Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Αχχχ ολες τα ιδια ζουμε..ερωτα μεγαααλο!χαχαχα

Κι εμενα "ατροφικα" θα τα αφησει τα δαχτυλακια απο το πολυ ρουφηγμα...χαχαχα Τωρα κανει κι αλλα κολπα...τον αφηνω στην κουνια κατω απο το περιστρεφομενο και μαζευει τα ποδια προς το κεφαλι και γυρναει δεξια και αριστερα σαν βαρελακι..και ξανα επανερχεται ευθεια...χαχαχα το τι αρκουδια σφινωνω καθε φορα στα καγκελα μην μου χτυπησει δεν φανταζεστε!!Παντως καθε μερα κανουν κι απο κατι καινουριο..αυτο βλεπω!

Κι εγω γι αυτα τα φαφουτικα χαμογελα του λιωνω...και παθαινω οτι κι η Φορουλινα..κι εμας ο μπαμπας ζηλευει..αλλα τι να κανουμε που λειπουν τοσες ωρες??Στην καλυτερη να ερθει να 7 το απογευμα...και παλι τι να προλαβει...9 η ωρα εχει πεσει τεζα...ας πουμε τωρα κοιμαται ο μικρος..ο αντρας μου δεν εχει ερθει ακομη...οταν ξυπνησει θα παιξουμε..μπανιο και νανι..μπορει να μην μας προλαβει καν...μαρτυριο αυτο!!Εδω λειπει σε μενα ο αντρας μου...ο μικρος δεν προλαβαινει να τον χαρει...αχχχχ υπομονη!

Δωρα..τα κοριτσια ετσι ειναι!!Ολη μερα ειναι με την μαμα..η μαμα τρεχει για ολα..η μαμα τις παιζει ολη μερα...αλλα μολις ερθει ο μπαμπας..λιωνουν!Καλο ειναι κι αυτο ομως..δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια απο τα μωρα μας να χαμογελανε στους μπαμπαδες και να κανουνε χαρες μεταξυ τους!!Εγω τρελενομαι να τους κοιταω δυο τους...πολλες φορες συγκινουμε δεν σας κρυβω.....

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπέλες μου!! Σας διαβάζω αλλα όλο ξεχνιέμαι ν απαντήσω! Σας απαντάω στο μυαλό μου τηλεπαθητικά μουαχαχα κ μετά ξεχνάω να γράψω ντοινγκ!!! Εμείς εδωκαλα, η μικρή μονολογειιιι κυρίως όσο κοιμάται η μεγάλη γιατί άμα ειναι με τη μεγάλη δεν κάνει άλλη δουλεια απ το να την παρατηρεί και να της γελάει!! Ειναι παρα πολύ γλυκό να βιώνω αυτη την αδελφική σχέση εν τοι γενέσει (ορθογραφία φιλολογινες μου;).. Τέλος πάντων.. Υπάρχουν μέρες εύκολες.. Και μέρες δύσκολες.. Αλλα όλες τόσο μα τόσο γλυκές.. :)

km1cp3.png

καλημεραααα

μολις γυρισαμε από την παιδιατρο. καναμε εμβολιο και εκλαψε πολύ λιγο, μετα από λιγο αρχισε να γελαει. τωρα είναι 65εκ και 6800γρ. εχει παρει 1200γρ από την τελευταια επισκεψη. δεν το πιστευα.πανω που κλαιγομουν στην γιατρο ότι μου φαινεται αδυνατουλα. μια χαρα το κοριτσι μου. τον αλλον μηνα παλι εμβολιο. εσεις πως πατε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημεραααα

μολις γυρισαμε από την παιδιατρο. καναμε εμβολιο και εκλαψε πολύ λιγο' date=' μετα από λιγο αρχισε να γελαει. τωρα είναι 65εκ και 6800γρ. εχει παρει 1200γρ από την τελευταια επισκεψη. δεν το πιστευα.πανω που κλαιγομουν στην γιατρο ότι μου φαινεται αδυνατουλα. μια χαρα το κοριτσι μου. τον αλλον μηνα παλι εμβολιο. εσεις πως πατε???[/quote']

μπραβο κοριτσακι μουυυυ...μια χαρα τη βρισκω την κουκλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!

εμεις τον αλλο μηνα εχουμε το ποσιμο παλι...οποτε no τσιμπηματακια!!!!!!!!

κ μεις πηγαμε στον παιδοχειρουργο για τον ορχη του παιδιου...μας ειπε οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο κ οτι ειναι ρουτινα γι αυτους,...λεει οτι με την αυξηση των εξωσωματικων αυξηθηκαν κ τετοιου ειδους φαινομενα λογω των ορμονων..αλλα μας τονησε οτι δεν ειναι επικινδυνο για το παιδι...θα πρεπει να περιμενουμε να φτασει 6 μηνων +, θα παμε παλι να μας δει γιατι λεει μπορει κ να κατεβει μονο του κ να μην χρειαστει να κανουμε κατι..αλλιως θα κανουμε μια επεμβασουλα να κλεισουμε την τσεπη αυτη

αυταααααα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

εμεις δεν το καναμε το ποσιμο τελικα καθολου

Μαρια μακαρι να κατεβει μονο του και να μην χρειαστεί την επεμβαση το μικρουλι σου. να μην ταλαιπωρηθει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!Τι κανετε?

Μαρια ευχομαι ολοψυχα να περασει απο μονο του και να μην χρειαστει καμια επεμβαση!;)

Τι ωραια που ανοιξε ο καιρος...εχει πολυ ωραιο και καυτο ηλιο..κι οσο ειναι ξυπνιος ο μπεμπης την περναμε εξω!!Σημερα σκουπιζαμε μαζι εξω...χαχαχα εγω σκουπιζα το δρομο κι ο μικρος στο καροτσι στο πεζοδρομιο!Πολυ το ευχαριστηθηκα...Επιτελους να ανοιξει κι αλλο ο καιρος να τα χαρουμε και λιγο εξω τα μωρουλια μας!Βαρεθηκα ολο μεσα...

3ih6p2.png

Glezp2.png

ερωτηση εχετε δωσει ποτε γαλα με χαμομηλονερο στα μωρα σας? εμενα η δικια μου είναι λιγο δυσκοιλια.κανονικα ενεργείται μια φορα την ημερα. είναι φορες όμως (όπως τωρα)που περνανε και τρεις μερες και δεν εχει κανει τιποτα. δεν δειχνει να ενοχλείται αλλα εγω ανησυχω. η παιδίατρος μου ειπε να δωσω ένα γευμα με χαμομηλονερο.της εδωσα τωρα πρωτη φορα και το ηπιε ολο, αλλα εχω αγχος γιατι δεν εχω ξαναδωσει. ξερετε αν βοηθαει οντως?

μικρη μανουλα εσυ νομιζω εδινες χαμομηλι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπετα σ ολες!!! Μαρακι ευχομαι να πανε ολα καλα και μην παιδευτειται και εμεις οριακα ειμαστε με το χαλινο μαλλον αυτο το μηνα θα μας ξαναπει πως παει. Αploon εχετε σωματατα η δικια μου ειναι μπουλουκα εχει κατι μαγουλα για φιλημα χσχαχα. Mikri manoula και εμεις βγηκαμε βολτουλα σημερα και πολυ το ευχαριστηθηκαμε. Περισσοτερο εγω η μικρη κοιμηθηκε στο πρωτο 5λεπτο. Valerias mum η δικη μου ειχε προβλημα και εδινα χαμομηλι αλλα μαζι με το γαλα. Τη βοηθησε πολυ. Τωρα το ξεπερασαμε ελπιζω. Εμεις ειχαμε πολυ δυσκολο βραδυ. Τη βαλαμε πρωτη μερα στο δωματιο της. Εγκατασταθηκα και εγω βεβαια μαζι της για αρχη τουλαχιστον. Το καταλαβε κατευθειαν οτι αλλαξε περιβαλλον και ολο το βραδυ ξυπναγε.

ερωτηση εχετε δωσει ποτε γαλα με χαμομηλονερο στα μωρα σας? εμενα η δικια μου είναι λιγο δυσκοιλια.κανονικα ενεργείται μια φορα την ημερα. είναι φορες όμως (όπως τωρα)που περνανε και τρεις μερες και δεν εχει κανει τιποτα. δεν δειχνει να ενοχλείται αλλα εγω ανησυχω. η παιδίατρος μου ειπε να δωσω ένα γευμα με χαμομηλονερο.της εδωσα τωρα πρωτη φορα και το ηπιε ολο' date=' αλλα εχω αγχος γιατι δεν εχω ξαναδωσει. ξερετε αν βοηθαει οντως?

μικρη μανουλα εσυ νομιζω εδινες χαμομηλι[/quote']

Ναι κοπελα μου βοηθαει!Χαμομηλογαλα εννοεις ετσι?ή σκετο χαμομηλι?Παντως οτι και να δωσεις καλο κανει κι οχι κακο!Μπορεις μεσα στο γαλατακι της π.χ απο τα 250μλ νερο τα 100 να ειναι χαμομηλι+150μλ νερο(χαμομηλογαλα)..Πιστευω θα ενεργηθει η μικρουλα!Εμενα παντως την περασμενη εβδομαδα εκανε 6-7 μερες να ενεργηθει ψιλοφοβηθηκα του ειχα δωσει και τσαγακι και τελικα εκανε μονος του χωρις κανενα ζορι και πολυ μαλακα(εγω φοβηθηκα μην εγιναν σκληρα και δεν μπορει να τα βγαλει) αλλα ολα οκ!Μην πανικοβαλλεσαι...αμα την δεις να ζοριζεται πολυ και να κλαει οταν παει να τα κανει την βοηθας ή με θερμομετρο και λιγο λαδακι στον πωπο ή με κλισματακι..παρε και ρωτα την παιδιατρο ομως πρωτα..ποτε πρεπει..εγω μονο με το θερμομετρο του ειχα κανει καποια στιγμη που ζοριζοτανε πολυ και εκλαιγε...δεν κανει αυτο να το κανεις συχνα γιατι τεμπελιαζει το εντερακι τους!Εγω απο τοτε που γεννηθηκε 2 φορες μονο χρειαστηκε!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

ναι χαμομηλογαλα εννοω. αλλα δεν ηξερα και της το εφτιαξα ολο με χαμομηλονερο χωρις σκετο νερο που λες εσυ. μεγαλη βλακεια εκανα λετε? παντως ενεργηθηκε και ηρεμησα οποτε και βλακεια να εκανα την εκανε την δουλεια του το χαμομηλι.

Δωρα εμενα εχει κοντα 1 μηνα που κοιμαται μονη της αλλα δεν της αλλαξαμε περιβαλλον, κοιμομασταν εμεις στο δωματιο της οποτε όταν φυγαμε δεν το καταλαβε καν. εννοείται τις πρωτες μερες πηγαινα ολο το βραδυ να την δω να την σκεπασω κτλ αλλα πλεον παω μονο αν ξυπνησει, και τωρα που εκανε εμβολιο θα πηγαινω συνεχεια μην μου ανεβασει πυρετο. αλλα κοιμαται καλυτερα μονη της απ όταν είμασταν εμεις εκει και μιλούσαμε και την ενοχλούσαμε πιστευω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι χαμομηλογαλα εννοω. αλλα δεν ηξερα και της το εφτιαξα ολο με χαμομηλονερο χωρις σκετο νερο που λες εσυ. μεγαλη βλακεια εκανα λετε? παντως ενεργηθηκε και ηρεμησα οποτε και βλακεια να εκανα την εκανε την δουλεια του το χαμομηλι.

Δωρα εμενα εχει κοντα 1 μηνα που κοιμαται μονη της αλλα δεν της αλλαξαμε περιβαλλον' date=' κοιμομασταν εμεις στο δωματιο της οποτε όταν φυγαμε δεν το καταλαβε καν. εννοείται τις πρωτες μερες πηγαινα ολο το βραδυ να την δω να την σκεπασω κτλ αλλα πλεον παω μονο αν ξυπνησει, και τωρα που εκανε εμβολιο θα πηγαινω συνεχεια μην μου ανεβασει πυρετο. αλλα κοιμαται καλυτερα μονη της απ όταν είμασταν εμεις εκει και μιλούσαμε και την ενοχλούσαμε πιστευω.[/quote']

ΠΟΛΥ καλα εκανες και το εβαλες ολο χαμομηλι!!Ακομη καλυτερα..αφου το πινει δεν εχεις θεμα!Να το ξανακανεις αν δεις πως δυσκολευεται!Εγω σου ειπα μισο μισο με νερο να μην της κακοφανει!Αφου το ηπιε ΜΠΡΑΒΟ μια χαρα!!:D(και μενα ολα τα πινει...χαχαχαχα)ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω...χαχαχα:lol::lol::lol:

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπέρα ψάχνω όνομα για την μικρή μού απο Λύδια- βασιλική τι μπορεί να βγει;;;;;;; θέλω βοήθεια σας παρακαλώ

Κουκλα μου δεν μου ερχεται τιποτα!:confused:Μονο Βασια ή Βαλια απο το Βασιλικη....

3ih6p2.png

Glezp2.png

ΠΟΛΥ καλα εκανες και το εβαλες ολο χαμομηλι!!Ακομη καλυτερα..αφου το πινει δεν εχεις θεμα!Να το ξανακανεις αν δεις πως δυσκολευεται!Εγω σου ειπα μισο μισο με νερο να μην της κακοφανει!Αφου το ηπιε ΜΠΡΑΒΟ μια χαρα!!:D(και μενα ολα τα πινει...χαχαχαχα)ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω...χαχαχα:lol::lol::lol:

ναι και η δικια μου ότι της δωσεις πινει. την κοιτουσα λεω θα το σιχαθει θα το φτυσει τιποτα αυτή. ηρεμησε το καημενο μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...