Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα.

Χριστίνα πως είναι ο μπέμπης; και ο δικός μου είχε πολύ μπούκωμα και ψιλοβήχα του καθαρίζω την μύτη με ορό και του βάζω otrivin με garamat, πήρα και aerolin για παν ενδεχόμενο πάντα με την συμβουλη της παιδιάτρου. Σήμερα είναι πολύ καλήτερα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου!!χρονια πολλα στην στελλιτσα για τον βασιλακη!!

ο μικρος ειναι καλυτερα αλλα βαζουμε ορο και ρουφαω με το εργαλειο τις μυξουλες!!θα δουμε την δευτερα παμε γιατρο!εμεις πηγαμε στα πεθερικα μου και κερδισα το φλουρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!

νατασσουλα μια παο τα ιδια λοιπον τα μωρα μας!!!!μπουλιτσα σου ευχομαι ολοψυχα οχι τσουτσουνακι αλλα τσουτσουναρα να μπει στο σπιτι σου το 2010!!!!!!!!!!!!

σε ολες σας καθε τι που θελετε να γινετε......το αξιζετε ολες......σας αγαπω ολες φιλακιααααααα!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΤΟ 2010 ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!!

Εμείς χθες κοιμηθήκαμε για 1η φορά στο κρεβατάκι μας. Έκλεγε πολύ η μπουμπού κ κοιμήθηκε μόνο με χαδάκια στο κεφάλι κ νανούρισμα...στενχωρήθηκα λίγο αλλά καλύτερα τώρα που είναι 2,5. Νομίζω ότι μετά θα ναι πολύ πιο δύσκολο.

Μια φίλη μου θήλασε 1 χρόνο το κοριτσάκι της κ τώρα θέλει να σταματήσει. Μήπως ξέρει καμία να μου πει πώς;

Χριστίνα, περαστικά στον παίδαρο. Εγώ το κέρδισα το φλουρί!!! Εύχομαι μέσα στο 2010 να μείνω έγκυος στο 2ο παιδάκι μας. Δε θα με πειράξει φυσικά αν είναι πάλι κοριτσάκι, αλλά θα θελα ένα τσουτσουνάκι!

Σου εύχομαι να μείνεις εγκυός σε ένα γερο μωράκι και ας είναι και αγοράκι..........

Έγώ τον πρώτο μου τον θύλασα μέχρι 11 μηνών αλλά επιδή με δάγκωνε δεν άντεχα άλλο και το σταμάτησα δεν πήρα τίποτα γιατί η ποσότητα δεν ήταν η ίδια με την περίοδο που έτρωγε μόνο γάλα. Στον δεύτερο που ήθελα να το κόψω στους 9 μήνες παρόλο που αγόρασα χάπια τα οποία μου τα συνέστησε ο γιατρός, δεν τα χρησιμοποιισα το έκοψα με τον ίδιο τρόπο, το καλήτερο είναι να μιλήσει με τον γιατρό της.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Μια φίλη μου θήλασε 1 χρόνο το κοριτσάκι της κ τώρα θέλει να σταματήσει. Μήπως ξέρει καμία να μου πει πώς;

Χριστίνα, περαστικά στον παίδαρο. Εγώ το κέρδισα το φλουρί!!! Εύχομαι μέσα στο 2010 να μείνω έγκυος στο 2ο παιδάκι μας. Δε θα με πειράξει φυσικά αν είναι πάλι κοριτσάκι, αλλά θα θελα ένα τσουτσουνάκι!

Μπούλα μην κάνει κανένα αστείο και πάρει χάπια. Ο θηλασμός κόβεται σιγα σιγά, θέλει λίγο χρόνο. Αρχικά κόβεις το ένα γεύμα για μια εβδομάδα και σταδιακά τα υπόλοιπα. Ο εγκέφαλος δίνει εντολή ότι δεν χρειάζεται να παράγει γάλα και τελικά σταματά από μόνο του.

Στέλλα χρόνια πολλά στο Βασιλάκη.

Χριστίνα και Νατάσσα ελπίζω τα παιδάκια σας να είναι μια χαρά σήμερα. (Αχ τι μου θύμησες βρε Νατάσα με το οτριβίν και το γκαραμάντ :-(, θαυματουργό όμως ;)).

Εμάς το φλουρί το βρήκε ο πεθερός μου και σιφυλιάστηκα χρονιάρα μέρα :mad:. Τόσα παιδιά εχω σε αυτόν πήγε; Και τους είχα καταναγκαστικά καλέσει :mad:.

Φέτος έκανα την πιο ωραία παραμονή. Κατά τις 10:30 μετά από μια μάχη κυριολεκτικά που έδωσα με τα μικρά κατάφερα να τα κοιμίσω. Κάτσαμε με τον άνδρα μου αγκαλιά δίπλα στο δέντρο και το τζάκι, βάλαμε μουσική, πήραμε σαμπάνια να ανοίξουμε στις 00:01 και όπως είμασταν κλείσαμε απλά τα μάτια μας και ... κοιμηθήκαμε :lol::lol::lol:. Στις 12 μας ξύπνησαν τα πυροτεχνήματα, σηκωθήκαμε πήγαμε στο κρεβάτι, είπαμε καλή χρονιά και συνεχίσαμε τον ύπνο. Αχ τέτοιο γλυκό ύπνο είχα καιρό να κάνω.

Κατερίνα (katval) σ΄ευχαριστώ πολύ.

Κορίτσια ο μπεμπάκος μου μέσα σε 2-3 μέρες άλαξε πάρα πολύ, σταμάτησε η γκρίνια χωρίς λόγο κάθεται στο ριλάξ και όταν κουράζετε κοιμάται μόνος του δύο μέρες τώρα τον πέρνω αγκαλιά μόνο για τάϊσμα και άλλαγμα, ο άντρας μου λέει να δοκιμάσουμε να τον βάλουμε και στο λίκνο, αλλά φοβάμαι μην φάει κανένα στράβομα και μέτα άντε πάλι απο την αρχή.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Φρόσω και σε μένα τα χάπια δεν μου έκατσαν καλά ακόμα τα έχω στο ντουλάπι σφραγισμένα.

Όσο για το βράδυ της παραμονής μια απο τα ίδια και ήταν το ωραιότερο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Γειά σας σε όλες τις μαμάδες! Εύχομαι σε όλε χρόνια Πολλά, υγεία στα μωράκια μας και τις οικογένειές μας, δύναμη και πολλές στιγμές ευτυχίας!

Επιτέλους επιστρέφω στο φόρουμ! Δυστυχώς χάθηκα και πάλι, δεν είμαι συνεπής... δεν προλαβαίνω, δεν ξέρω γιατί δεν τα καταφέρνω με τις δουλειές και τον μπέμπη... Πρέπει μάλλον να οργανωθώ καλύτερα. Τώρα που έχουμε διακοπές είναι καλύτερα, βέβαια!

Χαίρομαι που βλέπω τα μωράκια σας να μεγαλώνουν! Τι γλυκά που είναι όλα!

Και ο δικός μου μεγαλώνει μέρα με την μέρα, είναι απίστευτο πόσες αλλαγές συμβαίνουν. Βασικά μετά τις 40 ημέρες άρχισε να αλλάζει, μειώθηκε το κλάμα απόγευμα και βράδυ και το κυριότερο άρχισε να γελάει και να επικοινωνεί! Βέβαια περνάει διάφορες φάσεις, τώρα τελευταία έχει εισάγει νέα είδη κλάματος! Πιο φωναχτά και πιο σύντομα... Ποιος ξέρει τι να σημαίνουν άραγε! Επίσης δεν γελάει τόσο πολύ στον ύπνο του, όπως πρώτα, αλλά περισσότερο όταν είναι ξύπνιος. Τί ωραία που είναι όταν γελάνε!!!

Με το θηλασμό όλα καλά. Τρώει κάθε δυο ή τρεις ώρες αν δεν κοιμάται. Είναι πολύ φαγανός και ποτέ δεν λέει όχι. Αυτό που μου κάνει εντύπωσή είναι η "λύσσα" -συγχωρέστε μου την έκφραση, αλλά πώς αλλιώς να το περιγράψω; - με την οποία τρώει! Κι εσάς έτσι κάνουν; Μήπως δεν του φτάνει το γάλα; Τί να πω; Τη νύχτα ξυπνάει μία μόνο φορά κατά τις 4, τον ταΐζω, τον αλλάζω και τον ξαναβάζω στην κούνια του να κοιμηθεί. Την κούνια την έχω μέσα στο υπνοδωμάτιό μας, δίπλα στο κρεβάτι.

Πάντως ευτυχώς που υπάρχει και η πιπίλα, ορισμένες φορές είναι πολύ χρήσιμη, ειδικά για μωράκια που εύχονται να ήταν όλη την ώρα στο στήθος και να πιπιλάνε...

Ο μικρούλης μου δεν κοιμάται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι μισάωρα μόνο, ξυπνάει πολύ εύκολα. Μερικές φορές ανησυχώ! Κοιμάται πολύ, μόνο αν κοιμάται αγκαλιά, όταν τον βάλουμε στην κούνια...ξυπνάει!

Αυτά για την ώρα! Σας είπα κι εγώ τα νέα μας, χαίρομαι να διαβάζω τα δικά σας!

Να είμαστε όλες οι μαμάδες καλά, γερές και δυνατές και να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!χρονια πολλα στην στελλιτσα για τον βασιλακη!!

ο μικρος ειναι καλυτερα αλλα βαζουμε ορο και ρουφαω με το εργαλειο τις μυξουλες!!θα δουμε την δευτερα παμε γιατρο!εμεις πηγαμε στα πεθερικα μου και κερδισα το φλουρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!

νατασσουλα μια παο τα ιδια λοιπον τα μωρα μας!!!!μπουλιτσα σου ευχομαι ολοψυχα οχι τσουτσουνακι αλλα τσουτσουναρα να μπει στο σπιτι σου το 2010!!!!!!!!!!!!

σε ολες σας καθε τι που θελετε να γινετε......το αξιζετε ολες......σας αγαπω ολες φιλακιααααααα!!!!!!!!!!!!

Τυχερούλα είσαι Χριστινάκι μου...μακάρι να σου πάει καλά όλο το 2010 και να είναι ακόμη πιο τυχερό από το 2009.

Σε εμάς το φλουρί έπεσε ακριβώς στη μέση στον γιό μου και τον θείο του (αδερφό μου) και ελπίζω να είναι και οι 2 τυχεροί φέτος. Στα πεθερικά μου έπεσε πάλι στον Αντρίκο μας. Μακάρι να είναι τυχερά όλα τα παιδάκια μας φέτος και σε όλη τους τη ζωή...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Κορίτσια καλημέρα.

Χριστίνα πως είναι ο μπέμπης; και ο δικός μου είχε πολύ μπούκωμα και ψιλοβήχα του καθαρίζω την μύτη με ορό και του βάζω otrivin με garamat, πήρα και aerolin για παν ενδεχόμενο πάντα με την συμβουλη της παιδιάτρου. Σήμερα είναι πολύ καλήτερα.

Και εμένα ο μπέμπης μου στο club κορίτσια...εδώ και καμιά βδομάδα φουρφουρίζει πολύ έντονα...ακούγεται να έχει μπούκωμα ευτυχώς χωρίς βήχα (ζήτημα να βήξει 2-3 φορές τη μέρα) και παρά το γεγονός ότι του βάζουμε ορό και τον ρουφάμε με το "εργαλείο της ρουφομύξας" όπως το λέει η Χριστίνα, δεν καθαρίζει όλο αυτό που έχει...σα να μην μπορούμε να το βγάλουμε. Και χθες το βράδυ εκεί που φρίκαρα είναι που χτύπησε το alarm στο σύστημα που του έχουμε κάτω από το κρεβάτι. Μας το έστειλε από Κύπρο ξαδέρφη μας και είναι monitor παρακολούθησης κίνησης. Σε περίπτωση δηλαδή που σταματάει να νιώθει κίνηση-αναπνοή του παιδιού χτυπάει. Ε χθες βράδυ στις 4 χτύπησε και πετάχτηκα πάνω σαν την τρελή. Πήγα στην κούνια του (τον έχουμε στο κρεβατάκι-κούνια του από 2 μηνών) και τον άγγιξα και ανέπνεε κανονικά με το γνωστό μπούκωμα όμως. Ίσως για λίγο σταμάτησε να παίρνει ανάσα λόγω του μπουκώματος...τι να πω! Φυσικά δεν κοιμήθηκα από τότε γιατί τον είχα αγκαλιά να κοιμηθεί πάνω μου όρθιος που δεν τον ενοχλεί το μπούκωμα. Μιλώντας με την παιδίατρο σήμερα το πρωί μου είπε ότι εφόσον δεν έχει βήχα, δεν του έχει κοπεί η όρεξη και δεν έχει πυρετό να μην ανησυχώ. Επίσης μου είπε ότι το monitor αυτό είναι για μέχρι 1-2 μηνών που υπάρχει ο κίνδυνος για αιφνίδιο (εγώ ξέρω ότι μέχρι και χρόνο υπάρχει θέμα και πρέπει να προσέχουμε). Δεν μας είπε να πάρουμε κάτι άλλο όπως γράφεις εσύ Νατάσα μου. Τι λέτε εσείς?

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Unique mammi

Κι εμένα μου είχε παρουσιάσει μπούκωμα, σαν φλέγμα στο λαιμό και "έβραζε" κατά την αναπνοή, αλλά τώρα του πέρασε. Η παιδίατρος μου είπε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάζουμε φυσιολογικό ορό αρκετές φορές την ημέρα. Έχω παρατηρήσει ότι το πρωί είναι χειρότερα και κατά τη διάρκεια της ημέρας βελτιώνεται η κατάσταση. Μήπως έχει να κάνει με τον καιρό, με την υγρασία; Μήπως παίζει ρόλο και η θερμοκρασία του δωματίου; Εμείς δεν αφήνουμε την θέρμανση ανοιχτή τη νύχτα, θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 21 βαθμούς...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...