Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα ολες σημερα καναμε τα χαρτια για το 6μηνο????Εγω πηρα και το συμπληρωματικο επιδομα 230 ευρω μονο.Λιγα μου φανηκαν μια συναδελφος μου πριν 2 χρονια πηρε 500 και εγω τοσα περιμενα

Εγ'ω πήρα 909! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω γιατι τοσα λιγα???στο επιδομα αυτο παιζουν ρολο οι αναρρωτικες που πηρες στην διαρκεια της εγκυμοσυνης,τα λεφτα που πηρες απο το ΙΚΑ και ο μισθος που επερνες οταν δουλευες... εγω δουλευω 4ωρο με μεικτο 604 και ειχα παρει και φουλ ανναρωτικες ισως γιαυτο

2 κοπελες απο την δουλεια μου με παραπανω αναρρωτικες πριν 2 χρονια με μικροτερο μισθο απο εμενα πηραν 500 .Που θα μπορουσα να ρωτησω για να διαπιστωσω αν οντως ειναι αυτα που 8α επρεπε να παρω?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπεραα!!εγω πηγα το πρωι οαεδ και εκανα τα αρτια μου για το 6μηνο!!!ουφ παει και αυτο!!το απογευμα εχουμε εμβολιααααα!!!3 παρακαλω και εγω ποναω ηδη....

Τσα :lol:! Το εμβόλιο Χριστινάκι είναι 3πλο, δεν είναι 3 εμβόλια. Μία ενεσούλα θα φάει ο μπέμπης μην στενοχωριέσαι.

Στελλα απο το ΙΚΑ πηραμε τα ιδια χρηματα απ'οτι ειδα εσυ εχεις παραπανω μεικτες αποδοχες απο εμενα?Η astarti μου ειπε οτι απο τον ΟΑΕΔ θα επερνα τις μεικτες μου αποδοχες...αυτη αν δεν κανω λαθος τοσα πηρε

Τσα :lol:! Το εμβόλιο Χριστινάκι είναι 3πλο, δεν είναι 3 εμβόλια. Μία ενεσούλα θα φάει ο μπέμπης μην στενοχωριέσαι.
φρωσο μου ειναι 2 που πηρα απο το ικα και της γαστρεντεριτιδας που ειναι σταγονες.....για τα 2 πρωτα μια ενεση θα μας κανει????:-(

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...