Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας... οχι εδω ειμαι μη φευγεις...

Τελικά ολα καλά μεχρις στιγμής δεν εχουμε εμφανισει τιποτα ευτυχως, ελπιζω να την σκαπουλάραμε!!!

Η ανηψιά μου πάντως εχει 39!!!!

Σημερα καναμε επίσκεψη στον μπεμπη της κουμπάρας μας που ειναι 6 ημερών!!!

Χωρις παιδιά βεβαια μην τυχον κουβαλάνε τιποτα...

Πήγαμε να κάνουμε μαθηματα στους νεους γονεις!!!

Ο μπέμπης ομως δεν ηθελε... τους εβγαλε την ψυχη ολο το μεσημέρι κλαίγοντας και το απογευμα που πηγαμε κοιμοταν!!! ξυπνησε = εφαγε = και ξανακοιμηθηκε!!!

Βρε κοριτσια η κουμπαρα μου, που θηλάζει, εκανε πληγη στο στηθος και το γαλα της βγαινει μπεζοκαφε, και της ειπαν στο μαιευτηριο που της εδωσαν και κρέμα να μην θηλάζει το μωρο, και ετσι νοικιασε θηλαστρο, μπας και σωσει την κατασταση, του δίνει ξενο γάλα, και βάζει κρεμα για να κλησει η πληγη. Εχει πάθει καμια κατι παρομοιο;

Ξερετε αν κανει να βγαζει το γαλα απ'το στηθος ή το επιβαρυνει:

πρεπει να το βγάζει για να μη της σταματησει;

παλι μονη μου εμεινα...

Εμένα είχε συμβεί αυτό, επειδή μου πλήγωσε τη θηλή, σχεδόν μάτωνε αλλά μου είπαν δεν πείραζε να συνεχίσω το θηλασμό κι έτσι έκανα.

Στέλλα, τα χω δει αλλά νόμιζα ότι είναι για πιο μεγάλα παιδάκια...thanks!

Απ το να βάζει τις γροθιές της μέσ στο στόμα της, έχει ερεθίσει κ τους 2 δείκτες της...Της βάζω την πιπίλα κ έχει μάθει να τη βγάζει κ να βάζει τα δάχτυλα! Μάλλον κάτι ό,τι κάνουν όλα τα μωράκια, αλλά είναι το πρώτο κ γενικότερα δεν ξέρω τί κάνουν τ άλλα μωρά, έτσι νομίζω ότι έχω πολύ έξυπνο μωρό... χα χα χα!

κοριτσια καλη χρονια κι απο μενα αν και λιγο καθυστερημενα. Να καμαρωσουμε τα μωρακια μας να μεγαλωνουν με υγεια. Αχ , οσο σκεφτομαι του χρονου τετοιο καιρο τι θα γινεται στο σπιτι!!!!! Ο μικρος μπορει να εχει αρχισει να περπαταει, θα καταλαβαινει και πιο πολλα, φετος τιποτα δεν καταλαβε απο τις γιορτες!!! Ανυπομονω να μεγαλωσει λιγο να αρχισει να παιζει με παιχνιδακια, τωρα ολη μερα στο ριλαξ καθεται και κοιταζει μονο. Απορω, δε βαριεται???

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ , ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ 2010

kpo44vsvb7d11lye.png

πριν λιγο καιρο ελεγε καποια απο σας οτι βρηκε στη σκονη γαλακτος υπολειματα απο τη μεζουρα και εκανε καταγγελια στο ΙΝΚΑ . Σε ποιο γαλα ηταν και τι εγινε τελικα?

Ρωταω γιατι προχθες που ανοιξα ενα κουτι frisolac βρηκα μια μπλε φλουδιτσα, απο τη μεζουρα σιγουρα που ειναι μπλε. Τσατιστικα πολυ. Τι να κανω ρε κοριτσια? Ευτυχως προλαβα και την εβγαλα. Αν δεν την εβλεπα, τι θα γινοταν? Πω πω, τρελαινομαι μονο που το σκεφτομαι....

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Στέλλα, τα χω δει αλλά νόμιζα ότι είναι για πιο μεγάλα παιδάκια...thanks!

Απ το να βάζει τις γροθιές της μέσ στο στόμα της, έχει ερεθίσει κ τους 2 δείκτες της...Της βάζω την πιπίλα κ έχει μάθει να τη βγάζει κ να βάζει τα δάχτυλα! Μάλλον κάτι ό,τι κάνουν όλα τα μωράκια, αλλά είναι το πρώτο κ γενικότερα δεν ξέρω τί κάνουν τ άλλα μωρά, έτσι νομίζω ότι έχω πολύ έξυπνο μωρό... χα χα χα!

μπουλα και εμενα το ιδιο κανει χθες μονο κρατησε λιγο παραπανω την πιπιλα αλλα δαχτυλο συνεχεια !! τα παιχνιδια και εμενα τα βαζει στο στομα τα πλενω τα καθαριζω καλα και τι αλλο να κανω !!

μα ειναι τα πιο εξυπνα μωρα δεν κανουν οτι και τα αλλα μωρα!!!!

οχι σοβαρα τωρα σε σχεσει με αλλα παιδια του περιβαλλοντος μας τα δικα μας κανουν παρα πολλα πραγματα μενουν ολοι εκπληκτοι με αυτα που κανει και βλεπω οτι και τα δικα σας το κανουν μηπως φταιεει ο μηνας?:wink:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

και εμενα κοριτσια φτυνει την πιπιλα και βαζει τα χερακια του μεσα ρωτησα χτες τον γιατρο και μου ειπε μωρο ειναι αυτη ειναι η δουλεια του.....συμπερασμα δεν εβγαλα!!!!οσο για τα μικροβια δεν ανησυχω να πω τη αληθεια.....δεν τον εχω αποστειρωμενο κιολας καλο ειναι τωρα να δημιουργει καποια αντισωματα!!!

επισης μου ειπε πως πρεπει να τρωει περιπου 1 λιτρο την ημερα γαλα και αυτος πινει μεσο ορο 800 γρ και αν!!!αλλα παλι δεν ανησυχω αφου περνει κανονικα βαρος...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

ε μα!!!αφου τπτ δεν ειναι παοστειρωμενο στο σπιτι μας....ακουμπαει παντου σε καναπεδες εμας τις ιδιες και μην μου πειτε οτι ειμαστε πεντακαθαρες γιατι και εμεις ολο και κατι ακουμπαμε περα δωθε.....πολλοι γιατροι σταματανε την αποστειρωση στον 3 μηνα...

κοριτσια το μπουτακι το ενα του μικρου μου πρηστηκε απο το εμβολιο, εμενα ο γιατρος μου ειπε να του κανω κομπρεσες με οινοπνευμα και νερο αν πρηστει,εσας????

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ετσι το σκεφτομαι και εγω και δεν μπορω να εχω το μωρο συνεχεια κλεισμενο σε ενα δωματιο που και σ αυτο μπαινει σκονη !!!!!!!!! χριστινα για το εμβολιο δεν ξερω ακομα δεν το καναμε εμεις αλλα εγω στην θεση σου θα του εβαζα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Χριστίνα τά δικά μας τά μπουτάκια είχαν απο ένα καρουμπαλάκι, δεν έκανα τίποτα έφυγαν σε 2-3 μέρες. Για την γαστρεντερίτιδα σου είπε και για επαναληπτικό;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...