Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα, κάπνιζα λίγο, αλλά με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος, το έκοψα μαχαίρι.

Τώρα, μου βρωμάει πάρα πολύ. Άντε κόψτω να μη σε μοιρίζει κ το μωρό... Έμαθες, θα αυξηθούν 20%, άλλος ένας λόγος να το κόψεις.

Με το κεφαλάκι του ο μικρούλης πώς πάει;

Στέλλα, τί ώρα τον βάζεις για ύπνο; Έγω την κάνω μπάνιο κατά τις 21 με 22 κ κοιμάται κανονικά γύρω στη 1.

Σήμερα, την έβαλα στο κρεβατάκι της στις 22 κ κοιμάται από τις 22:30 αλλά νομίζω ότι σε λίγο θα ξυπνήσει.

παω για υπνο!!αφου κανω ενα τσιγαρακι !!καμια δεν καπνιζει σε αυτο το φορουμ??

χριστινακι εγω και μαλιστα κανω το φουγαρο οποτε μπορω!!!!!στην εγκυμοσυνη ετοιμη ημουν να σκασω εκανα βεβαια 5 τσιγαρα μαλακια μου αλλα δεν μπορουσα καπνιζω και χρονια βλακεια μου βεβαια αλλα τα εκανα το σπιτι μου ηταν κιτρινο απο τα τσιγαρα αλλα εννοειται πριν ερθει το μωρο βαψιμο παλι και σταματησαμε να καπνιζουμε μεσα εχω ενα δωματιο που δεν βαζω το μωρο και διπλα στην μπαλκονοπορτα καπνιζω αλλιως οταν ηταν καλες μερεσ στην αυλη εσυ που καπνιζεισ?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

του εβαλα αλλα λεω αν ξερετε κανενα αλλο παπαζοτο να βαλω!!!ποτε θα πας εσυ?

το σαββατο εχουμε να κανουμε το εμβολιο εμεις αλλα για γαστρεντεριτιδα δεν μου ειχε πει τιποτα βεβαια οταν παρω να τον ρωτησω τη ωρα θα ερθει θα του το πω αν ειναι να παρω και αυτο να το κανουμε !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλα βρε νυχτοπουλια.....δεν νυσταζετε που την πεφτετε τωσα αργα για υπνο?????

κοριτσια εδω χιονιζει γιουπι γιουπι γιουπι...........και το ριχνει πυκνο πυκνο το εχει στρωσει!!!!!!!!:lol::lol:

Κατερινα το χαρτι του εργοδοτη εγραφε 604 και πηρα 230......???@@@???????:(:(

Ιωάννα μου να το κοιτάξεις γιατί μπορεί να έκαναν λάθος και να σου έδωσαν λιγότερα!!!Γιατί να τα χάσεις αν τα δικαιούσαι???Ψάξτο καλύτερα το θέμα γιατί πολλές φορές κάνουν λάθη...

Χιονίζει ε???Τυχερούλα!!!Για να δούμε φέτος θα δούμε χιόνι???Θυμάμαι πέρσι τα Χριστούγεννα που είχαμε έρθει με ένα ζευγάρι φίλων Λάρισα και την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων είχαμε πάει Ελάτη και Περτούλι εκδρομή και ήταν όλα κάτασπρα και χιόνιζε τόσο που έκλεινε συνέχεια ο δρόμος από τα εκχιονιστικά...Είχαμε περάσει τέλεια!!!Αχχχ...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!εδω δεν χιονιζει εχει ηλιο με δοντια ομως εμεις θα παμε για καφε@!!!!!!!!!!!!!!!!!οποια θελει κερναω!!!κοξμαμι μεν νωρις αλλα ξυπναω 3 φορες πχ χτες στις 1,5 στις 5 και στις 8!!!!!!!!ιωαννα και εγω πεινω!!!!αλλα πρεπει να χασω τα γα....κιλα!!!!!!!!!!!!!υπομονη που θα παει !!!!

Χριστινάκι εγώ έρχομαι ευχαρίστως!!!Κι εμείς είχαμε βγει βόλτα σήμερα στα μαγαζιά για να ψωνίσουμε της μπέμπας και μετά πήγαμε να φάμε κάτι και γυρίσαμε απογευματάκι σπίτι..Κι εδώ είχε πολύ κρύο σήμερα και ήταν μουντός ο καιρός!!!

Μην μου θυμίζετε τα κιλά!!!!Κι εγώ πρέπει να χάσω 5 αλλά δεν το βλέπω!!!Δεν τρώω πολύ αλλά η διατροφή μου δεν βοηθάει λόγω του ότι δεν τρώω καθόλου λαχανικά και φρούτα...Μέχρι τώρα δεν είχα κάνει δίαιτα και μου κακοφαίνεται...Πως θα φύγουν τα ρημάδια????Και πότε θα επανέλθει η κοιλιά????

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Στέλλα, τα χω δει αλλά νόμιζα ότι είναι για πιο μεγάλα παιδάκια...thanks!

Απ το να βάζει τις γροθιές της μέσ στο στόμα της, έχει ερεθίσει κ τους 2 δείκτες της...Της βάζω την πιπίλα κ έχει μάθει να τη βγάζει κ να βάζει τα δάχτυλα! Μάλλον κάτι ό,τι κάνουν όλα τα μωράκια, αλλά είναι το πρώτο κ γενικότερα δεν ξέρω τί κάνουν τ άλλα μωρά, έτσι νομίζω ότι έχω πολύ έξυπνο μωρό... χα χα χα!

Μπούλα μου τα μωράκια του Οκτωβρίου είναι όλα πανέμορφα και πανέξυπνα!!!:lol::lol::lol:

κοριτσια καλη χρονια κι απο μενα αν και λιγο καθυστερημενα. Να καμαρωσουμε τα μωρακια μας να μεγαλωνουν με υγεια. Αχ , οσο σκεφτομαι του χρονου τετοιο καιρο τι θα γινεται στο σπιτι!!!!! Ο μικρος μπορει να εχει αρχισει να περπαταει, θα καταλαβαινει και πιο πολλα, φετος τιποτα δεν καταλαβε απο τις γιορτες!!! Ανυπομονω να μεγαλωσει λιγο να αρχισει να παιζει με παιχνιδακια, τωρα ολη μερα στο ριλαξ καθεται και κοιταζει μονο. Απορω, δε βαριεται???

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ , ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ 2010

Δώρα μου καλή χρονιά και σε σένα και στην οικογένεια σου!!!Σε λίγο καιρό τα παιδάκια μας δεν θα κάθονται σε ησυχία οπότε απόλαυσε το τώρα που κάθεται...Εξάλλου κάθε ηλικία έχει και την χάρη της...Πάντως όταν θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν καλύτερα θα ναι όντως τέλεια!!!

του εβαλα αλλα λεω αν ξερετε κανενα αλλο παπαζοτο να βαλω!!!ποτε θα πας εσυ?

Εμάς Χριστινάκι μας είπε αν πρηστεί να της βάλουμε λίγο αλουμινόνερο που πήραμε από το φαρμακείο αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε!!!

Κοριτσάκια μου κι εμένα τώρα τελευταία βάζει συνέχεια την γροθιά της στο στόμα και αν γινόταν θα τις έβαζε και τις δύο γροθιές της αλλά ευτυχώς εμένα παίρνει και πιπίλα οπότε δεν την αφήνω, μόλις δω ότι τα έχει στο στόμα πάω και της τα βγάζω και της βάζω την πιπίλα γιατί η πιπίλα κάποια στιγμή κόβεται το χέρι όμως όχι...

Με την αποστείρωση ούτε κι εγώ τρελλαίνομαι...Συμφωνώ πως όσο πιο προστατευμένο το έχεις το παιδί τόσο πιο εύκολα αρρωσταίνει...Βέβαια όλα με μέτρο πάντα...Εγώ και βόλτα την βγάζω και σε μαγαζιά πηγαίνουμε απλά αποφεύγω την πολυκοσμία και όταν το επιτρέπει ο καιρός κάθομαστε έξω...Ευτυχώς εδώ έχουν παντού σόμπες οι περισσότερες καφετέριες και δεν καταλαβαίνεις καθόλου κρύο και ας είσαι έξω!!Καλό είναι να αποκτούν και αντισώματα τα παιδάκια μας αλλά δεν πηγαίνουμε και γυρεύοντας...

Διαφημίσεις

Το άκουσα προχθές στην τηλεόραση:

Μια γυναίκα γεννούσε φυσιολογικά το μωρό της. Παρόν στη γέννα ήταν κι ο άνδρας της. Την ώρα που το μωρό έβγαινε η μαμά έπαθε ανακοπή και πέθανε. Το μωρό δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε. Ο άνδρας κρατούσε το χέρι της νεκρής γυναίκας του. Στο 5λεπτο του δίνουν το μωρό αγκαλιά κι αυτό νεκρό. Μόλις το παίρνει στα χέρια του το μωρό ... αρχίζει να κλαίει και ταυτόχρονα σχεδόν άρχισε να χτυπά η καρδιά της μάνας.

Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και το μωρό δεν δείχνει σημάδια ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα επειδή δεν έκλαψε αμέσως. Οι γιατροί δεν μπορούν επιστημονικά να το εξηγήσουν και απλά το αναφέρουν σαν το θαύμα των Χριστουγέννων.

Χρονιά πολλά! Καλή φώτιση σε όλες!

πολυ συγκινητικο πρωι πρωι......βουρκωσα!!!!

εγω καπνιζω στο μπαλκονι! στην εγκυμοσυνημου το ειχα κοψει αλλα μετα το ζητουσα σαν πρεζακι......

το κεφαλακι του ειπε ο γιατρος οτι ετσι ειναι το kaλουπακι οτυ...πι8ανων να πιεστηκε και στην κοιλια μου!!!!εμεις θελαμε να παμε να δουμε που ριχνουν τον σταυρο αλλα φυσαει παρα πολυ και κανει παγωνια!!!!!

και χρονια πολλλα κοριτσια στους φωτιδες και φωτεινες κτλ

Επεξεργάστηκαν by christinapgr

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Κακημέρα σας.

Αυτό το τσιγάρο, εγώ έλεγα άντε να μείνω έγκυος να ησυχάσω, μόλις είδα τον πρώτο υπέρηχο το έκοψα, αλλά σε όλοι την εγκυμοσύνη είμουνα να σκάσω, δεν έκανα ούτε ένα, έλεγα μόλις γεννήσω και πάω σπίτι θα κάνω ένα καφέ και ένα τσιγάρο και μην με ενοχλήσει κάνεις, δεν μου πήγενε με τίποτα, μετά έλεγα να σαραντήσουμε και πάει λέγοντας όλα στο μυαλό είναι στης αλλες εγκυμοσύνες ούτε που το σκεφτόμουν αλλά σ΄αυτή πιέστικα πολύ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...