Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια τώρα μπόρεσα να γράψω. Η μπουμπού είναι μια χαρά ευτυχώς. Πήγαμε τη Δευτέρα σε άλλο γιατρό και μας έκοψε το χαλινο. Έκλαψε πολύ αλλά δεν πρέπει να πόνεσε τόσο πολύ μάλλον φοβήθηκε περισσότερο γιατί στην επιστροφή ήταν μια χαρά και μας έκανε και κραυγουλες. (Εμείς φοβηθηκαμε περισσότερο ). Το πιο δύσκολο ήταν όταν μας είπε ο γιατρός για δύο μέρες δε θα βάζει τα χέρια στο στόμα. Και έτυχε η μέρα που φυσαγε πολύ και δεν ήταν για βόλτες δούλευαν και όλοι και δεν είχαμε τι να κάνουμε. Πολύ γκρίνια να προσπαθεί να βάλει τα χέρια εγώ να τα βγάζω να παίρνει παιχνίδια να θέλει να φάει και αυτά. Ευτυχώς πέρασε και όλα καλά και ακόμα καλύτερα μου κοιμήθηκε 2 μέρες συνεχόμενα 7 ώρες το βράδυ! !!mikrI manoula μου το έκανε και εμένα κάποια στιγμή αλλά μόνη της το σταμάτησε πάλι. Άντζελα να περάσετε όμορφα . Και εμείς αν και κορίτσια για 9 με 12 μηνών φοράμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα..καλο μηνα..χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!

Τι κανετε μανουλες??

Εμεις πολυ τρεξιμο παντως αυτες τις μερες!

Δωραααα πολυ ευχαριστα τα νεα σας ευτυχως!!Ταλαιπωρειθηκατε αλλα ολα καλα!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου!!!τι κανεις;

Εμεις αυριο έχουμε την βαφτιση.

Αχχχχ τι τελεια!!Με το καλο και καλοβαπτισμενος να ειναι!!Φανταζομαι τρεχαματα....

Εμεις Δοξα το Θεο καλα...εδω στην ησυχη ρουτινα μας!!χαχαχα

Ρε κοριτσια κατι αλλο...σηκωνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο καροτσι και στο ριλαξ..βαζει δυναμη και στεκεται στον κωλο και το κορμι ορθιο...ειναι λιγο μικρουλια..μηπως καταπονουνται??Απο την αλλη το κανει μονος του...εαν ειχε ενοχληση δεν θα καθοταν ησυχα??Να ανησυχω οτι ειναι πολυ μικρα?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Αχχχχ τι τελεια!!Με το καλο και καλοβαπτισμενος να ειναι!!Φανταζομαι τρεχαματα....

Εμεις Δοξα το Θεο καλα...εδω στην ησυχη ρουτινα μας!!χαχαχα

Ρε κοριτσια κατι αλλο...σηκωνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο καροτσι και στο ριλαξ..βαζει δυναμη και στεκεται στον κωλο και το κορμι ορθιο...ειναι λιγο μικρουλια..μηπως καταπονουνται??Απο την αλλη το κανει μονος του...εαν ειχε ενοχληση δεν θα καθοταν ησυχα??Να ανησυχω οτι ειναι πολυ μικρα?

Κοριτσακι μου το ιδιο και εμενα.

Θέλει συνέχεια να σηκωνεται.

Η παιδιατρος μου ειπε να τον βαζω λιγο και στο καθισματακι φαγητου.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες..να ειμαστε γερες να τα μεγαλωσουμε με πολλη πολλη αγαπη!!Και χρονια πολλα ομως κ στις γυναικες που ηθελαν να γινουν μανουλες κ δεν μπορεσαν...ειναι υπερ-πολυτεκνες αφου μπορουν κ αγαπουν ολα τα παιδια..δινουν αγαπη σε καθε αθωα ψυχουλα ειτε σε παιδια φιλων,ανηψια,βαφτιστηρια...ειτε μετααα απο πολυ κοπο υιοθετουν παιδακια και γινονται μανουλες της καρδιας οπου δινουν οτι πολυτιμοτερο υπαρχει, την ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ σε παιδια που την εχουν αναγκη!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τι κανετε;;;

Που χαθηκατε; ;;

Πειτε κανενα νεο για τα μπομπιρακια σας!

Τα ματακια τους αρχιζουν να παιρνουν διαφορετικο χρωμα;;;

Εμας νομίζω αρχιζουν και πρασινιζουν!

Ξεκινησε καμια στερεές;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρα σε όλες! !foroulina τι κάνετε έγινε η βάφτιση ? Όλα καλά? Να σας ζήσει! !!! Κλαψατε η όχι? Ρωτάω να δω τι μας περιμένει. Μικρή μανούλα και εμένα σηκώνεται συνέχεια σαν να κανει κοιλιακούς είναι. Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από την παιδίατρο. Γίναμε 5 μηνών κάναμε το εμβόλιο μας και κλάψαμε κλασικά. Μετρηθηκαμε και είμαστε 66cm 8200γρ. Και ναι φορουλινα εμείς ξεκινάμε φρουτοκρεμα! !!!!! Μήλο για αρχή μετά αχλάδι μετά πορτοκάλι και μπανάνα. Και στο καρότσι το ανάσηκωσαμε δεν είναι ξαπλωτο. Πω πω μεγαλώσαμε και θα τρώμε κιόλας δεν το πιστεύω. Έχω λίγο άγχος να δω πως θα τα πάει με το κουτάλι αλλά και ενθουσιασμό αντέχει να δούμε. ..

Καλησπέρα σε όλες! !foroulina τι κάνετε έγινε η βάφτιση ? Όλα καλά? Να σας ζήσει! !!! Κλαψατε η όχι? Ρωτάω να δω τι μας περιμένει. Μικρή μανούλα και εμένα σηκώνεται συνέχεια σαν να κανει κοιλιακούς είναι. Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από την παιδίατρο. Γίναμε 5 μηνών κάναμε το εμβόλιο μας και κλάψαμε κλασικά. Μετρηθηκαμε και είμαστε 66cm 8200γρ. Και ναι φορουλινα εμείς ξεκινάμε φρουτοκρεμα! !!!!! Μήλο για αρχή μετά αχλάδι μετά πορτοκάλι και μπανάνα. Και στο καρότσι το ανάσηκωσαμε δεν είναι ξαπλωτο. Πω πω μεγαλώσαμε και θα τρώμε κιόλας δεν το πιστεύω. Έχω λίγο άγχος να δω πως θα τα πάει με το κουτάλι αλλά και ενθουσιασμό αντέχει να δούμε. ..

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δεν εκλαψε καθολου μονο στο δευτερο μπλουμ για 3 λεπτα.ολοι ελεγαν τι ήσυχο μωρο ειναι αυτο!κιχ !κυριος το πουλακι μου!

Μπραβο δωρα!και εγω ανυπομονω για φρουτοκρεμες.

Για να δουμε...

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δεν εκλαψε καθολου μονο στο δευτερο μπλουμ για 3 λεπτα.ολοι ελεγαν τι ήσυχο μωρο ειναι αυτο!κιχ !κυριος το πουλακι μου!

Μπραβο δωρα!και εγω ανυπομονω για φρουτοκρεμες.

Για να δουμε...

Γεια σας μανουλες!!Μπραβο στον αντρακο σας...ετσι να ειναι ολα τα παιδακια ευχομαι!!Κι εμενα μου ειπε πως απο τον 5ο ξεκιναμε φρουτα...κι εγω ανυπομονω...θα την παρω σημερα γιατι εχουμε σε λιγες μερες το ποσιμο..οποτε πιστευω πως θα μας ξεκινησει κιολας!

Ρε κοριτσια αλλη μια απορια....χαχαχα

Ολοι μου λενε οτι ο μικρος δειχνει για 8-9 μηνων παιδι κι αλλα τετοια(δεν ειναι χοντρος ειναι γεροδεμενος πολυ)κι εχω απορια..που τα δικα σας ειναι και μεγαλυτερα σε υψος και κιλα...δεν σας λενε το ιδιο???:P:p

Και κατι αλλο....εχω ΘΕΜΑ!!!Τον βαζω στην κουνια κανονικα και το πρωι τον βρισκω 360 μοιρες αναποδα!!!!!Φυσικα ξεσκεπαζεται κι ειναι μονιμως στο καγκελο!Πιανεται κιολας κι αρχιζει να μιλαει...χαχαχα Τι να κανωνα τον περιοριζω?Να βαλω καμια κουβερτα μεγαλη στα πλαινα??Φοβαμαι τα παντα δεν ξερω...

Πριν κατι μερες που τον βρηκα με τα ποδια εξω απο τα καγκελα στο προσκεφαλο(εκει που ηταν το κεφαλι..το πρωι ηταν τα ποδια δλδ) ειχε τραβηξει ολη την παντα(το πλαινο μερος) και την ειχε κοντα του...(κι απο τοτε ξεκρεμασα κι ολα τα φυλαχτα πηρα φοβο)..ειναι τσαρλατανος!!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??Δωστε καμια ιδεα......

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπέρα. Μικρή μανούλα και εμένα περίπου τα ίδια κάνει λίγο μικρότερη στροφή στην κούνια. Δηλαδή εγώ την βάζω κανονικά κάθετα με το κεφάλι στο προσκεφαλο και την βρίσκω το πρωί οριζόντια πάνω γυρισμένη προς το προσκεφαλο να μιλάει σε ένα αρκουδάκι που έχει η πάντα. Και φυσικά είναι πάντα ξεσκεπαστη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...