Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημέρα!

Καλη Μ.εβδομάδα!

Μικρη μανουλα τι κανετε;;;

Αντζελα εμας μας ειπε ο παιδοουρολογος να το ανοιγουμε οσο παει και να το πλενουμε.

Τυχερη!!!2 εβδομαδες θα τον χορτασεις!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο Αντζελα..να κατσεις να τον χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις!!!

Εμεις καλα ειμαστε...την Τεταρτη θα κανουμε το ενεσιμο εμβολιο..οποτε και θα μετρηθουμε παλι...ειμαστε πολυ καλα Δοξα το Θεο...Απολαμβανω να τον ακουω να τσιριζει!!χαχαχαχα Καθομαστε και τον παρακολουθουμε...(το σπιτι του big brother εχουμε γινει)χαχαχαχα!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Γεια σας κοριτσια! καλη Μεγαλη Βδομαδα να εχουμε!Λοιπον πηγαμε στην γιατρο την Πεμπτη, ειμαστε 70 ποντους και 8 κιλα! 4 μηνων παιδι αλλα βαζει ρουχα για 12 μηνων! μια χαρα ειμαστε, κλαψαμε ελαχιστα στο εμβολιο! το πουλακι μας το κατεβασε μεχρι κατω η γιατρος τελικα και μου ειπε καθε βραδυ στο μπανιο να του το κατεβαζω να το καθαριζω! κ εγω το εψαξα στο ιντερνετ και λεει να μην το πειραζουμε καθολου αλλα αποφασισα να μην ακουω το ιντερνετ πια και να ακουω μονο την γιατρο μας! Δωρα το μυαλο ολων μας ειναι μαζι σας! στειλε τα νεα σας οταν μπορεσεις!

nSzCp2.png

Καλησπέρα κορτσουδια!!

Τι κανετε καλε;που εξαφανιστηκατε;

Καναμε εμβολιο σημερα.εκλαψε το πουλακι μου.

Η παιδιατρος πολυ ευχαριστημενη, ειναι πολυ ανεπτυγμενος για την ηλικια του.απο κιλα ειμαστε 8400 και 67 εκ.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας κοριτσια! καλη Μεγαλη Βδομαδα να εχουμε!Λοιπον πηγαμε στην γιατρο την Πεμπτη, ειμαστε 70 ποντους και 8 κιλα! 4 μηνων παιδι αλλα βαζει ρουχα για 12 μηνων! μια χαρα ειμαστε, κλαψαμε ελαχιστα στο εμβολιο! το πουλακι μας το κατεβασε μεχρι κατω η γιατρος τελικα και μου ειπε καθε βραδυ στο μπανιο να του το κατεβαζω να το καθαριζω! κ εγω το εψαξα στο ιντερνετ και λεει να μην το πειραζουμε καθολου αλλα αποφασισα να μην ακουω το ιντερνετ πια και να ακουω μονο την γιατρο μας! Δωρα το μυαλο ολων μας ειναι μαζι σας! στειλε τα νεα σας οταν μπορεσεις!

Βασω μαζι γραφαμε!

Πολυ ωραία! τροφαντουλικα παιδακια εχουμε!!

Και εμεις απο ρουχα οπως τα λες απο 12 και πανω!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω τα καινούρια τα παιρνω 18 κ 23 μηνών. Ελπιζω να σταματήσει να παίρνει τοσο πολυ κ να βγει το καλοκαίρι γιατι πηρα μπολικα. Ειδικα μπλουζες απο το ορκεστρα. Τον ζυγισα την Κυριακη κ ηταν 9.5 κιλα. Καθε μηνα λεμε οτι που θα παει θα σταματησει να παιρνει τοσο αλλα δε σταματάει...:confused::rolleyes::confused:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κοριτσια εγω τα καινούρια τα παιρνω 18 κ 23 μηνών. Ελπιζω να σταματήσει να παίρνει τοσο πολυ κ να βγει το καλοκαίρι γιατι πηρα μπολικα. Ειδικα μπλουζες απο το ορκεστρα. Τον ζυγισα την Κυριακη κ ηταν 9.5 κιλα. Καθε μηνα λεμε οτι που θα παει θα σταματησει να παιρνει τοσο αλλα δε σταματάει...:confused::rolleyes::confused:

Άντζελα για δαγκωμα θα ειναι!!πω πω!

Βλεπω και απο τον δικο μου.

Κοριτσια τι σας ειπε ο παιδιατρος σας;εμας μας ειπε τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε φρουτα και λαχανικα λιγο λιγο.

Επισης μου ειπε να τον βαζω να κάθεται στον ποπο του.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Άντζελα για δαγκωμα θα ειναι!!πω πω!

Βλεπω και απο τον δικο μου.

Κοριτσια τι σας ειπε ο παιδιατρος σας;εμας μας ειπε τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε φρουτα και λαχανικα λιγο λιγο.

Επισης μου ειπε να τον βαζω να κάθεται στον ποπο του.

Tα μάγουλα του ειναι σαν να τα φουσκωσε με τρόμπα! Τον αγαπω τον χοντρουλη μου!

Εμενα ακολουθεί κατα γραμμα τον ΠΟΥ και θα εισαγουμε τροφες οταν κλείσει τα 6. Τον Ιούνιο δηλαδή καιξεκινάει με φρούτο. 3ημερη εισαγωγη ανα φρούτο. Δεν το συζητα καν για ρυζάλευρο φυσικά. .

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Φορουλινα εμεις κοψαμε την αποστειρωση αφου δεν εχει κ νοημα πια και τον αλλο μηνα ξεκιναμε να τρωμε!!! Ανυπομονω!!! Επισης ο δικος μου σηκωνοταν απο το ημικαθιστο στο καθιστο οποτε τωρα κ με την αδεια της γιατρου τον εχω καθιστο οσο θελει!! Κ του αρεσει πολυ να καθεται του ζουζουνακου μου!!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ηδη αγορασα ενα πολυ ωραιο και καθεται και του αρεσει πολύ!

Κορίτσια ετοιμαζομαστε να φύγουμε σήμερα για Πάσχα! Εχω παρει ολη τη προικα του μπέμπη! Τρέιλερ θα χρειάζομαι ετσι οπως πάει!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Εγω ηδη αγορασα ενα πολυ ωραιο και καθεται και του αρεσει πολύ!

Κορίτσια ετοιμαζομαστε να φύγουμε σήμερα για Πάσχα! Εχω παρει ολη τη προικα του μπέμπη! Τρέιλερ θα χρειάζομαι ετσι οπως πάει!

Χαχα εχουν και πολλα συμπραγκαλα τα γλυκουλια!

Καλα να περασετε!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας μανουλες!!Τι παιδια ειναι αυτα....να σας ζησουν και να ειναι παντα γερα!!:D:D

Μετρηθηκαμε κι εμεις την Δευτερα...ειμαστε 7600γρ και 64εκ!Μεγαλωωωωνουν απιστευτα γρηγορα!!Κι εμας μας ειπε απο τον αλλο μηνα φρουτακια!Στο εμβολιο κλαψαμε αλλα ευτυχως για λιγο...μετα αρπαξε το μπουκαλι κι ολα καλα!!χαχαχα

Μας ειπε επισης οτι ειναι πολυ δυνατος και τον βλεπει να περπαταει γρηγορα(ολοι μου λενε ποση δυναμη εχει...αλλα δεν το πιστευα..)Τωρα πιστηκα!χαχαχα Κι ο αδερφος μου περπατησε νωρις 8 μηνων κι ηταν νευρικο παιδι οπως κι ο δικος μου οταν ειναι ξυπνιος!Αντε να δουμε....

Δωρα περιμενουμε νεα κοπελα μου!!Μακαρι να ειναι ολα τελεια!!

Εμενα ρε κοριτσια εχει τωρα λιγο καιρο βγαζει ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ γαλα..κι ενω ελλατωσε το γαλα μονος του πινει 210μλ ανα 4-5 ωρες πια συνεχεια βγαζει..

μου ειπε να του βαλω μια κουταλια ρυζαλευρο στο γαλα μηπως επειδη πηξει σταματησει τις αναγωγες αλλα ματαια!Μου εγραψε ενα σιροπι κι ειδα αποτελεσμα...ειμαι κατα τω φαρμακων και μου τη σπαει να δινω στο μωρο....

Αλλα ηταν ΜΟΥΣΚΕΜΑ συνεχεια...μιλαμε για 3-4 φορμακια και φανελακια τη μερα και με σαλιαρα παντα...Και γενικα ταλαιπωριοταν γιατι καμια φορα εβγαζε κραυγη και μετα απο λιγο τσουπ εβγαζε το γαλα!

Υπαρχει λετε αλλος τροπος αντιμετωπισης εκτος απο το σιροπι?Εχει συνηθησει και το γαλα τοσους μηνες για να το αλλαξω τωρα...δεν ξερω τι να κανω....

3ih6p2.png

Glezp2.png

Γεια σας μανουλες!!Τι παιδια ειναι αυτα....να σας ζησουν και να ειναι παντα γερα!!:D:D

Μετρηθηκαμε κι εμεις την Δευτερα...ειμαστε 7600γρ και 64εκ!Μεγαλωωωωνουν απιστευτα γρηγορα!!Κι εμας μας ειπε απο τον αλλο μηνα φρουτακια!Στο εμβολιο κλαψαμε αλλα ευτυχως για λιγο...μετα αρπαξε το μπουκαλι κι ολα καλα!!χαχαχα

Μας ειπε επισης οτι ειναι πολυ δυνατος και τον βλεπει να περπαταει γρηγορα(ολοι μου λενε ποση δυναμη εχει...αλλα δεν το πιστευα..)Τωρα πιστηκα!χαχαχα Κι ο αδερφος μου περπατησε νωρις 8 μηνων κι ηταν νευρικο παιδι οπως κι ο δικος μου οταν ειναι ξυπνιος!Αντε να δουμε....

Δωρα περιμενουμε νεα κοπελα μου!!Μακαρι να ειναι ολα τελεια!!

Εμενα ρε κοριτσια εχει τωρα λιγο καιρο βγαζει ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ γαλα..κι ενω ελλατωσε το γαλα μονος του πινει 210μλ ανα 4-5 ωρες πια συνεχεια βγαζει..

μου ειπε να του βαλω μια κουταλια ρυζαλευρο στο γαλα μηπως επειδη πηξει σταματησει τις αναγωγες αλλα ματαια!Μου εγραψε ενα σιροπι κι ειδα αποτελεσμα...ειμαι κατα τω φαρμακων και μου τη σπαει να δινω στο μωρο....

Αλλα ηταν ΜΟΥΣΚΕΜΑ συνεχεια...μιλαμε για 3-4 φορμακια και φανελακια τη μερα και με σαλιαρα παντα...Και γενικα ταλαιπωριοταν γιατι καμια φορα εβγαζε κραυγη και μετα απο λιγο τσουπ εβγαζε το γαλα!

Υπαρχει λετε αλλος τροπος αντιμετωπισης εκτος απο το σιροπι?Εχει συνηθησει και το γαλα τοσους μηνες για να το αλλαξω τωρα...δεν ξερω τι να κανω....

Το ιδιο ακριβως εχει και μια φιλη μου!

Αλλα αυτος οτι τρωει το βγαζει.

Μαλιστα την περασμένη εβδομάδα δεν πηρε καθόλου βαρος!η παιδίατρος της ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και ειναι της ανάπτυξης.

Εγω δεν το θεωρώ κσθολου φυσιολογικο να σου πω την αλήθεια.

Σήμερα μαλιστα εβγαλε και αίμα καφετι.λογικο μου φαίνεται μετα απο τοσες μέρες που κάνει εμετους.

Τι να πω....δεν ξερω.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...