Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Ρε κοριτσια μου..βοηθηστε με κι εμενα...μεχρι τωρα δεν του εδινα πιπιλα δεν την χρειαζοταν..αλλα εχει 4-5 μερες που βαζει ολο τον αντιχειρα μεσα στο στο στομα..οπου εγω το βγαζω του δινω την πιπιλα...πεφτει η πιπιλα(δεν κλαει για αυτη ποτε) χωνει το δαχτυλο παλι και πιπιλαει!Τι να κανω???Δεν μπορω να ειμαι συνεχεια απο πισω να δω αν εχει την πιπιλα ή το δαχτυλο..του βαζω και γαντια να μην μπορει να φαει το δαχτυλακι αλλα ετσι δεν μπορει να πιασει και τα παιχνιδακια καλα!Τι να κανω???

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγουρα το ξερεις.είναι αυτό που το στερεωνεις στην κουνια και εχει παιχνιδακια που γυριζουν και παιζει μουσικη. καποια φωτιζουν και το ταβανι με διαφορα σχεδια

Α ναι!

Εχω και απο αυτο!με μουσικη και γυριζουν κατι ζωακια γυρω γυρω.του αρεσει,γελαει αλλα οχι για πολύ.

Κανα τεταρτακι.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Ρε κοριτσια μου..βοηθηστε με κι εμενα...μεχρι τωρα δεν του εδινα πιπιλα δεν την χρειαζοταν..αλλα εχει 4-5 μερες που βαζει ολο τον αντιχειρα μεσα στο στο στομα..οπου εγω το βγαζω του δινω την πιπιλα...πεφτει η πιπιλα(δεν κλαει για αυτη ποτε) χωνει το δαχτυλο παλι και πιπιλαει!Τι να κανω???Δεν μπορω να ειμαι συνεχεια απο πισω να δω αν εχει την πιπιλα ή το δαχτυλο..του βαζω και γαντια να μην μπορει να φαει το δαχτυλακι αλλα ετσι δεν μπορει να πιασει και τα παιχνιδακια καλα!Τι να κανω???

κ μενα το κανει συνεχεια..ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο...ειναι που εξερευνα ειναι που προετοιμαζεται για τα δοντακια....εμας εχει καμια δεκαρια μερες που παιρνει το δικο μου δαχτυλο κ το βαζει στο στοματακι του...θα δεις που σε λιγο καιρο θα βαζει κ πραγματακια στο στοματακι

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Με τις ετοιμασίες για το γάμο και τη βάπτιση σας έχασα λιγάκι. Τα νέα μας είναι ότι εδώ και 2 ημέρες μας ταλαιπωρεί μια ιωσούλα κι εμένα και το μικρό, ευτυχώς την περνάει ελαφρά. Ενώ είχε μπεί σε πρόγραμμα αποσυντονίστηκε το μικρό μου... Έχουμε κάνει ήδη 2 εμβόλια και είμαστε 7 κιλά και 62 εκατοστά. Ελπίζω να είστε όλες καλά με τα μικράκια σας!!!

Καλημερα!! Τελικα καρμπον ειμαστε σχεδον ολες οι μανουλες! Τα ιδια σκεφτομουν κ εγω 16.03 η τελευταια περιοδος!! Ελεγα στον αντρα μου τι ωραια που ηταν οταν ημουν εγκυος!! Εμεις λογω καισαρικης του χρονου το καλοκαιρι πρωτα ο Θεος θα βαλουμε μπρος για το δευτερο! Σκεφτομαι ποσο πιο ωραια θα ειναι τωρα που ξερω πως ειναι!! Επισης το ιδιο ακριβως μου κανει μεε το δαχτυλο του!!! Του δινω την πιπιλα την φτυνει κ βαζει το χερι!!!

Κοριτσια χθες χτυπησαμε το δευτερο 10ωρο σερι υπνου κ πολυ χαιρομαι!! Τελικα ερχονται ολα με την ωρα τους! Ριλαξ κ μομπιλο τα εχουμε βολευτει πολυ!! Παιχνιδακια,γελακια κ φωνουλες συνεχεια κ τρελενομαι εγω!!! Πολυ ομορφη περιοδος ο πρωτος χρονος!! Την αλλη βδομαδα εχουμε το δευτερο εμβολιο!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!αντε ειναι κ παρασκευη εχει κ ωραια μερα οποτε εχουμε κεφιααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαα το ποσο ιδιο σκεφτομαστε κ εχουμε κ τις ιδιες ανησυχιες πραγματικα ειναι τελειο....

τελευταια περιοδος ηταν 18/02...μια κ που μιλαμε για περιοδο ηρθε σε καμια??? εγω να πω την αληθεια την θελω πως κ πως να ερθει μπας κ στρωσει ο οργανισμος γιατι κανει τα δικα του κ δεν μπορω να χασω γραμμαριο...εχουμε κ μια γαμοβαφτιση μπροστα μας...:P:p:p:p:p:p

εμεις που λετε θελουμε του χρονου πρωτα ο Θεος τετοια εποχη να κανουμε την επομενη προσπαθεια για παιδακι..κ δεν θελουμε να εχουν μεγαλη διαφορα τα παιδια ηλικιακα αλλα κ το γεγονος οτι πετυχαμε με την πρωτη εξωσωματικη δεν σημαινει οτι θα ειμαστε παντα τυχεροι οποτε γι αυτο κ το θελουμε λιγο πιο νωρις

εσεις τι κανετε???

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!Τελικα ολες τα ιδια εχουμε...χαχαχα!Τι κανουν αυτα τα ζουζουνια ειναι απιστευτο!

Εμενα μου ηρθε κανονικα περιοδος..και ξαναηρθε κι αυτο το μηνα ακριβως στην ωρα της!Αν με ρωτας θα ηθελα να καθυστερησει κι αλλο....μου κακοφανηκε μετα απο τοσους μηνες!Και σε μενα δεν αλλαξε και τιποτα..πολυ ροη ειχα..πολυ ροη εχω και τωρα...ουφφφ ειχα μια ελπιδα να αλλαξει αλλα μπαααα!

3ih6p2.png

Glezp2.png

και εμενα μου ηρθε κανονικα η περιοδος αλλα κραταει περισσοτερες μερες απ ότι πριν την εγκυμοσυνη. κρατησε και τις δυο φορες 8 μερες δεν ξερω αν είναι φυσιολογικο.

mikri manoula εσενα ποσες μερες κραταει?

vasso εχει να κανει αν εχεις κανει καισαρικη με το ποτε θα ξαναμεινεις εγκυος?

τεταρτη παμε για το δευτερο εμβολιο αντε παλι κλαμα και κακο. το τριτο σε ποιο μηνα γινεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εμενα μου ηρθε κανονικα η περιοδος αλλα κραταει περισσοτερες μερες απ ότι πριν την εγκυμοσυνη. κρατησε και τις δυο φορες 8 μερες δεν ξερω αν είναι φυσιολογικο.

mikri manoula εσενα ποσες μερες κραταει?

vasso εχει να κανει αν εχεις κανει καισαρικη με το ποτε θα ξαναμεινεις εγκυος?

τεταρτη παμε για το δευτερο εμβολιο αντε παλι κλαμα και κακο. το τριτο σε ποιο μηνα γινεται?

Εμενα μου κρατουσε και πριν την εγκυμοσυνη 8-10 μερες η περιοδος με πολυ αιμα..και το ιδιο ειχα και τωρα!:(

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπερα σε ολες.mikri manoulaπραγματικα δεν ξερω πως το εχεις καταφερει εμεις ξυπναμε κανονικα καθε 4 ωρες το ανωτερο που αντεξε μια φορα ηταν. Τι προγραμμααφου πειναει αν δεν της κανεις γαλα αμεσως χτυπιεται. Εμεις forulina νομιζω παμε μαζι. Περναμε φαση γκρινιας με μικρα διαλειμματα χαρας.στο ρηλαξ αντεχουμε γυρω στο τεταρτο ενω ειμαι κ εγω εκει να την παιζω μονη της καθολου. Τις τελευταιες μερες στη διαρκεια της ημερας κοιμαται μονο στην αγκαλια μου οταν την αφην κατω ξυπναει κατευθειαν και κλαει δεν κοιμαται την πιανει υπερενταση και κλαει περισσοτερο. Δεν ξερω τι να κανω. Ευτυχως το βραδυ αποχωριζομαστε. Οταν ειναι στιις χαρες της κανει κραυγουλες οοοο οοεε σαν να μιλαει και χαιρομαστε

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες.mikri manoulaπραγματικα δεν ξερω πως το εχεις καταφερει εμεις ξυπναμε κανονικα καθε 4 ωρες το ανωτερο που αντεξε μια φορα ηταν. Τι προγραμμααφου πειναει αν δεν της κανεις γαλα αμεσως χτυπιεται. Εμεις forulina νομιζω παμε μαζι. Περναμε φαση γκρινιας με μικρα διαλειμματα χαρας.στο ρηλαξ αντεχουμε γυρω στο τεταρτο ενω ειμαι κ εγω εκει να την παιζω μονη της καθολου. Τις τελευταιες μερες στη διαρκεια της ημερας κοιμαται μονο στην αγκαλια μου οταν την αφην κατω ξυπναει κατευθειαν και κλαει δεν κοιμαται την πιανει υπερενταση και κλαει περισσοτερο. Δεν ξερω τι να κανω. Ευτυχως το βραδυ αποχωριζομαστε. Οταν ειναι στιις χαρες της κανει κραυγουλες οοοο οοεε σαν να μιλαει και χαιρομαστε

Δωρα συμπασχουμε!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Βαλτε στα παιδια ρουτινα και μην τη χαλατε για τιποτα ασημαντο..εσεις τουλαχιστον που δεν θηλαζετε!Δωρα τα πρωινα και γενικα μεσα στη μερα θα φαει πολυ(και κλαει κιολας για φαι)θα φαει και εμενα στο τελος χαχαχα...τωρα το βραδυ το εχει καταλαβει πως πρεπει να κοιμαται...πως?Τον τριβω-ξεμουδιαζω πολυ το απογευμα..παιζουμε ωρα..χορευουμε..και κατα τις 20:30 (ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ) κανουμε μπανακι..μετα μασαζακι με λαδι(δεν του τραγουδας..του μιλας ψιθυριστα και αργα) και μετα γαλατακι και νανι μεχρι το πρωι!Τιποτα αλλο δεν κανω....και πιστεψε με ειναι ΠΟΛΥ φαγανος!Τρωει 330μλ καθε βραδυ σχεδον μονορουφι!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

μικρη μανουλα εμενα κραταγε 4-5 μερες και τωρα μου κακοφαίνεται.

οντως τα μωρα θελουν ρουτινα. μου ειχε πει η παιδίατρος μας ότι για να κοιμαται το βραδυ να την κραταω ξυπνια 8-10 το βραδυ. οποτε την κανω μπανιο στις 9.30, μασαζακι γαλα και 10 η ωρα μουσικουλα και είναι ετοιμη για υπνο. και ξυπναει στις 8-9 το πρωι. τρωει κ ξανακοιμάται μεχρι τις 12. αλλα δεν μου κοιμαται μεσα στην μερα εκτος από κατι 10λεπτα.

θα γελασετε αλλα εμενα η δικια μου κοιμαται μονο με ένα τραγουδι της γλυκεριας αχχααχαχαχ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια μου!!σημερα ρωτουσε η πεθερα μου τον αντρα μου αν το παιδι λεει καμια λεξη....χαχα!!!του λεω δεν της απαντησες οτι ειπε "γιαγια";;;;

Έλεος! Αετος η πεθερά σου! :tongue:

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...