Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε αμα το στηριζει οκ θα σου πει δεν μπορει!:cool:!!!στα πτερυγια και λιγο λιγο στην τρυπουλα αλλα οχι μεσα:wink:!!ελα μωρε τι βρωμα εχουν τα παιδακια μας οχου!!!εμενα ξυπνησε εφαγε και μεχρι να δω τι γραψατε κοιμηθηκε κοιμηθηκε παλι:-( ξυπνα ρεεεεεεεεεε μπανιο εχει σε λιγο........:confused:

ο,τι θελει κανει βλεπει και ο αντωνης ολυμπιακο και πεταγεται ξαφνικα σε καμια φαση και τρομαζει ο μικρουλης:mad:

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις παλι καθομαστε εδω και γραφουμε παρεα!!!!!!!!!!!!!

τωρα θα βαλουμα τον ιφαντι καμια 50φορες και αλλες τοσες το hippo !!!!!!!!!!λιγοτερες δεν μπορουμε να τα ακουσουμε!!!!!!:rolleyes:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Το ίδιο είχα ρωτήσει κι εγώ την παιδίατρο για το καροτσάκι όταν η μικρή μου ήταν 3 μηνών και μου είπε ότι μπορώ να την έχω λίγο ανασηκωμένη αρκεί να στέκεται και να μην μπαλατζάρει. Αν μπορεί να στηριχθεί και δεν ''χύνεται'' δεν υπάρχει πρόβλημα,όχι όμως για πάρα πολύ ώρα====================>αυτο το βρηκα στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29926 αναφερονται στο θεμα κατερινα

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα από 6 μηνών και πάνω κάθόνται είναι πολύ μικρά άσε που μερίκοι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για την περπατούρα εγώ περιμένω την ημέρα που θα τον βάλω το τι χαρά κάνουν δεν περιγράφεται.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

εγω την εχω ετοιμη αν και μικρο σπιτι μου την πηραν ελπιζω οτι 8α εχω μετακομισει ως τοτε.....παντως ξερω οτι δεν κανει να τα βαλεις σε πολυ καθιστη θεση αλλα λιγο γυρτη πισω....αλλα κατερινακι οι παλιομαμαδες ξερουν καλυτερα και ο γιατρος!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

καλα και εμεις δεν μενουμε σε κανενα τερας σπιτι αλλα θα μαζεψω λιγο απο εδω λιγο απο εκει εχουμε και αυλη οποτε θα μπορουμε να καθομαστε και εξω μια και εδω δεν κανει πολυ κρυο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...