Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε πολύ! Και φυσικά το χαλινο δεν τον κόψαμε εννοείται θα πάμε αλλού και θα ξαναταλαιπωρηθουμε. Αλλά ρε κορίτσια αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν που είδα τη γιατρό να τα χάνει τελείως να παίρνει απανωτά τηλέφωνα στην παιδίατρο για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά. Άμα βλέπεις έτσι τη γιατρό εσύ τι πρέπει να κάνεις?

γεια σας κοριτσια μου! χαθηκα λιγο αλλα σας διαβαζω! δωρα μου ουτε που μπορω να φανταστω τι περασες!! ανχωθηκα μονο που το διαβασα! η γιατρος ηταν χειρουργος ή παιδοχειρουργος; αν ηταν απλη χειρουργος την δικαιολογω ΕΛΑΧΙΣΤΑ αλλιως δεν την δικαιολογω καθολου... ευχομαι ποτέ ποτέ ποτέ να μην ξαναπαθετε κατι παρομοιο!

εμεις την παρασκευη γινομαστε 4 μηνων! το αντρακι μου χασκογελαει συνεχεια! ο πιο γλυκος ηχος του κοσμου! επισης οταν τον εχω ημικαθιστο πανω μου αυτος σηκωνεται και θελει να ειναι καθιστος! κοιμαται το βραδυ 9.30 περιπου και ξανατρωει 8 το πρωι! κανει ομως ανησυχο υπνο... τα ξημερωματα σηκωνομαι τουλαχιστον 1-2 φορες.. κοριτσια να ρωτησω εσεις που εχετε αγορακια.. το πουλακι ποτε σας το κατεβασε ο γιατροσ; εμεις δεν το εχουμε πειραξει ακομα αλλα την πεμπτη εχουμε παιδιατρο και θα ξαναρωτησω..

φιλακια πολλα σε ολες!

nSzCp2.png

Δωρα μου περαστικα σας και αλλη ατυχια να μην σας βρει ευχομαι!!Πολλα φιλακια στη μικρουλα!Ουτε για δυο λεπτα να μπω στη θεση σου δεν θελω....περαστικα να ειναι ολα κι εσυ μανουλα κρατα γερα!!

Οσο για το γιατρο κι εμενα περιεργο μου φαινεται τετοια αντιδραση....αλλα μην λεω μεγαλες κουβεντες γιατι δεν ξερω απο αυτα....

Βασω κι εγω εχω αποριες πανω σε αυτο το θεμα...εμας η παιδιατρος μας ειπε μετα το μπανιο καθε μερα να του κατεβαζω λιγο λιγο(οχι δυνατα) και να το καθαριζω με καθαρο βαμβακι και baby oil κι αυτο κανω!Αλλα κι εγω επειδη περασε καιρος και δεν εχω ρωτησει αν χρειαζεται κατι αλλο τωρα σ'αυτη την επισκεψη θα ρωτησω και θα σας πω....

Εσεις οι αλλες αγορομανες τι κανετε?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμας μας ειπε δεν το πειράζουμε καθόλου. Και εγω που το εψαξα σε ιατρικα site αυτο λενε.

Αλλη ερώτηση. Αντηλιακο και αντικουνουπικο ποτε θα βάλουμε; καμια μάρκα εχετε να προτεινετε;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Κορίτσια εμας μας ειπε δεν το πειράζουμε καθόλου. Και εγω που το εψαξα σε ιατρικα site αυτο λενε.

Αλλη ερώτηση. Αντηλιακο και αντικουνουπικο ποτε θα βάλουμε; καμια μάρκα εχετε να προτεινετε;

Πανω σ'αυτο εμας μας ειπε πως μπορει να δημιουργηθει φιμωση εαν δεν το κατεβαζεις καθολου...(πολυ λιγο ισα ισα..ετσι κι αλλιως ειναι πολυ μικρα για να ανοιγει πολυ)..

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Πανω σ'αυτο εμας μας ειπε πως μπορει να δημιουργηθει φιμωση εαν δεν το κατεβαζεις καθολου...(πολυ λιγο ισα ισα..ετσι κι αλλιως ειναι πολυ μικρα για να ανοιγει πολυ)..

Ναι όπως τα λες.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα κοριτσια!Ευλογημενη Μ.Εβδομαδα να εχουμε!

Που ειστε καλε ολες???Που χαθηκατε.....

Δωρααα πες μας νεα σου κοπελα μου...ευχομαι να ειστε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλα!!

Φιλακια....

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...