Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημερουδια!!!καλε που χαθηκατε ολες;

Μικρη μανουλα τι κανεις;

Αχ θυμάμαι περυσι τετοια εποχη ειχα την τελευταία περιοδο...χιχι μετα εμεινα εγκυος!

Βλέπω μανουλες που ειναι εγκυες και ζηλευω!

Μήπως να το κοιταξω;;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααα

φορουλινα νομιζα ότι μονο εγω βλεπω εγκυες και ζηλευω. οσο ημουν εγκυος μου φαινοταν ότι δεν περνουσε ο καιρος και τωρα λεω ποτε περασε ενας χρονος. ελεγα ότι δεν θα κανω άλλο για 4-5 χρονια αλλα δεν το βλεπω για τοσο μακρια πλεον :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια μου!

Φορουλινα κ γω το σκέφτηκα αυτό! 20/3 τελευταία περίοδο! Ένας χρόνος πέρασε! Ποσο άλλαξε η ζωή μας!!!

Σε δύο μέρες γυρναω στη δουλειά.. Και ο μικρός ακόμα δε λέει να μαθει το μπιμπερο..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημερα κι απο μενα!!Τελικα ολες τα ιδια σκεφτομαστε!!Κι εμενα μου λειπει ΠΟΛΥ η κοιλιτσα μου..με ενα πλασματακι μεσα να κλωτσαει και να την χαιδευω!Βεβαια για παιδι μετα απο 2-3 χρονια θελω...θελω να τον χαρω οσο πιο πολυ μπορω...και να μπορω να χαρω και το καινουριο μελος το ιδιο οσο ειναι μικρουλι!Βεβαια καμια φορα αυτα δεν σε ρωτανε..(οπως εγινε και με την πρωτη εγκυμοσυνη) οποτε ερθει καλοδεχουμενο θα ειναι...αλλα θα ηθελα να εχουν διαφορα η αληθεια ειναι!

Εμεις Δοξα το Θεο ειμαστε καλα...απο το εμβολιο λιγο πυρετουλι ειχαμε μονο και υπνο παραπανω μεσα στη μερα!Ευτυχως ξαναεπανηλθαμε στο 21:00-07:30 σερι χωρις ενδιαμεσο ξυπνημα(μου κανε κανα 2-3 μερες να ξυπναει και στις 2 το βραδυ αλλα τωρα οκ!)Αυτα....απο κραυγουλες και γουγουλισματα παμε καλα..ειμαι στο σαλονι και τον ακουω μεσα στο δωματιο να βγαζει κραυγες και ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΙ!!Ασε..τα παιχνιδακια στο ριλαξ που ειναι κρεμασμενα(το 1 δεν δενει καλα) και το πεταει καθε φορα κατω απο τη δυναμη που τα χτυπαει!!Με εχει χαζεψει σας λεω!!χαχαχα:lol::lol::lol:

3ih6p2.png

Glezp2.png

καλησπερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????

ααααχχχχχ κ μενα ποσο μου λειπει να μαι εγκυος.....αυτο το δεσιμο κ η επικοινωνια που ειχαμε...πολυ πολυ πολυ μου λειπει....να ακουμπαω την κοιλια κ εκεινος να κανει τις κωλοτουμπες του...αν μπορουσα κ τωρα χαλαρα εκανα κ αλλο τωρα..αλλα οπως ειπαμε καθε πραγμα στον καιρο του....

εχθες ειχαμε παιδιατρο..ειμαστε 6900 κ 62 ποντους...τον βρηκε πολυ καλα κ δεν εχει κατι να μας πει οσον αφορα την αναπτυξη του παιδιου...καναμε κ τα εμβολια μας..εκλαψε το πουλακι μου αλλα σταματησε σχετικα γρηγορα,,,,σημερα το πρωι ομως μου εκανε πυρετο το παιδακι μου κ τωρα τον προσεχω ενα παραπανω να δω πως ειναι...

οταν γεννηθηκε το παιδι μου ειπαν οτι ο ενας ο ορχης ειναι πιο ψηλα απο τον αλλο αλλα βεβαια ειναι συνηθες...πηγαμε λοιπον να κανουμε κ υπερηχο ορχεως κ ευτυχως δεν ηταν κατι κακο..οπως μας ειπε η γιατρος οταν ηταν ακομα στην κοιλια κ δημιουργηθηκαν οι ορχεις κατεβηκαν απο μια "τσεπουλα"..εε αυτη η τσεπη δεν εκλεισε κ πρεπει να κανουμε ραμματα για να μην ανεβοκατεβαινει ο ορχης..οποτε θα παμε σε λιγες μερες σε παιδοχειρουργο να μας πει τι κ πως κ ποτε

αυταααααα απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μαρακι επεμβαση ρουτινας ε;ολα καλα να πανε κοριτσακι μου!

Μικρη μανουλα ο δικος σου να πει τα κολπα στον δικο μου γιατι στο ρηλαξ καθεται μονο 10 λεπτα!

Αντζελα τι κάνεις; σήμερα ξεκινησες δουλειά; πως παει με το μπιμπερό;

Μανουλα βαλεριας τελικα όλες το ιδιο σκεφτομαστε!

Εγω τον ζυγισα την Κυριακή,εχουμε φτασει 7μιση κιλα.μαλλον το Σάββατο θα κάνουμε και το δεύτερο εμβολιο.

Εκει που νόμιζα οτι ειχαν φυγει οι κολικοι και ειχαμε ησυχασει 1 εβδομαδα....παλι τα ιδια...ουφφφ!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Φορουλινα μου μαλλον δεν ειναι κολπο..ειναι και στο παιδι πιστευω!

Βαλ'του παιχνιδακια κρεμαστα στο ρηλαξ και βαλ'του και μουσικουλα να ακουει να χαζευει...θα κατσει παραπανω δεν μπορει......

Εμενα οπου τον βαλεις θα κατσει..στο κρεβατι στην κουνια..οπουδηποτε!Βεβαια δεν τον ειχα μαθει με πολλες αγκαλιες απο μωρο..τον αφηνα μονο του να παιζει κι εγω εκανα δουλειες..εχει συνηθισει πλεον!Παιζουμε πολυ..του τραγουδαω..αλλα θα τον αφησω και μονο του για να μην εξαρτηθει απο πανω μου..τα κανω ολα μονη μου και δεν μπορω να κανω δουλειες μονο οταν κοιμαται δεν μου φτανει ο χρονος..οποτε με αυτο τον τροπο που τον αφηνα απο μικρο να παιζει μονος του..μας βοηθησε και τους δυο!Βεβαια δεν γκρινιαξε και ποτε...παιζει κι αυτο ρολο..γιατι ενα παιδι που θα το αφησεις για λιγο μονο του και το ακους να κλαιει φυσικα θα το παρεις και θα το παιξεις και δεν θα το παρατησεις!Ειναι στο παιδι εγω εχω καταληξει με ολα αυτα που ακουω και βλεπω απο αλλες μαμαδες!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Ακριβως κοπέλα μου οπως τα λες!

Το ρηλαξ εχει ηδη παιχνίδια κρεμασμένα...ασε αυτοι οι κολικοι μας εχουν καταστρεψει.

Ολη μερα αγκαλια και δουλειες στις 8 το βραδυ που έρχεται ο αντρας μου.Εχω κουραστει πολυ.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλησπερα,,,

ναι ναι φορουλινα μου ετσι οπως καταλαβα ειναι ρουτινας...ουτε καν θα καθησει μεσα,,την ιδια μερα βγαινουμε...ευτυχως που δεν θα ταλαιπωρηθει το πουλακι μου.....

μικρη μανουλα το ποσο συμφωνω μαζι σου...το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο... εγω αυτο λεω πλεον κ οταν μαθαινω οτι καποια περιμενει παιδακι κ με ρωτανε τους λεω δεν θα ακους κανεναν,,,εσεις ξερετε καλυτερα για το δικο σας παιδακι..αλλα ειναι ησυχα αλλα ειναι πιο φασαριοζικα..

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλησπέρα!

Φορουλινα αύριο ξεκιναω! Σιγά σιγά κάτι γίνεται με το μπιμπερο! ελπίζω όταν θα λειπω να το καταλάβει ότι αυτό είναι το φαι του και να φάει..

Μικρή μανούλα έχεις πολύ δίκιο! Θα συμφωνήσω! Βέβαια τα παιδιά που θηλάζουν είναι περισσότερη ώρα στην αγκαλιά. Το μπιμπερο του το δίνουμε ενώ είναι στο κάθισμα αυτοκινήτου. Στην αγκαλιά αρνούταν εντελώς και σπαραζε στο κλαμα. Πολύ πιθανόν να συνδιάσει την αγκαλιά με το ζιζι της μαμας και το μπιμπερο με το καρεκλακι και τον μπαμπά/γιαγιά!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι ευχομαι να πανε ολα καλα με την επεμβαση κοπελα μου!!Αφου δεν ειναι τιποτα σοβαρο...μην αγχωνεστε..ολα θα γινουν οπως πρεπει!!

Αχ αυτα τα μπεμπακια..ολο περιπετειες ειναι!!:lol::lol::lol:

3ih6p2.png

Glezp2.png

foroulina mobilο του εχεις παρει? εγω με αυτό σωθηκα. γιατι ηθελε συνεχεια αγκαλια.τωρα καθεται με τις ωρες και κοιταει κατι αγελαδίτσες που γυριζουν.τους "μιλαει" χαιρεται. και αν βαρεθεί την βαζω στο ριλάξ και την παιρνω μαζι μου στο σαλονι, στην κουζινα, στο δωματιο οπου εχω δουλεια και καθεται. τωρα εχει αρχισει και τα πιανει κιολας τα παιχνίδια και τα βαζει στο στομα της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

foroulina mobilο του εχεις παρει? εγω με αυτό σωθηκα. γιατι ηθελε συνεχεια αγκαλια.τωρα καθεται με τις ωρες και κοιταει κατι αγελαδίτσες που γυριζουν.τους "μιλαει" χαιρεται. και αν βαρεθεί την βαζω στο ριλάξ και την παιρνω μαζι μου στο σαλονι' date=' στην κουζινα, στο δωματιο οπου εχω δουλεια και καθεται. τωρα εχει αρχισει και τα πιανει κιολας τα παιχνίδια και τα βαζει στο στομα της.[/quote']

Αχ καλε τι ειναι το mobilo και δεν το ξέρω; ;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

σιγουρα το ξερεις.είναι αυτό που το στερεωνεις στην κουνια και εχει παιχνιδακια που γυριζουν και παιζει μουσικη. καποια φωτιζουν και το ταβανι με διαφορα σχεδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

σιγουρα το ξερεις.είναι αυτό που το στερεωνεις στην κουνια και εχει παιχνιδακια που γυριζουν και παιζει μουσικη. καποια φωτιζουν και το ταβανι με διαφορα σχεδια

Εχουμε κι εμεις...και φυσικα ξετρελενεται!!Αλλα δεν τον βαζω συνεχεια να μην βαρεθει...του το βαζω 2-3 φορες τη βδομαδα...:tongue:

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...