Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονια πολλά και απο εμενα!!!

Κατερίνα τελικά σημερα οι δύο μας ξενυχτάμε!!!

Εμεις καναμε αλλαγη του χρόνου σπίτι μας!!!

Η μπέμπα ειχε κοιμηθει στο ρηλάξ αλλα την πήρα αγκαλιά και την ψιλοξύπνησα... ο αντρας μου πήρε τον Μιχάλη και ετσι σαν μια μεγάλη οικογένεια αλλαξαμε το χρονο!!!

Την επομένη πηγαμε στα πεθερικά οπου γιορταζε η πεθερά μου. Ηταν και η αδερφη του αντρα μου με την οικογένεια της. Η μεγάλη της κορη που ειναι 10 ειναι τρελεη και παλαβή με τα μωρα, θέλει να τα νταντευει, να τα παιζει, να τα αλλάζει, το ονειρο της αυτη τη στιγμή νομιζω πως ειναι να ειχε ενα αληθινο μωρο...

Ετσι και εμεις την ειχαμε να παίζει και να προσέχει τη μπεμπα...

φυγαμε απο τα πεθερικά μου κατα τις 4... ε... στις 7 μας πήρανε τηλέφωνο οτι η ανηψια μας εχει 38,8!!!!

Εχω πάθει σοκ!!!

Θέλω να πιστευω οτι απλα κρυωσε εκεινη την ημέρα, θελω να πιστευω οτι δεν θα ξαναπάθουμε τιποτα... και να τρεχουμε στα νοσοκομεία... θέλω να πιστεύω οτι ολα θα πάνε καλα...

Φιλακια[/quote

μην αγχωνεσαι το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι τιποτα και να ετυχε αν φοβασαι για την αλλη γριπη θα επρεπε να ηταν κακοκεφι ολη μερα και αν ειναι το μωρακι σου ενταξει τωρα και δεν βλεπεισ καμια αλλαγη και γκρινια μια χαρα ειναι

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να κανω μια ερωτηση τα μωρακια καταλαβενουν τι βλεπουν ?σημερα πηγαμε σε μια φαρμα διαφορα ζωα παρεπιπτοντως ηταν πολυ ωραια ειχα καγκουρο καμηλες και αλλα περιεργα η μικρη οταν τα εβλεπε και ακουγε τουσ θορυβους που κανανε γελουσε συνεχεια και το εχω απορια αν μπορει να καταλαβει τι βλεπει α και μετα που κοιμηθηκε παλι γελουσε :confused:

Καλημέρα.

Λία δεν θυμάμαι αν είπα οτι otrivin και garamat τα δίνω αφου πρώτα μίλησα με την παιδίατρο, όπως και το earolin,το πήρα στην περίπτωση που το γυρίσει σε δυνατο βήχα. Ο βήχας του είναι 3-4 φορές την ημέρα, απο την εμπειρία μου με τα άλλα δύο οπου απο ένα απλό μπούκώμα το γυρνούσαν είτε σε βρογχιολίτιδα είτε σε ωτίτιδα, φοβάμαι πολύ. Ακόμα και το otrivin που είναι ακύνδινο στο μωρό δεν θα το έδινα χωρίς πρώτα να ρωτήσω την παιδίατρο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Kαλημέρα κορίτσια. Εγώ του βάζω ορο με συριγγα που έχει και λίγο αλατι μέσα και ξεμπουκώνει αμέσως. Ασε που του αρέσει κιόλας.

Βρε Στελλίτσα τί μπέμπη έχεις :D; Μόνο στο δικό σου αρέσει ο ορός!

Διαφημίσεις

να κανω μια ερωτηση τα μωρακια καταλαβενουν τι βλεπουν ?σημερα πηγαμε σε μια φαρμα διαφορα ζωα παρεπιπτοντως ηταν πολυ ωραια ειχα καγκουρο καμηλες και αλλα περιεργα η μικρη οταν τα εβλεπε και ακουγε τουσ θορυβους που κανανε γελουσε συνεχεια και το εχω απορια αν μπορει να καταλαβει τι βλεπει α και μετα που κοιμηθηκε παλι γελουσε :confused:

Νομίζω ότι κάτι καταλαβαίνουν, γιατί και η δικιά μου όταν βλέπει φατσούλες από ζωάκια -παιχνιδάκια γελάει. Βέβαια με το σκύλο μας κλαίει γιατί της γαβγίζει.

Παρεπιπτόντως, πού είναι αυτή η φάρμα;;;;

Νομίζω ότι κάτι καταλαβαίνουν, γιατί και η δικιά μου όταν βλέπει φατσούλες από ζωάκια -παιχνιδάκια γελάει. Βέβαια με το σκύλο μας κλαίει γιατί της γαβγίζει.

Παρεπιπτόντως, πού είναι αυτή η φάρμα;;;;

εμενα παλι οποτε γαβγιζουν γελαει και φωναζει στην Ροδο ειναι Ροδο μενουμε εμεις!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Χριστίνα! :D

Κόψτε τον πιο κάτω δεσμό, κάντε τον επικόλληση στη μπάρα των διευθύνσεων για να λάβετε την χριστουγεννιάτικη κάρτα μου. Πολύ γέλιο, είμαστε εεμείς οι 5 :lol::lol::lol:. Enjoy!

http://www.ecards.co.uk/[email protected]&ecard=2_WBPHSwxR9jwM

Επεξεργάστηκαν by frosobal

Μάλλον δεν πετυχαίνει. Μπορώ μόνο να σας το στείλω με mail.

Το έγραψα στον τοίχο μου στο facebook. Πρέπει όμως να ¨πιάσετε" και το μαύρο που λέει ecard=2_κτλ.

Επεξεργάστηκαν by frosobal

Ευχαριστώ Χριστίνα! :D

Κόψτε τον πιο κάτω δεσμό, κάντε τον επικόλληση στη μπάρα των διευθύνσεων για να λάβετε την χριστουγεννιάτικη κάρτα μου. Πολύ γέλιο, είμαστε εεμείς οι 5 :lol::lol::lol:. Enjoy!

http://www.ecards.co.uk/[email protected]&ecard=2_WBPHSwxR9jwM

Καλά Φρόσω απίστευτη η κάρτα!!!!:D:D Άντε και του χρόνου με υγεία πάνω από όλα...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...