Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααα τι κανετε????

ουυυφ αντε να ερθει κ η αυριανη μερα...βαριεμαι να δουλεψωωω..χιχιχιχιχ

αντζελα εχεις πμ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημερα κοριτσια ειμαι τουλαχιστον ενθουσιασμενη και η δικη μου η μπουμπου κοιμηθηκε 6 ωρες συνεχομενα το βραδυ. Αφου κοιταζα το ρολοι κ δεν το πιστευα!!! Αχ μακαρι να το κρατησει!!! Και εγω μεσα στη βδομαδα θα παω να κλεισω την εκκλησια για τη βαφτιση Αυγουστο εμεις τελικα. Το φωτογραφο να τον προσεχετε καλυτερα να ρωτατε απο γνωστους κριτικες μου εχει τυχει φετος ο ενας δεν πηγε ποτε σε βαφτιση κ τραβουσαν οι ανθρωποι με τα κινητα ενω τον ειχαν πληρωσει !!!! Και σε γαμο ενας αλλος ειχε βγαλει τοσο αθλιες φωτογραφιες δε μπορουσαν να φτιαξουν αλμπουμ

Καλημερα κοριτσια ειμαι τουλαχιστον ενθουσιασμενη και η δικη μου η μπουμπου κοιμηθηκε 6 ωρες συνεχομενα το βραδυ. Αφου κοιταζα το ρολοι κ δεν το πιστευα!!! Αχ μακαρι να το κρατησει!!! Και εγω μεσα στη βδομαδα θα παω να κλεισω την εκκλησια για τη βαφτιση Αυγουστο εμεις τελικα. Το φωτογραφο να τον προσεχετε καλυτερα να ρωτατε απο γνωστους κριτικες μου εχει τυχει φετος ο ενας δεν πηγε ποτε σε βαφτιση κ τραβουσαν οι ανθρωποι με τα κινητα ενω τον ειχαν πληρωσει !!!! Και σε γαμο ενας αλλος ειχε βγαλει τοσο αθλιες φωτογραφιες δε μπορουσαν να φτιαξουν αλμπουμ

Σοβαρα; πω πω πω!!!!!τραγικο!

Δωρα πως πανε οι κολικοι;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Forulina μου νομιζω οτι ηρεμησαμε απο τους κολικους τωρα 3 μερες παλευουμε να κοψουμε το πιστολακι με τον υπνο. Γκρινιαζει δε βολευετε να κοιμηθει κλαει στο τελος κοιμαται. Εμβολιο δεν κλεισαμε ημερομηνια ακομα γυρω στις 8 του μηνα εχουμε. Τραγικο δε λες τιποτα κ ηταν δικοι μου ανθρωποι αληθινο συμβαν οχι ιστορια που μου ειπαν το εζησα.

Διαφημίσεις

Forulina μου νομιζω οτι ηρεμησαμε απο τους κολικους τωρα 3 μερες παλευουμε να κοψουμε το πιστολακι με τον υπνο. Γκρινιαζει δε βολευετε να κοιμηθει κλαει στο τελος κοιμαται. Εμβολιο δεν κλεισαμε ημερομηνια ακομα γυρω στις 8 του μηνα εχουμε. Τραγικο δε λες τιποτα κ ηταν δικοι μου ανθρωποι αληθινο συμβαν οχι ιστορια που μου ειπαν το εζησα.

Μπραβο πολυ χαιρομαι!

Και εμεις εχουμε ηρεμησει αρκετα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας κοριτσια!Τι ωρα νεα...σιγα σιγα ολα τα μωρουλια γινονται ολο και καλυτερα(φευγουν οι κολικοι) και διαβαζω καθε μερα κι απο μια μανουλα που ολο κοιμαται και περισσοτερο!!Αυτα ειναι τα ωραια και τα ευχαριστα!!Ας συνεχισουν ετσι κι ακομη καλυτερα ευχομαι!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπερα κοριτσσκια. Πως τα περασατε χθες. Εμενα γιορταζε ο αντρας μου γιορταζα κ εγω πριν λιγες μερες και ειχαν ερθει δυο ζευγαρια ετσι για το καλο. Για να κανω τραπεζι ουτε για πλακα απ εξω παραγγειλαμε το μονο που μπορεσα ηταν να σουλουπωσω λιγο το σπιτι. Η μπουμπου αν και με ξεβο κοσμο ηταν καλη και κοινωνικη για τα δικα της δεδομενα

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσσκια. Πως τα περασατε χθες. Εμενα γιορταζε ο αντρας μου γιορταζα κ εγω πριν λιγες μερες και ειχαν ερθει δυο ζευγαρια ετσι για το καλο. Για να κανω τραπεζι ουτε για πλακα απ εξω παραγγειλαμε το μονο που μπορεσα ηταν να σουλουπωσω λιγο το σπιτι. Η μπουμπου αν και με ξεβο κοσμο ηταν καλη και κοινωνικη για τα δικα της δεδομενα

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και χρονια πολλα και σε σενα!

Εμεις σπιτι τα τρια μας.

Ο δικος μου εβγαζε κατι κραυγες σημερα τρελαθηκα!!

Χαχα!εστειλα βιντεακι στις γιαγιαδες του και επαθαν πλακα!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!Δωρα να χαιρεσαι τον αντρα σου..και οσες εχετε αγαπημενα προσωπα να τα χαιρεστε!(αν και καθυστερημενα);)

Τι κανετε μανουλες??

Εμεις 25η πηγαμε σε μια θεια μου που γιορταζε..πολυ καλα ηταν!Ο μπεμπης κυριος...χαχαχα Εκανε χαρουλες σε ολους...επαιζε μοναχουλης και γουγουλιζε χαχαχα το ευχαριστηθηκα!

Φορουλινα τελικα ολες τα ιδια κανουμε...χαχαχα κι εγω ετσι κανω τον τραβαω βιντεο οταν βγαζει κραυγες κι οταν συνομιλει με τον εαυτο του χαχαχα και τα δειχνω!!Τωρα εχουμε μανια με τις κουβερτες και το παπλωμα...και τα πετσετακια που τον ταιζω!!Τα τραβαει ολα σφιχτα και τα βαζει στο προσωπο..πολλη αγαπη λεμε....:D:D

Καλαααα το τι σαλια εχουμε απο τα δοντακια..μην σας λεω...ολο μουσκεμα ειναι!Μεμια σαλιαρα τον εχω μονιμα!:rolleyes:

3ih6p2.png

Glezp2.png

καλημεραααααα!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!

δωρα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου...γερος κ δυνατος να ειναι κ να χαιρεται την οικογενεια του...

απο σαλακια αλλο τιποτα ο μικιουλης μου...αυτα τα δαχτυλακια τα εχει παπαριασει....χαχαχαχαχα..κ μολις παρει το δαχτυλο μου τσσσσουπ στο στομα.... αααχχχ βρε κοριτσια αυτο που με τρελαινει ειναι οταν ξυπναει με βλεπει κ χαμογελαει...εκει λιωωωωωωωνω...ειναι μετα δυνατον να παει ασχημα η μερα??? οταν ξεκιναει τοσο ομορφα|???

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Μικρη μανουλα και μαρακι και εμενα τα ιδια!

Σαλακια φουλ και χερια στο στομα!

Του δινω κατι μασητικα αλλα δεν τα πολυγουσταρει!

Μαρακι όπως τα λες!ενα χαμογελο τους και λιωωωωωνουμε!

Εμενα ο δικος μου με το που του δινω φιλακι απο μακρια ναααα τα χαμογελα!!!και ο μπαμπας του ζηλεύει!

Του λεω λογικο ειναι αφου λειπει 10 ωρες στην δουλεια.

Και του λεω του μικρου μου....βρε μαμακιας θα γινεις;;;;σε θελω ανεξαρτητο....χαχα!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπερα κοριτσια καλη βδομαδα να εχουμε. Σας ευχαριστω πολυ! Και εμεις μεσα στα σαλια ειμαστε. Βαζουμε χερι στο στομα και καταβαλουμε φιλοτιμες προσπαθειες να χωρεσουν και τα δυο μεσα δεν τα καταφερνουμε φυσικα και αρκουμαστε στο ενα. Τα μασητικα προς το παρον δεν μας αρεσουν μονο τα χερια προτιμαμε. Κραυγουλες βγαζουμε και εμεις συχνα. Και δικη μας μερα ξεκιναει με χαρουλες ειναι ισως η πιο ωραια στιγμη της ημερας. Η δικη μου νομιζω οτι δειχνει περισσοτερο ενδιαφερον στο μπαμπα της απο τωρα και τρελαινομαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...