Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Ευχαριστώ βρε παιδιά για τις απαντήσεις κ την ενθάρρυνση! Ήμουν λιώμα ψες, 6μιση το πρωί την πήρε ο άντρας μου για να κοιμηθώ κ ούτε που κατάλαβα οτι την πήρε! Ξύπνησα τώρα με το στήθος καταπρησμενο πόνο στην κοιλιά όλα τα ωραία κ νευρακια..του την είπα η ατιμη που δε με ξύπνησε αχ απ τη μια τον ευχαριστώ τόσο που βοηθάει απ την άλλη έχω τον πόνο μου ειμαι η ψυχή του παρτυ εεε !!

Όσο για το βάρος, η μεγάλη μου είναι 18κιλα κ τη σήκωνα κ στην εγκυμοσύνη κ τώρα, συνηθίζεται και οκ τώρα μου φαίνεται η μικρή πούπουλο συγκριτικά αλλά θέλω να πω θα κάνετε μπρααατσααα!!

Χαχα!!!εχεις πλακα!

Καλά εκανες και ξεκουρασστηκες.

Ευτυχως εχω ξεκινησει ασκησεις με βαρακια για τα χερια για να σηκωνω το μεγαλύτερο βαρακι μου!!χαχα!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα σωστή σε βρισκω! Μπράτσα σου λεεεωωω! Αλλά το υπόλοιπο σώμα δεν ακολουθεί το..trend έχω χάσει τα δέκα απ τα δεκαπέντε που είχα βάλει σ αυτή την εγκυμοσύνη, έχω σκαλώσει στα 65 ακατεβατα παρα την τρεχάλα όλη μέρα με τα παιδιά, τα δε 56 που ήμουν πριν την πρώτη εγκυμοσύνη είναι ένα μακρινοοο παρελθόν πια! :P

km1cp3.png

Εγω τωρα ξεκινησα διατροφη.ειμαι στα 62 και ημουν 55 πριν μεινω εγκυος....πηρα πανω απο 20 κιλα!!

Πηγαινω για περπάτημα τα σαββατοκυριακα και κανω ασκησεις σπίτι.

Αλλά να σου πω και κατι;;το ενα ζυζι ζυγιζει και 1μιση κιλο με το γαλα....χαχα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

εγω δεν εβαλα πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη..εβαλα 9,5 κιλα... εχασα 12 κιλα μολις γεννησα κ εβαλα παλι αλλα 5..οπως καταλαβαινετε ο θυροειδης κανει παρτυ πρεπει να προσεχω πλεον για να μην ξεφυγουμε....ηδη δυσκολευομαι να χασω αυτα που θελω γιατι ετσι κι αλλιως ξεκινησα την εγκυμοσυνη με αρκετα κιλα

ο μικρουλης μου δεν ξερω ακομα ποσο ειναι..θα μαθουμε την τριτη..

τον προηγουμενο μηνα που ημασταν 3 μηνων ηταν 60 ποντους κ 6100

foroulina το σκεφτηκα κ πηρα μασητικα αλλα δεν πηρα κρεμουλα..θελω να ρωτησω πρωτα τον γιατρο...γιατι ακομα δεν μου γκρινιαζει οποτε ειπα να μην το αρχισω απο τωρα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια ομορφα!

Aploon εγω δεν ειχα μειωση στο γαλα.μην αγχωνεσαι!

Μαρακι μου εγω ηδη του εχω παρει μασητικα και κρεμουλα για τα ουλα.

Αντζελα τι παιδι εχεις φτιαξει;;;παναγια μου για ρουφηγμα!εγω λεω να τον ζυγισω αυριο.

Πως τον σηκωνεις;εμεις ειμαστε γυρω στα 7 και μου κοβονται τα χέρια!

Έναν μαγουληθρα για δάγκωμα!!! Εμένα τα χέρια καλά κρατούν η πλάτη μου όμως χάλια. Πονάει πολύ.

Και γω με τα κιλά σταθερή είμαι αλλά τρώω όλη την ώρα. Και ειδικά γλυκά. Βασικά πέρασε η φάση που όλο εψαχνα στο ίντερνετ για το μωρό, για συμπτώματα κλπ κ ψάχνω συνταγές! Έχει παχύνει και ο άντρας μου φυσικά!

Σκέφτομαι να τον παω κολυμβητήριο γιατί απολαμβάνει παρά πολυ το μπανακι του..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλα για πλατη να σου πω και εγω τον πονο μου!

Το βραδυ για να γυρισω πλευρο στο κρεβάτι είμαι αχ και βαχ!βαλε σχεδόν 3 μηνες με τους κολικους ολη μερα στα χερια....αστα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλησπέρα κορίτσια βλεπω ολες θυρια-μωρακια εχετε. εμεις μονο υψος 64εκ και 6.400γρ. από βδομαδα θα παμε για το 2ο εμβολιο. το ποσιμο δεν το καναμε. το κοριτσι μου κοιμαται ολο το βραδυ (9ωρο) και σημερα που εγινε 3 μηνων μαζεψαμε τα πραγματα μας (κοιμομασταν στο δωματιο της με τον αντρα μου) και γυρισαμε στο δικο μας. θα κοιμηθεί μοναχουλα για πρωτη φορα σημερα και αγχωνομαι. οσο για τα κιλα της εγκυμοσύνης πηρα 15 και τα εχασα όλα τον πρωτο μηνα αλλα από κει και περα κολλησε η ζυγαρια. θελω να χασω 5-6 ακομα για να φτασω εκει που θελω αλλα με τον θυρεοειδή είναι δυσκολο πρεπει να προσεχω υπερβολικα τι τρωω. και με τον αερα παχαινω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα κορίτσια βλεπω ολες θυρια-μωρακια εχετε. εμεις μονο υψος 64εκ και 6.400γρ. από βδομαδα θα παμε για το 2ο εμβολιο. το ποσιμο δεν το καναμε. το κοριτσι μου κοιμαται ολο το βραδυ (9ωρο) και σημερα που εγινε 3 μηνων μαζεψαμε τα πραγματα μας (κοιμομασταν στο δωματιο της με τον αντρα μου) και γυρισαμε στο δικο μας. θα κοιμηθεί μοναχουλα για πρωτη φορα σημερα και αγχωνομαι. οσο για τα κιλα της εγκυμοσύνης πηρα 15 και τα εχασα όλα τον πρωτο μηνα αλλα από κει και περα κολλησε η ζυγαρια. θελω να χασω 5-6 ακομα για να φτασω εκει που θελω αλλα με τον θυρεοειδή είναι δυσκολο πρεπει να προσεχω υπερβολικα τι τρωω. και με τον αερα παχαινω.

Καλέ μια χαρά είναι το κοριτσάκι σαςκ σε ύψος κ σε βάρος τζιτζι!! Εμας είναι μικρότερη νομιζωγυρω στα έξι αν εμπιστευτω τη ζυγαριά μας! Από βδομάδα μετρήσεις ακριβειας! Οποτε μην ανησυχείς καθόλου! Το πρώτο βράδυ όντως είναι δύσκολο. Εγώ ακοα κοιμάμαι μαζί της το βράδυ κ ο άντρας καναπέ καθότι το κρεβάτι μας εκτελεί χρέη υποδοχής ρούχων προς δίπλωμα! Ο θυρεοειδής επειδή εχω κ γω καταλαβαίνω απόλυτα, έχω Hashimoto κ κάνει οτι γουστάρει, πέρασα φάσεις που έτρωγα σαν βόδι κ ήμουν πενήντα κιλά κ φάσεις που πρόσεχα κ ήμουν 70. Κ γω πρέπει να πάω να κάνω κάνα έλεγχο τα αντισώματα κ όλο το αμελω!!

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα!! Εμεις θηλαζουμε οχι αποκλειστικα.. Πεινει 100-120 μλ ξενο σε καθε γευμα κ απο το δικο μου δεν εχω ιδεα γιατι παρολο που εχω θηλαστρο δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου.. Απο περιοδο τιποτα απολυτως.. Δηλαδη οσο θηλαζω δεν θα εχω περιοδο; δεν το ηξερα αυτο.. Νομιζα οτι απλα θα ερθει καθυστερημενα.. Απο κιλα εχω κολλησει κ εγω.. Μου εμειναν 3 της εγκυμοσυνης και 10 παραπανω απο οτι ημουν προπερσυ.. Σκεφτομαι να μεγαλωσει λιγο ακομα το μικρακι κ μετα γυμναστηριο παλι! ο δικος μου βολευεται να γυριζει το κεφαλι προς τα δεξια μονο.. Γυριζει απο την αλλη μονο αν του το γυρισω εγω και αυτο για πολυ λιγο... Μετα παλι απο την αλλη... Και τι δεν εχω κανει... Τιποτα αυτος εκει.. Φοβαμαι μην εχει κατι... Η παιδιατρος μου λεει να τον εχω απο τα αριστερα να ξεβολευτει κ οτι δεν ειναι κατι αφου μπορει κ γυριζει κ απο την αλλη...

nSzCp2.png

aploon εγω ειχα νοσο graves πολλα χρονια και ειχα συνηθισει να τρωω πολύ και να μην παιρνω γραμμαριο. εκανα θυρεοειδεκτομή και απο τοτε πηρα καποια κιλα και χανω πολύ δυσκολα. απορω πως εχασα της εγκυμοσύνης. πικρα ο θυρεοειδης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κ απο μενα!! Εμεις θηλαζουμε οχι αποκλειστικα.. Πεινει 100-120 μλ ξενο σε καθε γευμα κ απο το δικο μου δεν εχω ιδεα γιατι παρολο που εχω θηλαστρο δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου.. Απο περιοδο τιποτα απολυτως.. Δηλαδη οσο θηλαζω δεν θα εχω περιοδο; δεν το ηξερα αυτο.. Νομιζα οτι απλα θα ερθει καθυστερημενα.. Απο κιλα εχω κολλησει κ εγω.. Μου εμειναν 3 της εγκυμοσυνης και 10 παραπανω απο οτι ημουν προπερσυ.. Σκεφτομαι να μεγαλωσει λιγο ακομα το μικρακι κ μετα γυμναστηριο παλι! ο δικος μου βολευεται να γυριζει το κεφαλι προς τα δεξια μονο.. Γυριζει απο την αλλη μονο αν του το γυρισω εγω και αυτο για πολυ λιγο... Μετα παλι απο την αλλη... Και τι δεν εχω κανει... Τιποτα αυτος εκει.. Φοβαμαι μην εχει κατι... Η παιδιατρος μου λεει να τον εχω απο τα αριστερα να ξεβολευτει κ οτι δεν ειναι κατι αφου μπορει κ γυριζει κ απο την αλλη...

Βασω μου λενε οτι οσο θηλαζεις δεν εχεις περιοδο...αλλα απο γυναικα σε γυναικα διαφερει...πχ μπορει να θηλαζεις και να σου ερθει στον τέταρτο μηνα η στον ενατο....η οπως εγω που μου ηρθε κανονικα...τωρα δεν ξερω αν θα μου έρχεται καθε μηνα.ισως θελει χρονο για να ρυθμιστει.

Για το μπεμπινι σου τι εννοεις;δεν γυριζει το κεφαλακι του στον υπνο του η γενικα;

Μανουλα βαλεριας χασιμοτο εχει και η πεθερα μου...πριν μερικους μηνες το ανακαλυψε.

Μου αρεσει που το θεματακι μας εχει παρει λιγο τα πανω του!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Φορουλινα ο μικρουλις μου βολευεται να κοιταει με γυρισμενο το κεφαλι προς τα δεξια... Τον χω ανασκελα ξυπνιο και κοιταει προς τα κει, καθεται στο ριλαξ το ιδιο, κοιμαται κ τσουκου τσουκου το κεφαλι παλι προς τα κει... Μπορει να γυρισει το κεφαλι του κ απο την αλλη αλλα σε λιγο παλι δεξια.. Πρεπει να του εχω κατι διπλα στο κεφαλι να τον μπλοκαρει και να μην γυριζει οπου πολλες φορες παλι τσουκου τσουκου δεξια το κεφαλι παλι! Σημερα θα τον εχω αγκαλια συνεχεια μαγουλο με μαγουλο να κοιταει αριστερα..

Μπορει να μην ειναι τιποτα κ να ειμαι υπερβολικη αλλα εγω το εχω στο νου μου ολη μερα..

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...