Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

και εγω μαζι μου την εχω και κοιμαται και μαλλον θα εργησω αρκετα να την βγαλω κακως βεβαια αλλα δεν μπορω την θελω διπλα μου να την χαζευω !!!!!!!! εμεις κοιμομαστε απ τις 2 με 2.30 ως της 1 με 2 το μεσημερι πω πω κοριτσια οσο σκεφτομαι το προβλημα που ειχαμε με τον υπνο και το αγχος μου ποτε θα αρχισει να κοιμαται τωρα λιωνουμε και οι δυο στον υπνο:tongue: βεβαια ξυπναει και τρωει πανω απο 300 μλ μαλλον να συμπληρωση και μεσα στην ημερα κοιματε ανα μισαωρα με 1 ωρα βεβαια ακομα μας πονανε τα δοντια και την πιανει γκρινια αλλα πινει λιγο παναντολ και της ψιλοπερναει η αλοιφη οντως μονο στην αρχη εκανε κατι τωρα πια δεν την πιανει ιδιαιτερα :(

φροσω μου το μονο που μπορω να σου πω ειναι υπομονη και κουραγιο το ξερω δεν βοηθαει αλλα ειναι μικρος καλε και θα νιωθει ζηλια και ισως απειλη απο τα μικρα.Για να του δωσεις σημασια θα τα κανει το παιδι και θα συμφωβησω με την στελλα εξηγησε πως θα πρεπει να σε βοηθαει και οτι αυτα ειναι η παρεα του ισως οτι σε αποχωρηστικε για να παει νοσοκομειο του δημιουργησε καποιο φοβο και ζηλια στα μικρα επειδη ισουν μαζι τους και οχι μαζι του το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του εξηγησεις πιστευω σιγα σιγα θα καταλαβει και θα τα αποδεχθει

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπούλα μου καλώς μας ήρθες πίσω.Πως τα πέρασες???Για πες...Πρέπει να ναι πολύ ωραία στα Ζαγοροχώρια, δεν έχω πάει και θα θελα πολύ να πάω...

Φρόσω μου υπομονή, μόνο αυτό μπορείς να κάνεις τώρα και να δεις που φάση είναι και θα περάσει...Φυσιολογικό είναι να ζηλεύει και του στοιχίζει που το ενδιαφέρον σου το μονοπωλούν και τα μωρά και γι'αυτό έχει αυτή την συμπεριφορά για να σου τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον!!Φυσικά και δεν είσαι κακή μάνα!!!!Συνέχισε να του δείχνεις πόσο τον αγαπάς και θα δεις ότι γρήγορα θα συμβιβαστεί με την ιδέα των μωρών και σε λίγο ποιός τα πιάνει και τα τρία....

Νατασσούλα μου πως είναι ο μικρούλης???Ελπίζω να μην σου ανέβασε πυρετό και να ναι μια χαρά το παιδάκι σου...

Αναρίτα πιστεύω ότι θα τα καταφέρω γιατί θα ναι και ο αντρούλης μου σπίτι και θα με βοηθήσει...Εκείνος θα κρατάει την μπέμπα κι εγώ θα μαγειρεύω...Άσε που εμένα είναι ήσυχη και κάθεται και κάτω...

Τένια υπομονή, τι να κάνεις αφού πρέπει να πας για δουλειά...Πιστεύω ότι και μετά από μήνες να πήγαινες πάλι θα σου κακοφαινόταν που αφήνεις το παιδάκι σου και μην νομίζεις όλες το ίδιο θα περάσουμε πιστεύω όταν θα πρέπει να επιστρέψουμε στις δουλειές μας!!!

Στελλίτσα κάθε αρχή και δύσκολη που λένε....Κι εγώ την έχω ακόμα στο δωμάτιο μας στο πορτ μπεμπέ αλλά έχει αρχίσει η κακομοίρα να μην βολεύεται πια και λέω να την βάλω στο δωμάτιο της αλλά το σκέφτομαι κι εγώ...Μετά τις γιορτές θα πάρω μια καλή ενδοεπικοινωνία και θα την βάλω επιτέλους στη κούνια της γιατί κάθε πρωί το παιδάκι μου ρίχνει ένα τέντωμα άλλο πράγμα λες και κοιμόταν δεν ξέρω κι εγώ που και είναι πιασμένη...

Χριστίνα φαγανούλης ο μικρός ε???Μπράβο του και μακάρι να ναι πάντα έτσι καλόφαγο...

Κατερινάκι (Catwoman) όντως τα παιδάκια μας μεγαλώνουν με γρήγορους ρυθμούς τα καμάρια μας...

Κατερινάκι (Katval) το έχουμε καταλάβει καλέ ότι είσαι μια χαζομάμα αλλά φυσικό με τέτοια κόρη...:D:D Και εμείς με τον ύπνο το ίδιο πρόγραμμα με εσάς ακολουθούμε...:D:D Η μικρή κοιμάται γύρω στις 1 εγώ γύρω στις 5 και η μικρή ξυπνάει στις 12 για φαί, την ταίζω και ξανακοιμόμαστε μέχρι τις 1-2...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Φιλενάδες μου καλές εύχομαι σε όλες καλή χρονιά και το 2010 να είναι πολύυυυυυυυ καλύτερο από το 2009 και γεμάτο από όμορφες στιγμές με τις οικογένειες μας και τα παιδάκια μας.....Είσαστε η καλύτερη παρέα που είχα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και τώρα που μεγαλώνω το παιδάκι μου και μοιράζομαι μαζί σας τα άγχη, τις ανησυχίες, τις χαρές και τις στεναχώριες...Να είστε όλες καλά, να περνάτε πάντα όμορφα και να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!Πολλά φιλάκια και άλλες τόσες ευχές για ένα πολύ, πολύ ευτυχισμένο 2010!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

και εσυ κατερινακι μου να εισαι καλα και να σου φερει το 2010 οτι αλλο θες αν και καλυτερη χρονια δεν νομιζω να ειναι !!!!!!!!!!!!αφου το 2009 μας εφερε τα αγγελουδια μας!!!!!!!! το 2010 λιγο δυσκολο να φερει κατι καλυτερο εκτος και αν κανει καμια αλλο παιδακι μεσα στην χρονια :P η πιασει καμια κανενα τζοκερ και γινει εκατομμυριουχα !!!!!!!!!!!!! αλλα και παλι δεν θα εχει την ιδια αξια πιστευω!!!!!!!!

και εσυ κατερινακι μου να εισαι καλα και να σου φερει το 2010 οτι αλλο θες αν και καλυτερη χρονια δεν νομιζω να ειναι !!!!!!!!!!!!αφου το 2009 μας εφερε τα αγγελουδια μας!!!!!!!! το 2010 λιγο δυσκολο να φερει κατι καλυτερο εκτος και αν κανει καμια αλλο παιδακι μεσα στην χρονια :P η πιασει καμια κανενα τζοκερ και γινει εκατομμυριουχα !!!!!!!!!!!!! αλλα και παλι δεν θα εχει την ιδια αξια πιστευω!!!!!!!!

Το 2009 μας έφερε τα παιδάκια μας αλλά το 2010 και κάθε χρονιά και εξής θα ναι καλύτερη γιατί θα βλέπουμε τα παιδάκια μας να μεγαλώνουν, να μας μιλάνε, να καταλαβαίνουν καλύτερα και γενικά θα ζούμε πολύ όμορφες στιγμές στο πλάι τους γι'αυτό λέω ότι υπέροχο το 2009 αλλά και οι επόμενες χρονιές ακόμα πιο υπέροχες δίπλα στα αγγελούδια μας!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Το 2009 μας έφερε τα παιδάκια μας αλλά το 2010 και κάθε χρονιά και εξής θα ναι καλύτερη γιατί θα βλέπουμε τα παιδάκια μας να μεγαλώνουν, να μας μιλάνε, να καταλαβαίνουν καλύτερα και γενικά θα ζούμε πολύ όμορφες στιγμές στο πλάι τους γι'αυτό λέω ότι υπέροχο το 2009 αλλά και οι επόμενες χρονιές ακόμα πιο υπέροχες δίπλα στα αγγελούδια μας!!!:lol::lol:

οντως εχεις δικιο σ αυτο οποτε στα χρονια που ερχονται παντως θα ειναι μια αξεχαστη χρονια για εμας:tongue:

Μετά τις γιορτές θα πάρω μια καλή ενδοεπικοινωνία και θα την βάλω επιτέλους στη κούνια της γιατί κάθε πρωί το παιδάκι μου ρίχνει ένα τέντωμα άλλο πράγμα λες και κοιμόταν δεν ξέρω κι εγώ που και είναι πιασμένη...

Τι κανετε; astarti εμεις επειδη μενουμε σε κεντρικό δρομο ειχαμε πρόβλημα με τις ενδοεπικοινωνιες εκαναν πολλά παράσιτα. Γι'αυτο καταλήξαμε σε dect-ψηφιακή. την πηραμε απο το λητω και ειναι μάρκα Topcom και κοστίζει 100 ευρω.

Δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να εχει και καμερα παρακολούθησης γιατι οπως το καταλαβαινουμε, που θα βαλεις την καμερα για να βλέπεις το μωρο, μεσα στην κουνια;;;

αμα βρω το χαρτι θα σας γραψω και πιο μοντελο ειναι ακριβώς.

Πάντως στον Μιχάλη ειχαμε της Fisher price που δεν μειναμε ευχαριστημένοι και τώρα πηραμε τηε chicco αλλα την επιστρεψαμε.

Frosobal κουράγιο τι να σου πώ, σιγουρα πάντως η αντιδρασή του ειναι απο ζήλια, προσπάθησε να τον προσεγγισεις διαφορετικά. Το πώς ανιδρα ο Αλέξανδρος που ξαφνικά εκει που ειχε τον κόσμο ολοκληρο, ερχονται δυο μωρα να του στερήσουν τη μαμα του, δεν σε κάνει κακη μάνα!!! Δωστου δοελειά να ασχολείται και να συμμετέχει.

Ευχομαι σε όλες μας το 2010 να φέρει πάνω απ'ολα υγεια, και πολυ ευτυχία!!!

Αχ θα ειναι μια χρονια που θα δουμε τα παιδάκια μας να βγαζουν δοντάκια, να τρωνε φαγητά, να μπουσουλάνε, να κάνουν βηματάκια, να εχουνε τα πρώτα τους γενέθλια και ποσα άλλα ακομα που θα κάνουν για πρώτη φορά!!!

Το 2010 θα μας μείνει αξεχαστο για πάντα!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Τι κανετε; astarti εμεις επειδη μενουμε σε κεντρικό δρομο ειχαμε πρόβλημα με τις ενδοεπικοινωνιες εκαναν πολλά παράσιτα. Γι'αυτο καταλήξαμε σε dect-ψηφιακή. την πηραμε απο το λητω και ειναι μάρκα Topcom και κοστίζει 100 ευρω.

Δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να εχει και καμερα παρακολούθησης γιατι οπως το καταλαβαινουμε, που θα βαλεις την καμερα για να βλέπεις το μωρο, μεσα στην κουνια;;;

αμα βρω το χαρτι θα σας γραψω και πιο μοντελο ειναι ακριβώς.

Πάντως στον Μιχάλη ειχαμε της Fisher price που δεν μειναμε ευχαριστημένοι και τώρα πηραμε τηε chicco αλλα την επιστρεψαμε.

Frosobal κουράγιο τι να σου πώ, σιγουρα πάντως η αντιδρασή του ειναι απο ζήλια, προσπάθησε να τον προσεγγισεις διαφορετικά. Το πώς ανιδρα ο Αλέξανδρος που ξαφνικά εκει που ειχε τον κόσμο ολοκληρο, ερχονται δυο μωρα να του στερήσουν τη μαμα του, δεν σε κάνει κακη μάνα!!! Δωστου δοελειά να ασχολείται και να συμμετέχει.

Ευχομαι σε όλες μας το 2010 να φέρει πάνω απ'ολα υγεια, και πολυ ευτυχία!!!

Αχ θα ειναι μια χρονια που θα δουμε τα παιδάκια μας να βγαζουν δοντάκια, να τρωνε φαγητά, να μπουσουλάνε, να κάνουν βηματάκια, να εχουνε τα πρώτα τους γενέθλια και ποσα άλλα ακομα που θα κάνουν για πρώτη φορά!!!

Το 2010 θα μας μείνει αξεχαστο για πάντα!!!

Κατερίνα μου κι εγώ μόνο ενδοεπικοινωνία θέλω να πάρω χωρίς κάμερα γιατί διάβασα ότι κάποιος μπορεί να μπει στη συχνότητα που εκπέμπει η κάμερα και να παρακολουθεί και αυτός το τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου και φαντάσου τι μπορεί να σημαίνει αυτό...Εξάλλου το δωμάτιο της μικρής είναι δίπλα από το δικό μας οπότε θα πετάγομαι εγώ να την βλέπω δεν χρειάζομαι κάμερα...Εγώ εννοούσα ότι θα βάλω την μικρή στην κούνια και θα πάρω την ενδοεπικοινωνία για να την ακούω μήπως και συμβεί κάτι και μέσα στον ύπνο μου δεν την ακούσω ενώ με την ενδοεπικοινωνία δεν θα χω αυτό το πρόβλημα πιστεύω...Αλήθεια ποιά να πάρω???Αυτήν που λες μου την έχουν πει κι εμένα ότι είναι καλή...Εσείς κοπελιές ποιά έχετε πάρει???Έχετε μείνει ευχαριστημένες??

Αχχ αυτά σκέφτομαι κι εγώ για το 2010, όλες τις υπέροχες στιγμές που θα ζήσω με την κόρη μου...

Καλημερα φιλεναδες... χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε γεματη υγεια και ολα τα αλλα ερχονται....

Κατερινα (astarti) η μπεμπουλα αρχισε να σου μοιαζει.... καλε τι λιχουδιες θα φτιαξεις μου ανοιξες την ορεξη πρωι πρωι.

Μπουλα καλως ηρθες .... τον Απριλιο λεμε να παμε καμια βολτα στα μερη σου εχουμε ενα φιλικο ζευγαρι στα Γιαννενα..πολυ ωραια πολη εχω παει αρκετες φορες...

Στελλιτσα και εγω διπλα μου την εχω ακομη... δικιο εχεις οσο πιο νωρις πανε στο δωματιο τους τοσο το καλυτερο.Ελα ομως που φοβαμαι ενα κιχ κανει και πεταγομαι πανω...εγω σκεφτομαι να την αλλαξω στους 6 μηνες...μπορει ομως και πιο νωρις αν κοψει τελειως το μεταμεσονυκτιο γευμα και αυτο γιατι φοβαμαι που βγαζει γουλιτσες.

Ενδοεπικοινωνια δεν εχω παρει ακομη..Ειναι ασφαλη για τα μωρα? γιατι εχω ακουσει διαφορα οτι δεν κανει κτλπ...ειναι ομως πολυ χρησιμη, οι εμπειρες μανουλες ποια προτεινετε?

Φροσω υπομονη κοπελα μου...σιγουρα αυτα τα κανει επειδη ζηλευει!

Το μωρακι μου τα περισσοτερα βραδια δεν ξυπναει για φαγητο...χθες εφαγε στις 22:00 το τελευταιο γευμα και ξυπνησε σημερα στις 7:00 το πρωι...σουπερ! αλλα εγω νυσταζα και ηθελα και αλλο υπνο... πριν γεννησω οτν δεν πηγαινα στην δουλεια ξυμνουσα κατα τις 10 το πρωι...καλες εποχες! πανε αυτα....

πως μεγαλωνουν ετσι ρε κοριτσια τα μωρα...τωρα δεν μπορω να την αφησω λεπτο μονη της θελει συνεχει να της μιλαω και να της δινω σημασια... ενα φαγητο μονο κανω και τις δουλειες του σπιτιου περιμενω τον αντρα μου να ερθει

Τα μωρακια σας στην διαρκεια της ημερας κοιμουντε? εμενα ελαχιστα.. κατι μισαωρα κοιματε

filoudaki η μικρη μου στο ουλο της εχει ενα στρογγυλακι σκληρο και βαζει τα χερακια και το τριβει με μανια λες να σκασει μυτη κανενα δοντακι? ειναι ομως στο πλαι οχι τα μπροστινα που βγαινουν πρωτα.τι αλλο μπορει να ειναι? θα σκασω μεχρι να παω στον παιδιατρο.ακομη 2,5 μηνων ειναι αποκλειετε να ειναι δοντι...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου,!!!

λοιπον φρωσακι θα σου πω καποια πραγματα για την περιπτωση σου....ομως μπορει να σου φανω κακια...δενειμαι ειναι για καλο....οταν ερχεται κοντα σου ο αλεξανδρος αδιαφορησε απο την στιγμη που εκεινη την ωρα ταιζεις τα μωρα ή κανεις κατι με αυτα!!αυτος θα κλαψει πες του μια φορα :λυπαμαι αλεξανδρε αλλα αυτη την στιγμη θα πρεπει να ταισω τα μωρα γιατι πεινανε και δενειναι σαν εσενα μεγαλα παιδια να φανε μονα τους! βεβαια αυτος θα σπαραξει αστον δεν παθαινει τπτ εκει θα καταλαβει οτι δεν πιανει αυτο οποτε θα βρει κατι αλλο...μην επαναλαμβανεσαι....οταν ξεβρακωνεται αστον ξεβρακωτο πες του οτι αν θελει να μεινει ετσι και να βγει εξω ετσι οκ και ξεκινα και καλα να βγειτε εξω ετσι να εισαι σιγουρη οτι θα ντυθει αμεσως....οπως ειπε η στελλα και οπι υπολοιπες δωστου αρμοδιοτητες πενεψε τον μπροστα στους αλλους και στον μπαμπα:μπαμπα σημερα ο αλεξανδρος με βοηθησε πολυ παλι καλα γιατι δεν θα μπορουσα μονη μου!!

συγνωμη αν σου φαινομαι υπερβολικη αλλα οσες φορες το εκαναν γονεις απο το σχολειο που δουλευα επιασε!μια φορα ηρθε παιδι με τις πυτζαμες αφου δεν ηθελε να ντυθει.....μια φορα εγινε μετα ηταν κυριος!απλα παιζει με τα ορια σου με σκοπο να τα περασει!!ειναι παιδι σιγουρα αλλα ουσιαστικα ειναι ενα μικρος κυριος!!

υπομονη!!δεν εισαι κακια εσυ αυτο σε κανει να νιωθεις ο αλεξανδρος και αυτο θελει!!ξερεις οτι κανεις τα παντα και με το παραπανω στο υψος σου κουκλα μου!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...