Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το άκουσα προχθές στην τηλεόραση:

Μια γυναίκα γεννούσε φυσιολογικά το μωρό της. Παρόν στη γέννα ήταν κι ο άνδρας της. Την ώρα που το μωρό έβγαινε η μαμά έπαθε ανακοπή και πέθανε. Το μωρό δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε. Ο άνδρας κρατούσε το χέρι της νεκρής γυναίκας του. Στο 5λεπτο του δίνουν το μωρό αγκαλιά κι αυτό νεκρό. Μόλις το παίρνει στα χέρια του το μωρό ... αρχίζει να κλαίει και ταυτόχρονα σχεδόν άρχισε να χτυπά η καρδιά της μάνας.

Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και το μωρό δεν δείχνει σημάδια ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα επειδή δεν έκλαψε αμέσως. Οι γιατροί δεν μπορούν επιστημονικά να το εξηγήσουν και απλά το αναφέρουν σαν το θαύμα των Χριστουγέννων.

Χρονιά πολλά! Καλή φώτιση σε όλες!

:cry::cry::cry: πολυ συγκινητικο!!!!!

Και εγω κοριτσια νομιζω οτι εχω το πιο εξυπνο μωρο αφου κανει πραγματα που αλλα μωρα που γνωριζω τα εκαναν πιο αργα μετα διαβαζω εδω οτι και τα δικα σας κανουν τα ιδια.... ε,κατεληξα στο συμπερασμα οτι τα μωρα του ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ειναι τα πιο ομορφα,τα πιο εξυπνα κτλπ κτλπ......:wink:;-)

Καλημερα Νατασα!!!!!!!!!

Κοριτσια ουτε εγω τρελενομαι με την αποστειρωση και ουτε υπερβαλω με το μωρο... μονο που την Πρωτοχρονια τα πηρα... ειναι δυνατον να το φιλανε στα χερακια με κραγιον??? αφου φανηκε το σημαδι των χειλιων στο φορμακι της μετα το μωρο κατευθειαν τα χερια στο στομα:mad: επισης ολοι τους ειχαν κανει μπανιο με κολωνια και το περναν αγκαλια ελεος το μπουχτισανε το μωρο!!!!!!!!!!!!! ευτυχως που εκλεγε και ηθελε μονο εμενα και τον αντρα μου.... αχ,τα ειπα!!!!!!!!!! υπερβαλω???????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινα η φιλεναδα μου για το καρουμπαλακι μου ειπε να της βαλω ζεστες κομπρεσες με χαμομηλι μαλλον ο παιδιατρος της,της το ειπε....εμενα ειχε καρουμπαλο καμια 15 μερες και μετα εφυγε εξωτερικα δεν φενοτανε καθολου αλλα οταν της χαιδευα το μπουτακι το ενιωθα

Μπουλα και Στελλα η μικρη μου κοιματε ακομη διπλα μου

κοιματε στις 21:00 αφου εχει κανει ηδη μπανιο και εχει φαει και μετα ξυπναει στις 6:00 το πρωι... χορτενω υπνο!!! προχθες ξυπνησε 7:30 απο τις 21:00 το βραδυ

Κοριτσια εγω ποτε δεν καπνιζα και το αντιπαθω αφανταστα το τσιγαρο....ο αντρας μου καπνιζει ..παλια κατω απο τον απορροφητηρα και τωρα με το μωρο εξω............Η Μπουλα εχει δικιο ειπαν οτι θα αυξηθει η τιμη των τσιγαρων κατα 1 ευρω.......... η μαρκα του αντρα μου εχει 2,80 δηλ.θα παει κοντα στα 4???? πολλα λεφτα ιδιως αν κανεις πολλα τσιγαρα

εμεις εχουμε μινι ψιλικαντζιδικο χιιχιχιχ!!εχουμε τσιγαρα!!!εγψ τον κανω μπανιο κατα τις 9 κοιμαται κατα τις 9,5 και ξυπναει κατα τις 12-1 αναλογα τι ωρα εχει φαει!!μετα κατα τις 4 και μετα κατα τις 8 !!χωρις ομως να ειναι στανταρ το ωραριο αυτο!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα μπορει να τον κρατήσει λίγες ώρες η μαμά μου, έβγαλά ένα μπουκάλι γάλα, αν τελικά δεν το χρησιμοποιείσω, ξέρετε αν μπορώ να το βάλω στην κατάψυξη;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα και χρονια πολλά!!!

Εμεις κάνουμε καθε βράδυ μπάνιο γυρω στις 11 με 12... τρώμε και κοιμόμαστε μεχρι τις 7-8 που πρώμε και ξανακοιμόμαστε μέχρι τις 11!!!!

Χθες κάναμε μπάνιο στις 11 αλλα χαζοκοιμόταν κατι 10λεπτα μέχρι τις 2 και μετάαα..... ξυπνησαμε στις 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτο χορτάσαμε ύπνο!!!

Σήμερα θα πάω βόλτα με τον Μιχάλη στο αεροδρόμιο να δούμε τα αεροπλάνα να πετάνε!!!

Η μπέμπα θα κάτσει σπίτι με τη γιαγιά της!!! Θα λείψουμε περίπου κανενα 3ωρο, αμα χρειαστει θα της δώσει η γιαγιά της ξενο γαλα!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Για την αποστείρωση καλό είναι να μην υπερβάλουμε στο πρώτο με είχε πιάσει υστερία με τα πάντα κάθε μέρα έπλεινα τα παιχνίδια του μέχρι που 8 μηνών έπαθε μια καλή στοματίτηδα, δεν είχε καθόλου αντισώματα απο τότε χαλάρωσα παααααρα πολύ.

Όσο για τα φιλάκια και τα σχετικά όσοι ξέρουν τον άντρα μου προσέχουν πολύ της κινήσεις τους.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

χαχα!!!νατασα και εμενα τον αντρα μου τον σκιαζονται!!!!!πολυ γελιο!!!αν ειναι μπροστα δεν πλησιαζουν το μωρο ή ρωτανε.....καποιος πρεπει να ειναι ο κακος!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

αν το εβγαλες τωρα ναι βαλτο κραταει 3 μηνες......αλλα βαλτο τωρααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα το έχω στο ψυγείο, το μεσημέρη θα το πάρω στην μαμά μου και έλεγα αν δεν το χρειαστεί ............ άρα το απόγευμα δεν λέει.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

χαχα!!!νατασα και εμενα τον αντρα μου τον σκιαζονται!!!!!πολυ γελιο!!!αν ειναι μπροστα δεν πλησιαζουν το μωρο ή ρωτανε.....καποιος πρεπει να ειναι ο κακος!!!

Άστα Χριστίνα άμα σου πω ιστορίες μια θεία μου έφυγε με κλάματα αλλά μετά πήγε και ζήτησε συγνώμη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...