Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Χαχα forulina δικιο εψει η Αντζελα ετσι επρεπε να πει. Κοριτσια μου συμφωνω απολυτα για οτι μου ειπατε για την ρουτινα. Το προβλημα μας ειναι οτι μεχρι πριν καμια βδομαδα κ λιγο παραπανω ισως εμεις ειχαμε κολθκους. Η ρουτινα μας μας λοιπον ηταν κλαμα σπαρακτικο αγκαλια και βολτες α και το πιστολακι βοηθαει στον υπνο μαςοταν καταφερναμε να κοιμηθουμε αγκαλια παντα τη μερα. Μπανιο καναμε καθε μερα αλλα συνηθως πρωι η μεσημερι γιατι εκει κατα τις 8 αρχιζαν οι δυνατοι οι κολικοι. Οσο για το λαδι δεν το ηθελε καθολου τωρα αρχιζει λιγο να καθεται αλλα μην φανταστειτε σε λιγο βαριεται και κλαει. Τωρα εμεις λοιπον προσπαθουμε να ξεψασουμε τις συνηθειες μαςκαι ειναι δυσκολο γιατι δεν αντεχω να την ακουω να κλαιει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω forulina μου τι ακούτε κ σεις! Πες την σύντομα ξεκινάμε κβαντομηχανική ελεοοος!! Εδώ εμείς καλά, ξεκίνησε να κοιμάται δεκαωρα το βράδυ χωρίς να ξυπνάει γιαθηλασμο! Καμια φορα την ταΐζω λίγο κοιμισμένη αν νιώθω οτι δενεφαγε αρκετά.. Παιδιααα εσείς που ξεκινησατε/ξεκινατε σύντομα δουλεια πως νιώθετε; εγώ εχω ακόμα μέχρι ιουνιο αλλά ηδη στεναχωριέμαι επειδή θυμάμαι πως ήμουν στην πρώτη μου (κλαααμα ο λαός) κ διχάζομαι απίστευτα απ τη μια θέλω να πάω να ξεμπερδεύω κ με την ειδικότητα απ την άλλη θα ναι τόσο μικρή ρε φίλε κ θα λειπω 7πμ με 3-5-7μμ ανάλογα τη δουλειά...

km1cp3.png

Χαχα forulina δικιο εψει η Αντζελα ετσι επρεπε να πει. Κοριτσια μου συμφωνω απολυτα για οτι μου ειπατε για την ρουτινα. Το προβλημα μας ειναι οτι μεχρι πριν καμια βδομαδα κ λιγο παραπανω ισως εμεις ειχαμε κολθκους. Η ρουτινα μας μας λοιπον ηταν κλαμα σπαρακτικο αγκαλια και βολτες α και το πιστολακι βοηθαει στον υπνο μαςοταν καταφερναμε να κοιμηθουμε αγκαλια παντα τη μερα. Μπανιο καναμε καθε μερα αλλα συνηθως πρωι η μεσημερι γιατι εκει κατα τις 8 αρχιζαν οι δυνατοι οι κολικοι. Οσο για το λαδι δεν το ηθελε καθολου τωρα αρχιζει λιγο να καθεται αλλα μην φανταστειτε σε λιγο βαριεται και κλαει. Τωρα εμεις λοιπον προσπαθουμε να ξεψασουμε τις συνηθειες μαςκαι ειναι δυσκολο γιατι δεν αντεχω να την ακουω να κλαιει

Αχ δωρα μου ποοοοοσο σε καταλαβαινω!!!

Εμας εχτες δεν ειχε καθολου κολικους!

Ποσο διαφορετικο μωρακι ηταν!

Και κοιμηθηκε και στο πορτ μπεμπε γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει...οταν τον επιανε πονος ξυπνουσε με κλαμματα....

Υπομονη κοριτσακι μου...να φυγουν τελειως και πιστευω θα δουμε διαφορά.

Καλημέρα!!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Βαλτε στα παιδια ρουτινα και μην τη χαλατε για τιποτα ασημαντο..εσεις τουλαχιστον που δεν θηλαζετε!Δωρα τα πρωινα και γενικα μεσα στη μερα θα φαει πολυ(και κλαει κιολας για φαι)θα φαει και εμενα στο τελος χαχαχα...τωρα το βραδυ το εχει καταλαβει πως πρεπει να κοιμαται...πως?Τον τριβω-ξεμουδιαζω πολυ το απογευμα..παιζουμε ωρα..χορευουμε..και κατα τις 20:30 (ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ) κανουμε μπανακι..μετα μασαζακι με λαδι(δεν του τραγουδας..του μιλας ψιθυριστα και αργα) και μετα γαλατακι και νανι μεχρι το πρωι!Τιποτα αλλο δεν κανω....και πιστεψε με ειναι ΠΟΛΥ φαγανος!Τρωει 330μλ καθε βραδυ σχεδον μονορουφι!;)

Βλέπω καλά; 330ml;;; Αυτή είναι η δοσολογία;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Βλέπω καλά; 330ml;;; Αυτή είναι η δοσολογία;

Καλημερα!

Βλεπεις πολυ καλα!Την ημερα μου τρωει απο 180μλ μεχρι και 240μλ..αλλα το βραδυ μονος του ζηταει 330μλ..δεν κοιμαται με τιποτα εαν δεν εχει γεματη κοιλια..ουτε με πιπιλα τιποτα!Μολις φαει καλα ξερος πεφτει!Σαν να καταλαβαινει οτι πρεπει να φαει περισσοτερο το βραδυ γιατι ειναι πολλες οι ωρες μεχρι το επομενο γευμα!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Αντζελα καλημερα!

Τι κανεις;ο μπεμπουλης;ενταξει με το μπιμπερο;

Εμενα πρωτη φορα εχτες κοιμηθηκε 10μιση με 5μιση το πρωι!

Μπρααααβο!!Αντε σιγα σιγα κι εσεις θα κοιμαστε περισσοτερο!Μερα με τη μερα θα δεις διαφορα..απο μονος του θα κοιμαται πιο πολυ!!Τελικα ολα θελουν το χρονο τους!;);)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλημερα!

Βλεπεις πολυ καλα!Την ημερα μου τρωει απο 180μλ μεχρι και 240μλ..αλλα το βραδυ μονος του ζηταει 330μλ..δεν κοιμαται με τιποτα εαν δεν εχει γεματη κοιλια..ουτε με πιπιλα τιποτα!Μολις φαει καλα ξερος πεφτει!Σαν να καταλαβαινει οτι πρεπει να φαει περισσοτερο το βραδυ γιατι ειναι πολλες οι ωρες μεχρι το επομενο γευμα!

Κορίτσι μου από σκόνη γάλα δεν γνωρίζω κ πολλά αλλα μήπως δεν κάνει; Το έχεις πει στο γιατρό σας; Με τόση ποσότητα λογικό είναι να πέφτει ναρκωμενος ο μικρουλης σου..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Αντζελα καλημερα!

Τι κανεις;ο μπεμπουλης;ενταξει με το μπιμπερο;

Εμενα πρωτη φορα εχτες κοιμηθηκε 10μιση με 5μιση το πρωι!

Γεια σου φορουλινακι! Ο μπεμπουλης μου μία χαρά! Την παρασκευή ήπιε λίγο από μπιμπερο. Πνίγηκε και εκνευρίστηκε.. Σήμερα δεν χρειάστηκε. Αύριο που θα τον έχει η μαμά μου θα δούμε τι θα γίνει..

Τέλεια! Ξεκουράστηκες;;; Εγώ γενικώς σερνομαι! Θα κάνω εξετάσεις αίματος και θα ψάξω για κανένα συμπληρώμα να πάρω..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου φορουλινακι! Ο μπεμπουλης μου μία χαρά! Την παρασκευή ήπιε λίγο από μπιμπερο. Πνίγηκε και εκνευρίστηκε.. Σήμερα δεν χρειάστηκε. Αύριο που θα τον έχει η μαμά μου θα δούμε τι θα γίνει..

Τέλεια! Ξεκουράστηκες;;; Εγώ γενικώς σερνομαι! Θα κάνω εξετάσεις αίματος και θα ψάξω για κανένα συμπληρώμα να πάρω..

Κοιμοταν και ξυπνουσε μια φορα κατα τις 3 ετρωγε και μετα ξανακοιμοταν μέχρι τις 8!ΑΛΛΑ πανω στον αντρα μου λογω των κολικων!3 μηνες τον κοιμιζε πανω του!

2 βραδια εχει κοιμηθει στο πορτ μπεμπε και οπως καταλαβαινεις εκανα παρτυ!!

Μια κουραση την εχω.πιο πολύ η πλατη λογω αγκαλιας με τους κολικους.

3 μερες ειμαστε πολύ καλυτερα!

Αλλα κουραση γιατι ειμαι εντελώς μονη μου (με τον αντρουλη μου φυσικα) αλλα καθημερινές έρχεται στις 7.

Να τις κανεις τις εξετασεις κοριτσακι μου!

Να παιρνεις και καμια βιταμινουλα!

Απο κιλα ειμαστε 7750.

Μικρη μανουλα τι φαγανο μωρο ειναι αυτο!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Κορίτσι μου από σκόνη γάλα δεν γνωρίζω κ πολλά αλλα μήπως δεν κάνει; Το έχεις πει στο γιατρό σας; Με τόση ποσότητα λογικό είναι να πέφτει ναρκωμενος ο μικρουλης σου..

Και βεβαια τα εχω μιλησει...δεν παιζουμε με τετοια θεματα ουτε κανουμε του κεφαλιου μας!Οταν ηρθαμε σπιτι 4ημερων το μωρο ενω ειχε θηλασει το βραδυ εκλαιγε ασταματητα για φαγητο..του εδωσα 60μλ αλλα συνεχιζε το κλαμα..του εδωσα αλλα 30μλ(συνολο 90μλ) και κοιμηθηκε ο κακομοιρης!Εγω ομως ημουν μεσα στην ανησυχια μηπως του εκανα κακο γιατι ητανε πολυ...το πρωι πηρα την παιδιατρο μεσα στο αγχος και της λεω του εδωσα 90μλ..ειχε θηλασει κιολας..μηπως του εκανα κακο κλπ..και μου λεει ρητα...οχι!τα μωρα δεν ειναι χαζα..οσο πειναει θα τρωει..για να ζηταει πειναει!Αλλα σε περιπτωση που σου κανει νερα και ζηταει φαι ξανα στη 1,5 με 2 ωρες(μιλαμε για ξενο) του δινεις τσαι κι οχι γαλα γιατι θα το παρει πως ανα πασα στιγμη θα τρωει...στο 3ωρο οκ..οσο σου ζητησει τοσο θα φαει!Κι ετσι εκανα...οταν ξεκινησε κι ετρωγε 240 280 κλπ κι εγω φοβομουν κι αγχωνομουν την επαιρνα και μου ελεγε τα ιδια!Ηταν σωστη η αναπτυξη του...

Ας πουμε ομως στη τελευταια μετρηση που πηρε παλι 1100 σε 3 εβδομαδες κι οχι μηνα μου ειπε κοβεις μια μεζουρα δηλαδη 2 μεζουρες στα 90μλ γιατι θα γινει βομβα!χαχαχα Και τωρα ετσι κανω...ολα του τα γευματα ειναι αραιωμενα..κι οταν κλαιει παλι για φαγητο(συχνα διοτι ειναι και λαιμαργος) του δινω πιπιλα οταν δεν ειναι η ωρα του!Καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης δεν μπορεις να τα συγκρινεις....και για να σου δωσω να καταλαβεις...απο λιγων ημερων μωρο χρησιμοποιουσα πετσετακι χεριων(κουζινας ας πουμε) για να τον ταισω..διοτι απο τη λαιμαργια που ειχε γινοταν χαλια απο πανω μεχρι κατω...Να μη σου περιγραψω δε τι σφυριγμα κανει η πιπιλα του μπιμπερο οταν τρωει...δεν μπορεις να φανταστεις!Ηταν ετσι απο νεογεννητο...αυτο θελω να σου εξηγησω με αυτο το ποστ..καθε μωρο ειναι διαφορετικο...αλλα ειναι ολιγοφαγα..τα κυνηγας για να φανε...ε εμας ειναι λαιμαργος...

Και μην συνδεεις τον υπνο απαραιτητα με το φαγητο...γιατι εχει κοιμηθει πολλες φορες το βραδυ με 150μλ μονο (εχει κοιμηθει με αυτα τα "λιγα" στο μπουκαλι και δεν θελει αλλο)..ειναι πως θα τον πιασει!

Επισης να πω πως εγω σαν μωρο ημουν "χειροτερη" στον υπνο!Κοιμομουν 18-20 ωρες το 24ωρο..οπου η μαμα μου εντρομη 18 ημερων με πηγε στην παιδιατρο διοτι εχανα πολλα γευματα αλλα την εδιωξε λεγοντας ενα παιδι σαν αυτο(εμενα δηλαδη) με μπουκες κοκκινες και κανονικο βαρος..το θρεφει ο υπνος δεν εχει αναγκη..κι ετσι ακριβως ηταν!Παντα ημουν στρουμπουλη και κανονικοτατη στο βαρος(με ελεγες τσουπωτη) με τα μισα γευματα απο τα αδερφια μου!Αυτο συνεχιστηκε για παντα....χαχαχα παντα κοιμομουν πολυ..το ιδιο προβλημα ειχε και με τις στερεες η μαμα μου..δεν προλαβαινα να τα φαω ολα οσα επρεπε μεσα στη μερα..κοιμομουν...αλλα εφοσον εχεις ενα υγειεστατο παιδι και σε συννενοηση με την παιδιατρο.. δεν πρεπει να ανυσηχεις!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Τι σεντονι εγραψα???χαχαχα

και κατι αλλο για αποφυγη παρεξηγησεων στα λεγομενα μου...

ΔΕΝ τον εχω ταισει ποτε με το ζορι..και δεν γινεται να ταισεις ενα παιδι παραπανω εαν δεν θελει...εγω καμια φορα ας πουμε που εχουν περισεψει 20μλ και δειχνει πως δεν θελει..ρευεται και κανω δοκιμη μηπως πιει κι αυτο ή να το πεταξω εχει ερμητικα κλειστο το στομα και δεν θελει αλλο...δεν μπορεις δηλαδη να δωσεις σε ενα μωρο φαι αν δεν θελει!Ουτε παλι μπορεις να αφησεις ενα παιδι σαν το δικο μου διαπιστομενο λαιμαργο να σπαραζει απο κλαμα για γαλα σε σημειο που αν πειναει πολυ να μελανιαζει απο κλαμα και να κανει κινησεις ιδιους με τους κολικους (διοτι το θεριζει η κοιλια του)..αναγκαστικα ή το ταιζεις ή παρατινεις την ωρα με τσαι...

3ih6p2.png

Glezp2.png

καλησπέρα κορίτσια

εμενα η μπεμπουλα μου εχει κοντα 10 μερες που εστρωσε καπως. πινει ανα 3-4 ωρες γυρω στα 200μλ (εκει που επινε στο δυωρο) κανει γυρω στα 6 γευματα (από 10 που εκανε) εχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα και είμαι πολύ χαρουμενη. το κάθε παιδακι εχει διαφορετικο ρυθμο ανάπτυξης το σημαντικο είναι να παιρνουν βαρος ικανοποιητικα

εμβολιο τελικα θα κανουμε την άλλη εβδομαδα γιατι λειπει η γιατρος μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα κορίτσια

εμενα η μπεμπουλα μου εχει κοντα 10 μερες που εστρωσε καπως. πινει ανα 3-4 ωρες γυρω στα 200μλ (εκει που επινε στο δυωρο) κανει γυρω στα 6 γευματα (από 10 που εκανε) εχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα και είμαι πολύ χαρουμενη. το κάθε παιδακι εχει διαφορετικο ρυθμο ανάπτυξης το σημαντικο είναι να παιρνουν βαρος ικανοποιητικα

εμβολιο τελικα θα κανουμε την άλλη εβδομαδα γιατι λειπει η γιατρος μας

Καλημερα!

αντε σιγα σιγα στρωνουν τα μωρακια μας!

Εμεις σε 2 ωρες το δεύτερο εμβολιο!

Σας ειπα;ετοιμαζω την βαφτιση.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...