Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημεραααα!Ξαναλεωωω τι παιδια ειναι αυτα??Φτου σας και παλι φτου σας!!Γερα να ειναι ΟΛΑ ευχομαι!!:D:D

Τι κανετε βρε μανουλες??Που χαθηκατε?Τρεχετε για βαπτησια κτλ?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μικρή μανουλα!

Πως ειστε;

Εμεις ειμαστε σχεδόν ετοιμοι για την βαφτιση.

Δωρα αυτη την απορια εχω και εγω....ισως απο τον 5ο-6ο;;;

Εννοειται να καθονται στο καροτσι ε?

Μπραβο Φορουλινα...πολυ τρεξιμο??

Εμεις παντως μια χαρα ειμαστε...εδω στα ιδια..χερια στο στομα..ΠΟΛΥ σαλιο(με σαλιαρες ειμαστε μονιμα)...χαχαχα αυτα!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Οχι δεν θα το λεγα.ολα τα πηρα απο το ίντερνετ.

Και εμεις φουλ χερια στο στομα!!!

Σου κοιμαται κατα την διάρκεια της ημερας;

Εμενα οχι πολύ.

Κοιμαται υπερβολικα πολυ που ωρες ωρες απορωωωω που τον βαζει τοσο υπνο!ολες μου λεγανε κατσε να γινει 3 μηνων να δεις ποσο πιο λιγο θα κοιμαται και αλλα τετοια...μπααααα σε μενα το αντιθετο!Δοξα το Θεο το φαι και τον υπνο δεν τον χαλαει με τιποτα!Ασε που αμα τον δω να τριβεται και δεν τον παω στην κουνια αρχιζει και γκρινιαζει....ειναι στο παιδι..ετσι ακριβως ημουν κι εγω μωρο!Πολυ υπνο μεχρι και που μεγαλωσα...

.Κοιμαται γυρω στις 15 με 18 ωρες της μερας...οχι παντα βεβαια..υοαρχουν και κατι μερες που δεν κοιμαται τοσο αλλα ευτυχως δεν γκρινιαζει κιολας!

Χθες τον πηγα επισκεψη σε μια θεια μου..ε επειδη δεν ειχε κοιμηθει καλα το μεσημερι τον πηρε ενα δυωρο στον καναπε της θειας..χαχαχα μου ελεγε καλα που τον εφερες να τον δω...χαχαχα δεν προλαβανε να τον χαρουν!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Μικρή μανούλα και κοιμάται λίγο παραπάνω από πριν αλλά μάλλον επειδή δεν πονάει όχι βέβαια όσο εσείς αλλά για εμάς είναι μεγάλη πρόοδος. Foroulina εσείς πως τα πάτε εμείς μπηκαμ

Μπήκαμε στην κούνια συνηθησαμε και καθόμαστε και λίγο στο ρηλαξ με παρέα βέβαια. Για τα ούλα ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε να μην παρω τίποτα γιατί δεν τη βοηθάνε παρά μόνο για 10 λεπτά.

γεια σας κ απο μενα....... τι κανετε?????

εχθες γιναμε 5 μηνων αντρες!!!!!!!χαχαχαχα το αγορακι μου το ομορφο!!!!!!!

αααααα γυρισαμε κ μπρουμυτα!!!!!!!!τι χαρα Θεε μου!!!!!!!!!!!!κ καθετε κ γελαει το πουλακι μου.....

κατα τ αλλα δεν εχουμε αλλα νεα γιατι αυριο θα παμε παιδιατρο να μετρηθουμε....αυτααααααα!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαρακι!

Να μας πεις τα νεα σημερα!

Κοριτσια ειμαι τόσο χαρούμενη! Κοιμηθηκαμε το πρωτο μας 8ωρο χωρις να ξυπνησουμε!και στην κουνια μας!

Επισης σηκωθηκα να τον δω και ειχε παει οριζοντια!

Αχ μεγαλωνουν τα μωρακια μας!

Τις προάλλες του μαζευα τα ρουχα που δεν του κανουν

(Φοραμε απο 6 μηνων και πανω ) και στεναχωρηθηκα πολυ!

Εσεις πως περνατε;;;;

Που χαθηκατε ολες;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Στεναχωρηθηκα γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα βρε κοριτσια!!

ααααααχχχχ ναι μωρεεεεεεεε...μεγαλωνουν τα σκατουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ μεις μαζεψαμε πολυ πραγμα που δεν του κανει...κ κλαααααααμα η δικια σου..χαχαχαχαχαχα

στις 5 εχουμε ραντεβου με τον παιδιατρο..οταν τελειωσουμε θα σας πω...

θα τον ρωτησουμε γιατι ενδιαφερομαστε να τον παμε baby swimming να μας πει τη γνωμη του

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Τι κανετε κοριτσακια??

Μεγαλωνουν τοσο μα τοσο γρηγορα τα χειμωνιατικα μπεμπακια μας!!

Κι εμεις γιναμε στις 12 5 μηνων !!

Απο ρουχα δεν ξερω τι να πω.Συγκινουμαι κι εγω γιατι στο πρωτο ελεγα αντε θα τα βαλει το αδερφακι,τωρα τα μαζευω και λεω πανε τα μωρουδιστικα....

Γερα να ειναι!!!

Χθες ειχαμε γιατρο και ειμαστε κι εμεις χοντρουληδες.Ειναι 9000γρ και 70εκ.:tongue::tongue:...μπαμπατσικος μπεμπακος...:D:D

Σε δυο εβδομαδες θα ξεκινησουμε ενα ενα τα φρουτακια.Κρεμα δεν του δινει γιατι δεν του χρειαζεται μαλλον λογω βαρους απο οτι καταλαβα...:lol:

Με αφησε να τον βαζω κανονικα καθιστο πια στο καροτσι.Τα δοντακια πονανε πολυ και ειμαστε γεματοι σαλια.Του δινω την mundisal αλλα νομιζει οτι ειναι φαι μαλλον κι οποτε με βλεπει να την κραταω μουγκριζει και γλυφεται!!

Ειναι γελαστουλης και ευτυχως κοιμαται εδω και καιρο 8ωρα τη νυχτα.Τη μερα απο κανενα μισαωρο που και που.

Ααααχχ και τα ματακια του ειναι πρασινα τελικα!!!Πολυ χαρηκα!!!

Φιλακια σε ολα τα πατουσακια!!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Hello girls!!

Μαρακι εύχομαι να μη χρειαστεί χειρουργείο ο μικρουλης σου!

Μαμά της βαλεριας μία χαρά τα κιλάκια σας! Κοκετουλα!

Blueroses που είσαι;; Σε έχασα!

Αντζελακι μου εδω ειμαι!!Χαθηκα λιγο αλλα ολα ειναι πολυ καλα!!

Βλεπω ετοιμαζεσαι κι εσυ για τη βαφτιση ε!!Κι εγω κοιταζω ακομη αλλα δεν εχω καταληξει καπου.

Τι κανει ο κουκλος σου???

xGElp3.png

d4EBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...