Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουτε εγω την εχω βαλει στο δικο της δωματιο αλλα καθε βραδυ κοιματε πιο νωρις απο εμας οποτε δεν μας εχει διπλα της...την βαζω μεσα στο δωματιο περιμενω να την παρει ο υπνος και μετα φευγω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω αυτο κανω καπου ειχα διαβασει να αφηνουμε τα παιδια να κλαινε μεχρι να κουραστουν και να κοιμηθουν αλλα εγω δεν συμφωνω με ευτο οποτε προτιμω να την κοιμηζω εγω και ασ κανει ωρες να κοιμηθει και μετα την αφηνω

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

την κοιμίζω, μπορεί να ξυνήσει μετά από μισή ώρα ενώ είναι φαγωμένη κ κλαίει

την αφήνω να κλάψει μέχρι να ξανακοιμηθεί. Τώρα αν ξαναξυπνήσει αργότερα την ταίζω γιατί μπορεί να έχει πεινάσει

Κατερίνα, λες να μην την αφήνω μόνη να κλαίει ε; σπαράζει η καρδιά μου να την ακούω...

Ιωάννα,γιατί δεν τρως βραδινό;

η αποψη μου ειναι αυτη και εγω δεν μπορω να την ακουω να κλαει εγω να σου πω την αληθεια την κανω οσο πιο αργα μπορω μπανιο και μετα γαλατακι συνηθως κοιματε αλλα αν δεν κοιμηθει την κραταω στα χερια μου και την νανουριζω η την βαζω στο ριλαξ και μολις κοιμηθει την βαζω στο κρεββατι καντο και εσυ ετσι να δεις ποσο ευκολα θα κοιματε μην το αφηνεις το μωρακι να κλαει καλε δεν υπαρχει λογος

ναι μωρε γιατι να κλαιει κριμα ειναι ...ουτε εγω το αντεχω...

σιγα καποια στιγμη θα μαθουν να κοιμουντε μονα τους...αφου ειναι στο δωματιο της για αρχη καλο ειναι να νιωθει και την παρουσια σου

Διαφημίσεις

την κοιμίζω, μπορεί να ξυνήσει μετά από μισή ώρα ενώ είναι φαγωμένη κ κλαίει

την αφήνω να κλάψει μέχρι να ξανακοιμηθεί. Τώρα αν ξαναξυπνήσει αργότερα την ταίζω γιατί μπορεί να έχει πεινάσει

και εμενα μου το εκανε αλλα με μπανακι και αμεσως το γαλα το σταματησε τρωει και αρκετα το βραδυ 330 καλα να ειναι το παιδι και ξυπναει μετα απο 12 ωρες συνηθως και προσεξε στο λεω εγω που αν δεν πηγενε 5 δεν κοιμοταν και ξυπνουσε μετα απο τρεις η τεσσερις ωρες

Όσες έχετε αγοράκια προσοχή στις στράτες. Δεν κάνει να τις χρησιμοποιείτε γιατί μπορεί να κάνουν κήλη στα απαυτά τους.

Καθιστά τα μωρά τα βάζουμε μόνο όταν μπορούν να κάτσουν χωρίς να μπαλατζάρουν. Αν τα αφήσετε τώρα θα πέσουν πίσω ή στο πλάι. Άρα δεν κάνει να τα καθίζετε όχι για το κεφάλι τους αλλά για τη σπονδυλική τους στήλη.

Για κιλά μην μιλάτε καλύτερα. Εγώ πήγα σε διαιτολόγο αλλά μου μειώθηκε το γάλα, αποδεδειγμένα. Εξάλλου εγώ στην κατάσταση που βρίσκομαι με 3 μωρά δεν έχω χρόνο να μαγειρεύω ιδιαίτερα για μένα. Και για τον Αλέξανδρο να είναι καλά η μαμά μου που μαγειρεύει εκείνη.

Έχω 2 μέρες τώρα με ζαλάδες και εμμετούς. Υπάρχει κάποια τέτοια ίωση γιατί φοβάμαι μην κολλήσω τα μωρά;

αστα εγω καθε φορα που πειναω σερφαρω σε site με συνταγες και μετα πειναω περισσοτερο και τελικα τρωω

εγω παλι κανω ασχετα πινω και ενα μποθκαλι νερο να πρηστω να σκασω και να μην θελω φαγητο τι να κανω :(

και εμενα μου το εκανε αλλα με μπανακι και αμεσως το γαλα το σταματησε τρωει και αρκετα το βραδυ 330 καλα να ειναι το παιδι και ξυπναει μετα απο 12 ωρες συνηθως και προσεξε στο λεω εγω που αν δεν πηγενε 5 δεν κοιμοταν και ξυπνουσε μετα απο τρεις η τεσσερις ωρες

330ml!!!!!!!! Μπράβο της!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...