Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες με υγεία κ ευτυχία!

Χριστίνα, Χρόνια πολλά κ για τη γιορτή σου κ για τα γενέθλιά σου!

Πριν λίγο γυρίσαμε από Ζαγοροχώρια! Ήταν πολύ ωραία κ η μπεμπούλα πολύ καλή!

Αναρίτα, κ γω τα ιδια σκέφτομαι κ μερικές φορές με πιάνουν τύψεις που δεν της πολυμιλάω...

Astarti πολύ ωραίο το μενού! Εύγε!

Ιωάννα, ολα καλά με τη μπέμπα, μόνο που δεν έχει μπει σε πρόγραμμα. Κοιμάται 6 ώρες συνεχόμενα, αλλά μπορεί να κοιμηθεί 3 με 9 ή 4 με 10 το πρωί, ε, κ γω κουρελιάζομαι λίγο.

Στέλλα, κ γω λέω να τη βάλω στο κρεβατάκι της σιγά σιγά...

Όλγα, να χαίρεστε τη μπουμπού!

Γεια σας και απο μενα. χαθηκα παλι!

Εμεις αυριο θα παμε για την αλλαγη του χρόνου στο σπιτι του φιλου της αδερφής μου, αλλα δεν προβλεπω να καθόμαστε και πολύ με το μωρό!

Τί ώρα ξυπνατε το πρωι κορίτσια? Εγώ πριν τις 12 με τπτ! Πλεον δεν ξενυχταέι το μωρό τοσο πολύ, ξυπνάει 3 φορες περιπου κια αφου φαει κοιμαται σχετικα΄γρήγορα, αλλα φαινεται μου βγαίνει ολη η κουραση...

την δευτερα ξεκιναω δουλεια, δεν θελω!!! Θα πρεπει να αφηνω το μωρό στην μαμα και στην πεθερα μου εναλλαξ, δεν θελω!!γκρρρ... σκεφτομαι πώς θα ξυπναω να παω στην δουλεια με τα 3 ξυπνήματα της νύχτας, που δεν είναι και σταθερα καθε βραδι!!! ωχωχωχ

τωρα τον εχω στο μει ται, είμαι οριθια και γραφω, γιατί αν τον αφήσω αρχίζει γκρίνια και αν κατσω, επισης κλαίει, θελει και αγκαλιά και να περπαταω συνεχεια! μιλαμε την πλατη μου δεν την νιωθω!!

Και εγώ στο ΕΛΕΝΑΣ γεννησα και εμεινα στον 5ο στις σουίτες!!! ΣΟΥΠΕΡ, πλήρωσα 250 ευρώ περίπου, λόγω ταμείου. μιλαμε για πολυτέλεια, όχι αστεία!

Μεχρι το βραδυ των Χριστουγέννων τον κοιμιζα στο κρεβατι μου λογω θηλασμου. Απο εκεινο το βραδι τον βαζω στην κουνια του στο δωματιο μου βεβαια, για να αισθανομαι ασφαλεια, να ελεγχω την αναπνοή του κλπ. Ε σας πληροφορω, πως κοιμηθηκε εκει και μαλιστα για 3ωρα!!! Αποο τοτοε εκει τον κοιμιζω!!!

Λοιπον εχτες τον μετσρησα, ειναι 60 ποντους απο 50 που γεννηθηκε, και 5700 απο 3350!!!με ξεζουμίζει αλλα μ αρέσει!!!

Επεξεργάστηκαν by filoudaki

μπουλιτσα μου χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!;)

αν και δεν εχω αλλο δωματιο:mad:..και να ειχα δεν θα τον εβαζα ακομα!!:rolleyes:φοβαμαι πιο πολυ γιατι καμια φορα βγαζει γουλιτσες και πεταγομαι στον υπνο μου,και ποσες φορες θα εχει βγαλει βεβαια και δεν το εχω παρει χαμπαρι:confused:.....μαρεσει που ειναι διπλα μου!!!!!:lol:

στελλα μου παιδαροι τα μωρα μας....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

τενια και εγω μια απο τα ιδια ξυπαναω μεν τα βραδια αλλα με το που θα φαει τον αφηνω να ρευτει και μετα στην κουνια του, κοιμαται αμεσως αλλα και να μην κοιμηθει τον αφηνω!εγω δεν παω για δουλεια αλλα δεν θα ηθελα με τπτ να τον αφησω...σε καταλαβαινω...υπομονη αφου πρεπει να πας....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Εύχομαι σε όλες να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και επιτυχίες.

Τα παιδάκια μου είναι μια χαρά, εγώ δεν είμαι :-(.

Κουράζομαι πάρα πολύ με τα ξεσπάσματα του Αλέξανδρου. Όλη μέρα μαζί του ασχολούμαι, τα μωρά ευτυχώς που τα θηλάζω γιατί θα τα είχα εντελώς παραμελημένα, και δεν του φτάνει. Με έχει ψήσει κοινώς. Όλο κλαίει ουρλιάζοντας. Μόλις δει κάποιο από τα μωρά να κοιμάται πάει και το ξυπνάει.

Τα χτυπάει, τους βάζει διάφορα πράγματα στο στόμα από παιχνίδια μέχρι μελομακάρονα και όλο φωνάζει μαμά. Για να τον ντύσω δίνω μάχη κι όλο ξεβρακώνεται μόνος του. Έχει κολήσει πάνω μου σε σημείο που με έχει εκνευρίσει. Δεν βγαίνει ούτε βόλτα για να μην με αποχωριστεί. Μέχρι και στην τουαλέτα μαζί έρχεται. Πάω κάπου πχ να πιω νερό και με ψάχνει αγχωμένος. Όταν ταϊζω ένα μωρό τότε θέλει τσίσα και κάνει πώς δεν κρατιέται. Για να κοιμηθεί με ψήνει 1 ώρα κι όλο το βράδυ ξυπνάει και κλαίει να πάω στο δωμάτιο του. Φανταστείτε πώς τα μωρά κοιμούνται στις 9 ο ένας μόνο ξυπνάει στις 5 και τρώει για 5 λεπτά κι όλοι ξυπνάνε το πρωί.

Και με ξενυχτάει αυτός. Πόσο θα αντέξω ακόμα; Ερείπειο είμαι εξαιτίας του.

Εχθές τον πήγα στο Allou για να παίξει. Δεν μπήκε σε κανένα παιχνίδι κι όλο κλαψούριζε να πάμε σπίτι. Τον βάζω στο αυτοκίνητο και δεν ήθελε. Τον βάζω με το ζόρι (η μέση μου έχει βγει off). Δεν μπορούσα να τον δέσω και σε όλο το δρόμο χτυπιόταν και έκλαιγε με τσιρίδες. Με κοιτούσαν από τα άλλα αυτοκίνητα και θα έλεγαν τί του κάνει του παιδιού, δεν ντρέπεται; Μόλις φτάσαμε στο σπίτι ήθελε να πάει στο Allou :confused::confused::confused:. Δεν ανέβαινε πάνω και τον ανέβασα κυριολεκτικά σέρνοντάς τον.

Μπήκα σπίτι και με έπιασαν τα κλάμματα. Το παιδί μου είναι δυστυχισμένο :-(. Είπα να του κάνω αδελφάκι για να μην είναι μόνος του στη ζωή κι αυτός όλη την ημέρα κλαίει. Τί κάνω λάθος; Τόσο κακή μαμά είμαι;

Αυτός ήταν ένας άγγελος, το καλύτερο μωρό μέχρι και την πάνα έκοψε από μόνος του. Πώς άλλαξε έτσι;

Μην στεναχωριεσαι. Τι άλλο να κάνεις η μανα? Χαρας το κουράγιο σου. Υπομονή μέχρι να παίζουν όλα μαζί. Γνώμη μου είναι να του τονίσεις οτι είναι ο μεγάλος αδελφός και οτι για εκεινον τα έκανες για να παίζει. Επίσης δώσε του αρμόδιοτητες να σε βοηθάει γιατί είναι ο μεγάλος αδερφός, πχ. φέρε μου τη σαλιαρα η βοηθησε με να ντυσουμε τα μωρα κτλ....

Καλησπέρα.

Ο μπεμπάκος μου το πρωί έκανε 37,4 ελπίζω να μην ξανα κάνει το πουλάκι μου ευτυχώς απο διάθεση είναι πολύ καλά.

Χριστίνα, μ΄αυτό το μοντέλο μωρού είμαι εντελώς άπειρη, τα άλλα μέχρι ένα χρονών δεν καταλάβα οτι έχω παιδιά ούτε πονάκια ούτε γκρίνιές έβγαλαν δόντιά και δεν καταλάβαμε τίποτα, αυτός εκεί που γελάει κλαίει.

Στέλλα δεν έχω το κουράγιο να τον πάω σε άλο δωμάτιο, Τένια με την αναπνοή ακόμα πηγαίνω στον μεσαίο που είναι 4 να δω αν όλα είναι καλά και πάντα τον γυρνάω στο πλαϊ να μην πνιγεί ο μπούλης μου, όσο για το τι ώρα ξυπνάω 7:00 λόγο σχολείου αν μ΄αφήσουν άάάάστα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Εύχομαι σε όλες να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και επιτυχίες.

Τα παιδάκια μου είναι μια χαρά, εγώ δεν είμαι :-(.

Κουράζομαι πάρα πολύ με τα ξεσπάσματα του Αλέξανδρου. Όλη μέρα μαζί του ασχολούμαι, τα μωρά ευτυχώς που τα θηλάζω γιατί θα τα είχα εντελώς παραμελημένα, και δεν του φτάνει. Με έχει ψήσει κοινώς. Όλο κλαίει ουρλιάζοντας. Μόλις δει κάποιο από τα μωρά να κοιμάται πάει και το ξυπνάει.

Τα χτυπάει, τους βάζει διάφορα πράγματα στο στόμα από παιχνίδια μέχρι μελομακάρονα και όλο φωνάζει μαμά. Για να τον ντύσω δίνω μάχη κι όλο ξεβρακώνεται μόνος του. Έχει κολήσει πάνω μου σε σημείο που με έχει εκνευρίσει. Δεν βγαίνει ούτε βόλτα για να μην με αποχωριστεί. Μέχρι και στην τουαλέτα μαζί έρχεται. Πάω κάπου πχ να πιω νερό και με ψάχνει αγχωμένος. Όταν ταϊζω ένα μωρό τότε θέλει τσίσα και κάνει πώς δεν κρατιέται. Για να κοιμηθεί με ψήνει 1 ώρα κι όλο το βράδυ ξυπνάει και κλαίει να πάω στο δωμάτιο του. Φανταστείτε πώς τα μωρά κοιμούνται στις 9 ο ένας μόνο ξυπνάει στις 5 και τρώει για 5 λεπτά κι όλοι ξυπνάνε το πρωί.

Και με ξενυχτάει αυτός. Πόσο θα αντέξω ακόμα; Ερείπειο είμαι εξαιτίας του.

Εχθές τον πήγα στο Allou για να παίξει. Δεν μπήκε σε κανένα παιχνίδι κι όλο κλαψούριζε να πάμε σπίτι. Τον βάζω στο αυτοκίνητο και δεν ήθελε. Τον βάζω με το ζόρι (η μέση μου έχει βγει off). Δεν μπορούσα να τον δέσω και σε όλο το δρόμο χτυπιόταν και έκλαιγε με τσιρίδες. Με κοιτούσαν από τα άλλα αυτοκίνητα και θα έλεγαν τί του κάνει του παιδιού, δεν ντρέπεται; Μόλις φτάσαμε στο σπίτι ήθελε να πάει στο Allou :confused::confused::confused:. Δεν ανέβαινε πάνω και τον ανέβασα κυριολεκτικά σέρνοντάς τον.

Μπήκα σπίτι και με έπιασαν τα κλάμματα. Το παιδί μου είναι δυστυχισμένο :-(. Είπα να του κάνω αδελφάκι για να μην είναι μόνος του στη ζωή κι αυτός όλη την ημέρα κλαίει. Τί κάνω λάθος; Τόσο κακή μαμά είμαι;

Αυτός ήταν ένας άγγελος, το καλύτερο μωρό μέχρι και την πάνα έκοψε από μόνος του. Πώς άλλαξε έτσι;

Φρόσω θα σου πω το κλασικό υπομονή και κουράγιο, τα έχω περάσει με την διαφορά οτι είχα ένα και όχι δύο μικρά

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Και συνεχίζω ..........

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα βάζεις με τον εαυτό σου, σκέψου οτί είναι μικρούλης και η αλαγή μεγάλη. Αλίμονο αν μια μαμά θεωρείτε κακιά επιδή κάνει παιδιά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...