Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κοριτσια η μπεμπουλα μου καθε φορα που κοιματε πλακωνει το αυτακι της το δεξι μονο της το ξεπλακωνω αυτη παλι τα ιδια ... φοβαμαι να μην γινει πεταχτο...

εγω οταν εγινε 2 μηνων καναμε ενα εμβολιο το οποιο καλυπτε αρκετες ασθενειες.Της γαστρεντεριτιδας δεν μου ειπε ο γιατρος να το κανουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια η μπεμπουλα μου καθε φορα που κοιματε πλακωνει το αυτακι της το δεξι μονο της το ξεπλακωνω αυτη παλι τα ιδια ... φοβαμαι να μην γινει πεταχτο...

εγω οταν εγινε 2 μηνων καναμε ενα εμβολιο το οποιο καλυπτε αρκετες ασθενειες.Της γαστρεντεριτιδας δεν μου ειπε ο γιατρος να το κανουμε...

Ναι πρέπει να της το φτιάχνεις. Η αδελφή μου που είχε το ίδιο πρόβλημα του έβαζε...τσιρώτο και ίσιωσε. :confused:

Χριστίνα παιδαράς ο γιος. Φοβερή η νέα φωτό. Θα φέρω Κρήτη και τους δικούς μου να βγαίνουν παρέα. Δεν θα αφήσουν κοριτσάκι!!!!

Νατάσσα κοπέλα μου τί είναι αυτά που λες; Και αγόρια!

Χαχα ο Αλ. σήμερα έβαζε μακαρόνια βρασμένα στο κεφάλι του μεγάλου για μαλλιά.

Διαφημίσεις

να ερθετε εμεις ηδη κοιταμε γκομενακια.....τωρα τον ντυνω...και γελαει!!!!το μαλακισμενο θα το λιωσωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγνωμη παρασουρθηκα!!

εμας ο παιδιατρος ειναι του ικα!!ολα τα εμβολια τα γραφει αλλα της γαστρεντε.....δεν γραφεται!!!

αχ παναγια μου θα το λιωσω θα του ρουφηξω το αιμα!!!!!!!!!

φρωσο!!!!λεω παντου της ιστοριες σου και λιωνουμε στα γελια!!(μηπως υπαρχει το απορρητο του φορουμ και δεν πρεπει να σε εκθετω)????

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

κοριτσια γυρισαμε!!!!ολα καλα δεν εχουμε ακροαστικα και δεν κλαψαμε πολυ !!στην πρωτη τσιμπια καθολου, στην δευτερη αρκετα αλλα οταν τον πηρα αγκαλια ηρεμησε!!!τωρα γελαει σαν χαχας!!!ειμαστε 66 ποντους 6 κιλα!!!παει και αυτο!!

wg46ge0puogpbep1.png

κοριτσια γυρισαμε!!!!ολα καλα δεν εχουμε ακροαστικα και δεν κλαψαμε πολυ !!στην πρωτη τσιμπια καθολου, στην δευτερη αρκετα αλλα οταν τον πηρα αγκαλια ηρεμησε!!!τωρα γελαει σαν χαχας!!!ειμαστε 66 ποντους 6 κιλα!!!παει και αυτο!!

Τέλεια, σωστός κύριος.................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

αχ ναι το παιδι μου!!!!παιδι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!καθε μερα που περναει ρε νατασουλα τον ερωτευομαι και πιο πολυ!!συν οτι ειναι πολυ καλος δεν κλαιει μονο γελαει!!!εσυ σαν παλιομαμα και νεομαμα με καταλαβαινεις!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

αχ ναι το παιδι μου!!!!παιδι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!καθε μερα που περναει ρε νατασουλα τον ερωτευομαι και πιο πολυ!!συν οτι ειναι πολυ καλος δεν κλαιει μονο γελαει!!!εσυ σαν παλιομαμα και νεομαμα με καταλαβαινεις!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αν γυρίσω 10-11 χρόνια πίσω, δεν φανταζόμουν οτί θα μπορούσα να ερωτευτώ άλλον, εκτός από τον άντρα μου και σήμερα είμαι με 4 άντρες φούλ, το πιο ωραίο είναι όταν μέχρι τώρα οι 3 πρώτοι μάλωναν ποιός θα με φιλήσει,δεν υπάρχει σας λέω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...