Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φρωσο μου μην νομιζεις και εμενα ενας χαμος συμβαινει στο ωραριο...δεν ακολουθω κανενα προγραμμα περα απο το μπανιο και τον βραδυνο υπνο....ποσο τρωει και καθε ποτε αγνωστο!πρωτη φορα τα σημιωσα πριν 3 μερες για 3 μερες ωστε να εχω μια εικονα να πω στον παιδιατρο αν με ρωτησει!!!!δηλαδη κυριες και κυριοι αν πεινασει το παιδι μου παιδι μου να μην το ταισω μην χαλασω το προγραμμα????εεεεεεεεεε οχι οχι αγαπητοι αγαπητες τρωμε οποτε πειναμε καθε 1 ή 2 ή 3 κτλ ωρες!!!!παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!εσεις οι παλιομαμαδες και οι εχων διδυμα μπορειτε να λετε παιδια μου παιδια μου!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Χριστίνα κι εγώ τα σημειώνω 3 μήνες τώρα καθημερινά γιατί δεν ξέρω ποιο έφαγε πόσο έφαγε αν κλάιει επειδή νυστάζει κτλ. Ναι σημειώνω και τον ύπνο. Προσπάθησα να κάνω μια σούμα και έβγαλα ένα πρόγραμμα. Τελικά όμως όλο αποκλείνει οπότε τζάμπα κόπος.

Κι εμείς μόνο στο νυχτερινό είμαστε ακριβείς. 9-9:30 έχουν κοιμηθεί άπαντες.

φρωσο μου μην νομιζεις και εμενα ενας χαμος συμβαινει στο ωραριο...δεν ακολουθω κανενα προγραμμα περα απο το μπανιο και τον βραδυνο υπνο....ποσο τρωει και καθε ποτε αγνωστο!πρωτη φορα τα σημιωσα πριν 3 μερες για 3 μερες ωστε να εχω μια εικονα να πω στον παιδιατρο αν με ρωτησει!!!!δηλαδη κυριες και κυριοι αν πεινασει το παιδι μου παιδι μου να μην το ταισω μην χαλασω το προγραμμα????εεεεεεεεεε οχι οχι αγαπητοι αγαπητες τρωμε οποτε πειναμε καθε 1 ή 2 ή 3 κτλ ωρες!!!!παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!εσεις οι παλιομαμαδες και οι εχων διδυμα μπορειτε να λετε παιδια μου παιδια μου!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.... Kαι εγώ το ίδιο κάνω.

Μην τρελαθούμε τώρα. Ναι το ταιζω καθε 1,2,3,4,5 ώρες! όποτε πεινάσει.

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε και μολίς μαγείρεψα για τα μεγάλα μου που όπως πάντα αν πάμε αλού δεν τρώνε.

Για το πρόγραμμα ούτε και εμείς έχουμε όποτε πεινάσει τρώει και όποτε νυστάξει κοιμάται και κοιμάται πολύ το πουλάκι μου, εγώ κοιμάμε γύρο στης 1 και 7 ξυπνάω σ΄αυτές της 6 ώρες ξυπνάει σίγουρα 2 φορές αλλά δεν με χαλάει καθόλου.

Φρόσω αν είχες και εσύ πρόγραμα θα είχα φρικάρει.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κορίτσια, ούτε εγω έχω πρόγραμμα. Έγραφα για 2 μήνες περίπου κάθε πότε τρώει κ από ποιό στήθος γιατί ξεχνούσα, τώρα ως πιο έμπειρη:rolleyes:, πιάνω να δω ποιό είναι πιο γεμάτο ε, κ αν κάνω λάθος δεν ανχώνομαι κιόλας... μόνο στο μπάνιο κ στο βραδινό ύπνο της έχω πρόγραμμα.

Ιωάννα όχι κ με κραγιόν να φιλάνε το μωρό... κ αυτό με τα αρώματα είναι πολύ ενοχλητικό! Η πεθερά μου φοράει ένα βαρύ κ όποτε έρχεται χωρίς να το χει προγραμματίσει, μυρίζει η μπέμπα από πάνω μέχρι κάτω το άρωμά της...

και εγω εννοειται πως οποτε και να θελησει κοιμαται και τρωει δεν την πιεζω καθολου ιδεα δεν εχω ποσο τρωει γιατι καθε φορα τρωει και διαφορετικες ποσοτητεσ και ωρεσ μονο το βραδυ πριν κοιμηθει τρωει σιγουρα 300 μλ και το πρωι 330 τωρα τισ υπολοιπες ωρες 240 180 120 60 εξαρταται ποσο συχνα θελει να φαει

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι πως καθαριζεται τα αυτακια των μωρων σας?

και κατι ακομα μηπως συζητησε καμια με τον γιατρο της απο ποτε μπορουμε να βαλουμε σε καρεκλακια?:confused:

με μπατονετα εξωτερικα ομως....οχι μεσα μεσα εκει που βλεπει το ματι !!!!ειναι επικινδυνο παραμεσα να σπασει το τυμπανακι οτυ συν οτι το κερι χρειαζεται ως φιλτρο για τα μικροβια!!οσο για το καρεκλακι αυτο που ξερω εγω ειναι οταν στηριζει το κεφαλι οτυ απο μονο του και καλα!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ευχαριστω χριστινακι τις το εκανα με την πετσετα στα πτερυγια αλλα δεν καθαριζει πια καλα !

το κεφαλακι τησ το στηριζει κανονικα πια δεν μασ φευγει καθολου οπως τησ αρχες τωρα μενει σταθερο αχ μακαρι να το δουμε και με τον γιατρο και να την βαλω γιατι της αρεσει να καθετε !

Έβαλα τα μεγάλα για ύπνο, και περιμένω τον μικρό να ξυπνήσει να τον κάνω μπανάκι και να κοιμηθώώώώώώ, Χριστίνα σήμερα νομίζω ότι θα σε περάσω άσε που για μένα θα είναι ρεκόρ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...