Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Σας διαβαζω καθε μερα..αλλα δεν ειχα τι να γραψω!χιχιχι

Πολυ χαρηκα με τα νεα σας!Εμεις σημερα το εμβολιο το πρωτο..καθυστερησαμε επειδη ειχε αρρωστησει..θα δουμε ποσο ειναι ο μπουλουκος κι ανυπομονω!

Κατα τα αλλα ολα μια χαρα!Ειναι κουτσομπολης πολυ..χαχαχα ολα τα κοιταει..αν μπορουσε να κανει περιστροφη το κεφαλι θα το εκανε...χορευει και γελαει ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!(ευτυχως δεν εχουμε καθολου γκρινια) Το βραδυ κοιμομαστε 8:30-9:00 με 7:00-7:30 το πρωι..(οχι παντα..κανα 2 μερες τωρα μου ξυπναει και στις 2:00)και νομιζω θα βγαλουμε σε κανενα μηνα δοντια!Τα 2 κατω και πανω τα βλεπουμε..αλλα δεν ειναι πολυ σκληρα ακομη..οποτε εχουμε δρομο νομιζω...Αυτα τα ωραια μας!Χθες καναμε και κου-πε-πε!χαχαχα Εκανα εγω το χερι μου απο πανω του το εκανε κι αυτος...βεβαια δεν ηταν κι απολυτο συνειδητο απο οτι καταλαβα..αλλα με λιγη εξασκηση ολα θα γινουν!Αυτα...πολλα φιλια στα μπεμπινια σας!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μικρή μανούλα κοιμάται 10 ώρες σερί;;; Θα τρελαθω! Σήμερα ο δικός μου κοιμήθηκε για 1η φορά 6.5-7 ώρες συνεχόμενες και είμαι ευτυχισμένη! Σηκώθηκα να δω κάποια στιγμή αν είναι καλά να φανταστεις!

Μήπως το εμβόλιο ευθύνεται;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Φορουλινα ο μικρουλις μου βολευεται να κοιταει με γυρισμενο το κεφαλι προς τα δεξια... Τον χω ανασκελα ξυπνιο και κοιταει προς τα κει, καθεται στο ριλαξ το ιδιο, κοιμαται κ τσουκου τσουκου το κεφαλι παλι προς τα κει... Μπορει να γυρισει το κεφαλι του κ απο την αλλη αλλα σε λιγο παλι δεξια.. Πρεπει να του εχω κατι διπλα στο κεφαλι να τον μπλοκαρει και να μην γυριζει οπου πολλες φορες παλι τσουκου τσουκου δεξια το κεφαλι παλι! Σημερα θα τον εχω αγκαλια συνεχεια μαγουλο με μαγουλο να κοιταει αριστερα..

Μπορει να μην ειναι τιποτα κ να ειμαι υπερβολικη αλλα εγω το εχω στο νου μου ολη μερα..

Δεν ειναι τιποτα κοριτσακι μου μην ανησυχείς.

Να τον εχεις αγκαλια απο την αριστερή πλευρα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μικρή μανούλα κοιμάται 10 ώρες σερί;;; Θα τρελαθω! Σήμερα ο δικός μου κοιμήθηκε για 1η φορά 6.5-7 ώρες συνεχόμενες και είμαι ευτυχισμένη! Σηκώθηκα να δω κάποια στιγμή αν είναι καλά να φανταστεις!

Μήπως το εμβόλιο ευθύνεται;

Εγω ειμαι τρισευτυχισμενη!!χαχαχα Ναι κοιμαται τοσες ωρες το βραδυ και μου κοιμαται και μεσα στη μερα εννοειται!Δεν ευθυνεται το εμβολιο αφου σημερα θα το κανουμε!!;)

Παιζει ρολο πιστευω Αντζελα το βραδυνο μπανιο και το μασαζ καθε μερα που τον εβαλε σε προγραμμα!Ασε που τον παιζω πολυ και κουραζεται...κατα τις 8:00-8:30 μπανιο..μασαζ με λαδι ανασκελα και μπρουμυτα μετα φαι και νανιιιιιι ο πασας!!χαχαχχα

Μεσα στην ημερα ομως παιζουμε επισης πολυ!Τον βαζω ωρα μπρουμυτα οπου σηκωνεται και ζοριζεται κι οσο να'ναι εξαντλειται και γυμναζεται!;)

Δοκιμασε το και πες μου αποτελεσματα!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Αντζελα τωρα ειδα που εγραφες θηλαζεις αποκλειστικα!Ειναι δυσκολο τα μωρα που θηλαζουν να μπουν σε προγραμμα εγω ξερω.. διοτι δεν εχουν τα ιδια σταθερα γευματα οπως με το ξενο!Ετσι δεν ειναι??

Ευτυχισμενη να εισαι που κοιμαται και τοσο...εγω απο αλλες που θηλαζουν αποκλειστικα εχω ακουσει να μην κοιμουνται και καθολου!(κατι 20λεπτα μεσα στη μερα και το βραδυ αντε κανενα 3ωρο!)

Εμενα ειναι υπναρας παντως...το πηρε απο μενα!χαχαχα κι εγω σαν μωρο ετσι και χειροτερα ημουν μου λεει η μανα μου!Χτυπουσα και 12ωρα...

Ειναι και στα παιδια...τι να κανουμε....Εγω παντως σαν τον μπεμπη μου οπως ειναι, κανω αλλα 5!!:lol::lol:

Δεν κλαιει ποτε μονο αν πειναει τρελα..δεν ξερει και να κλαψει ειναι ψευτης..χαχαχα κι ολη μερα γελαει και βγαζεις κραβγες!Το καλυτερο ειναι οταν γελαει και ξεκαρδιζεται..και παει να πνιγει απο τη χαρα...χαχαχα ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Φορουλινα μου (κ ολα τα κοριτσια εδω) ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!!

Αντζελα η γιατρος δεν φοβαται κατι.. Εγω ανχωνομαι ετσι πεισματαρης που ειναι κ κανει τα δικα του!χαχαχα!!! Σημερα βεβαια ηταν καπως καλυτερα... Καθησε πανω απο μισαωρο να κοιταει απο την πλευρα που θελω οποτε μαλλον ειναι απλα συνηθεια.. Θα δειξουν οι επομενες μερες!

Μικρη μανουλα μπραβο στον μπεμπακο σας που ειναι καλο κ ευτυχισμενο μωρακι! Κ εμενα κοιμαται τελευταια 8-9 ωρες αλλα ξυπναει μια φορα γυρω στις 4.30 το πρωι για λιγουλακι οπου του δινω απλα την πιπιλα και τον χαιδευω λιγο και ξανακοιμαται! Επισης εμενα τωρα αρχισε να γελαει με ηχο! Μεχρι πριν λιγες μερες ειχαμε μονο χαμογελα! Κ οποτε τον ακουω τρελενομαι! Τι ευτυχια ειναι αυτη!!!!

Αντζελα κ εγω ξυπναω καποιες φορες να δω αν ειναι καλα κ αυτος απλα κοιμαται του καλου καιρου!!

Νομιζω ολες κοιμομαστε με το ενα ματι ανοιχτο που λεει ο λογος!!

nSzCp2.png

Καλημερα κοριτσια!Το καναμε το εμβολιο μας..κλαψαμε πολυ στην αρχη αλλα μεσα σε 2 λεπτα αρχισαμε τους χορους και το ξεχασε αμεσως!!χαχαχα Τιποτα δεν ηταν τελικα!Και ποοοοσο γκαντεμα μπορει να ειμαι???Ο αντρας μου ειχε δουλεια στη δουλεια στη Λαρισα αλλα θα ηταν εδω οταν θα ερχοταν η παιδιατρος..εγω ησυχη πως θα τον κραταει ο αντρας μου...εεεε εκατσε η στραβη κι ο αντρας μου ειχε κι αλλη δουλεια και δεν προλαβαινε να ερθει εκεινη την ωρα..εγω ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!Πηρα τη μανα μου..ευτυχως μενει σχετικα κοντα..και ηρθε!Αφου τελειωσαν ολα ηθελα να λιποθυμησω απο την ενταση που ειχα(εγω τα εκανα ολα στο μυαλο μου χαλια..ο μικρος τιποτα δεν εκανε τελικα)Γι αυτο..δεν χρειαζεται πανικος....την επομενη φορα θα ξερω!;)

Αααα κι ειμαστε χοντροληδες!6600 και 57εκ..τωρα θα του κοβω μια μεζουρα μου ειπε στο γαλα γιατι θα γινει γιουβαρλακι!χαχαχα Ηδη ειναι μαγουλαρας!Αυτα.....

Τα νεα σας κοριτσια μου.....:)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλημέρα! Μπράβο μικρή μανούλα πάει κ αυτό! Όντως τα παιδιά σ αυτή την ηλικία όση ώρα κρατάει μετά είναι οκ! Εδώ εμείς στη μεγάλη κάναμε εμείς κάποια απ τα εμβόλια, εγώ ακόμα σφίγγομαι όταν το θυμάμαι αλλά αυτή δεν το έχει ούτε καν σαν ανάμνηση κ ήταν κ ενάμιση χρονων!!

Ξέρω οτι σας ζαλισα στις ερωτήσεις αλλά.. Προς τις μαμάδες με δυο και βάλε παιδιά.. Πως βγαίνετε βόλτα; πριν γεννησω έλεγα καρότσι το ένα μαρσιπο το άλλο αλλά τώρα στην πράξη κωλωνω δε νομίζω οτι το χω. Χωρια που αυτό ακυρώνει την ψυχαγωγικη βόλτα (πχ πως θατρεξω πίσω απ τη μεγάλη στο πάρκο η πως θα καθίσω για ένα ήρεμο καφεδάκι με το μωρο στο μαρσιπο), νομίζω δηλαδή οτι αυτή η ιδέα είναι μόνο για κάτι φάσεις περίπτερο τσακ μπαμ σπίτι.οποτε σκέφτομαι την αγορά διπλού καροτσιου. Η μεγάλη είναι 2μιση και 18κιλα αλλά δε θέλω να την εχω σε buggy board θέλω να μπορώ να την λεριορισω κάπως. Ξερεικαμια αν παλεύεται να σπρώχνεις τόσο βαρύ σύνολο (σχεδόν 40κιλα) κ εάν επειδή το ένα παιδί με τ άλλο έχουν μεγάλη διαφορα βάρους θα υπάρχει πρόβλημα με τον χειρισμό; εν ολίγοις να τρώω το σπανάκι μου η το 'χουμε, τι λέτε;

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! aploon εγω με το μυαλο μου κι ετσι οπως το σκεφτομαι..το ενα θα το κρατουσα απο το χερι και το αλλο στο κοριτσι εφου υπαρχει η διαφορα ηλικιας και το ενα περπαταει!Απο την αλλη δεν εχω εμπειρια...μιλαω εκ του ασφαλους..δεν ξερω στην πραξη εαν βολευει..οποτε καλυτερα να σου πουν τα κοριτσια που εχουν κι αλλα παιδακια!;)

Εμεις σηκωσαμε εχθες λιγο πυρετο..ουτε γκρινια ουτε τιποτα..λιγο υπνο

παραπανω μεσα στην μερα ειχαμε δηλαδη κατι 4ωρα..κι απο ορεξη φουλ ευτυχως!Το βραδυ παλι νανι ευτυχως..αλλα απο τις 9 μου ξυπνησε στις 4(δεν το πηγε σερι) και μετα στις 10 το πρωι!Χορτασαμε υπνο ομως δεν μπορω να πω!

Εσεις??Τα νεα σας?:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Μικρη μανουλα μου...χαχα. ..αν θέλεις υπαρχει επιλογή αν θες να διορθωσεις κατι.

Εμας σταματησαν οι κολικοι αλλα ειναι πολυυυυ γκρινιαρης!10 λεπτα στο ρηλαξ η στο μαξιλαρι θηλασμου με γελακια κτλ και μετα γκρινιαααα!ισως εμαθε στα χέρια λογο των κολικων...τι να πω...

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Σας διαβαζω συνεχεια αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω. Εμεις γιναμε τριαμιση μηνων 63 υψος και 6 κιλα βαρος. Εχουμε κανει και τα δυο εμβολια κ παμε για το τριτο!!! Σιγα σιγα μπαινουμε σε προγραμμα. Τα βραδια κοιμαται απο τις δεκα μεχρι τις οκτω. Εγω ομως σηκωνομαι ανα τριωρο απο συνηθεια!!!! Οι κολικοι μας περασαν μολις γιναμε τριων. Τωρα εχουμε θεμα με τα ουλα. Η frezyderm ομολογω πως μας αρεσει σε γευση αλλα δεν μας ανακουφιζει ιδιαιτερα. Η γιατρος μας εδωσε mundisal. Αυτη τον ανακουφιζει στις μεγαλες γκρινιες.

Αντε να ανοιξει ο καιρος να βολταρουμε λιγο... μπουχτισα μεσα.

Με τον μαρσιπο κανουμε μικρες διαδρομες. Το καροτσι βρε κοριτσια δεν το εχω και πολυ!!! Θα μαθω που θα παει...

Α....πηγα σε διαιτολογο. Εχασα δεκα και εχω αλλα οκτω. Αυτα τα νεα μας!!!

zGnhCSY.jpgzGnhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...