Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Κοριτσια μια φιλη μου που εχουμε 20 μερες διαφορα...πιο μικρος ο δικος της,εκανε 2 εμβολια μαζί.

Και τωρα θα κανει αλλα δυο σε δυο μηνες...

Δεν ξερω αν θα δεχομουν να τα κανει και τα δυο μαζι.

Εσεις τι λέτε;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεεεερα!!Τι κανετε μανουλες?

Δωσε μας καμια ιδεα Φορουλινα μου...κι εγω σκεφτομαι πολλα να τα κανω μονη μου με τη βαφτιση...θελω να το χαρω οσο πιο πολυ μπορω!

Μανουλα Βαλεριας μπραααβο!Ολα περνουν το δρομο τους σιγα σιγα!!Τελικα πως το καταφερατε να τρωει στο 3ωρο?Απο μονη της?

Φορουλινα μου ουτε εγω θα εκανα 2 μαζι!Εδω κι αυτο το ποσιμο που ειναι του ροτα ιου και γραφει πως δεν υπαρχει προβλημα να συνδιαστει και με αλλο εμβολιο εμεις το καναμε χωρια..(ηταν και αρρωστουλης καμια βδομαδα πριν)και δεν ηθελε η παιδιατρος να τον επιβαρυνουμε!

Εγω εχω καταλαβει ειναι στον παιδιατρο....παντως η δικια μου αμα ελεγε για διπλο..και τυφλη εμπιστοσυνη που της εχω..δεν θα το δεχομουν!Εγω προσωπικα..γιατι εχω ακουσει πολλα και φοβαμαι..δεν κατηγορω καμια που το κανει...δικη της γνωμη η ευθυνη και το παιδι!Οτι θελει κανει...;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Ναι εννοείται η καθε μανουλα οτι νομιζει καλύτερο.

Καναμε το εμβολιο μας και κοιμομαστε.

7600 65 εκατοστα.

Μου εβγαλε λιγο κερακι το ενα αυτακι του και μου εγραψε σταγονιτσες.

Που ειστε καλε όλες; ;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλησπερααααα!!!!!!!!!!!!! τι κανετε???

εμεις καναμε διπλα τα εμβολια,...να σας πω την αληθεια δεν ηξερα οτι γινονται κ μεμονωμενα..οποτε την προηγουμενη εβδομαδα που καναμε, καναμε τα επαναλληπτικα του 2ου μηνα κ που ηταν κ παλι δυο...το εμαθα σεχτικα προσφατα αλλα δεν ειχε προβλημα ο μικιουλης μου...το δεχτηκε σαν αντρακι

βρε κοριτσια αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση ειναι η διαφορα των ml που εχουμε...εμεις ειμαστε σχεδον 4,5 μηνων 6900 κ 62 ποντους..λοιπον τρωμε ανα 4ωρο πλεον και 150 ml εκτος απο το τελευταιο το βραδυνο που το εκανα 180ml τωρα τελευταια..νομιζω οτι παιζουν ρολο και τα κιλα του μωρου τα ml αλλα γιατι τετοια διαφορα???? :confused::confused::confused::confused:

εμεις εχθες καναμε την λιστα για το τραπεζι της γαμοβαφτισης..οποτε σιγα σιγα μπορουμε να δουμε για κεντρα για το γλεντι..θεμα ακομα δεν αποφασισαμε γιατι ειναι γαμοβαφτιση οποτε εχουμε ακομα μελλον

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

mikri manoula το τελευταιο διαστημα την βγαζω κάθε μερα βολτα και κοιμαται πολύ μετα. οποτε τις ωρες που ηταν να φαει κανονικα κοιμοταν και εχανε γευματα και όταν ξυπνουσε ετρωγε παραπανω και σιγα σιγα συνηθησε ετσι.

foroulina σου ειπα δωσε ιδεες.

εμεις αυριο θα παμε να κλεισουμε εκκλησια και θα αρχισουμε να κοιταμε για μαγαζι για το τραπεζι. εχουμε αποφασισει μονο για τις μπομπονιέρες που θα κανω μονη μου, τα προσκλητήρια θα τα παραγγειλω από ένα site που ειχα παραγγειλει και του γαμου μου, και για γλυκο στο τραπεζι θα βαλουμε live pastry με προφιτερολ μαλλον. στην εκκλησια ειμαστε σε διαφωνια με τον αντρα μου γιατι αυτος θελει ποδηλατο με παγωτα και εγω το βρισκω υπερβολικο αφου δεν θα εχουμε πολλα παιδακια. εσεις τι γλυκο θα βαλετε στην εκκλησια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

mikri_manoula...18/12/2015...αγοράκι 2860κ...49εκ

foroulina...19/12/2015...αγοράκι 3100κ...53εκ

foroulina 7600 65 εκατοστα

mikri_manoula 6600 57.5 εκατοστα (εμενα ειναι πριν 11 μερες η μετρηση)

Μαρια δες εδω διαφορες σε μωρα που γεννηθηκαν με μια μολις ημερα διαφορα..δες την τελειως διαφορετικη αναπτυξη!

Κανενα παιδακι δεν μοιαζει στην αναπτυξη με κανενα αλλο..ουτε καν αδερφια να ειναι...λες σε προβληματιζει η ποσοτητα των ml που ειναι διαφορετικη....δες τι παιδαρο εχει η Φορουλινα με αποκλειστικο θηλασμο..και το δικο μου που τρωει ξενο...δεν μπορεις αυτα να τα συγκρινεις γλυκια μου με τιποτα!

Μην σε προβληματιζει τιποτα εφοσον εισαστε στις καμπυλες οκ..και εχεις ενα υγειεστατο μωρο!Ολα τα αλλα στην πορεια διαμορφωνονται!;)

Μαμα της Βαλεριας τι ωραια που ξεκινησατε κι εσεις...πολυ χαιρομαι με τετοιες προετοιμασιες!!Δωστε μας ιδεες....

Να μου πειτε τη γνωμη σας...εμεις θα κανουμε γαμο-βαπτιση(δεν ξερω ποτε:confused:)ειμαι σιγουρη για τον στολισμο της εκκλησιας τον εχω σχεδιασει ηδη στο μυαλο μου...θελω να τονισω πιο πολυ το παιδικο κομματι της βαπτισης και οχι τοσο του γαμου...τωρα η απορια μου...το προσκλητηριο που θα ειναι κοινο πως να ειναι?εχω φαει σκαλωμα...δεν θελω τελειως παιδικο εννοειται αλλα ουτε και σοβαρο τελειως οπως του γαμου(θελω και καμια χαριτωμενια για τον μπεμπη χαχαχα)πως θα το καταφερω??Δωστε ιδεες....

3ih6p2.png

Glezp2.png

mikri_manoula...18/12/2015...αγοράκι 2860κ...49εκ

foroulina...19/12/2015...αγοράκι 3100κ...53εκ

foroulina 7600 65 εκατοστα

mikri_manoula 6600 57.5 εκατοστα (εμενα ειναι πριν 11 μερες η μετρηση)

Μαρια δες εδω διαφορες σε μωρα που γεννηθηκαν με μια μολις ημερα διαφορα..δες την τελειως διαφορετικη αναπτυξη!

Κανενα παιδακι δεν μοιαζει στην αναπτυξη με κανενα αλλο..ουτε καν αδερφια να ειναι...λες σε προβληματιζει η ποσοτητα των ml που ειναι διαφορετικη....δες τι παιδαρο εχει η Φορουλινα με αποκλειστικο θηλασμο..και το δικο μου που τρωει ξενο...δεν μπορεις αυτα να τα συγκρινεις γλυκια μου με τιποτα!

Μην σε προβληματιζει τιποτα εφοσον εισαστε στις καμπυλες οκ..και εχεις ενα υγειεστατο μωρο!Ολα τα αλλα στην πορεια διαμορφωνονται!;)

Μαμα της Βαλεριας τι ωραια που ξεκινησατε κι εσεις...πολυ χαιρομαι με τετοιες προετοιμασιες!!Δωστε μας ιδεες....

Να μου πειτε τη γνωμη σας...εμεις θα κανουμε γαμο-βαπτιση(δεν ξερω ποτε:confused:)ειμαι σιγουρη για τον στολισμο της εκκλησιας τον εχω σχεδιασει ηδη στο μυαλο μου...θελω να τονισω πιο πολυ το παιδικο κομματι της βαπτισης και οχι τοσο του γαμου...τωρα η απορια μου...το προσκλητηριο που θα ειναι κοινο πως να ειναι?εχω φαει σκαλωμα...δεν θελω τελειως παιδικο εννοειται αλλα ουτε και σοβαρο τελειως οπως του γαμου(θελω και καμια χαριτωμενια για τον μπεμπη χαχαχα)πως θα το καταφερω??Δωστε ιδεες....

οχι αγαπη μου δεν συγκρινω τα μωρακια,...απλα μου κανει τρομερη εντυπωση ενω δεν εχουμε τεραστια διαφορα στα κιλα πως μερικα παιρνουν πχ 240 ml και αλλα 150...απο αυτη την αποψη ρωταω..σαφως το καθε παιδι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης....

κ μεις γαμοβαφτιση θα κανουμε αλλα επειδη ειναι τον σεπτεμβριο δεν το εχω ψαξει ακομα....θελω πρωτα να τελειωνουν τα βασικα κ μετα κανω τα υπολοιπα...κ γω ομως θελω για τον στολισμο να τεινει στο παιδικο της βαφτισης κ οχι του γαμου

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Μαρακι μου μην αγχωνεσαι. Καθε παιδακι είναι διαφορετικο.

Παιζει ρολο και ο θηλασμός αλλα και ο μπαμπας μας που ειναι παιδαρας!!εννοω σε αναστημα.

Επισης και εγω ημουν μπουλουκα!όσο για τον αδερφο μου;;;4 μηνων 11 κιλα!!!!και μου ελεγε η μανα μου "το γαλα μου είναι παχυ" αν παρεις απο εμενα...και εγω ελεγα..."τι μου λεει;;;"χαχα!!!

Λοιπον εγω θα εχω θεμα ναυτικο μιας και η εκκλησία ειναι διπλα στην θαλασσα.

Οσο για το προσκλητηριο που είναι γαμοβαφτιση υπαρχει...καντε μια αναζητηση....

Πωωω ειμαστε 4 νομιζω που θα παντρευτουμε!!

Για το γλυκακι ακομα δεν ξερω...αλλα μια φιλη μου πριν 2 χρονια ειχε φρεσκοτατο προφιτερολ! !!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

θα βαλετε γλυκο και στην εκκλησια και στο τραπεζι(καποιοι βγαζουν παστακια στην εκκλησια)? εμενα μου αρεσουν τα cupcakes σαν ιδεα. εχω αγχωθεί δεν εχω παει σε πολλες βαφτισεις και δεν ξερω πως πανε αυτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μικρή μανούλα πόση ώρα εγραφες καλε;;;; Χαχαχαχα

Δεν σου έκανα κριτική, με συγχωρείς αν φάνηκε έτσι..

Προφανώς το κάθε παιδί είναι μοναδικό και αν όντως φάει παραπάνω χωρις να θελει θα το κάνει εμετό μετά..

Μαρία από Θεσσαλονίκη έχεις αργήσει παρα πολύ για κέντρο.. Εγώ ένα μήνα πριν είχα ήδη περιοριστεί πολύ.

Αν θες στειλε μου μνμ για πληροφορίες. Έχω κάνει καλή έρευνα!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Μαμα βαλεριας δεν θα κανω τραπέζι! Δεν ειμαστε για τετοια.

Θα παμε να φαμε μονο οι οικογενειες.

Ο φωτογράφος θελει μόνο 500 ευρω!!

Γαμοβαπτιση 1800 μου ζήτησε εμένα και ήταν από τους οικονομικούς! Και 2500 μου ζήτησαν αλλού!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

εμεις θα κανουμε τραπεζι γιατι δεν θα ειμαστε πολλα ατομα.

1800 φωτογραφος?γιατι τοσα πολλα? εγω 600 ειχα πληρωσει στο γαμο μου για φωτο και βιντεο. τωρα για την βαφτιση δεν εχω ρωτησει ακομα. παιζει ρολο που είναι 2 τα μυστηρια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίζει ρολο που είναι δύο μυστήρια προφανώς! Και στο γάμο είναι πολύ πιο ακριβά. Καλύπτει την προετοιμασία γαμπρού και νύφης, μυστήριο, δεξίωση, after day φωτογράφιση +τα άλμπουμ φυσικά που είναι ψηφιακά

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...