Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι κι εγώ έχω διαβάσει ότι πρέπει να προσέχουμε μέχρι τους έξι με δώδεκα μήνες... Τί άγχος κι αυτό, Παναγία μου! Ώρες, ώρες τρελαίνομαι...Αυτή η συσκευή πάντως φαίνεται πολύ καλή, αλήθεια δεν το ήξερα ότι υπήρχε!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολη μερα δεν ειχα μηνυματα ....επειδη ειχα ξεσυνδεθει και δεν το ειχα παρει χαμπαρι!!!!τωρα μπηκα και ειδα!!!!ο μπεμπης ειναι καλυτερα αλλα τον εχω με ορο και ρουφιχτρα παλι καλα που υπαρχει και αυτο!!!η διαθεση του ειναι μια χαρα και η ορεξη του οποτε δεν ανησυχω και πολυ!!ολα θα πανε καλα!!

εμεις εδω εχουμε τις καλες χερες και καλα δινουν λεφτα οι συγγενεις.....ετσι ο μπεμπης αυξησε το βιβλιαριο του κατα 500 γιουρια!!!παιδι μου!!!!αλλα παλι καλα και εμας τους μεγαλυτερους δεν μας ξεχνανε αλλα πλεον ολα για τον μικρο!!!παιδι μου ξαναλεω!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ολη μερα δεν ειχα μηνυματα ....επειδη ειχα ξεσυνδεθει και δεν το ειχα παρει χαμπαρι!!!!τωρα μπηκα και ειδα!!!!ο μπεμπης ειναι καλυτερα αλλα τον εχω με ορο και ρουφιχτρα παλι καλα που υπαρχει και αυτο!!!η διαθεση του ειναι μια χαρα και η ορεξη του οποτε δεν ανησυχω και πολυ!!ολα θα πανε καλα!!

εμεις εδω εχουμε τις καλες χερες και καλα δινουν λεφτα οι συγγενεις.....ετσι ο μπεμπης αυξησε το βιβλιαριο του κατα 500 γιουρια!!!παιδι μου!!!!αλλα παλι καλα και εμας τους μεγαλυτερους δεν μας ξεχνανε αλλα πλεον ολα για τον μικρο!!!παιδι μου ξαναλεω!!!!

λια μου μεσα στην τεχνολογια σε βρησκω!!!!!οσο για το φλουρι εγω την τυχη μου την βρηκα πριν 2 μηνες πλεον δεν θελω τπτ αλλο να ειναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου και το δικο μου μαζι!!παιδι μου (το ειπα ξανα δεν θυμαμαι)

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Εγώ τον Αλέξανδρο όλο μπουκωμένο τον είχα. Τα δίδυμα ευτυχώς είναι μια χαρά. Λίγο ο μεγάλος ροχαλίζει μερικές φορές αλλά δεν βγάζει τίποτα με τον ορό. Έχει πλάκα γιατί δεν κλαίει αλλά γουρλώνει τα μάτια με φρίκη. Τέτοια φρίκη δεν έχω ξαναδεί. :lol:

Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή που μου έδωσες. Ο Αλ/νδρος κατά καιρούς έχει βγει έξω με διάφορα παράξενα. Τον Αύγουστο δεν έβγαινε έξω αν δεν φορούσε ένα μάλλινο γάντι. Γινότανε χαμός με τον πατέρα του που τον έβγαζε κι εγώ του έλεγα άστον τί σε πειράζει εκείνος ζεσταίνεται. Έχει βγει και με τις γαλότσες του ανηψιού μου (5 νούμερα μεγαλύτερες) μέσα στο κατακαλόκαιρο, αλλά το αγαπημένο του αξεσουάρ είναι ένα φέσι που μας εφεραν από το Μαρόκο. Για ένα διάστημα δεν το έβγαζε από το κεφάλι του.

βαζω τα ατομικα και το μπουκαλι το σπρευ φισιομερ!!!στην αρχη στραβωνε μετα οκ τωρα με το ρουφιχτιρι στραβωνει!!!τι κανει ο βασιλακης???

Όλα καλα. Την αλλη εβδομάδα ξεκιναμε και εμβολια. Μαλλον και εσεις.

γενικα δεν ειναι κακο το οχι σε ενα παιδι κακο ειναι το οχι χωρις καμια εξηγηση!οσο κουτο και να φαινεται το παιδι θελει να ξερει τα παντα!!καλο ειναι να του μιλαμε σαν ενηλικα οταν προκυτε για σοβαροτερα πραγματα και να μπεμεπκιζουμε οταν παιζουμε!!σε εχω ομως για υποδειγμα μαμας εδω για σενα εχω να λεω με 3 παιδακια που ποτε δεν γκρινιαξες και δεν βαρυγκομας!!!!ευγε

wg46ge0puogpbep1.png

γενικα δεν ειναι κακο το οχι σε ενα παιδι κακο ειναι το οχι χωρις καμια εξηγηση!οσο κουτο και να φαινεται το παιδι θελει να ξερει τα παντα!!καλο ειναι να του μιλαμε σαν ενηλικα οταν προκυτε για σοβαροτερα πραγματα και να μπεμεπκιζουμε οταν παιζουμε!!σε εχω ομως για υποδειγμα μαμας εδω για σενα εχω να λεω με 3 παιδακια που ποτε δεν γκρινιαξες και δεν βαρυγκομας!!!!ευγε

Χριστίνα ένα πράγμα που απεχθάνομαι στους ανθρώπους είναι η κλάψα.

Έχω ξάδελφο που έκανε 10 χρόνια με εξωσωματικές να κάνει παιδί. Τελικά έκανε δίδυμα και στο καπάκι άλλο ένα φυσιολογικά και σε ένα χρόνο πάλι φυσιολογικά ακόμα ένα. 10 χρόνια ήταν μέσα στην κλάψα, το καταλαβαίνω, αλλά τώρα έχει παραγίνει. Τον ενοχλούν τα παιδιά. Μια αγκαλιά δεν τα πήραν ποτέ. Τα τρέλαναν στο ξύλο για να φάνε, να κοιμηθούν κτλ. Και τώρα αυτά μεγαλώνοντας τους γράφουν και τους αντιμηλάνε κανονικότατα. Και αναρωτιούνται γιατί είναι έτσι.

Διαφημίσεις

Χριστίνα ένα πράγμα που απεχθάνομαι στους ανθρώπους είναι η κλάψα.

Έχω ξάδελφο που έκανε 10 χρόνια με εξωσωματικές να κάνει παιδί. Τελικά έκανε δίδυμα και στο καπάκι άλλο ένα φυσιολογικά και σε ένα χρόνο πάλι φυσιολογικά ακόμα ένα. 10 χρόνια ήταν μέσα στην κλάψα, το καταλαβαίνω, αλλά τώρα έχει παραγίνει. Τον ενοχλούν τα παιδιά. Μια αγκαλιά δεν τα πήραν ποτέ. Τα τρέλαναν στο ξύλο για να φάνε, να κοιμηθούν κτλ. Και τώρα αυτά μεγαλώνοντας τους γράφουν και τους αντιμηλάνε κανονικότατα. Και αναρωτιούνται γιατί είναι έτσι.

υπαρχουν κατι ανθρωποι τελικα αντι να ευχαριστουν τον θεο που τους εστειλε παιδακια και να τα χαιρονται φτανουν σ αυτο το σημειο τι να πει κανεις.εμενα να σας πω την αλληθεια μου την λενε επειδη την εχω συνεχεια μαζι μου κα εχει μαθει πλεον ετσι μονη την αφηνω μονο για να κοιμηθει η οταν βγαινω εξω για να κανω καμια δουλεια αλλα ολεσ τις αλλεσ ωριτσες ειμαστε παρεουλα δεν μου βγαινει να κανω και κατι αλλο μια που πριν μεινω εγκυος ειχα παει σε ενα μ@λ@κ@@@@ γιατρο και μου ειχε πει πως δεν μπορω να κανω παιδια μονο με εξωσωματικη και βλεπουμε και το ειχα παρει πολυ ασχημα παλι καλα που βρεθηκε και ο γιατρος μου και με ηρεμισε και μεσα σε 3 μηνες ελευθερης προσπαθειας εκανα μεχρι και υιοθεσια μου ειχε αναφερει πριν ακομα ξεκινησω να προσπαθω οποτε καταλαβαινετε την ψυχολογια μου και τωρα που την εχω να την αφησω και ας μου γκρινιαζει και ας μην μπορω να κανω δουλεια και ας κανει οτι θελει βεβαια με την προυποθεση οτι θα ειναι καλο και για εκεινη :wink:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

εμεις εχουμε το σαββατο εμβολιο και να γενικα εξεταση ειμαι περιεργη να δω ποσο εχει παει γιατι πριν καμια εβδομαδα την ζυγισα και εδειχνε 5 κιλα και τα ρουχα μας καποια δεν μας κανουν και αλλα που τα διπλωναμε τωρα ειναι μια χαρα αντε να δουμε :o

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Χρονια πολλά και απο εμενα!!!

Κατερίνα τελικά σημερα οι δύο μας ξενυχτάμε!!!

Εμεις καναμε αλλαγη του χρόνου σπίτι μας!!!

Η μπέμπα ειχε κοιμηθει στο ρηλάξ αλλα την πήρα αγκαλιά και την ψιλοξύπνησα... ο αντρας μου πήρε τον Μιχάλη και ετσι σαν μια μεγάλη οικογένεια αλλαξαμε το χρονο!!!

Την επομένη πηγαμε στα πεθερικά οπου γιορταζε η πεθερά μου. Ηταν και η αδερφη του αντρα μου με την οικογένεια της. Η μεγάλη της κορη που ειναι 10 ειναι τρελεη και παλαβή με τα μωρα, θέλει να τα νταντευει, να τα παιζει, να τα αλλάζει, το ονειρο της αυτη τη στιγμή νομιζω πως ειναι να ειχε ενα αληθινο μωρο...

Ετσι και εμεις την ειχαμε να παίζει και να προσέχει τη μπεμπα...

φυγαμε απο τα πεθερικά μου κατα τις 4... ε... στις 7 μας πήρανε τηλέφωνο οτι η ανηψια μας εχει 38,8!!!!

Εχω πάθει σοκ!!!

Θέλω να πιστευω οτι απλα κρυωσε εκεινη την ημέρα, θελω να πιστευω οτι δεν θα ξαναπάθουμε τιποτα... και να τρεχουμε στα νοσοκομεία... θέλω να πιστεύω οτι ολα θα πάνε καλα...

Φιλακια

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...