Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην ανυσηχείς υπάρχει και η τυχη της πρωτης φορας!!!

Καλα να περάσετε πάντως!!!

Ας το ελπίσουμε για να μη μείνουμε νηστικοί πρωτοχρονιάτικα!!!:D:D Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως και σου εύχομαι κι εσείς να περάσετε τέλεια ότι και αν κάνετε!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεννησε η κουμπάρα μου!!!!

Μετα απο απιστευτη ταλαιπωρία έκανε ενα αγοράκι 3100 γραμ.!!!!

Αυριο θα πάω να τους δώ!!!

Αχχ τι ωραία!!!Να σας ζήσει και να ναι πάντα γερό και καλότυχο!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Ευχαριστω πολύ!!!!

Τωρα θυμήθηκα οτι ηταν να γεννησει και η αδερφή της Ολγας... τι να εγινε αραγες:;;; λέτε να γεννησε:;;

Σημερα θα σας αφησω νωρις ημουνα ολη μέρα στους δρόμους και απο προβλέπεται αυριο θα ειναι μια απο τα ιδια...

Πολλά φιλια και καληνύχτα!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Ευχαριστω πολύ!!!!

Τωρα θυμήθηκα οτι ηταν να γεννησει και η αδερφή της Ολγας... τι να εγινε αραγες:;;; λέτε να γεννησε:;;

Σημερα θα σας αφησω νωρις ημουνα ολη μέρα στους δρόμους και απο προβλέπεται αυριο θα ειναι μια απο τα ιδια...

Πολλά φιλια και καληνύχτα!!!

Γέννησε μια όμορφη μπουμπού!!!Καλή σου νύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας φιλενάδες!!Τι κάνετε???Εγώ έφτιαξα σήμερα πάλι μελομακάρονα γιατί αυτά που είχα φτιάξει τελειώσαν και νομίζω ότι τα έκανα καλύτερα από την άλλη φορά...Με έχει πιάσει μια μανία με την μαγειρική αυτόν τον καιρό και όλο και κάτι φτιάχνω...Προχτές έφτιαξα χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε διάφορα σχέδια, σήμερα μελομακάρονα και την Πρωτοχρονιά έχω τραπέζι και έψαχνα μέρες να δω τι θα φτιάξω και κατέληξα στα εξής: Ορεκτικά: Χριστουγεννιάτικη σαλάτα σε καλαθάκι παρμεζάνας, καταίφι με τυριά και μπέικον, πανσετούλες με μέλι, μίνι σαντουιτσάκια με φιλαδέλφεια και προσούτο, πλατό τυριών, ρώσικη σαλάτα και σαλάτα φάρμα. Κυρίως πιάτο: Γουρουνάκι στη γάστρα με πορτοκάλι και μέλι και ολόκληρες πατατούλες. Επιδόρπιο: Αχλάδια ποσέ με κόκκινο κρασί και παγωτό και Βασιλόπιτα ( αυτή θα ναι έτοιμη!!!). Επίσης θα φτιάξω και σανγκρία...Αυτά...Καλά δεν είναι???Εσείς τι θα κάνετε την Πρωτοχρονιά???

Κατερίνα όλα ακούγοναται πεντανόστημα, μιαμ μιαμ, καλή επιτυχία

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Χθες ξύπνησα στης 6:00 το πρωί και κατά της 1:00 το βράδυ κουρέλι απο την κούραση πέφτω να κοιμηθώ και με το που κλείνω τα μάτια, ξυπνάει ο μπεμπάκος με τρελώ κλάμα, πονούσε η κοιλιά του και όλο το βράδύ κόντεψα να σαλτάρο εχεί καμία ώρα που κειμήθηκε, το πρώτο μας ξενύχτη και ελπίζω το τελευταίο, έτσι έχω να ξενυχτήσω 11 χρόνια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα. Νατάσσα περαστικά σας. Ευχομαι και εγω αυτο να ηταν το τελευταίο σας!!!

Η δικιά μου κοιμήθηκε γυρω στη 1 ξυπνήσαμε στις 8 για φαγητο και ακόμα κοιμάται!!!

Εγω θα πάω να δω τον μπεμπάκο!!!

νατασσα μου περαστικα σας και εγω σου ευχομαι να ειναι το τελευταιο ξενυχτη

κατερινα (catwoman) να χαιρεστε το καινουριο μελος στην παρεα παντα καλοτυχο να ειναι

κατερινα (astarti)τι ωραια πραγματα θα φτιαξεις!!!!!!!καλα θα ειναι μην σε αγχωνουν εμεις να δουμε τι θα κανουμε πρεπει να το σκεφτω για να κανω επιδρομη στο σουπερ μαρκετ!!!!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Γειά σας φιλενάδες!!Τι κάνετε???Εγώ έφτιαξα σήμερα πάλι μελομακάρονα γιατί αυτά που είχα φτιάξει τελειώσαν και νομίζω ότι τα έκανα καλύτερα από την άλλη φορά...Με έχει πιάσει μια μανία με την μαγειρική αυτόν τον καιρό και όλο και κάτι φτιάχνω...Προχτές έφτιαξα χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε διάφορα σχέδια, σήμερα μελομακάρονα και την Πρωτοχρονιά έχω τραπέζι και έψαχνα μέρες να δω τι θα φτιάξω και κατέληξα στα εξής: Ορεκτικά: Χριστουγεννιάτικη σαλάτα σε καλαθάκι παρμεζάνας, καταίφι με τυριά και μπέικον, πανσετούλες με μέλι, μίνι σαντουιτσάκια με φιλαδέλφεια και προσούτο, πλατό τυριών, ρώσικη σαλάτα και σαλάτα φάρμα. Κυρίως πιάτο: Γουρουνάκι στη γάστρα με πορτοκάλι και μέλι και ολόκληρες πατατούλες. Επιδόρπιο: Αχλάδια ποσέ με κόκκινο κρασί και παγωτό και Βασιλόπιτα ( αυτή θα ναι έτοιμη!!!). Επίσης θα φτιάξω και σανγκρία...Αυτά...Καλά δεν είναι???Εσείς τι θα κάνετε την Πρωτοχρονιά???

Καλά, πού τον βρίσκεις τόσο χρόνο! Εγώ με το ζόρι ένα φαγητό το μεσημέρι να φτιάξω. Δεν ξέρω αν σας συμβαίνει κι εσάς αυτό, αλλά εγώ τα λυπάμαι τόσο μωρούλια να τα βλέπω ανήμπορα, συνέχεια ξαπλωμένα και γι' αυτό την κρατάω συχνά αγκαλιά και όλο ασχολούμαι να την ψυχαγωγώ. Αποτέλεσμα, έχω παραμελήσει αρκετά εμένα, την υπόλοιπη οικογένεια και το σπίτι φυσικά. Εσείς πώς περνάτε τη μέρα σας;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! που πηγατε ολες σημερα;;;

Ολγα να σου ζήσει η Ανηψια!!!!

Εγω πήγα σημερα στο Μητερα, κοριτσια δε θυμάμαι που γεννησε η καθεμια σας, εγω γεννησα στο Ελενα, και ηταν σουπερ σε σουίτα μονη μου και πληρωσα λιγηοτερο απο 1000 ευρω, πηγα που λέτε στο Μητερα που γεννησε η κουμπάρα μου και ηταν σε τρικλινο... τι να σας πω... Λενε για διωτικα μαιευτηρια κλπ κλπ. Δεν το συγκρινο με τιποοτα το δημοσιο!!!

Παιδια το τρικλινο ηταν χαλια ασε που ειχε και μια περιεργη... ακουμπησα λιγο στο κρεβατι της και την ακουσα να λέει μα καλα ακουμπάει στα σκεπασματα...

Τι να της πώ...

Α επισης ειπανε οτι δεν κάνει να τραβας φωτογαρφίες με το κινητο!!!

Χα χα δεν πιστευα στα αυτια μου ποσο περιεργες και υπερβολικες ητανε!!!

Τελοσπάντων το αγορακι της κουμπάρας μου ητανε σουπερ!!!

Βρε κοριτσια μου φανηκε μικροσκοπικός και οτι η μπέμπα μου μπροστά του ειναι τεράστια!!!

Αν πάλι με ρωταγατε χθες θα σας έλγα πως μου φαινοτανε πως ηταην σαν να την ειχαμε πάρει χθες απο το μαιευτηριο!!!

Ποσο γρηγορα μεγαλώνουν και δεν το παιρνουμε χαμπάρι!!!

ΟΛΓΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!νατασα αυτα τα ποναλακια ειναι περαστηκα ξερεις καλυτερα απο ολες μας σαν παλιομαμα!!!εμεις πηγαμε για καφε το πρωι και τωρα κοιμηθηκε!!λια μου σε εκανα add!!

φιλακαι καλες μου φιλεναδουλες!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ναι αλλα δεν εχω αλλο δωματιο ετσι και αλλιως!!εμενα χτες κοιμηθηκε απο τις 7 το απογευμα!!!ξυπνησε στις 12 στις 4 και στις 8!!!τωρα που ανοιξαμε τις τρυπες στα μπιμπερο πινει κανονικα!!120-180γρ

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...