Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η νατασοουλα μου ειναι ευαισθητουλα????ελα εδω βρε χαζο να σε κανω αγκαλιτσα!!!!αλλωστε εγω την εχω ηδη παρει την στρατα!!!!χαχααχχαχα!!!!!γιατι ετσι και αλλιως θελω και καποιες στιγμες να ειμαι ξεγνοιαστη και αυτο δεν με κανει κακη μανα αλλα ισορροπημενη!!!!!νατασσααααααααα!!!!!!!!!!φιλακι??????μουατσσσσσσ!!!!!!!!ελα εδω να βαζουμε τα μωρα στην στρατα να πιουμε ενα καφε!!!

Ναι σέλω και θα πάρω και άλλες δύο να βάλω και τα μεγάλα μπας και βρώ την ησυχία μου.............. Πέρα απο την πλάκα ούτε θύμωσα ούτε παρεξηγήθηκα και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να χαλάσω το κλίμα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο πάρκο πότε θα τα βάλετε?

Που στη φιλάκη χιχιχι

Στο πάρκο μπορείς να το βάλεις όποτε θέλεις δεν κινδυνεύει απο τίποτα αρκή να του αρέσει τον πρώτο μου τον έβαζα απο 4 μηνών με διάφορα παιχνιδάκια απο πάνω μέτα άρχισε να γυρνάει και να ασχολείται με τα παιχνίδια του του άρεσε τόσο που όταν άρχισε να περπατάει έμπαινε και έβγαινε μόνος του, τον δέυτερο δεν του άρεσε καθόλου, και δεν έκατσε ποτέ. Αν βάλεις και ένα στρωματάκι θα είναι ακόμα καλήτερα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

εγω πηρα παρκο απο τα τζαμπο και τα μετρα του δεν ειναι σαν τα κοινα παρκα με αποτελεσμα....να μην βρησκω στρωμα στο νουμερο του παρκου!!!τι θα κανω????????????????

νατασσααααααα η αγκαλιτσα μου καλυπτει και τα παιδακια σου!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Χριστίνα εγώ έβαζα ένα πάπλωμα και ήταν μια χάρα, αφράτο - αφράτο δεν χαμπάριαζε τίποτα, στο fb είναι ο μπεμπάκος μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

αντε καλε και τρομαξα!!!!λεω και εγω το δικο μου γιατι δεν ειναι τοσο πρωχο σαν το δικο σου!!!!ρε ειναι κουκλι!!!!!!!!!εβαλα και εγω βιντεο να μαθεις!!!ζουλεψα!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Χρόνια πολλά Ιωάννα. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Νατάσα ευτυχώς που δεν παρεξηγήθηκες. Δεν εννοούσαμε ότι όποια το βάζει στην περπατούρα το κάνει για αυτό το λόγο. Αλλά πραγματικά κάποιες μαμάδες τα ξεφορτώνονται με αυτόν τον τρόπο. Πάντως πρόσεχε το επειδή είναι αγοράκι.

Τα βιντεάκια σας είναι πολύ ωραία. Προσπαθώ να βάλω κι εγώ ένα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Ιωάννα. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Νατάσα ευτυχώς που δεν παρεξηγήθηκες. Δεν εννοούσαμε ότι όποια το βάζει στην περπατούρα το κάνει για αυτό το λόγο. Αλλά πραγματικά κάποιες μαμάδες τα ξεφορτώνονται με αυτόν τον τρόπο. Πάντως πρόσεχε το επειδή είναι αγοράκι.

Τα βιντεάκια σας είναι πολύ ωραία. Προσπαθώ να βάλω κι εγώ ένα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.

Φρόσω μου καθόλου..................Έδώ έβαλα εγώ η άσχετη........

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλησπερα κοριτσια τωρα θα παω να δω τα δικα σας βιντεο και θα βαλω και εγω ετσι οπως λεει και η χριστινα ζουλεψα !!!!!!!!!!!!

οσο για την στρατα και εγω την εχω παρει και θα την βαλω μπας και καταφερνω τοτε να κανω δουλειες γιατι τωρα για να κανω κανονιζουμε οικογενειακες συναντησεις ενας να την κραταει να κανω και εγω τισ δουλειες μου!!! και περα απο αυτο τους αρεσει κι ολας καλα εννοειται οτι θα ρωτησω τον γιατρο αλλα εστω για λιγο θα την βαζω και παρκακι εχουμε και εμενα απο το jumbo ειναι αλλα ακομα δεν το εχουμε χρησιμοποιησει μονο για να βαζουμε τα παιχνιδια και δεν το βλεπω να το χρησιμοποιουμε αμεσα δεν τησ αρεσει να ειναι ξαπλωμενη.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Τελεια τα βιντεο! Χριστίνα ο τεράστιος μπέμπαρος ειναι κούκλος! Ιδια μάτια με τον άντρα μου έχει αλλά ο δίκός μου μάλλον έχει καφε σαν τα δικά μου. Φρόσω τα λόγια είναι περιτά. Σε παρακαλούμε να μας ενημερώνεις για όλες τις σκανταλιές του μεγάλου. Ηρωες τα διδυμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...