Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να κανω μια ερωτηση τα μωρακια καταλαβενουν τι βλεπουν ?σημερα πηγαμε σε μια φαρμα διαφορα ζωα παρεπιπτοντως ηταν πολυ ωραια ειχα καγκουρο καμηλες και αλλα περιεργα η μικρη οταν τα εβλεπε και ακουγε τουσ θορυβους που κανανε γελουσε συνεχεια και το εχω απορια αν μπορει να καταλαβει τι βλεπει α και μετα που κοιμηθηκε παλι γελουσε :confused:

Κατερινάκι κι εγώ πιστεύω ότι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν τα πάντα τα μικρά μας...Και τους φαίνονται και κάποια πράγματα περίεργα...Εμένα όταν κάτι της φαίνεται παράξενο γουρλώνει τα μάτια και το κοιτάει όλο απορία και αν της αρέσει σκάει κάτι χαμόγελα....Έχει πολύ πλάκα!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλά και απο εμενα!!!

Κατερίνα τελικά σημερα οι δύο μας ξενυχτάμε!!!

Εμεις καναμε αλλαγη του χρόνου σπίτι μας!!!

Η μπέμπα ειχε κοιμηθει στο ρηλάξ αλλα την πήρα αγκαλιά και την ψιλοξύπνησα... ο αντρας μου πήρε τον Μιχάλη και ετσι σαν μια μεγάλη οικογένεια αλλαξαμε το χρονο!!!

Την επομένη πηγαμε στα πεθερικά οπου γιορταζε η πεθερά μου. Ηταν και η αδερφη του αντρα μου με την οικογένεια της. Η μεγάλη της κορη που ειναι 10 ειναι τρελεη και παλαβή με τα μωρα, θέλει να τα νταντευει, να τα παιζει, να τα αλλάζει, το ονειρο της αυτη τη στιγμή νομιζω πως ειναι να ειχε ενα αληθινο μωρο...

Ετσι και εμεις την ειχαμε να παίζει και να προσέχει τη μπεμπα...

φυγαμε απο τα πεθερικά μου κατα τις 4... ε... στις 7 μας πήρανε τηλέφωνο οτι η ανηψια μας εχει 38,8!!!!

Εχω πάθει σοκ!!!

Θέλω να πιστευω οτι απλα κρυωσε εκεινη την ημέρα, θελω να πιστευω οτι δεν θα ξαναπάθουμε τιποτα... και να τρεχουμε στα νοσοκομεία... θέλω να πιστεύω οτι ολα θα πάνε καλα...

Φιλακια

Κατερινάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην έχετε κανένα πρόβλημα με την μικρή!!!!Θετική ενέργεια και σκέψη και όλα θα πάνε μια χαρά!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

τι εγινε κοριτσια το κλεισαμε το βραδινο?:cry: γιατι ?:cry:

Γεια σας... οχι εδω ειμαι μη φευγεις...

Τελικά ολα καλά μεχρις στιγμής δεν εχουμε εμφανισει τιποτα ευτυχως, ελπιζω να την σκαπουλάραμε!!!

Η ανηψιά μου πάντως εχει 39!!!!

Σημερα καναμε επίσκεψη στον μπεμπη της κουμπάρας μας που ειναι 6 ημερών!!!

Χωρις παιδιά βεβαια μην τυχον κουβαλάνε τιποτα...

Πήγαμε να κάνουμε μαθηματα στους νεους γονεις!!!

Ο μπέμπης ομως δεν ηθελε... τους εβγαλε την ψυχη ολο το μεσημέρι κλαίγοντας και το απογευμα που πηγαμε κοιμοταν!!! ξυπνησε = εφαγε = και ξανακοιμηθηκε!!!

Βρε κοριτσια η κουμπαρα μου, που θηλάζει, εκανε πληγη στο στηθος και το γαλα της βγαινει μπεζοκαφε, και της ειπαν στο μαιευτηριο που της εδωσαν και κρέμα να μην θηλάζει το μωρο, και ετσι νοικιασε θηλαστρο, μπας και σωσει την κατασταση, του δίνει ξενο γάλα, και βάζει κρεμα για να κλησει η πληγη. Εχει πάθει καμια κατι παρομοιο;

Ξερετε αν κανει να βγαζει το γαλα απ'το στηθος ή το επιβαρυνει:

πρεπει να το βγάζει για να μη της σταματησει;

παλι μονη μου εμεινα...

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

2632545vmbvzc24zo.gif

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες σας γεμάτα υγεία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας.

Έχω αρκετό καιρό να σας επισκεφτώ αλλά τρέχω και δεν φτάνω με τις δουλειές και τον μπέμπη. Εμείς ταλαιπωρούμαστε απο έντονους κολικούς και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές κάνωντας μόνο υπομονή :(.

Ευτυχώς τελείωσα και με τα δικαιολογητικά για την εξάμηνη άδεια του οαέδ γιατί ήταν σκέτη τρέλα αφού οι υπάλληλοι έχουν άγνοια και ο καθένας λέει οτι του κατέβει στο κεφάλι με αποτέλεσμα εγώ να τρέχω επι 3 μέρες.

as1cCt_0g410010MTAwMzNsfDM3OGpsfGVpbWFzdGUgcGFudHJlbWVub2k.gifan1cF1V0g410010Mjg5ZHw1MzM2MTAxZGF8dG8gZ290emlsYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας... οχι εδω ειμαι μη φευγεις...

Τελικά ολα καλά μεχρις στιγμής δεν εχουμε εμφανισει τιποτα ευτυχως, ελπιζω να την σκαπουλάραμε!!!

Η ανηψιά μου πάντως εχει 39!!!!

Σημερα καναμε επίσκεψη στον μπεμπη της κουμπάρας μας που ειναι 6 ημερών!!!

Χωρις παιδιά βεβαια μην τυχον κουβαλάνε τιποτα...

Πήγαμε να κάνουμε μαθηματα στους νεους γονεις!!!

Ο μπέμπης ομως δεν ηθελε... τους εβγαλε την ψυχη ολο το μεσημέρι κλαίγοντας και το απογευμα που πηγαμε κοιμοταν!!! ξυπνησε = εφαγε = και ξανακοιμηθηκε!!!

Βρε κοριτσια η κουμπαρα μου, που θηλάζει, εκανε πληγη στο στηθος και το γαλα της βγαινει μπεζοκαφε, και της ειπαν στο μαιευτηριο που της εδωσαν και κρέμα να μην θηλάζει το μωρο, και ετσι νοικιασε θηλαστρο, μπας και σωσει την κατασταση, του δίνει ξενο γάλα, και βάζει κρεμα για να κλησει η πληγη. Εχει πάθει καμια κατι παρομοιο;

Ξερετε αν κανει να βγαζει το γαλα απ'το στηθος ή το επιβαρυνει:

πρεπει να το βγάζει για να μη της σταματησει;

παλι μονη μου εμεινα...[/quote

τι κριμα δεν σε ειχα δει θα συγχρονιστουμε σημερα :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω σηκωθηκα σημερα πρωι πρωι να κανω τα χαρτια του οαεδ ευτυχως ξεμπερδεψα αμεσως ηταν αδειες και οι υπηρεσιες μια χαρα παραπανο δεν ειχα σημερα ! ευτυχως δηλαδη γιατι δεν θα αντεχα και αλλη ταλαιπωρια !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κοριτσαρες μου Καλησπερα.... πως περασατε αυτες τις μερες?

εμεις κουραση.... ειχα καλεσμενους στο σπιτι φιλοξενησαμε και ενα ζευγαρι με εναν ταλιμπαν γιο 2,5 χρονων... αστα!!! δεν πειραζει ειδα τι προκειτε να περασω οταν με το καλο μεγαλωσει η δικια μου! Κατερινα φυσικα και καταλαβαινουν τι βλεπουν.Εγω της εχω πανω απο το κρεβατακι της ενα μουσικο περιστρεφομενο καποτε δεν το εδινε καμια σημασια τωρα το κοιταει περιεργα και χαμογελαει.

Ασε τωρα που ειχαμε κοσμο σπιτι και την επερναν αγκαλια δεν ηθελε να παει σε κανεναν εκλεγε μονο εμενα και τον αντρα μου ηθελε.

καλησπεραα!!εγω πηγα το πρωι οαεδ και εκανα τα αρτια μου για το 6μηνο!!!ουφ παει και αυτο!!το απογευμα εχουμε εμβολιααααα!!!3 παρακαλω και εγω ποναω ηδη....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Καλα ολες σημερα καναμε τα χαρτια για το 6μηνο????Εγω πηρα και το συμπληρωματικο επιδομα 230 ευρω μονο.Λιγα μου φανηκαν μια συναδελφος μου πριν 2 χρονια πηρε 500 και εγω τοσα περιμενα

Οι εργαζόμενες μητέρες δικαιούνται:

α. Μειωμένο κατά 1 ώρα την ημέρα ωράριο εργασίας (χωρίς μείωση αποδοχών) και για 30 μήνες από τη λήξη της άδειας λοχείας ή τη λήξη της ειδικής εξάμηνης άδειας (βλ. παρακάτω).

β. Εναλλακτικά μειωμένο ωράριο κατά 2 ώρες την ημέρα για τους πρώτους 12 μήνες και 1 ώρας για 6 επιπλέον μήνες μετά τη λήξη της άδειας λοχείας ή της ειδικής εξάμηνης άδειας και εφόσον υπάρχει συμφωνία με τον εργοδότη.

γ. Εναλλακτικά, επίσης, σε σχέση με την πρώτη ή δεύτερη επιλογή και μετά από συμφωνία με τον εργοδότη, ισόχρονη συνεχόμενη άδεια 3,5 περίπου μηνών αντί του μειωμένου ωραρίου.

Είναι ξεκάθαρο ότι για να εξασφαλίσει η μητέρα την άδεια των 3,5 μηνών αντί για το μειωμένο ωράριο, θα πρέπει να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη του εργοδότη.

το βρηκα ευχαριστω ιωαννα!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...