στο ριλάξ αλλα θα που θα παει θα στρωσει παλι. δευτερα παμε στην παιδιατρο για εμβολιο και μετρήσεις. βλεπω καποιες θα ξεκινήσετε στερεες και ζηλευω μακαρι να μας πει και εμας.

με απασχολει ρε κορίτσια το ότι η μικρη μου εχει αρχισει παλι να τρωει ανα 2ωρο 150-200ml και εκει που κοιμοταν ολο το βραδυ ειχει κανα 2 εβδομάδες που ξυπναει στανταρ στις 5 να φαει. και λεω εγω τωρα μηπως δεν χορταινει?κ πρεπει να ξεκινήσουμε στερεες? ασε που αν τρωμε μπροστα της απλωνει το χερακι να παρει αυτό που τρωμε και μας κοιταει στο στομα. και το πιο τρελο είναι ότι ενεργείται κάθε 3 μερες τι στο καλο που το βαζει ολο αυτό που τρωει?

συγγνωμη για το σεντονι :)[/quote']

Καλημερα κοριτσακι!!

Μπραβο που περασατε ωραια!

Η μικρη σου δεν εχει κλεισει ακομα τον πεμπτο σωστα;νομιζω απο 5 μηνων και πάνω ξεκινανε με λιγα φρουτακια.

Τωρα για το βραδυ που ξυπνάει όντως μπορει να πειναει,θα σου πει και η παιδιατρος.

Αααχ τι να πουμε και εμεις που θηλαζουμε που θα ξυπνησουμε 1-2 φορες το βραδυ;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημερααα.

ελπιζω να ειστε οοολες καλα. εμεις γυρισαμε από τις διακοπες του πασχα' date=' η μικρη μου εγκλιματιστηκε πολύ γρηγορα και περασαμε πολύ ωραια βεβαια συνηθησε 10 μερες που την ειχαν συνεχεια αγκαλια μια ο ένας μια ο άλλος και της κακοφαίνεται τωρα να καθεται στο ριλάξ αλλα θα που θα παει θα στρωσει παλι. δευτερα παμε στην παιδιατρο για εμβολιο και μετρήσεις. βλεπω καποιες θα ξεκινήσετε στερεες και ζηλευω μακαρι να μας πει και εμας.

συγγνωμη για το σεντονι :)[/quote']

Καλημερα μανουλες!!Κι εμενα ανα τρεις μερες κανει..και τεσσερις...τους πιανεται μια χαρα το γαλα!χαχαχα

Φορουλινα μου δεν μπαινουν σ'αυτη τη φαση που ειναι τωρα τα καγκελα,ειναι χαμηλα και δεν τα παιρνει..

Εγω καμια κουβερτα ή μεγαλο μαξιλαρι σκεφτομαι αλλα φοβαμαι μηπως ειναι επικινδυνα!Θα ρωτησω και την παιδιατρο τι ειναι καλυτερο!

Παντως Δωρα..βρηκα τη χαρα μου με τον υπνοσακο χθες!ΔΕΝ ξετυλιγεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Του ριχνω κι ενα παπλωματακι απο πανω πιο ψιλο γιατι το πρωι εχει ψυχρα κι ειμαστε κομπλε!!:wink::wink:

3ih6p2.png

Glezp2.png

πριν 2 μερες εκλεισε τον πεμπτο. όταν θα παμε στην παιδιατρο θα είναι 5 μηνων και μιας εβδομάδας. το βραδυ μονο αν φαει ξανακοιμάται μου φαινεται ότι τρωει πολύ.

εγω της εχω παντα στην κουνια γιατι εβγαζε χερια ποδια από τα καγκελα και φοβομουν μην σφινωσει κανα ποδι. συν του ότι ετσι όπως χτυπιέται φοβάμαι μην χτυπησει το κεφαλι της

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ μαμά βαλεριας με μπέρδεψε το τικερακι σου.οποτε λογικά θα σου πει να ξεκινησετε.

Εγω του εχω παντα γυρω γυρω στο κεφαλι του.

μακαρι να μου πει να ξεκινήσουμε γιατι ανυπομονω κιολας να φτιαχνω φαγακι για το μωρο μου :D

καθισματακι φαγητού δεν ξερω ποιο να της παρω. σκεφτομουν αυτά που δενουν σε καρεκλες για να μπορούμε να το παιρνουμε μαζι αν χρειαστεί να παμε καπου αλλα δεν θελει ο αντρας μου δεν είναι ασφαλες λεει εσεις εχετε βρει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...