Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΛΕΣ που εγιναν μανες πιστευω οτι σε καταλαβαινουν... μου το λεγανε "αχ, θα γινεις μανα και τοτε θα δεις" και τωρα που εγινα τα ειδα ολα μεχρι και το σκ@@@ της αγαπαω χιχιχιχιχι :-)

Καλά αυτό με τα σκ#&α............. εγώ του λέω τα σκ$%α σου να φάω, και ο άντρας μου μου λέει φάτα να ησυχάσουμε, θα σκάσει από την ζήλια του χιχιχιχι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

κοριτσακια τι κανετε?

δεν σας προλαβαινω σημερα!!!!!!!!!

εμεις το σαββατο εχουμε εμβολιο αλλα εγω τον φερνω σπιτι και μας τα κανει ολα για να μην την ταλαιπωρω και αφου εχει εμβολια να νιωθει πιο οικεια !τα εμβολια τα πληρωνουμε κανονικα αφου δεν ειναι του ικα ο γιατρος μας και για επισκεψη μας περνει 50 ? μια χαρα μου φαινονται εμενα αφου κουβαλαει τοσα πραγματα ο ανθρωπος και ερχεται οποτε του πω!!!!!!!!!!!!

εγω αυριο θα παω να μου δωσουν την κατασταση για το ποτε θα πληρωνομε και ποσα απο τον οαεδ

καλα με το παιδι μου καμια φορα μου θυμηζω τον φιλιππιδη στο 50 -50 που ελεγε συνεχεια παιδι παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!

η αληθεια ειναι πως και εγω ενα δευτερο το θελω και αμμεσα και εχω πιασει τον εαυτο μου να μην σκεφτεται μονο δευτερο και τριτο και τεταρτο τωρα αν θα τα κανω ειναι αλλο θεμα παντω σε 5 μηνες βαζω μπροστα για το δευτερο !!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Στελλίτσα και Κατερινάκι χαρά στο κουράγιο σας!!!Εμένα μου φαίνεται ακόμα πολύυυυυ νωρίς...Θέλω να περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια και μετά το συζητάμε ξανά..:D:D:D Να χει ξεπεταχτεί λιγάκι και η μικρή...Εξάλλου εγώ με την αδερφή μου την μία έχουμε 3 χρόνια διαφορά και μια χαρά είμαστε οπότε κάπου εκεί λέω για το δεύτερο...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Στελλα απο το ΙΚΑ πηραμε τα ιδια χρηματα απ'οτι ειδα εσυ εχεις παραπανω μεικτες αποδοχες απο εμενα?Η astarti μου ειπε οτι απο τον ΟΑΕΔ θα επερνα τις μεικτες μου αποδοχες...αυτη αν δεν κανω λαθος τοσα πηρε

Όντως Ιωάννα κι εμένα λίγα μου φαίνονται τα χρήματα που πήρες...Να σου πω, όταν πήγες Οαεδ δεν σου χε δώσει ο εργοδότης σου ένα χαρτί το οποίο ανέφερε τον τελευταίο μεικτό μισθό σου???Πόσο έλεγε αυτό το χαρτί???Εμένα όσο έλεγα αυτά και πήρα...Πήρα δηλαδή έναν ολόκληρο μεικτό μισθό μου (1079 ευρώ).

Εγώ κατέθεσα στις 22-12 τα χαρτιά μου για το εξάμηνο και μου παν ότι πρώτα ο Θεός θα πληρωθώ στις 2 Φλεβάρη γιατί ο Οαεδ πληρώνει στις αρχές κάθε μήνα...Αλλά δεν μου παν τίποτα να περάσω να πάρω κάποια απόφαση...Μμμμ μου φαίνεται θα πρέπει να πάω καμιά βόλτα από εκεί να τους την ζητήσω!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Πω πω ολόκληρα παιδιά, δηλαδή ο μικρός πώσο είναι; Ο δικός μου προχθές έγινε 3 μήνών και αμφιβάλλω αν περνάει τα 7 κιλά.

Καλέ 7 κιλά της μιας, 8 κιλά της άλλης πωπω η δικιά μου είναι μινιόν μου φαίνεται!!!!Εμείς κλείσαμε στις 3 Γενάρη τον τρίτο μήνα και 2,5 μηνών ήμασταν 4900 κιλά και 61 πόντοι...:confused::confused: Η παιδίατρος μου πε ότι είναι ψηλή και δεν της φαίνεται το βάρος αλλά όταν ακούω για τα δικά σας που είναι τόσο αγχώνομαι...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αν γυρίσω 10-11 χρόνια πίσω, δεν φανταζόμουν οτί θα μπορούσα να ερωτευτώ άλλον, εκτός από τον άντρα μου και σήμερα είμαι με 4 άντρες φούλ, το πιο ωραίο είναι όταν μέχρι τώρα οι 3 πρώτοι μάλωναν ποιός θα με φιλήσει,δεν υπάρχει σας λέω.

Αχ Νατασσούλα ποιός την χάρη σου....Και τι άντρες ε???Ο ένας καλύτερος από τον άλλο!!!!:lol:

Διαφημίσεις

Χαχα θα το κάνω κι εγώ και μετά θα αφαιρώ 8 ολόκληρα κιλά. Ουάουυυυυυυυ.

Στέλλα αυτό είχα πει κι εγώ όταν θήλαζα τον Αλέξανδρο που έβγαζα γάλα και το πετούσα και ο Θεούλης μετά μου έστειλε ... τα δίδυμα.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Προχθές πέταξα πάλι 2 μπουκάλια με 350ml γιατί τα παλιόπαιδα δεν πιάνουν μπιμπερό. Και είπα στον άνδρα μου. Πωπω και τρίδυμα θήλαζα και μετά θυμήθηκα τί είχα πει στον Αλέξανδρο και έπαθα ΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ σοκ θα πάθαινα αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο αλλά ευτυχώς νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τρίδυμα οπότε Φρόσω μπορείς νομίζω να ηρεμήσεις...;);) Να δεις που όταν ξεπεταχτούν τα διδυμάκια θα θες και τέταρτο!!!:D:D

να ερθετε εμεις ηδη κοιταμε γκομενακια.....τωρα τον ντυνω...και γελαει!!!!το μαλακισμενο θα το λιωσωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγνωμη παρασουρθηκα!!

εμας ο παιδιατρος ειναι του ικα!!ολα τα εμβολια τα γραφει αλλα της γαστρεντε.....δεν γραφεται!!!

αχ παναγια μου θα το λιωσω θα του ρουφηξω το αιμα!!!!!!!!!

φρωσο!!!!λεω παντου της ιστοριες σου και λιωνουμε στα γελια!!(μηπως υπαρχει το απορρητο του φορουμ και δεν πρεπει να σε εκθετω)????

Χριστινάκι από τώρα γκομενίζει καλέ ο γιόκας σου????:D:D Πω πω οι κοπελιές θα πέφτουν ξερές μ' ένα του βλέμμα μόνο!!!Αχχχ μου φαίνεται ότι οι πατεράδες των κοριτσιών θα τον κυνηγάνε και ξέρεις τι θα πει Κρητικός πατέρας με κόρη ε???:D:D

κατερινακι τι κανεις?καλα για το θεμα τον κιλων και εμεις μικροκαμωμενα ειμαστε αλλα δεν πειραζει αφου ειναι ολα τησ καλα αυτο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει γιατι τρωει και τρωει και καλα τωρα τελευταια εχει αρχισει και γλυκοκιταζει και τα δικα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

κατερινακι τι κανεις?καλα για το θεμα τον κιλων και εμεις μικροκαμωμενα ειμαστε αλλα δεν πειραζει αφου ειναι ολα τησ καλα αυτο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει γιατι τρωει και τρωει και καλα τωρα τελευταια εχει αρχισει και γλυκοκιταζει και τα δικα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Αυτό το κάνει και η δικιά μου τεελυταία...Όταν μας βλέπει και τρώμε μας κοιτάζει με ένα υφάκι όλα τα λεφτά!!!Λες και μετράει τις μπουκιές μας...:D

Χριστινάκι από τώρα γκομενίζει καλέ ο γιόκας σου????:D:D Πω πω οι κοπελιές θα πέφτουν ξερές μ' ένα του βλέμμα μόνο!!!Αχχχ μου φαίνεται ότι οι πατεράδες των κοριτσιών θα τον κυνηγάνε και ξέρεις τι θα πει Κρητικός πατέρας με κόρη ε???:D:D

η δικια σου η τσαχπινα δεν γκομενιζει?εμας μην δει αντρα να ερθει στο σπιτι τον κοιταει και του χαμογελαει με τισ γυναικες δεν ειναι με ολες ετσι εδω για καφε την ειχα και κοιτουσε ενα παιδι και του γελουσε ο πατερας της την βλεπει και του ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι αλλα τη να κανουμε κορη δεν ηθελε?χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...