Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Ναι Αντζελα μου αυτο θα κανω κι εχω ξεκινησει ηδη!Με στηριζει κι ο αντρας μου σε αυτο...οποτε οτι ζητησουν αναλαμβανει ΑΛΛΟΣ!:D;)

Ναταλια κανε υπομονη κοπελα μου οσο μπορεις...εισαι μονη απο οτι περιγραφεις οποτε φανταζομαι ποοοοση κουραση εχεις!Παντως ειλικρινα οσες μανουλες θηλαζετε ΜΠΡΑΒΟ σας!!Ειναι μεγαααλος αθλος!

Εγώ δεν ξέρω αν είναι λόγω θηλασμού αλλά είμαι πολύ κουρασμένη. Το σώμα μου σιγά σιγά με εγκαταλείπει. Αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δω μήπως έχω έλειψη σιδήρου ή οτιδήποτε άλλο γιατί δεν εξηγείται.. Ξυπνάω κ νωρίς με την δουλειά..

Πολύ σημαντικό να σε στηρίζει ο άντρας σου! Το σημαντικότερο!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα mikrI manoula συμφωνώ απόλυτα με την Άντζελα κράτα αποστάσεις στο τέλος θα βρεις και τον μπελά σου. Είσαι τυχερή που ο άντρας σου αναγνωρίζει το σωστό και σε στηρίζει. Natalia καλώς ήρθες. Καλά κάνεις και τα λες να τα βγάλεις από μέσα σου. Πιστεύω ότι όλες έχουμε δύσκολες μέρες . Το να μην έχεις καθόλου βοήθεια είναι πολύ δύσκολο εγώ ευτυχώς έχω τη μαμά μου γιατί και εμένα ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες. Είναι μέρες που δουλεύουν όλοι και δεν έχεις άνθρωπο να πεις μια κουβέντα. Τώρα που ανοίγει ο καιρός θα είναι καλύτερα γιατί μπορείς να πας βολτούλα και το παιδί θα ξεχνιέται και εσύ θα ξεσκας λίγο και θα περνάει και λίγη ώρα

Εσεις που μενετε κοριτσια;εγω απο αθηνα ειμαι...ανω λιοσια μερια...να φανταστειτε κοιμαται ο μικρος και μενα δεν με παιρνει ο υπνος και ο χρονος περναει...σημαδια υπερκοπωσης!ευτυχως τωρα θα ασχολουμαι σιγα σιγα και με τη βαφτιση να σπασει λιγο η καθημερινοτητα...σωτηριο το internet!!!

y6Pep3.png

Εσεις που μενετε κοριτσια;εγω απο αθηνα ειμαι...ανω λιοσια μερια...να φανταστειτε κοιμαται ο μικρος και μενα δεν με παιρνει ο υπνος και ο χρονος περναει...σημαδια υπερκοπωσης!ευτυχως τωρα θα ασχολουμαι σιγα σιγα και με τη βαφτιση να σπασει λιγο η καθημερινοτητα...σωτηριο το internet!!!

Καλημέρα! Και γω Αθήνα μένω δυστυχώς..

Να πάρεις μουρουνέλαιο για τόνωση του οργανισμού και να κάνεις εξετάσεις αίματος..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Άντζελα τι εγινε βγήκαν οι εξετάσεις όλα καλά?

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Δώρα μου!

Βγήκαν ναι. Έχω ανεπάρκεια βιταμίνης d, χαμηλή φερριτινη και χοληστερίνη!!! :rolleyes::(:rolleyes:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

καλησπεραααααααα,,,

τι κανετε????

ναταλια κοπελα μου καλως ηρθες κ να μπαινεις οποτε θες για να μας τα λες,,,,το καλυτερο ψυχοφαρμακο ειναι εδω....

αντζελα καλως ηρθες στο κλαμπ για την βιταμινη d.... ενα απο τα ιδια...για λιγο σταματαω την αγωγη κ κατευθειαν κατεβαινουν οι τιμες....

το αγορακι μου δοξα τον Θεο ειναι μια χαρα....στις 15 εχουμε το επομενο ραντεβου με τον παιδιατρο...σιγα σιγα τον βλεπουμε θελει να γυρισει μπρουμυτα...νομιζω θελει λιιιιιιιιγο ακομα δυναμη να βαλει στο ποδαρακι του για να γυρισει....κ καθε φορα που προσπαθει κυλαει ενα δακρυ χαρας (τρελη μανα το ξερωωωωω)

λοιπον εγω κουριτσια ετρεχα με εξετασεις γιατι εχω τρελα σκαμπανεβασματα με το βαρος....ετσι κι αλλιως παχουλοκομψη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: -εεεεε ειδατε πως το εφερα???- ξεκινησα την εγκυμοσυνη αλλα προσεχα πολυ κ εβαλα μονο 9,5 κιλα....οταν λοιπον γεννησα εχασα στο συνολο 12 παραπανω απ οτι εβαλα....αλλα τωρα αρχιζω κ βαζω κ βαζω κιολας γρηγορα...οποτε εκανα εξετασεις για την ινσουλινη μου που ξερω οτι εχω προβλημα κ ειναι στα υψη...μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι παλι ξεκιναμε τα glucophase...μου λεει με τετοιες τιμες ινσουλινης δεν υπαρχει περιπτωση να χαθουν κιλα....οποτε απο αυριο ξεκιναω το φαρμακακι μου οπως παλια κ βλεπουμε...οχι τιποτα αλλο θελω να γινω κ νυφουλα χιχιχιχιχιχιχι

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Μαρακι τι συμπλήρωμα παίρνεις;

Και γω εχω αρχισει και δυσανασχετω με την κοιλιά που μου αφησε η εγκυμοσύνη... Εχετε να προτεινετε τιποτα;

καλημερααααααα,,,

επαιρνα την d3 της lamberts 4000iu... τωρα την σταματησα αλλα επειδη στο τελος του μηνα θα παω να δω την αιματολογο φανταζομαι θα μου πει να κανει εξετασεις κ θα την ξεκινησω παλι....λιγο να μην παρω παλι κατεβαινει.... οταν με το καλο καλοκαιριασει τα παιδακια μας που θα τα πηγαινουμε για μπανιο η καλυτερη ωρα ειναι μεχρι τις 10...μεχρι εκεινη την ωρα απορροφουν τα μπεμπακια την "καλη" d3...

για την κοιλια δεν εχω να σου πω κατι...γιατι αλλιως θα το εκανα κ για μενα,....αλλα οχι μονο κοιλια...κ χερια κ λιγο στα μπουτια κ ολα μαζι.χαχαχαχα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

κορίτσια καλησπεραα.

για την κοιλιτσα φανταζομαι μονο κοιλιακοι μπορουν να κανουν δουλεια. εμενα κοιλια δεν μου εμεινε καθολου αλλα εχω πρόβλημα στα μπούτια. ενώ εχασα παραπανω κιλα απ οσα πηρα στην εγκυμοσυνη η περιφερεια δεν λεει να φυγει. τι να κανουμε υπομονη.

να ρωτησω κατι άλλο. ποση ωρα κάθονται τα μωρα σας μπρούμυτα? εμενα δεν καθεται πανω από 5λεπτο. κραταει συνεχεια το κεφαλι της ψηλα και κουράζεται φανταζομαι οποτε γυριζει ανασκελα και αν την ξαναγυρίσω μπρούμυτα γκρινιαζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!Καλη Κυριακη να εχουμε!

Μαμα της Βαλεριας εμενα δεν καθεται παντα...αναλογα τα κεφια..ποτε θα κατσει πολυ..κι αλλες φορες μολις τον βαλω γκρινιαζει και αναγκαστικα τον γυρναω!

Εμεις καναμε την Πεμπτη το ποσιμο..μετρηθηκαμε ειμαστε 7300 και 61εκ.

Ειμαι πολυ χαρουμενη που ειναι γερος και τον βλεπω μερα με τη μερα να μεγαλωνει!Τι ευτυχια...τι θαυματακια κραταμε στα χερια μας;;;

Που ειστε μανουλες;;;;;

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! !! Τι κάνετε? Εμείς σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο κάναμε εμβόλιο και κλάψαμε όπως καταλαβαινετε πολύ! !! Ευτυχώς πυρετό δεν κάναμε και το μπουτακι μας το βλέπω ενταξει προς το παρόν . Η μπουμπού μετρήθηκε και γίναμε 7.5 κιλά και 66 ύψος. Άντζελα έχουμε ίδιο ύψος. Από τον άλλο μήνα ξεκινάμε φρουτοκρεμα! !! Και σταματάμε και αποστείρωση. Έχω μια απορία που ξέχασα να ρωτήσω ξέρει καμία το καροτσάκι πότε το μαζεύουμε λίγο να μην είναι τελείως ξαπλωμενο ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...