Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα! Είμαι στα πρόθυρα υπερκόπωσης! Το πρωινο ξύπνημα σε συνδιασμό με τον νυχτερινό θηλασμο με σκοτώνει.. Βλέπω που λέτε για 8ωρο κ ζηλευωωωωω!!! Ο δικός μου σιγουρα θα ξυπνήσει να φάει! Κ πλεον λόγω νυστας τον παίρνω στο κρεβάτι και μετα αποκοιμιεμαι..

Τριανταφυλλακι μου;;; ολα καλα; γιατί έσβησες το fb ετσι και σε εψαχνα. 😕

Εγω κορίτσια εχω μονιμα μια βαλίτσα στο δωμάτιο του κ βαζω συνεχεια ρούχα που δεν του κάνουν.. Κ πλέον αγοραζω για 18μηνών.. Ετσι οπως μεγαλώνει κριμα είναι τα ρουχα να μη φοριουνται..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανουλες!!!Εγω ελειπα..πηγαμε Βουλγαρια με τον αντρα μου να κοιταξει καποια πραγματα για τη δουλεια του...καλα περασαμε αλλα μου ελειπε το αντρακι μου!Για 3μερο πηγαιναμε..αλλα Πεμπτη πρωι πηγαμε και Παρασκευη βραδυ γυρισαμε!!Λιγο το κακο...χαχαχα

Ειδα τα νεα σας και ΧΑΡΗΚΑ παααρα πολυ!!

Αντζελα..κανε λιγο υπομονη ακομη..και σενα θα στρωσει και θα κοιμηθει...που θα παει??

Ολα τα μωρακια σας ειναι τελεια....και πολυ ψηλα...ο μονος κοντος της παρεας ο δικος μου ειναι μου φαινεται..χαχαχα και δεν ειμαστε κοντοι εμεις...ποιος ξερει...

Οσο για τα ματια...αχχχ θα σκασω...Εγω ειμαι γαλανοματα...ολο μου το σοι γαλανα και πρασινα..ο πεθερος μου καταγαλανος..ο αντρας μου μονο καστανος!Εεε ο μικρος δεν εχει καταγαλανα ματια και με εχει ψιλοσκασει...η παιδιατρος ειπε θα γινουν γκριζογαλανα...αλλα του μικρου ποτε ειναι πρασινωπα..ποτε φαινονται γαλανα..ποτε καφετιζουν λιγο..με εχει τρελαααανει σας λεω!!χαχαχα

Γερος να ειναι πανω απο ολα..αλλα με εχει προβληματισει!!!χαχαχα:D:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

καλησπέρα κορίτσια. εμεις αρχες μαιου εχουμε παιδιατρο αλλα δεν αντεξα και την μετρησα μονη μου. είναι 7200γρ και 68εκ. το κοριτσι μου. από υπνο δεν εχω κανενα παραπονο (ευτυχως γιατι εγω χωρις υπνο δεν λειτουργω) κοιμαται το βραδυ 9 και ξυπναει κατά τις 7 να φαει και ξανακοιμάται μεχρι τις 9μιση. είναι πολύ ησυχη δεν κλαιει σχεδόν ποτε. γκρινιαζει βεβαια τωρα με τα δοντια εχουμε γεμισει σαλια αλλα αμα της μιλαω ηρεμει θελει κουβέντες η κουτσομπολα. με τα ρουχαλάκια της στεναχωριεμαι και εγω καποια δεν τα φορεσε καν. πλεον δεν της αγοραζω φορμακια της παιρνω πιτζαμουλες γα το σπιτι και κολαν και φουτερακια για εξω. το πασχα θα παμε το πρωτο μας ταξιδι μαζι στους γονεις μου για μια εβδομαδα και αγχονομαι λιγο μηπως αλλαξει το πρόγραμμα της εκει επειδη θα αλλαξει περιβαλλον

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα κορίτσια. εμεις αρχες μαιου εχουμε παιδιατρο αλλα δεν αντεξα και την μετρησα μονη μου. είναι 7200γρ και 68εκ. το κοριτσι μου. από υπνο δεν εχω κανενα παραπονο (ευτυχως γιατι εγω χωρις υπνο δεν λειτουργω) κοιμαται το βραδυ 9 και ξυπναει κατά τις 7 να φαει και ξανακοιμάται μεχρι τις 9μιση. είναι πολύ ησυχη δεν κλαιει σχεδόν ποτε. γκρινιαζει βεβαια τωρα με τα δοντια εχουμε γεμισει σαλια αλλα αμα της μιλαω ηρεμει θελει κουβέντες η κουτσομπολα. με τα ρουχαλάκια της στεναχωριεμαι και εγω καποια δεν τα φορεσε καν. πλεον δεν της αγοραζω φορμακια της παιρνω πιτζαμουλες γα το σπιτι και κολαν και φουτερακια για εξω. το πασχα θα παμε το πρωτο μας ταξιδι μαζι στους γονεις μου για μια εβδομαδα και αγχονομαι λιγο μηπως αλλαξει το πρόγραμμα της εκει επειδη θα αλλαξει περιβαλλον

Τι ωραια...καλα να περασετε και μην σκεφτεσαι τετοια!!Ολα μια χαρα θα ειναι...θα επεξεργαστει το χωρο πιστευω κι ολα οκ!Εγω οποτε τον παω στη μαμα μου κοιταει ΟΛΟ το σπιτι..χαχαχα του φαινεται περιεργο αλλα ολα οκ..κι οπου κι αν τον εβαλα να κοιμηθει(καναπε ή κρεβατι) σε ξενο μερος για αυτον δηλαδη δεν τον πειραξε δεν το ενοιαξε καθολου!Μην αγχωνεσαι βρε....ολα μια χαρα θα ειναι!!:D:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπέρα κορίτσια διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ! Η δικιά μου μόνο έχει μείνει που ξυπνάει το βράδυ. Πείνα με τι να κάνουμε? ?? Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε συνεχόμενα. Τουλάχιστον συνηθίσαμε την κούνια κάτι είναι και αυτό. Να πάτε εκδρόμου λα τέλεια θα είναι. Και εμείς θέλουμε μάλλον μετά το Πάσχα εγώ άγχος ο μαι μην ξεχάσω τίποτα γιατί δεν έχει εκεί κοντά να αγοράσω κάτι.

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια εμενα δεν κοιμαται ουτε στο δικο μου δωματιο. θελει την κουνια της το δωματιο της. την παιρνω καμια φορα αν αποκοιμηθεί στην αγκαλια μου στο κρεβατι μου και με το που ξυπναει κοιταει αριστερα δεξια και τσιριζει. τι να πω είναι περιεργο φρουτο. εχει συνδιασει μαλλον μονο το δωματιο της με τον υπνο και ολο το υπολοιπο σπιτι με παιχνιδι

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?????

τριανταφυλλακι μου ομορφοοοοο!!!!!!!!!καλε τι μπεμπαρος ειναι αυτος!!!!!Παναγια μου ενα παιδι!!!!!!!!!!!!!

εμεις λοιπον πηγαμε την παρασκευη παιδιατρο...ειμαστε 7,5 κιλα και 65 ποντους....κ μεις σε λιγες μερες θα αλλαξουμε σταδιακα το γαλατακι μας κ μετα θα ξεκινησουμε τις κρεμουλες...μας ειπε να τον βαζουμε να καθεται για να συνηθιζει γιατι λεει το πολυ εως 7,5 μηνων θελει να στηριζεται μονος του..προς το παρον που τον βαλαμε στο καθισματακι του φαγητου ετσι για να συνηθιζει σιγα σιγα του αρεσε...του εβαλα κ παιχνιδακια μπροστα κ το χαρηκε...

επειδη βγαζουμε κ ηχους πλεον μπου μπου κ τετοια ειπε να βγαζουμε κ μεις ηχους γιατι λεει τα παιδακια μαθαινουν να μιλανε γιατι αντιγραφουν τους γονεις...οποτε κανουμε κ μεις μα μα μπα μπα μπου μπου κ τετοια...συζητησεις επιπεδου με αλλα λογια ....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημέρα σε όλες μόλις έβγαλα φρονιμητη και είμαι χάλια μουδιασμενη δεν μπορώ να μιλήσω ούτε να σηκώσω τη μπουμπού. Μαρακι μπράβο σας και εγώ περιμένω πως και πως να καθίσουμε μπας και ξεχνιέται λίγο και δεν θέλει τόσο αγκαλιά. Valerian mum δεν πειράζει έχει μάθει τον χώρο της. Foroulina μου δεν θηλάζω οπότε δεν ξέρω να απαντήσω φαντάζομαι δεν πειράζει. MikrI manoula και εμένα έτσι κάνει σε ξένο περιβάλλον αλλά στο τέλος κάθεται. Με τους ανθρώπους έχει θέμα. Αν δεν τους ξέρει η τους έχει ξεχάσει και της μιλήσουν πριν τους συνηθησαμε βάζει κάτι κλάματα φοβούνται οι κακομοιροι. Αύριο πάμε να ξανά κόψουμε το χα λινό και δεν ξέρω τι να περιμένω παναγία μου έχω αγχωθει πολύ αντέχει να την κάνεις καλά μετά

Καλημέρα σε όλες μόλις έβγαλα φρονιμητη και είμαι χάλια μουδιασμενη δεν μπορώ να μιλήσω ούτε να σηκώσω τη μπουμπού. Μαρακι μπράβο σας και εγώ περιμένω πως και πως να καθίσουμε μπας και ξεχνιέται λίγο και δεν θέλει τόσο αγκαλιά. Valerian mum δεν πειράζει έχει μάθει τον χώρο της. Foroulina μου δεν θηλάζω οπότε δεν ξέρω να απαντήσω φαντάζομαι δεν πειράζει. MikrI manoula και εμένα έτσι κάνει σε ξένο περιβάλλον αλλά στο τέλος κάθεται. Με τους ανθρώπους έχει θέμα. Αν δεν τους ξέρει η τους έχει ξεχάσει και της μιλήσουν πριν τους συνηθησαμε βάζει κάτι κλάματα φοβούνται οι κακομοιροι. Αύριο πάμε να ξανά κόψουμε το χα λινό και δεν ξέρω τι να περιμένω παναγία μου έχω αγχωθει πολύ αντέχει να την κάνεις καλά μετά

καταρχας περαστικα για τον φρονιμητη.....

δευτερον γιατι να ξανακοψετε τον χαλινο??? δεν κοβεται με τη μια??

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ. Κανονικά ναι εμάς μάλλον ο γιατρός που το κάναμε μέσα σε ιδιωτικό μαιευτήριο δεν το έκοψε σωστά εκανε συμφηση και , τώρα πάλι από την αρχή. Έχει βγάλει καμιά φρονιμητη πότε σταματάει ο πόνος?

Τελεια τα νεα σας για τα μπεμπακια σας!!Μπραβο..

Δωρα περαστικα σας βρε κοριτσι μου...και για σενα και για τη μικρη!!Τι να πω..μακαρι κι οι δυο να ξεμπερδεψετε ανωδυνα!:D:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπέρα!

Φορουλινα μπορείς και μαλλια και νυχια να βαψεις!

Μαρακι και γω ολο τέτοια του λέω! Με λιγο παραπάνω έμφαση στο μα-μα!!! 😜

Δώρα μου εχω βγάλει 2 φρονιμίτες. Ο ένας ηταν έξω το δοντι κανονικά οπου δε πονεσα καθολου αλλα ο αλλος ηταν εσωτερικός και οριζόντιος. Εκεί τα ειδα ολα!!!! Και ειχα και μετα θεματα με μολύνσεις κλπ.. Να παρεις αντιβιωση αν εκανες πιο βαριά εξαγωγη.

Οσο για το χαλινο ευχομαι να μη ταλαιπωρηθει το μωρακι σου.. Περαστικά σας..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα τι κάνετε? Η ατυχία μας δεν περιγράφεται. Πήγαμε να κάνουμε το χαλινο. Η γιατρός πήγε και έβαλε σε μια γαζούλα ξυλοκαινη και ήθελε απλά να κάνει ένα πέρασμα στην περιοχή για να μην πονέσει πολύ. Η μπέμπα μάλλον το πέρασε για φαγητό και πιπίλη σε τη γάζα με αποτέλεσμα να της δημιουργηθουν σαν φλέβα τα και να μην μπορεί να τα καταπιεί αφού πάγωσα με και φοβήθηκα με για αλεργικο σοκ αλλα δεν ειχε ουτε συριγμο στην αναπνοη ουτε κοκκινηλα ουτε οιδημα. Μετα τις εδωσε κατι σταγονες κοριζονης μπας και ηταν. Της εφεραν υπνηλια και φοβηθηκαμε χειροτερα εκανα αγωνα να την κρατησω ξυπνια ποια εγω που κανω αγωνα για να την κοιμησω.ευτυχώς ότι και αν ήταν περασε. Το παιδί τώρα είναι καλά και εγώ με κάποια χρόνια ζωής λιγότερα σίγουρα με τέτοιο αγχος

Καλημέρα τι κάνετε? Η ατυχία μας δεν περιγράφεται. Πήγαμε να κάνουμε το χαλινο. Η γιατρός πήγε και έβαλε σε μια γαζούλα ξυλοκαινη και ήθελε απλά να κάνει ένα πέρασμα στην περιοχή για να μην πονέσει πολύ. Η μπέμπα μάλλον το πέρασε για φαγητό και πιπίλη σε τη γάζα με αποτέλεσμα να της δημιουργηθουν σαν φλέβα τα και να μην μπορεί να τα καταπιεί αφού πάγωσα με και φοβήθηκα με για αλεργικο σοκ αλλα δεν ειχε ουτε συριγμο στην αναπνοη ουτε κοκκινηλα ουτε οιδημα. Μετα τις εδωσε κατι σταγονες κοριζονης μπας και ηταν. Της εφεραν υπνηλια και φοβηθηκαμε χειροτερα εκανα αγωνα να την κρατησω ξυπνια ποια εγω που κανω αγωνα για να την κοιμησω.ευτυχώς ότι και αν ήταν περασε. Το παιδί τώρα είναι καλά και εγώ με κάποια χρόνια ζωής λιγότερα σίγουρα με τέτοιο αγχος

Πω πω δωρα μου!!τι περασατε!

Η μπεμπουλα ειναι καλα τωρα;

Περαστικα βρε κοριτσι μου!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...