Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

καλημερααααααααα,,,

τι κανετε??? σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!! κ μεις ελπιζουμε να μην χρειαστει να κανουμε κατι αλλα αν πρεπει θα γινει...

δωρα κ μεις εχουμε κοντο χαλινο αλλα μας ειπε οτι αν κανουμε την επεμβασουλα θα το κανει κ αυτο..αλλιως το κοβουν εκεινη την ωρα..

ασχετο με τα παιδακια μας,,,κοριτσια θελω χαρη!!!!!!!!!!

οπως σας εχω πει θα κανουμε γαμοβαφτιση τον σεπτεμβριο...πειτε καμια καλη ιδεα για την εισοδο μας στο γλεντι.....ας πουμε μια φιλη μου οταν παντρευτηκε μαζευτκαμε ολοι οι φιλοι κ φορουσαμε γυαλια ηλιου κ ειχαμε σφυριχτρες....πειτε καμια ιδεα γιατι εχω κολλησει

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπεραααα σε ολες. Valerias mum πολυ εξυπνο αλλα δεν το ειχα σκεφτει εγκαιρα να παμε εμεις στο δωματιο δυστυχως. Το σημερινο βραδυ παντως ηταν καλυτερο!!! Κyriaki δε μου ερχεται ουτε εμενα τιποτα δυστυχως. Μαρακι υπαρχει παντα το κλασικο βιντεακι με φωτο σας αλλα κοστιζει αρκετα. Τις σφυριχτρες τις εχω δει κ εγω. Μπαλονια εχω δει επισης να αφηνουν φιλοι. Μετα αυτα τα μπαστουνια με κομφετι γυαλια τυπου μασκες και μετα πολλα σχετικα με τη δουλεια των νεονυμφων .

Καλησπεραααα σε ολες. Valerias mum πολυ εξυπνο αλλα δεν το ειχα σκεφτει εγκαιρα να παμε εμεις στο δωματιο δυστυχως. Το σημερινο βραδυ παντως ηταν καλυτερο!!! Κyriaki δε μου ερχεται ουτε εμενα τιποτα δυστυχως. Μαρακι υπαρχει παντα το κλασικο βιντεακι με φωτο σας αλλα κοστιζει αρκετα. Τις σφυριχτρες τις εχω δει κ εγω. Μπαλονια εχω δει επισης να αφηνουν φιλοι. Μετα αυτα τα μπαστουνια με κομφετι γυαλια τυπου μασκες και μετα πολλα σχετικα με τη δουλεια των νεονυμφων .

καλα το βιντεακι ειναι κλασικη κ σταθερη αξια..... εννοειται πως θα το κανουμε γιατι εχουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυ υλικο...χαχαχαχαχα

ελεγα την ωρα που θα μπουμε στην αιθουσα τι θα μπορουσαμε να κανουμε για να κανουμε τζερτζελο που λενε

NKQXp2.png

Θα ηθελα και καμια ιδεα. Εκλεισα τη βαφτιση Αυγουστο και τωρα αναρωτιεμαι τι γλυκα να παρω? Θα αντεξουν ?

μπορεις να παρεις κ παγωτα....υπαρχουν επιχειρησεις που πανε στους γαμους κ στις βαφτισεις....εχω παει σε βαφτιση που μας εδιναν κ καφεδακια, ημασταν με τους φραπεδες κ τα φρεντο...χαχαχαχα αλλα πολυ δροσιστικα γιατι ειχε πολυ ζεστη

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Τα παγωτα λες το καροτσακι που φερνουν στις βαφτισεις. Δε θα εχω πολλοι κοσμο και λεω μηπς δεν αξιζει απο οικονομικης αποψεως θα ρτησω παντως μια τιμη. Κατι αλλο που εχ δει ειναι δαχτυλιδακια που τα πατας κ εχουν φως κ τα φορουσα ολοι. Με χαμηλα φωτα κ μουσικη ντισκο ειχε πολυ πλακα. Για εισοδο ακριβς δεν ξερω. Γεικα οτι θες ρτα ειναι στο αντικειμενο μου

Γεια σας γλυκες μανουλες...καλο μηνα ευχομαι να εχουμε!!

Εγω απο αυτα δεν γνωριζω τιποτα οποτε δεν μπορω να βοηθησω δυστυχως...οσο για αυτο που σκεφτεσαι Μαρια..πολυ μ'αρεσει που θες να βαλεις χαβαλε...ομως δεν μπορω να σκεφτω να σε βοηθησω!

Εγω θα σκασω παντως με το θεμα γαμο-βαφτισης...δεν ξερω ποτε θα το κανουμε...και βοηθεια απο κανεναν!Πως θα τα καταφερουμε παλι ολα μονοι μας δεν ξερω......(απο οικονομικης φυσεως προβληματα εννοω)Τι να πω...πνιγω πνιγω..ποτε θα σκασω δεν ξερω...

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλημερααααα. Mikri manoula σκεψου τη θετικη πλευρα δε θα μπορει κανενας να σας πει κανε αυτο η το αλλο. Μηπως εχετε βοθεια πρακτικη δηλαδη χερια?? Θα σας βοηθουσε να κανατε πχ τις μπονιερες μονοι και να σας βγει πιο οικονομικα και πολλα αλλα.

Καλημερα κοριτσια μου!

Δωρα εδω δεν βοηθανε σε αλλα κι αλλα..που πρεπει..σ'αυτα θα βοηθησουν?Και σε κατι τετοιο που λες δεν θα ζητουσα ποτε βοηθεια..πιστευω μπορω να τα καταφερω αν ασχοληθω!Η μανα μου ειναι βραχος σε ολα διπλα μου...αλλα δεν θελω να φορτωνω πραγματα που μπορω να κανω εγω σε αλλους...Θελω βοηθεια σε πραγματα που ΠΡΕΠΕΙ να τα κανουν..ειναι δικη τους η ευθυνη και παλι τρεχω εγω γι αυτους!Να με αλαλλαξουν εν ολιγοις απο τα δικα τους προβληματα και να ασχοληθω εγω με τα δικα μου που πρεπει!Δεν γινεται να ζω με την γιαγια του αντρα μου στην ιδια αυλη(διαφορετικα σπιτια) και να καθαριζω εγω τα παντα με μωρο με παιδι ή πριν που ημουν λεχωνα μεσα στο χειμωνα....Ας καθαρισει τον τοπο της στο κατω κατω...δεν ειμαι εγω για ολα..και να τους τρεχω ολους σε τραπεζες λογιστες και αλλα...και απο διπλα τα αλλα της τα εγγονια να ΚΑΘΟΝΤΑΙ τεμπεληδες 35 χρονων..και να εχει απαιτηση εγω να την παω καπου ή να την εξυπηρετησω παρατωντας το παιδι μου και το σπιτι μου τις δουλειες μου...ενω καποιοι αλλοι ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!Τα πηρε και ο αντρας μου ασχημα και τους τα εχωσε...πως εγω δεν εχω καμια δουλεια να τρεχω γι αυτους..και να απευθυνθει αλλου!ΔΕΝ εχω ζητησει την παραμικρη βοηθεια απο κανεναν...ΤΙΠΟΤΑ..και το μονο που εχω αφησει τη μαμα μου να κανει σ'αυτους τους 3-4 μηνες μου μαγειρεψε 3-4 φορες..κι αυτο Κυριακη οπου φαγαμε ολοι μαζι..Ειναι προθυμη δεν εχω παραπονο..εγω δεν την αφηνω....αλλα οι υπολοιποι οχι απλα δεν ρωτησαν μια φορα αν χρειαζομαι κατι(που οχι θα ελεγα αλλα λεμε...)στο καπακι απαιτουνε να τρεχω εγω για αυτους!Ε οχι...ας απευθυνθουνε αλλου που ΚΑΘΟΝΤΑΙ!Εδω μας ζητανε δανεικα ρε...ο αντρας μου σταθερη δουλεια δεν εχει..ποτε εχουμε πολλα ποτε λιγα..δεν ρωτανε εαν εχουμε μονο ΖΗΤΑΝΕ!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

Τα εχω παρει ασχημα αφηστε..ποτε θα γινει καμια φασαρια μεγαλη δεν ξερω....

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κοριτσια...σας διαβαζω πολυ κ ηρθε η ωρα να σας γραψω κ εγω νομιζω...γεννησα 28 δεκεμβριου το αγορακι μου κ εγω με καισαρικη...σας γραφω γιατι χρειαζομαι καποιον να μιλησω αλλιως θα τρελαθω....δεν εχω κανεναν κ νιωθω τοοοοοοσο κουρασμενη.ο αντρας μου δουλευει μεχρι αργα και τα σκ κ νιωθω τοσο μονη.η μαμα μου ερχεται που κ που οποτε μπορει αλλα σπανια...φιλες δεν εχω...ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι κ μονη...νιωθω πλεον οτι δεν ειμαι κ σωστη απεναντι στο μωρο μου...δεν εχω διαθεση...

y6Pep3.png

Γεια σου κοριτσι...να σου ζησει ο μπουμπουκος σου πανω απο ολα!!Γερος κι ευτυχισμενος...

Να μπαινεις εδω να μας μιλας και να ξεσκας...και οτι σε βασανιζει πολυ και δεν θες να το πεις δημοσια στειλε μας προσωπικο μηνυμα!Μακαρι να σε βοηθησουμε...Πες μας κι εσυ για το νινακι σου....τι καινουριο κανει...

Ειναι φυσιολογικα αυτα που νιωθεις....να περνεις το μωρο και να πηγαινεις βολτες μην καθεσαι μεσα χειροτερευει την κατασταση!Φιλακια πολλα..!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Βγαινουμε καθε μερα κ περπαταμε με το καροτσι. Γενικοτερα ειναι πολυ καλο μωρο παιζει χαμογελαει αρκει να μην ποναει.εχει παλλινδρομηση και ταλαιπωρειται.ο καθε θηλασμος τελειωνει με κλαμα γιατι θελει κι αλλο αλλα δεν μπορει.με τον υπνο δεν τα παμε καθολου καλα.τη μερα κοιμομαστε κατι 20λεπτα και τη νυχτα ανα 2 ωρες ξυπναμε για φαγητο.οποτε οπως καταλαβαινετε ειμαι κουρασμενη και σωματικα κ ψυχολογικα...για δουλειες σπιτιου κ μαγειρεμα πουθενα χρονος....

Γεια σας κορίτσια μου!

Μικρή μανούλα πες τα να ξεσκασεις! Μήπως να εκοβες τις πολλές καλοσυνες; Όχι τίποτα αλλά στο τέλος όσα κ να έχεις κάνει κάτι θα βρουν να πουν!

Ναταλία καλώς ήρθες! Γιατί άργησες τόσο πολύ; Έχουμε κ την ίδια ηλικια! Πες τα και συ να ξεσκασεις!

Από που είσαι;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Ναι Αντζελα μου αυτο θα κανω κι εχω ξεκινησει ηδη!Με στηριζει κι ο αντρας μου σε αυτο...οποτε οτι ζητησουν αναλαμβανει ΑΛΛΟΣ!:D;)

Ναταλια κανε υπομονη κοπελα μου οσο μπορεις...εισαι μονη απο οτι περιγραφεις οποτε φανταζομαι ποοοοση κουραση εχεις!Παντως ειλικρινα οσες μανουλες θηλαζετε ΜΠΡΑΒΟ σας!!Ειναι μεγαααλος αθλος!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...