Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλενάδες μου χρόνια πολλά, με το καλό να μας έρθει η νέα χρονιά...

2010 ευχές από όλους μας σε όλους σας...υγεία, αγάπη & ευτυχία σε όλους!

Τα λέμε του χρόνου πλέον...καλά να περάσετε όλοι απόψε!!!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με πολυ αγαπη , το νεο ετος να μας φερει σε ολες οτι επιθυμουμε...

Εχω τον υιο μου στο χαλακι του και παιζει με τα καινουργια του παιχνιδια φωροντας τα χριστουγεννιατικα πυτζαμακια του... Σας φιλω , καλα να περασετε!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Ιωάννα, ακριβώς τα ίδια κ με τη δικιά μας! Δεν κοιμάται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει βγάλει κάτι στα ούλα της στο πλάι κ βάζει συνέχεια τα χεράκια της μέσα, μάλιστα τα χει γροθιές κ προσπαθεί να τα βάλει κ τα 2 μέσα!!! (παρεπιπτόντως,είναι κούκλα η μπουμπού σου!)

Σήμερα θα τη βάλω να κοιμηθεί στο δωμάτιό της! Για να δούμε τί θα κάνει...Την έβαλα το απόγευμα για τεστ στο κρεβατάκι της κ κοιτούσε γύρω γύρω με περιέργεια.

Φρώσο, συμφωνώ με τη Χριστίνα στο τί πρέπει να κάνεις, αν κ άλλο στη θεωρία άλλο στην πράξη...κάνε την καρδιά σου πέτρα, οπλίσου με υπομονή κ ακολούθησε τις συμβουλές της Χριστίνας... έχω δει παρόμοιες αντιδράσεις στην Νταντά αμέσου δράσεως στο Σκαι από παιδάκια κ πιάνουν, όταν οι γονείς φέρνονται ''αυστηρά'' κ εμένουν στη ''σκληρή'' στάση τους.

Πελαγία, πολύ όμορφη η εικόνα του γιου σου με τα μπιτζαμάκια!!!

Καλή χρονιά σε όλες μας, με αγάπη κ πολύ υπομονή στον καινούριο κ πιο όμορφο ρόλο, αυτό της μητέρας!!!

Διαφημίσεις

εμεις τι βραδυ με το που μας μπηκε φυγαμε αρων αρων επειδη ο μικρος βουλωσε η μυτη του και εκλαιγε....εβηχε κιολας και ηραθα σπιτι και του εβαλα ορο και ρουφηξα με το εργαλειο της ρουφομυξας!!!την δευτερα θα παμε γιατρο να δουμε!!!χαλαστηκα γαμωτο με τον μικρο να βηχει και να μην μπορει να αναπνευσει!!!

ποιος κερδισε το φλουρι??????????εμας ο μπαμπας μου....τυχερος....σημερα του χαλασε το αμαξι χχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

κοριτσια τι κανετε?απο περσι εχουμε να μιλησουμε χαχαχαχαχα!!!

καλη χρονια να εχετε ολες .Πριν λιγο σηκωθηκα ειχαμε κοσμο στο σπιτι φαγαμε ηπιαμε εγω ειχα να πιω σχεδον ενα χρονο και γενικα τα περασαμε καλα ! η μικρη επαθε ενα σοκ γιατι ξυπνησε και ειδε ενα σωρο κοσμο απο πανω της να της μιλαει να της γελαει αλλα ηταν κυρια δεν εχω παραπονο αλλαξαμε χρονο μας εκανε και ποδαρικο και μετα εκατσε μαζι μας στο τραπεζι και συζητουσε με τουσ υπολοιπους :tongue:μας επιασε βεβαια και η γκρινια μας αλλα την απασχολουσαν με διαφορα και δεν κρατησε πολυ.Εσεις ελπιζω να τα περασατε καλα.

χριστινακι κριμα με το μικρο ελπιζω να μη ειναι τιποτα στο ματιασανε το παιδι μαλλον τετοιο κουκλι φυσικο ειναι ;)καλα να τα περασετε σημερα

κοριτσακια ελπιζω να τα πουμε μετα παω να ετοιμασω τα υπολοιπα για τον δευτερο γυρο !!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΤΟ 2010 ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!!

Εμείς χθες κοιμηθήκαμε για 1η φορά στο κρεβατάκι μας. Έκλεγε πολύ η μπουμπού κ κοιμήθηκε μόνο με χαδάκια στο κεφάλι κ νανούρισμα...στενχωρήθηκα λίγο αλλά καλύτερα τώρα που είναι 2,5. Νομίζω ότι μετά θα ναι πολύ πιο δύσκολο.

Μια φίλη μου θήλασε 1 χρόνο το κοριτσάκι της κ τώρα θέλει να σταματήσει. Μήπως ξέρει καμία να μου πει πώς;

Χριστίνα, περαστικά στον παίδαρο. Εγώ το κέρδισα το φλουρί!!! Εύχομαι μέσα στο 2010 να μείνω έγκυος στο 2ο παιδάκι μας. Δε θα με πειράξει φυσικά αν είναι πάλι κοριτσάκι, αλλά θα θελα ένα τσουτσουνάκι!

Να'μαι κι εγώ...Πως τα περάσατε σήμερα???Εγώ είχα το τραπέζι το οποίο στέφθηκε με επιτυχία,ευτυχώς!!!Το φλουρί το πέτυχε ο κουνιάδος μου αλλά των γονιών μου που έκοψαν την δικιά τους στην Αθήνα το "κέρδισε" η μπέμπα μας :D:D Μακάρι να ναι γερό και καλότυχο το παιδάκι μου αλλά και όλων σας τα παιδάκια!!!Χθες την παραμονή ήμασταν στα πεθερικά μου και είχαν κόσμο και η μικρή σάστισε λίγο όμως μετά όλο γελούσε και μιλούσε και όλοι ξετρελλάθηκαν μαζί της!!Είναι πάντως νυχτοπούλι σαν την μαμά της :D:D Μέχρι τις 12 κοιμόταν μετά ξύπνησε και το μάτι γαρίδα μέχρι της 5 που την πήρε ο ύπνος και η πλάκα ήταν ότι είχε τόση όρεξη που γελούσε και μιλούσε συνεχώς λες και καταλάβαινε ότι ήταν γιορτή!!!Τι σου είναι αυτά τα παιδιά...

Να ευχηθώ και χρόνια πολλά στον Βασιλάκη της Στελλίτσας μας και να τον καμαρώσει όπως επιθυμεί αλλά και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν και στις οικογένειες τους!!!

Βρε κορίτσια και μένα έχει ένα γρομπαλάκι πάνω αριστερά σκληρό και όπως λέει η Μπούλα δεν βάζει μόνο το δάκτυλο αλλά όλη την γροθιά της και πολλές φορές προσπαθεί να βάλει και την δεύτερη γροθιά της αλλά δεν γίνεται...:lol::lol: Έχει τόση πλάκα όταν το κάνει αυτό....Βρε λέτε να ναι δόντι τελικά????Από σάλια πάντως έχουμε πολλά!!!Η παιδίατρος όταν της το πα μου λέει, όχι είναι νωρίς ακόμα, αλλά ούτε καν την κοίταξε για να δει!!!:rolleyes:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

στελλα και νατασσα να χαιρεσται τα αγορακια σας.

κατερινακι πολυ πιθανον να ειναι δοντακι και εμενα ο παιδιατρος στην αρχη ετσι μου ειπε αλλα μετα το διαπιστωσε και ο ιδιος οταν ξαναπατε επεμεινε να τα δει για να εισαι και εσυ σιγουρη.

μπουλα μου σου ευχομαι να στο φερει το παιδακι το 2010.για τον θηλασμο τωρα νομιζω οτι δινουν κατι χαπια για να σταματησει το γαλα αλλα καλυτερα να ρωτησει τον γιατρο της.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...